Novinky
0
Nadhernaaa, nadhernaaa, nadhernaaa!!!
0
souhlasím s tebou. chtělo by to však větší paletu motorů pro všechny modely, pak by měla Mazda více zájemců
0
To je to, o cem pisu, pro USA nepotrebuji vice motoru, maximalne jeste prestiznejsi sestivalec, ale Evropa jasne preferuje naftu, takze je otazka, zda kvuli par tisicum prodanych kousku budou chtit homologovat dalsi verze.
0
Nejsem zběhlý, nevím co všechno obnáší homologace a kolik ta sranda všechno stojí, ale věřím v to, že kdyby měli jednotlivé modely Mazdy pečlivěji vybranou skladbu motorů byly by šlapaly na paty kdejakým evropským zavedeným automobilkám v prodejích na paty. Třeba 5 by měla mít 1,6 benzín a naftu (to pro ty, co jezdí často ve dvou, někdy ve4-5, ale hlavně potřebují prostor, třeba pro kola, prknoo atd), pak 1,8 benzín, 2,0 benzín a naftu a nakonec 2,5 benzín. Jinak s tímhle vozítkem ji držím palce. :yes:
0
ale vykon je z toho objemu slusnej
0
no to je z mazdy 6 MPS, výkon s turbem je výborný, krouťák taky určitě. Já to spíše psal jako výtku ke všem modelům obecně. Nový směr Mazdy je povedený, zdá se mi však, že by se z toho dalo prodejně vytěžit více - lepší skladbou motorů a výbav, marketingem a PíáRkem. Pozici na výsluní ji přeju.
0
Ford Edge podruhe...a kdepak mame Mercury? Doufam, ze i homologuji i v Evrope! Pekna je, moc!
0
EU ju dostane na prelome 2006/07 😉 Mercury myslim nedostane ekvivalentny model k CX-7, Aviator, Edge. V Detroite ale bude Magallen, ktory by mal vychadzat z konceptu Meta One..)
0
:yes: ..jo.. moc se mi líbí... teda alespoň z téhle fotky... 😉 :yes:
0
...pod MX-5 mas prehlad premier buducich aut od Mazdy..ak je zaujem 😉
0
Velkolepe plany, doufam, ze si Mazda udrzi nastoupeny designersky smer davajici jasne najevo svou asijskou prislusnost, avsak velmi kulturnim zpusobem. Je skoda, ze ve druhe polovine 90-tych let se sami posadili do pozice outsidera. Drzim jim palce! A Tobe taky 😉
0
Mazda ostava pri rozvijani designoveho smeru Zoom-Zoom. 😉 Dalsi generacia sa zrejme posunie tam, kde je koncept Senku...
0
No ze vahas! Vdaka, mastim tam! A fakt si myslim, ze bys mel mit RSS-channel! 😄
0
😄 😉
0
Marko...a něco k Subaru by nebylo? Diesel 2008? Tribeca je hotová...jaké jsou další plány? dík 😉