Novinky
0
Pod "tíhou" diskuze u Veyronu bych nejraději napsal: "To je málo!" Ale já protože to není pravda, tak to neudělám. Mě osobně se tohle auto taky zas tak nezamlouvá a za tu cenu bych do něj nešel, ale rozhodně je to menší zlodějnina než 1000 za milion (plus Díra Paroubkova Hluboká)...
0
treba ho delaj s prepazkou ;o)
0
A f holzgasu f metle s klimou f plný palbě pyčowole >😒]
0
A imitace hliníkového uzávěru nádrže nebude? A co mračítka, ty snad budou ne? Jinak do toho fakt nejdu a kupuju Koktávku.. 😉
0
😄 :yes:
Není to Veyron. Nestojí za nimi žádná korporace, která si honí triko a jejíž panšéf má větší tlamu než mozkovou kapacitu. Ascari Cars jsou fandové do závodění, kteří si rvou spřed huby už deset let, aby si postavili vlastní superkáru. Z tohoto důvodu je v mých očích Ascari supersportem a Veyron pouze nabušeným Volkswagenem, který si honí ego v ukradeném hávu (já vím, že VW KOUPILO značku Bugatti, nekamenujte mě hned). :no:
Přečteno, sečteno, podtrženo, souhlašeno :yes: A do toho Vejrona by ještě mohli kucí Jarda s Bertoňákem ešče párx jebnout kladivem, ať ta kára trochen vypadá 😄
Mno, mne sa Veron páči, má športovo elegantné tvary a špičkovú techniku z Nemecka. Osobne si ale myslím že športiaky takéhoto kalibru by mali ísť cestou nízkej hmotnosti vs. výkon, ako modla 20 storočia McLaren F1. Veron mi priapdá skôr ako luxusné GT... :-!
"športovo elegantné tvary a špičkovú techniku" to sice má, mě se taky líbí, ale jako supersport by mohl mít i adekvátní aerodynamiku !! jinak je to pořád "jen" zlaté pozlátko.
adekvatnu aerodynamiku ? To auto ide 400 km/hod a nelieta. Takze aerodynamiku ma viac nez adekvatnu. :-!
Právě že lítá. >😁 A nebylo to jen jednou, co málem odlítlo. Roztočilo se krásně i při představovací jízdě v USA. Vyspělou aerodynamiku "polokoule" sdílí s Audi TT, které lze taky alternativně využít jako letadlo. >😒]
>😁 >😁 ..jo TT a letadlo... to sedí... a ty křídla v podobě hliníkové garnýže na pr*deli... >😁 >😁 :no:
Je třeba ocenit práci konstruktérů, inženýrů. Dostat z toho motoru ten výkon, uchladit tu svini, dostat to na 400 kilometrů v hodině a udržet to na silnici, zachovat přitom původní design, dotáhnout ten vnitřní luxus..zkrátka splnit zbrklé a megalomanské sliby ***srýdra. Veyron je technologický a konstruktérský zázrak. Že nemá duši a pranic z odkazu původních Bugatek, to je jiná věc.. :-!
Hele hele hele hele 😄 Jarda s Bertoňákem dělaj na hybridech. Žádnejch tisíc koní... smečka ovčáků a piliňáky. Jinak Bertoňák mi tu křičí přes rameno, že neví co je vejron, tak nehodnotí... 😉 :yes:
to je to co se ti stane třeba při tenise v kotníku... tak mu to prosím tě vysvětli... OK...?!? 😉 😄
normalne mi je na zvracanie ako tu niekto rosprava o aute ktore nevidel a us vobec ho neparkuje vo svojej garazi, par slovami- tupci slovensky!!!!!!!!!!!!