Novinky
si uplne out, kámo. pozri si akykolvek rebricek spolahlivosti...vzdy bude prvy japonec..kde-tu nejaky ten nemec...ale francuz a talian...na chvoste...
a o to prave ide...nebudes potrebovat zhanat drahe nahradne diely..lebo japonec sa malokedy pokazi..
a o to prave ide...nebudes potrebovat zhanat drahe nahradne diely..lebo japonec sa malokedy pokazi..
Myslim ze tie testy su riadna blbost lebo tie auta su len cca 5-rocne. A o
takych 5 rokov taku hondu uz nikto nebude chciet, lebo ak sa mu na nej nieco pokazi tak bud ten diel velmi tazko zozenie(japonske auto), alebo bude velmi drahy(japonske auto). Napr na francuzke auto nieje problem zohnat akykolvek nahr diel za priatelnu cenu.Oplati sa iba kupovat francuzke, nemecke, talianske auta lebo tych sa dovaza najviac.
takych 5 rokov taku hondu uz nikto nebude chciet, lebo ak sa mu na nej nieco pokazi tak bud ten diel velmi tazko zozenie(japonske auto), alebo bude velmi drahy(japonske auto). Napr na francuzke auto nieje problem zohnat akykolvek nahr diel za priatelnu cenu.Oplati sa iba kupovat francuzke, nemecke, talianske auta lebo tych sa dovaza najviac.
preco? ja by som to napisat dokazal. jednoducho chceme dokazy ...!! nejake fotky, nebo co.
inac kazdy mame svoju pravdu. zeny maju totizto jednu vlastnost, ze dokazu muzov zmanipulovat a kolkokrat sa stane, ze najlepsi kamarati sa kvoli zenskej pohadaju alebo prestanu komunikovat (matt damon vs. ben affleck kvoli j-lo) takze si na teba musime posvietit trosku. ber to ako predohru. a neklam, ze nemas rada seba samu ... 😄
inac kazdy mame svoju pravdu. zeny maju totizto jednu vlastnost, ze dokazu muzov zmanipulovat a kolkokrat sa stane, ze najlepsi kamarati sa kvoli zenskej pohadaju alebo prestanu komunikovat (matt damon vs. ben affleck kvoli j-lo) takze si na teba musime posvietit trosku. ber to ako predohru. a neklam, ze nemas rada seba samu ... 😄
nekdo tady mluvil o odlisnem pristupu hondy a renaultu. musim rict, ze je opravdu diametralne odlisny. zatimco honda resi problem u auta mimo zaruku tim ze jej opravi zdarma, renault se krouti u pulrocniho auta. ze by to pramenilo z objemu prodeju, ze si je renault tak jisty, no kdo vi ............... www.renault.***
Ale copak GTI?Trošku tě berou nervičky,nebuď z toho smutnej,že tvoje "lidové vozidlo"se jaksi na vrcholu spolehlivosti neoběvuje.No jo,Honda je Honda s tím nic nenaděláš,ale nesmutni,snad příště!!
GTI
Ism👋dci/sjezdaři/atd...že poklekneš jsem věděl. Ok, přišlo to a já to cením. Bojoval jsi pro mne sice nepřijatelnými zbraněmi, leč - je zapomenuto. Mým cílem není tady vyhrávat souboje a jásat nad tím. Krádež nicku ovšem bez odezvy nechat nemohu, tos určitě pochopil. Pokud se krádeže nebudou opakovat, rád se budu věnovat tady jen autům. Souhlasím s tvým návrhem - pišme, ovšem každý pod SVÝM nickem, o autech.
GTI
Brácho, kde si to honíš >😁 nechávám na tobě >😁 😉 , ale deď jsem tam něco napsal... pro rychlé jezdce 😄 P.S. Mrknu tam. Tak tam napiš.
Koukám, že hulváti nemarní čas. Tři bezduché spleti slov za 19 minut. Vezmu to od shora. :-! Takže kafemlýnku, blablabla, jak na to koukám, obsahem první spleťi je identické neumětelství, kterým jsi se tu chabě prezentoval včera a kvůli kterému jsi skončil s hubou v blátě. Urážky, kafemlýnek, nabubřelost, pak vidím, že mi přeješ hezký den... No takže velké nic. Proč mě to nepřekvapuje? :-! Jdu raději dál, druhá změť slov. Jo, hm nějaké překlepy, úsměv vlastní omezenosti a překvapivě kafemlýnek. Zatím nic moc, hulváte. :-! Á, do třetice směsice lži a... kafemlýnku. Ach jo. 😒 No je mi líto, nevychovanče, udržuješ svůj poraženecký standard ze včerejška. Samozřejmě ale beru v potaz falešné smajlíky, sice tím nezastřeš včerejší rupnutí nervů (ano přesně tam, tam na začátku tohoto flame threadu), nicméně pořád lepší křečovitost v hubě (bolí?), nežli v rukou (když už se tak bavíme na automobilovém serveru). P.S.: Navrhuji ukončení. Ne snad proto, že bych byl dojat tvou jasnou prohrou, nýbrž v ohledu na ostatní čtenáře. Zábava to je sice královská, ale pouze pro silně omezený okruh lidí, což zrovna nekoresponduje z vysokou návštěvností serveru. Přihoď ještě rychle nějakou omezenou větu (klidně kafemlýnek) ať získáš "trumf" posledního slova a konec. Tohle snad dokáže pochopit i poražené prase, no není to tak? :-!
Ty,GTI,pojď se trochu poškádlit pod Ford ST...nějak mám rycí náladu na předohoňky... 😄
Ne,takhle jsem to nemyslel,tohle beru! Už jsem psal výš že to je svinstvo,se kterým se musí něco dělat...
GTI
Děkuju... 😄 P.S. dobrá rada... ale až tu bude psát někdo jinej pod tvým nickem... pak zjistíš, že na tyhle grázly je nutno reagovat nahlas. Jinak souhlasím... :yes:
Test pro rozhádané spoluobčany: Vzpomene si někdo z vás, pod jakým článkem je tahle diskuze? >😁 . Rada pro všechny: Ty,které považujete za póvl a hnuj této diskuze ignorujte,jen tak se jich zbavíte! (nechci se stavět do role soudce,takže je to namířeno na obě strany...už musím jít...praskla mi guma od dveří... 😉 ) PS: GTI,na člověka docela dobrý... 😄
Právě jsem to všechno dočetl. Škoda, že jsem tu včera chyběl. >😁 Gradiózní legrace. :yes: Martino, piš dál. 😉 >😁 Věřím ti, že jsi ženská.
GTI
A do třetice - ano, ano, tak to určitě bude, ismo - všichni jsme tu prolhaná prasata, zejména směrem k tobě >😁 a ty, ty jsi z nás nejchytřejší, jak jsi tu jednou napsal... prý jsi tak chytrý, že bychom se divili >😁 >😒] Tak my ismo, my se nedivíme >😁 vezmi to na vědomí. P.S. pozor na zloděje nicku. Nekrást je přirozené. Pro ty s charakterem, viď. 😉 😄 😉 :yes:
GTI
Ismo, alias dci, ja si tvůj příspěvek ješte jednou přečet... >😁 Máš to těžký, viď. To výrazivo - hulvát 😄 :yes: , prase >😁 dokonce - prolhané prase 😃 Ach bože... jsi zoufelec, oběť vlastních přízraků >😁 Směji se, ovšem jde o vážné téma - o kradení nicku. Myslím, že by to chtělo lehkou katarzi... tedy pokud jsi jí schopen...
GTI
Tady teď nepíšeme o mé osobě. Teď tu, ismo, alias dci píšeme o tobě, o tvém morálním profilu. K mé osobě si můžeme psát jindy, třeba zítra. Ovšem teď je předmětem psaní tvá morálka, resp. absence tvé morálky. Nebo mám snad jako ty, tu psát, že máš těžké prsty, já nepíši o tom, že neumíš napsat přitažlivý příspěvek, já sice vím, že postrádáš smysl pro humor, což je tvá velká tragedie, ale tohle, to přecházím, nejsem tu censor. Upozorňuji však na podstatné - na tvou svinskou povahu. Na to, že tvé představy o kumunikaci zde jsou rámovány kradením nicku. Jsi zloděj, hajzlík, okraj komunity, suteren. Já ti plivu slinu opovržení do tváře. Pro tvé kradení nicku tebou dokonale, hluboce a důvodně opovrhuji. Víc proti tomu udělat nemohu. Ten, kdo může, redakce, ten ti odmítl na dva měsíce přístup na diskuzi. To je objektivní odpověď pro tebe. Nebo, že bys začal napadat i redakci? Co? Mne můžeš kritizovat jak chceš, ale ne já, nýbrž ty jsi kradl nick, ty jsi byl odstřižen. A proto budeš dostávat ode mne tyhle morální lekce. P.S. Za toho hulváta, velké díky 😄 beru to jako výraz tvé pozice v rohu. Koneckonců těší mne, že ti nedám spát... 😄 :yes: ale je to jen v tvých rukách. Přestaň být zlodějem. A přestanu já. Tak hezký zlodějský den, ty křiváku 😄 😉 :yes:
Kafemlýnku, podívej se na to z druhé strany. Przníš tady už rok svými OT věcnou diskusi? Przníš. Rozpoutáváš tady už rok flamewar? Rozpoutáváš. Lžeš? Lžeš. Tohle všechno nejen mě dává právo, nazvat tě nevychovaným a agresivním hulvátem. Za svou svinskou povahu ty ale můžeš, minulosti se nezbavíš. Je mi lhostejné, zda ji uplatňuješ na mé osobě, netoleruji ovšem pokud se někdo veřejně chová jako prolhané prase. Takových osob jsem zažil už dost a ano, ani oni se nenamáhali s argumentací. Prolhané prase je totiž velmi hloupé, ostatně podobně jako ty, a argumentovat jednoduše nedovede. Pouze mlží, opakuje své lži a dohazuje ostatním, kupříkladu jak jsi to chabě předvedl v tomto novém a zcela zbytečném flame threadu. Když je v úzkých, ke kafemlýnkovým lžím přidá agresivitu a začne útočit. Zbabělým způsobem, samozřejmě, schovává se za ostatní. :no: Ty, hulváte, jsi takové podobné prolhané prase. Jsi zlý člověk, kterému ovšem padla kosa na kámen. V této nepříjemné výměně názorů (na jejímž počátku stál útok tebou vychovaného blba) jsi neuspěl. Dalo se to očekávat, omezenost tvých schopností je do nebe volající. Ač jsi nechtěl, šlápnul jsi vedle a pokálel ses. Teď se potíš stejně jako ona prolhaná prasata a doufáš, že pokálenou cestu za tebou někdo zamete. Však on to někdo udělá, z toho strach nemám. Ale já, hulváte, já budu vědět a budu ti s projímadlem vždycky nablízku. :-! P.S.: Prolhaná prasata se dosud neomluvila, nečekám že je předejdeš za své chování a jednání ty. Vždyť jsi, hulváte, jedním z nich. Styď se. :no:
GTI
😄 Kradl jsi můj nick v létě? Kradl. Zamezila ti redakce přístup? Zamezila. Tak jen tohle, ismo, mi dává právo tě nazývat grázlem, spodinou. A já tě tak také nazývám. Za svou svinskou povahu nemůžeš. To bych přešel. Nepřejdu ovšem to, že ji uplatňuješ tady a uplatnil jsi ji na mne. To tolerovat nebudu. Směrem k tobě se nemusím namáhat o jakoukoliv argumentaci 😄 Jsi pro mne nepřijatelný grázlík, a tak proto to mám při diskuzi s tebou jednoduché. Já navíc nemusím argumentovat... já nejsem zloděj, tys kradl, ty se musíš bránit. Je možné udělat chybu. To jsem ochoten vzít v úvahu. Pokud se omluvíš, za krádeže mého nicku, přestaneš krást, uvážím změnu postoje. Ovšem, že by to tu vypadalo podle tvých představ, že bychom si tu kradli navzájem nicky, tak tomu budu vždy bránit.
>😁 Tvrdý direkt? To bylo co? To zoufalé extempore v úvodu tohoto threadu, nebo tvá omezenost argumentace výše? Podobné hrdinsky anonymní výlevy si zkoušej na manželku, tady ze sebe akorát děláš vola. :no: Klidně si můj "výplod" najdi, psal jsem že jsem chytřejší než ty, nikoliv než ostatní, ty lháři. A myslím, že mi to podvědomě strachem potvrdíš, jsi velmi hloupý a omezený člověk. :no: Odplivnout si můžeš, ale raději sám nad sebou. Neumíš jednat, hulváte. Umíš jen diktovat. Neumíš chytit za problém. Umíš ho jen přehlédnout. Neumíš argumentovat, pouze urážet. Nemluvíš pravdu, jen překrucuješ a lžeš. Vím na čem jsem a ty tvé vysněné občasníky do minulosti mě v tom utvrzují. Ano, tehdy byla jednoduchost ku prospěchu. Ty jsi zářným příkladem, hulváte. Styď se. :no: :no: :no:
:-! Tvá omezenost je patrně nekonečná, kafemlýnku. Ale bacha, začínáš se zadírat... :no:
GTI
Na grázlíka platí jen jedno - tvrdej direkt. Jen opovržení mám pro tebe, bezcharakterní grázle. A nezapomeň, morálka - tobě neznámý pojem- platí i zde. Lhát nemám zapotřebí. Každý si tvé výplody může najít. Zde i pod minulými články. Tam, kdes napsal třeba tu pitomost... a tvou obrovsou touhu, žes nejchytřejší a že bychom se tu divili... Tak ti garantuji, že já se tedy nedivím 😃 K tobě se tu nikdo jako hulvát ani chovat nemůže - grázlík, bezcharakterní člověk, žumpa postojů... jen si odplivnout. :no: Tady nemáš se svými životními postoji co pohledávat. Trest, žes nemohl psát, byl zasloužený. P.S. Malý kluk >😁 No, to je na metál >😁 díky. 😉 A díky i za to milý. Máš sice v zubech písek z výkalů svých myšlének, leč alespoň se snažíš halit své blitky do přístupné formy. Prohráváš to tím nejnemožnějším způsobem... vlastní nedostatečností - jsi suterén morálky, lidské bahno. :no:
GTI
Bez ohledu na to, cos teď napsal Tibby - mám k tobě vřelejší vztah, než bys čekal. P.S. jo, a díky 😉
>😁 >😁 >😁 Milý GTI, nestav se zbytečně na zadní, ztrácíš půdu pod nohama. Po hubě? Tys mi dal po hubě? Čím, ptám se. Absolutní neschopností argumentovat? Kombinací kláves Ctrl+C a Ctrl+V? >😁 Vždyť jseš ubohý kafemlýnek. Co jsi nahoře dokázal? Akorát ze sebe udělat pořádného vola. Co jsi dokázal založením nového threadu? Pouze další neslušný flame. :no: Topíš se v potu vlastního neumětelství, hulváte. A že se potíš pořádně, je mi naprosto jasné. Jsem přesto velmi rád, žes napsal tento příspěvek. Odděluje zrno od plev a ty se čím dál tím víc vybarvuješ přesně podle mého soudu. Coby nevychovaný a agresivní hulvát. Překvapil si mě však další svojí vlastností, lhaním. To jsem opravdu nepředpokládal. Chováš se jako malý kluk, milý GTI. Malý kluk, který ztrácí vlastní vinou půdu pod nohama, uvědomuje si to a začíná kousat. Pěnu u huby už máš, hulváte, já doporučuji očkování. :no:
Nenamáhej se, hulváte. Ztrácíš nervy a tvé nevychované nitro se dere na povrch. Svou tezí o taktice si naprosto čistě dementoval většinu svých předchozích reakcí. Nemáš to v ruce, ujíždí ti to a lze to snadno poznat. :no: Já si na tu omluvu rád počkám.
GTI
To těžko, brácho... to by se choval zásadně jinak. A opakovat to tu musím. Jistě víš proč. P.S. Ty seš přes ta čísla, viď Martine 😄
Ale no tak, uvolněte se prosím 😄 Já nejsem jeho fanoušek, ale ten příspěvek pokládám i já za výjmečně zdařilou srandu 😉
Nemusis to tady opakovat GTI, vsichni si to preci precetli nahore.... treba je opravdu chytrejsi nez my vsichni dohromady. Inteligence se da zmerit.
GTI
Ten grázlík, ten bezcharakter diskuzí, co umí akorát krást nick, ten nýmand bez názoru, bez invence a bez naděje ji musel nahoře dostat tvrdě po hubě. Člověk, kterej tu napsal, že je z nás nejchytřejší... a že by jsme se divili... tak takovej názorovej suterén... ten ji prostě ode mne občas tvrdě chytí. V květnu se nezvládl a kradl nick. Skončilo to tím, že mu redakce odepřela přístup na diskuzi na měsíce. Je tu profláklej nickama - sjezdař, ismo, a nyní dci. Za co tu vzal, vždycky debakl. Takováhle havěť se musí držet u boudy. A tvrdě občas sejmout. Tak jsem ho tam nahoře, grázlíka sejmul. Je to všivák, pozor na něho. Má divný stavy... drží se a pak to na něho vleze... a začíná to na něho zase lézt. A pozor... jak píše... je chytřejší, než mi všichni dohromady... Určitě, ismo alias dCI, určitě... řekl bych dokonce, že jsi genius... genius zoufalství :no:
GTI
Jen opovržení, zloději. Nic víc :no: Zvá taktika, že víš, co vím, je taktika prohry... grázlíku. :no: Jen po hubě. Nic jiného nezasloužíš. :no:
Aha, promin ZZ, chybicka se vloudila, prehlidla jsem, zes to psal ty, myslela jsem GTI, proto o tom ztrapnovani... Jinak tys slovo majetek pouzil (tim, ze ho spojujes se svihakovym vychloubani) ve smyslu bohatstvi... ve smyslu, aby to vypadalo, ze jsem o tom psala z jineho duvodu, nez byl ten skutecny. Ale to je jedno, chtela jsem rict, ze kazdy asi nekde bydlite, ve svym nebo v najmu, je to jedno, nekdo plati uver, nekdo najem a ani jedno nesvedci o "majetku".
Já jsem psal o "bohatství"? Já psal o majetku a tím, pokud vím, nemovitost je. Psal jsem, že se vychloubáš? Kam na to prosím tě chodíš? Snažíš se mi vkládat do úst něco, co jsem nikdy neřekl/nenapsal. O tom, kdo se ztrapňuje si každý udělá obrázek sám...
Opět vedle, nevychovanče. Neříkám, že bys po hubě nepotřeboval dostat i od ostatních, ale zatím sis dnes svým argumentačním kafemlýnkem namlel sám už dost. Víš to stejně dobře jako já. Bohužel, rány z prohry se sice zahojí, ovšem velké nic ve tvé hlavě e😜andovat nebude. Hulvátem zůstaneš.:no: Tvé opovržení mnou není pak nic jiného než nemohoucnost vyrovnat se svou tvůrčí malostí. A že pro tebe nejsem partner? No já doufám. Tvůj primitivní styl reagovat buďto kafemlýnkem, nebo dětinskou kombinací kláves Ctrl+C a Ctrl+V má k preciznímu, pro mě akceptovatelnému veřejnému výstupu velmi daleko, děkuji nechci. A přirovnávat mě k suterénu, GTI? Tohle od opravdového hulváta vůbec neberu v potaz. Jdi se vyspat, třeba se ráno zmůžeš na nelživý výstup. A třeba se mi i, hulváte, omluvíš.:-!
Rozestavenej barak ma dneska kdekdo. Naopak, nesvedci to o bohatstvi, bohatstvi je spis bydlet v podnajmu a platit mesicne prachy presahujici vysi mesicni splatky hypoteky za najem neceho, co neni tvoje. Bylo nad slunce jasny, ze se nechci nicim vychloubat, bylo to naopak o tom, proc este nemam STi. Zase jsi se jen ztrapnil... jsi teda fakt dilo.
To se teda divim panove. Vetrelec? A co se vam na nem libi? Neni tam snad v hlavni roli, poradne emancipovana zenska? Podobnych filmu, kde hraje chlapa chlap a zenska je ta ochranovana je plno, tak proc zrovna Vetrelec??
Myslim, ze tady si nikdo nikdy nemyslel, ze my dva bychom se mohli jakkoli kamaradit, tudiz je naprosto iracionalni mluvit o dobre dvojce, ty mas tedy napady. Ja myslela porad na ten zavod. Ale kdyz nad tim, cos napsal premyslim, ve tvem kondicionalu se skryva jakasi pochybnost. Myslim, ze bys me moc rad poznal a moc rad byses se mnou setkal, ale bojis se, bojis se sam sebe. Nejlepsi by bylo mit poradnej teleobjektiv a bydlet v panelaku proti me vid? To by bylo neco pro tebe. Anonymita je tvuj svet, neumis zit jinak.
V tom případě utíkej na Smíchov do Bulldoga. Najdeš tam šviháka, co hledá nevěstu. Možná když dáte dohromady ty vaše majetky (jeho tři auta a tvůj dům), tak budete spokojená rodinka >😁
Jo, ALIENS, prostě dvojka Vetřelec je nejlepší druhej díl snad v celý filmový historii. To prostě překonává díl první a to se děje málokdy. U auťáků to takovej problém není, i když jak kde... 😉 Ale ta scénu "Už musejí být někde tady. Ten přístroj se asi zbláznil, měli by být v této místnosti." a pak se propadnou tím stropem. WOW! Nebo jak mu strčí brokovnici do držky a řekne: "Eat this" a BANG >😒] :yes: Už se nemůžu dočkat, PÁNOVÉ! 😉
Jo jasne, to uz jsi jednou psal "... nejsem amater, jsem format". Podle me jsi ubozak, znam dost opravdovych formatu, ktery by nikdy o sobe nerekli "nejem amater, jsem format". Format neni ten, co to o sobe rika vis? Formatem te nazvou druzi... Stejne tak, jako ten, co se furt uci a vi toho porad vic a vic, si stale vic a vic uvedomuje, ze jak do toho zacina videt, vi ve skutecnosti min a min. Vse je relativni, zalezi jen na tom, k cemu to porovnavas. Jaxem psala, nechci ze sebe delat neco, co nejsem a pak, nemam nejmensi zajem zrovna s tebou neco rozpalovat. Preferuji ropalovani s nekym jinym a jinde a hlavne... ne virtualne.
GTI
Jakej Vetřelec ... dvojka? ...Vaskezová... a ta věta od kyborga - "na člověka dost dobrý"... dokonalá atmosféra. :yes:
GTI
Po hubě, ty zloději, tu dávám jen tobě, a s opovržením. S těmi ostatními píši. Třeba i někdy tvrdě. Tebou jen opovrhuji :no: Nejsi pro mne partner. Jsi suterén. Myšlenkově i charakterové. :no:
No,já se loučím, ještě mám nějakou práci a pak Vetřelec!!! Tohle je veřejné fórum, takže sem může psát i Osama z cely...s tím nenaděláš,brácho. A že píše žena...to je snad o něco lepší než on, ne? 😄 PS: Ale asi by ti přesně popsal jak zlikvidovat Hummera >😁
Jak pravil "klasik" (on ví), o člověku vypovídá první věta 😉 Jestli se to vztahuje i na Martiny (krásně neutrální), tak nemá cenu číst dál... A nevím, co by se mělo měnit na mém příspěvku. Prostě to tak JE a ten příspěvek je tak nechutně pravdivej, že se pod něj musí podepsat každej tvor, co miluje vůni benzínu a houpaj se mu dvě koule mezi nohama :yes: >😒]
GTI
Ty nechápeš... vždyť jsem ti to psal - uprav nick, Martine, a můžem to tu spolu parádně rozpálit 😉 Jako babu... promiň ... nejsem amatér.
GTI
ty brácho? Já zásadně šuk*ám ženskou a kecám s chlapem. Obráceně mě to nikdy nikdo nenaučil. A ani by mě to nebavilo. Ženskou umím sbalit, občas ona sbalí mě... ale na kecy... na kecy jsou tu chlapi. Notabene o autech. Panebože... ještě mám koule... mě teda na kavárenský žalozpěvy nikdo nepřemluví. Ať si ženský, co tu chtej psát strčej do zubů dřívko od nanuka, protože to tu je dost vostrý, daj si pánskej nick... protože... já chci bejt radeji klamanej... ale vědět, že vysvětluju ženský, jak je nádherný pohladit koženou židli v Alfě v barvě rubínu... prostě tohle po mě nechtějte. 😄
To špatně chápeš. Mám ženy rád, neumím si svůj život bez nich představit. Každý den jsem s nimi v kontaktu. Ale o autech si pokecám JEN s chlapem. A to taky ne s každým... Kapiš? 😉
Vy jste jako smečka ZZlých psů...chudák ženská(?),co si na vás má vymyslet? Já chci schůzku! (ne pro sebe,ale pro klid v duši milých nevěřících kolegů...a můj také - něco chlapského je cítit...to není výtka! jen zamyšlení) >😁
GTI
>😁 Musíš rozlišovat mezi ženskou a chlapem. >😁 prostě, když si chceš pokecat, kecáš s chlapem. Když si chceš zašuk*at, šuk*áš s ženskou. Umíš si to představit obráceně >😁 >😁 >😒] >😒] :yes:
Ty ZZ zadnou neznas, to je teda nejvyssi cas jednu poznat, co rikas? Jenom mala hypoteticka otazka. Predstav si, ze bysme se nekde setkali nezavisle na ostatnich, jen my dva, dejme tomu, nekde na kafi u pumpy... teda ja kafe nepiju, ale dejme tomu. Ty bys me hned nepoznal, protoze na prvni pohled by do me nikdo nerekl, ze myslim vic jako chlap, protoze telem jsem presne ta, kterou by chlapi chteli ochranovat. Ale poznala bych te treba ja a rekla bych ti: Cau, vis, kdo ja sem? Ty bys rek: my se zname? A ja na to: Jasne, ty jsi ZZ a ja Martina. Rekl bysis: ne to neni mozny, to nemuze bejt ona, asi nahodou cetla tu diskuzi a dela si ze me srandu, pak byses ale kouknul ke stojanu, od kteryho jsem vysla zaplatit za my palivo. Coze Civic sedan? Sakra tech teda moc nejezdi a zenskou sem v nem snad este nevidel, ku..a, ze by to byla fakt ona? ... tady predstava konci a prenesme se do reality, teda spis do nasi virtuality. ZZ myslis, ze je neco takovyho mozny? Ja taky neverim, kdyz neoverim, ale nektery veci nejdou overit a tak nezbyva nic nez udelat si na vec svuj nazor za pomoci ruznych informacnich zdroju. Ten, kdo si zavre dvere pred informacemi, je sam proti sobe, zuzuje si sam prostor, oddaluje se od tech, kteri se snazi informace zpracovavat. Zkus prosim alespon na ted pripustit, ze jsem realita. Zmenilo by se neco v tvem prispevku, na ktery prave odpovidam? Pokud reknes, ze ne, asi te nema cenu lamat... dokud se opravdu nekde nepotkame.
Já klidně budu hovořit i s ženou i s plešatějícím pánem z pivovaru. Když mě bude bavit se s nimi bavit. Martina to dole píše jasně. Určitě není švihák,myslím... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Jo, půlka je jednoduchá 😉 Černý brejle taky nosím :-! Klobouk ještě ne a dlouhý vlasy už taky nemám >😁
Sakra, tak střela vedle, Zilvare >😁 Zdislave? 😉 (nevím proč,ale tvoje přezdívka mě jako milovníka ZZtop dost inspiruje,takže se jí snažím zjistit. půlku už mám... 😄
Aleši, nejsem Zdenda 😉 A na pivo jsem teď dostal taky chuť. Jdu si pro jedno do lednice :yes:
Alessio, jsi inteligentni, zkus se zamyslet na timhle: Kdybych byla svihak : 1. musela bych dusledne dodrzovat styl psani obou osob, 2. nesmela bych se ani jednou splest nejen v premysleni, ale i v pismu. Oba ho mame odlisne a v obou se da najit neco, co nepouziva nikdo jiny. Normalni clovek by na to driv nebo pozdeji dojel, protoze zkratka nikdo neni neomylny. 3. bedlive bych sledovala casy prispevku a flakala bych je tam vetsinou z cashe oba najednou. 4. asi bych si nepsala sama se sebou, na to uz clovek musi bejt asi opravdu ujetej... taky nejsem asi uplne normalni, ale tohle je tak pro schizofrenika.
>😁 >😁 >😁 Bylo to na nějakým Renaultclub.cz nebo tak něco. Posílal link. Já si ho fakt do Oblíbených nedal >😁 >😁
Jedno nechapu GTI, proc me tu nechces, kdyz jsem podle tebe chlap? Stale si protirecis. Tak jsem podle tebe prolhanej chlap, kterej dela, ze je zenska a nebo jsem zenska, kterou tady nechces? Jak to vypada nemam na vybranou co???
Hm. To mi taky vrtá hlavou. Hele,kde je nějaká fotka šviháka? já jí asi neviděl. 😐
Tahleta Martina se tu na můj vkus objevuje JEN v přítomnosti šviháka a to jen asi 3 dny zpátky. Uvidíme, jestli ti bude psát dnes v noci, když šel švihák do Bulldogu na Smíchově... Asi tak. ;-\
...máš pravdu. A není Martina jen vyjímkou z pravidla? Dobře. Nejela v STi a sní o něm. Má ráda Hondu. Má ráda tvrdé sedačky. Něco mi tu taky nesedí...ale co. není to nakonec jedno? Jestli Martin(a) bude mít plodné příspěvky...(já jsem prostě nenapravidelný demokrat)
No jo to jo, taky bych se toho bala, virtualne lidi vypadaj jinak a anonymita otevira jine moznosti. Ale neboj, ja te nelovim, muzem byt kamosi, zajit na panaka, pokecat, ale jinak ze me nic nekouka, ...
Neznám jedinou ženskou, kterou by interesovaly internetové diskuze o autech. 99,9% ženských znalostí o autech je počet dveří (a i v tom se někdy spletou), barvě a někdy i značce. Ty vnímavější si dokáží zapamatovat, jaké palivo mají tankovat. To už ale musí být vážný vztah, aby se o něco takového pokusila. Většina ženských ti ale řekne "jak je to autíčko ale roztomiloučký". Hodnocení velikosti je pak na jinou debatu 😉 Znám pár ženských, které jsou dobré řidičky. Skutečně dobré. A spousta chlapů strčí do kapsy. Ale NEMŮŽEŠ si s nimi i o těch autech povídat, tak jak to tu denodenně probíráme MY, chlapi! Já si taky nedokážu povídat o kabelkách. Dokážu říct: "Jo, tahle je pěkná" nebo "Tuhle si neber", ale necítím k tomu VŮBEC NIC. Nemůžu o tom mluvit víc do hloubky a se zanícením. Prostě to nejde. A proto CHIVAS CLUB zůstane, doufám, vždy jen, pouze a výhradně pánskou záležitostí. :yes:
Já..prostě nevím,proč by to nemohla být žena. Ale budu věřit staršímu a zkušenějšímu. Já se na lidech pokouším najít to pozitivní,s panem švihákem nemám problém a paní Martina je na pokecání taky dobrá. fakt mě nezajímá, jestli to píše nějaký zmalovaný ***. Proč? Protože to, jak člověk vypadá,jaká pohlaví se mu líbí nebo kolik má peněz mě u diskuze o autech nezajímá. Ať je to třeba chlap v sukni (to byla mimochodem výtešná komedie! - takže uvidíme) 😉
Co si zase nalháváš? GTI, internetové anonymní hrdinství už není pouze neklamným znakem neslušnosti, teď se ukazuje i tvá nevyrovnanost se sebou samým. Jsi slabý a jednoduchý člověk. Pro takové je lůno internetové sítě velmi pohodlným útočištěm. Po hubě bys potřeboval ty, a pořádně. Aby ses vzpamatoval a uklidnil. A co se tebou vyřčené lehkosti týče, nedivím se. Kafemlýnek neumí reagovat, mele dokola jen ten svůj velmi omezený obsah. Neboli, vyhodíš ho dveřmi, vleze oknem. Pro hulváty tvého formátu to myslím platí zadost. :-!
No jo to je to prave, proc bych byla Honde neverna. Znam lidi, co se tesej na prvni snih a vyjizdej si zajezdit do hor... no comment, jestli jsi Subarista, tak asi vis, o kom mluvim. To je hezky vid?
GTI
To nejde... to zkusit... navíc jde o kluka... Nejde to z principu... nemohu přece připustit, že mohu vést diskuzi o tom "nejdůležitějším" s babou 😄 tyhle pokusy mám za sebou... asi 200 let. Já vím, je to věkem, ale prostě, mě fakt tohle nezajímá... nemám v tom komnaty, které na odemčení teprv čekaj... Ošlehanej vichrama života vím přesně co mám chtít. Ale jde o něco jiného... já to nahoře píši sice s úsměvnejma výkřikama... ale čekal jsem že se někdo trochu směrem k podpoře pánského klubu ozve... Až na Lonese neozval... inu což... jedem dál... močálem černým... kolem bílých skal 😉 😄 P.S. brácho... mám dojem, že Zeměkoule se otepluje z jinejch důvodů, než z průmyslový činnosti... 😉 P.S. jinak - my jsme si tu zakázali psát o ženskejch, neboť jak prognozoval Lones, to by končilo na mačety >😁 Martin se tu pokusil o implantaci ženskýho elementu. Je mladej a zkouší zaujmout, třeba i pitomostí. Já ti něco napíšu - v životě by mě nenapadlo vlézt na ženský stránky a tam to zkoušet, Na to musíš bejt trochu hodně ujetej. :yes:
Hele, mistře, na to že tu publikuješ svou fotku, zveřejňuješ, kde večer budeš a dost nevybíravě vyhrožuješ (a nemáš šajnu komu), tak to fakt o nečem svědčí. Navíc z těch fotek je patrné, že tvá muskulatura neustojí osobní setkání s někým koho nevybíravě urážíš...
GTI
Napsal jsem, co jsem chtěl. Tak zas někdy, až ji budeš potřebovat chytit po hubě... budu k tomu vždy připraven. Jsem zvyklý bojovat tak, jako ty se prostituovat... Mám to s tebou lehké 😄
Mě se líbí ta Tribeca. Poslal jsem ti mail, tam se na někdy domluvíme. Brzy se uzdrav, já už mizím. Hezký večer všem.
Mám nakoplé lýtko,nemůžu moc chodit a bolí mě to i když jsem dneska jen kousek jel (od spojky), jinak bych byl touhle dobou v Tourcoingu (FRA) na závodech. Hele,já si přečtu články,ať jsem v obraze a pak to autí probereme. Trochu ti ho závidím, i když být tebou, tak koupím Forestera v turbu...to bude větší žihadýlko,ale nissan je taky pohodová značka (máme v rodině almeru - jízda na pohodu)
Mám tu nejkrásnější cihlovou, u nissana říkají oranžovou. Předtím jsem psal šedivou (klamání nepřítele). Je to evropský model 3,5 V6, 234 koní. Je užasně pohodlnej a rychlej. Dnes jsem ho testoval nad Mariánkama, na Kladský, tam je hodně sněhu, do smyku se mu nechce. Víš co, až budeš chtít, řekni, slíbil jsem ti ho. Ještě jsem zítra dopoledne v Praze, pak zase do pátku v Břeclavi.
No,tak to je tah jako od Kasparova. Popravdě,myslím, že i kdyby to psal muž,tak to stejně nepoznáme z několika příspěvků. Tak což to s ní zkusit? Názory na sportovní auta má víc než dobré... 😄
Nemáš ho černého? A RZ na konci 5566? Murano...nikdy jsem nečetl recenzi, takže ho znám jen od pohledu...můžeš mi toho tvého přiblížit? (výbava,pohon kol...permanent?,motor,cena).
>😁 tak to já po netu ještě neznám, ale dovedu si to představit. No já jdu dnes zase hledat nevěstu, vynechám perlovku, dnes je něco v báru Buldog, tak tam juknu. Alessio, jako čtyřkolka Murano super, ale vadí mi pár věcí: při jízdě v dešti stěrače metou veškerou vodu a špínu na boční okno u řidiče tak, že nevidíš do zpětnýho zrcátka. Chybí mi vyhřejvání čelního skla, to Avantime má. Ale co je docela trapný- to auto nemá teploměr vnějšího vzduchu! Nebo ho prostě nemůžu najít.
GTI
Nikdy bych si nedovolil nápad jako trám zlehčovat. Naopak, jsem tím chtěl znervoznit Martina...
GTI
Jsi divný člověk. Snažil ses krást nick. Redakce tě na dva měsíce uštípla. Neuměle ses snažil pak parodovat a nula od nuly pošla. Nyní se snažíš psát kvalitně, a kdo tě čte? Kdo na tebe reaguje? Takřka nikdo. Čím to, žes tak neúspěšný ve všem, za co tady vezmeš? Vím, jednou jsi nám všem tady napsal, že jsi chytřejší než my, a že bychom se divili... Tak sjezdaři, alias ismo, alias dCI... To je tvá nejdůležitější věta cos tady kdy napsal, o svém vztahu ke světu, ale především o svém nitru. Raději hledám v lidech to lepší. Mnoho jsem tu lepšího i nalezl. U tebe zatím nenalézám nic, co by stálo byť za ohlednutí. Nic, ismo... Jen dokonalá prázdnota, nezměrná touha a debakl. Žasnu nad tebou v lítostivém soucitu. :no:
Tak se nečil...trochu jsi mě naštval,když jsi prohlásil o mých vypocených kontrolních otázkách,že jsou lehké jako facka...(stejně,névíš,névíš... 😉 ). Článek jsem ocenil,neboj. Ale ta guma u trenek mě na konci zchladila... 😉
Nemyslím jen řídit...trochu nasát atmosféra jde i ze sedadla spolujezdce. Já jsem to štěstí řídit měl, ale jen fakt kousek, zbytek pěkně vedle... 😉 . Honda je spolehlivá,to jo. Ale já rád AWD a to Subaru má nejlepší. To je jako jít se klouzat na klouzačku a mít na zadku nalepené kousky gumy...ostatním to bude klouzat až hamba a ty budeš koluzat jen když chceš. 😄
GTI
Nějak ti teď nerozumím ;-\ To jako ses od Martina rozjel a budeš tu dávat kontrolní otázky? Když tak mi je napiš všechny najednou a na konec připiš, co mne čeká, když udělám jednu chybu... kroutím hlavou. Myslel jsem spíš, že oceníš ledního medvěda...
On uz se GTI asi docista zblaznil. O drsnejch chlapech mam jiny predstavy, ale jist stromy?? A pokud jde o omezovac, rekla bych, ze ve tvym mozku je omezovac prenosu energie mezi neurony...
Kamaradem nemyslim jen blizkyho kamarada. Mam hodne kamaradu, ale ne vsechny bych mohla pozadat, aby mi pujcili svy auto. Taky bych ho nepujcila spoluzakovi ze skoly, kterej by o me bezpochyby taky rek, ze jsem jeho kamaradka. Umim si predstavit, jaky to je v ni jet a uprimne ti zavidim, ze tys mohl. Mam rada tvrdy sedacky, ktery kopirujou nerovnosti - nepotrebuju az tak pohodli, ani nechci palubku vykladanou drahokamy. U Hondy se rika, ze platis za motor, ten zbytek mas zadarmo, je to neco podobnyho. Nemyslela jsem, ze by mi pocit sezeni v naky zidli zanechal sramy na dusi, spis ta predstava, byt jen krucek k tomu.... ale za tu chvilku stesti bych krute zaplatila vis? Asi je to plana diskuze. Az konecne vyjede novej CTR (pro Hondy mam slabost, sla bych do STi jen v pripade, ze CTR nebude neco jako Civic Si), taxi to proberem znovu. Do ty doby uz ale vyzkousim i STi a nejlepsi srovnani si dam jenom ja sama.
>😁 >😁 >😁 Ale no tak, milý GTI. Já myslel, žes pouze nevychovaný kafemlýnek. Ale nyní se směle ukazuješ jako pan Ctrl+C Ctrl+V. Někde v předchozích příspěvcích jsi hrdinně poukazoval na můj nedostatek invence. Mám si snad brát poučení z tak omezeného amatérismu, jako je kopírování vlastních textů? Vzpamatuj se, hulváte. :no:
No,máš pravdu,Martinky bývají pěkné...alespoň ty co znám já...Ale láska po netu se mi už jednou nevyplatila. Když jsem přicházel na rande,tak jsem si z dálky říkal..."Ty brďo, to je roštěnka a vzala si s sebou ještě kámošku!"...bohužel....tam ...stála sama. Přijela sama v plné tramvaji,jestli mi rozumíte... 😒
Nasekat Martinovi? To jako na holou? Aha... tak ty jsi...?? To proto nemas rad zeny?? Ze ty mas ted na sobe ruzovy tanga s cervenyma srdickama?
Omezovák dveří v Legacy? Co to je? Víš prd a maskuješ to rádobyftipnýma (kdyby nebyli o Subaru,tak je označím za ftipné) poznámkama...omezovač otáček je něco jiného než guma od trenek....ty gumo! >😁
Martino, jsi krásná holka, taková jiná než ty ostatní, už dávno jsem si tě všiml, moc krásně se usmíváš. Ach, promiň, nevím co říkáš, vůbec nevnímám, jen sleduji tvoje rty, a chci je líbat. Ráno nesnídám, protože myslím na Tebe! Neobědvám, protože myslím na Tebe! Nevečeřím, protože myslím na Tebe! V noci nespím, protože mám hlad!
GTI
Jsi divný člověk. Snažil ses krást nick. Redakce tě na dva měsíce uštípla. Neuměle ses snažil pak parodovat a nula od nuly pošla. Nyní se snažíš psát kvalitně, a kdo tě čte? Kdo na tebe reaguje? Takřka nikdo. Čím to, žes tak neúspěšný ve všem, za co tady vezmeš? Vím, jednou jsi nám všem tady napsal, že jsi chytřejší než my, a že bychom se divili... Tak sjezdaři, alias ismo, alias dCI... To je tvá nejdůležitější věta cos tady kdy napsal, o svém vztahu ke světu, ale především o svém nitru. Raději hledám v lidech to lepší. Mnoho jsem tu lepšího i nalezl. U tebe zatím nenalézám nic, co by stálo byť za ohlednutí. Nic, ismo... Jen dokonalá prázdnota, nezměrná touha a debakl. Žasnu nad tebou v lítostivém soucitu. :no:
ma ji kamarad a ty jsi v ní nejela....??? Když už si pomalu myslím, že nekecáš,tak zase takovýhle špek... 😄 . Martino,Martino. Jo,a jet v ní je milionkrát lepší než sedět. Není na ní zase tak nic zvláštního,tvrdé sedačky a palubka žádný luxus...Ale stačí nahodit motor...úúúáááách! 😉
GTI
Tak to jsem si, Martine, oddychl >😁 My bysme nebyli dobrá dvojka >😁 věř tomu. >😁 :yes:
GTI
Brácho, ještě dnes překoušu zubama dvacetiletej smrk do třiceti minut. >😁 A to drsný je dost, ne? >😁 P.S. Volám Gábu, nebere, Skočil jsem pro vložky do Delvity, koukali tam na mě jak na ledního medvěda... ptám se "kolik maj kapek, vůbec nevím o co jde, nemenstruuju už dávno", pokladní šla do kolen. Tak jsem hodil na půlt tisíc pro sichra a dekoval se... mrknu na to... napřed křidýlka... to víš, to uklidní, ten pocit sucha a bezpečí >😁 Cos to ještě chtěl vědět, ten omezovák dveří v Legacy... no, myslím, že tam máte gumu z nějakejch japonskejch trenýrek a když praskne, tak švihnete souseda do boku. Já parkuju zásadně na nádraží vedle Pendolina, tam tohle nehrozí. 😄 😉
Ma ji ale muj kamarad, nebylo by tezky mu zavolat a odpovedet spravne... ach jo, jsem z toho vseho nejak smutna, uz to na me zase de... vis, i sedet v ni v cloveku zanecha rany na cely zivot.
GTI
Ernest Hemingway označoval tyhle literární pokusy jako - průjem slov. Tak už neblázni. Sice se pěkně bavím, ale to je hra tak na jedno odpoledne. Já v této souvislosti moc cením cestu, kterou zvolil Alessio - a tou byl tvůj sexdebakl. 😄 Prostě se mu to povedlo. 😄
Drsný chlapi...hihihi >😁 . Martino,tak ty jsi v ní nejela? Ach jo. tak to fakt vědět nemůžeš. To je přesně ta informace,kterou na netu nenajdeš. PS: GTI-čekám na všechny tři odpovědi 😉
GTI
To němci nedovolí. To je klenot. Alfa zakolísala hodně... asi je z toho venku. Respektive nabrala správnej směr...
Cistej vzduch... myslis jako vycistenej, jako vyhlazenej???? Prober se GTI, to uz tu jednou bylo, zacinam chapat tvou absolutni oddanost nepochopitelnu. Jde z tebe strach, jako z tech zmanipulovanych risskych panaku s vymytymi mozky... fauvé fauvé ueber alle je jedna vec, ale tohle uz je dost husty... to se mi nelibi... mel by ses krotit, nez se to zacne nelibit i ostatnim. Je v tobe tolik zloby, ze ted jsem si jista, ze bych se s tebou opravdu nechtela setkat.
GTI
Mne nemusíš ujišťovat, že nejsi Martin. Tohle vůbec neřeším. Kdyby sis vzal k srdci pár důležitejch zpráv, co ti napsal Paja, a pár dalších, určitě bys nemusel bejt napadanej. Kopeš kolem sebe třetí den a výsledek se dostavit nemůže. Tys to nevhodně rozehrál. Vím, že tě to tady baví. Vracíš se i přes to, žes utrpěl moc hluboké rány. Upřímně ti píši, že oprávněně, ačkoliv to bylo občas až dost kruté.... Na druhé straně bys měl vědět, že tohle není cíl, jeden druhého "odstřelovat". Ber ty tři dny jako opravdu (někdy ostrými slovy vedenou) potřebnou lekci. Když se z toho poučíš, muže to tu bejt i pro tebe příjemný. Koneckonců by mne zaráželo, kdybys svůj přístup tady nedokázal vyhodnotit. P.S. Neměň ani neupravuj nick... to není dobré. Nenadávání - souhlas. Možná by to chtělo nabídnout smírnou ruku kolegům, zejména směrem z ZZ. Ujišťuji tě, že jsou to všechno slušný lidi. Jsme možná drsný chlapi... ovšem máme srdce... tak přece tady z toho neuděláme jatka.
Ale ja jsem nerekla, ze jsem v ni jela, rekla jsem, ze vim, co dokaze. Vis, je to dlouhy vypraveni, proc to vim, aniz bych v ni jela. Nechci s tim nikoho unavovat, je to docela nudny. Jela jsem v CTR 7G, vazne jsem uvazovala o jeho koupi, ale typ karoserie neodpovidal mym predstavam, abych to upresnila... ach jo, to je taky strasne dlouhy vypraveni...predstavovala bych si motor z CTR na podvozek z kupe.... Zkratka pred nosem mi vyfoukli muj sen ITR jednoho pana, kterej ji mel 5 let v garazi a jezdil prevazne Accordem... a ja si myslela, ze CTR bude dobra nahrada, nebyla. Paxem sla k Freyovi, meli tam cernou STi... Sedla jsem si a zarekla se, ze ji nechci vyzkouset na silnici. Ja na novou nemela a ojety tu nejsou, navic jediny nedostatek, co na ni vidim je ta modra barva a tahle byla cerna, moje oblibena...kdybych se projela, byla bych ztracena... meli jsme rozestavenej barak a ja nemohla v ty dobe vsechno sebrat a jit si pro ni. Bylo by to tezky, moc tezky, odjet ze zkusebni jizdy se slzami v ocich a nadavat si, ze jsem se nedokazala ovladnout. ... Abych pravdu rekla, kdybych mela ja sama nejak dokazat, ze sem ja a ne nakej pan, taky bych asi nevedela jak, btw. snazim se tady o to uz od vcera a furt to neni ono. Navic se vse da vylozit jinak, kdybych odpovedela na vsechny otazky spravne, nebo jen na ty zensky nebo chlapsky, co by z toho vyplyvalo? Myslim, ze nic. Mohla bych to rychle najit na netu (minuta a pul by mi byvaly bohate stacily), mohla bych to preci nasvindlovat v muj prospech at tak nebo tak. Asi by nejspis stacilo rict i par typicky zenskych vet, ale to je prave to, hraju fair play. Prosim zkuste verit, ze jsem opravdu Martina.
jsem zpátky, ujišťuju, že švihák není Martina. Když čtu její příspěvky, píše jako ženská, ale spíš mě napadá, že je to na tebe past, že tě chce někdo nalákat. Třeba ses někoho kdysi dotknul. Já to ale nejsem, zvykl jsem si na tebe, ty umíš urážet se ctí, nikoli vulgárně. Já se zapřísahal, že už tady ani jednou nepoužiju nadávku. Jsem zvědvej, jak dlouho mi to vydrží.
911 je legenda, má perfektní jízdní vlastnosti, je nádherná a jedinečná. Vždy také byla vzorem spolehlivosti. 911 byla a je 911. Ovšem bude jí i v budoucnosti? Nedočkáme se jednou doby, kdy bude sdílet díly s VW Golf Sport Coupe GTI RS? Neměl bys zapomínat na to, že Alfa má taky hezky design a historii, ale.. !!!
Ano hulvát, podepsala tě tvá dosavadní činnost. To budeš vždy, opravdu. P.S. Vidíš mě by zase zajímal recept na zničení diskuse, kde se v člověku vezme taková hromada nepřejícnosti? Po sametu je hůř, viď? Tehdy se normálně nediskutovalo. No tak si bodře zavzpomínej, hulváte. :no:
GTI
Víme, víme... i ty Tome 😉 Ovšem pozor... než čísla, čísla, čísla. Nebuďme otroky informací... v záplavě zpráv by se mohlo stát, že si zapomeneme koupit tu přenádhernou a jedinečnou devětsetjedenáctku 😉
GTI
Jo, vzduch je asi už čistej... konečně. Já už se bál, že tu budem místo smajlíků psát -hi hi hi. 😄 kolik jablek do štrůdlu, kolik pěny do koupele a kolik gumy do vejstřihu... tohle ať tu ode mne nikdo nechce číst. Svý vášně si odbejvám jinde. Jsem rytíř cti, vždy k dámě galantní. Ovšem, jakmile překročí mez možného a vejde do KLUBU, tak přastává legrace. To je vážné. O tomhle snad už vše napsal kráááásne K. Amis... Proto, žoldáci tmy, braňme své výsostné teritorium. Vymezujme zóny. Tam v moci prostěradel, tam naplňujme své dávné touhy dravce, ovšem zde, zde v klubu milovníků aut, života, a světa... nedopusťme zkázu... neboť - po nás potopa - smršť pro smršť - Pompeje pro sopku - toť dokonalé umění žen, těch sluncí našich temnot, těch světů našich chladných vesmírů, těch vln našich oceánů, těch pravd našich lží... 😉 😄 :yes:
Lones našel zajímavej link, tak ho zkoukni: [odkaz] Asi se budeš docela divit. Já osobně nemám slov nad tím, co Porsche "dokázalo" udělat se svou spolehlivostí a svým dobrým jménem. Je vidět, že začalo spolupracovat s "plečkopřeborníkem". Nezbývá než zvolat BRAVO VW-PORSCHE!!!
>😒] >😒] >😒] P.S. taky se koukni, kde se nachází (podle Tebe) korejská plečka Hyundai! :yes:
>😒] >😒] >😒] P.S. taky se koukni, kde se nachází (podle Tebe) korejská plečka Hyundai! :yes:
Tak test se nám moc nepovedl...jestli jsi někdy jela v STi,jak tvrdíš,velmi mě zaráží, že nevíš,jaký to je zvuk. Abych pravdu řekl,tak už nevím,čím tě otestovat. Asi ti budeme muset věřit.Ale jestli jsi chlap,nebo dokonce takový pán,co se tu pořád hádá(a já nechápu proč),tak teda potěš pánbůh! Hraješ to dobře...ale měl by ses nad sebou zamyslet,brácho... 😉 . Jsem pro registraci přezdívek...
Zacinam toho stravenyho casu zde nelitovat. Diky Tamine, mam rada rovnocennost tam, kde je na miste. Obavam se, ze GTI to ve srande nemysli, ale jak rikas, v jeho veku... nejdriv jsem si myslela, ze je to mladej nezralej kluk, ale pote, co se vas ptal, co ze je to tapeta na plochu sem se srdecne zasmala... ne tomu, ze je este v dnesni dobe nekdo, kdo to nevi, ja taky nevim plno veci, ale tomu, jaxem se sekla v jeho veku.
Ty teda bodujes GTI, tonouci se stebla chyta.... ale este neni pozde, dej mi ruku, chyt se!
GTI
;-\ Nějak tě to začíná zmáhat, Martine. Bodejť by ne. Tam dole... to byl debakl... to na tebe Alessio vykoumal parádně. 😉 On se potřeboval ujistit. Já ne, mě jsi ujistil sám. Dokonalej prů*er. 😄
Ty se uklidni GTI, Alessio se snazi aspon proverit, jestli mluvim pravdu, ty ne, odsoudils me uz tenkrat v tom prispevku o zenach. Ty se nesnazis najit pravdu, ty stale obhajujes jenom sebe a tve nikym nepochopene BRAVO NICHTS.
GTI
Ne hulvát, nýbrž otevřený, upřímný ... na křiváka... zloděje nicku. >😁 To budu vždy. P.S. Napiš o kradení nicku... o motivaci a jak to vůbec přijde. S tím se vyrovnávej... se vým charakterem, křiváku. :no:
Je, bohužel pro tebe, je mi lhostejný. Ač se ti to zdá možná po své ne moc dlouhé době působnosti zde nevysvětlitelné, tak je. Pořádně si přečti co vlastně píšeš, to není tvůj trumf, to je pouze tvá neznalost. Ono OT bez omluvy je znakem hulvátství, špatného vychování, flame pak navíc ještě znakem podněcování agrese. Tedy vycházíš jako nevychovaný, agresivní hulvát. Což, co si budeme povídat, je v souladu i s tvým jednáním při reakcích na tvé OT, či flame příspěvky. Pro tebe ovšem směšné, však i to je v souladu, milý GTI. Stejně jako tento tvůj text. Myslíš že beru vážně hulváta? Nevychovaného a agresivního? Ty pouze slovíčkaříš, milý GTI, neumíš psát pravdu. Jen si na ní svou černobílou nabubřelostí hraješ. Neumíš vložit do textu myšlenku, proto jsi pro mě tolik průhledný a bezcenný. Svým "trumfem" si posléze dokázal, že myšlenku neumíš ani nalézt. A to už je co říct. Nemáš cenu, milý GTI, to je tvůj problém a prohra. Jako hulvát.
GTI
Tady přece nejde o pravdu... tady jde o slipy >😁 Martin... žádná Martina >😁 To jako si mýslíš, že teď se mnou cloumaj vášně >😁 Klid. Klid... 😉 😄 😄 😉 :yes:
já jsem chodil na různá fóra, kde diskuze vypadá tak, že jeden napíše"Bezva auto takovy chci" a šlus anebo "Pražáci jsou neomalený prasata!!!!" a naopak "Moraváci jsou hovadaa!!!".A ty rádoby debaty o autech mě vytáčeli.Tady se mi líbí jak to tady funguje a to že držíme při sobě není nic špatnýho.GTI to, doufám, myslí všechno ze srandy, to víš v jeho věku.To s tím Pen Clubem je takovej hanlivej výraz pro nás.O autech tady normálka pokecáváme, občas pro rozptýlení napíšeme něco trochu mimo(ale mimo jen na voko), ale extra technicky zaměřenou diskusi nečekej.Ale dá se tu kolikrát pokecat o autech a taky se tu o nich kecá.Jen někdy se stane, že někdo zaútočí na GTIho kvůli jeho sympatiím k VW-PORSCHE a pak je to špatný a kazí to diskusi, bohužel.A jestli se v autech vyznáš, tak je to prvně co bych si mohl pokecat s ženou o autech(takovej druh se málo vyskytuje), a byla by rozhodně chyba kdybys sem nepsala.Co ty víš, třeba nás obrátíš na správnou víru.P.S.:Mě je jedno kdo sem píše, ať muž či žena nijak omezení věkem.Nerozhoduji o tom a rozhodovat nemůžu.Máme přece demokraci 😉
Jako vzdycky, nevis nic, kdybyses priznal, nevypadal bys ted jako blbecek. Padam, Civinek ceka na svou pravidelnou ocistu.
GTI
Dole sklaplo >😁 Posílám ti jednu chlapskou pusu 😉 dokonale jsi to narežíroval 😉 :yes: :yes:
A ted nám to řekne GTI....tak prosím! PS: Martino,ještě něco vymyslím, ale teď už musím běžet...Subaru čeká... 😄
GTI
Hergot, bejci, vostří hoši, kovbojové a vy všichni žoldáci života, kde jste? To jste se zbláznili? Vy fakt dopustíte, aby nás tu rozhazovala ženská? Hergot já tu nechci číst jak klouže žehlička po halence, mě je jedno, jestli se někomu kroutí šev na sukni a už vůbec mě nazajímá, jastli si to problužujou Max faktorem, nebo černym krémem na boty. Já volám, já kříčím, BEJCI, KDE JSTE? 😄
1. Covece, ono to ma nejakou signalizaci? Tak to teda nevim, Civic se neda pretocit, shodi to sam. 2. Sakra taky nevim... nepouzivam je. 3. Ach jo, zase nic, vis, vonavky nejsou moje domena a slavny lidi uz vubec ne. Ja pouzivam Acqua od Bosse... hruza, kdyz to po sobe ctu, asi nejsem ani chlap ani zenska. Zkus este neco vymyslet. 😉
GTI
Brácho, to vím i já... a že jsem pořádnej bejk >😁 😉 P.S. Dobrej fórek 😉 :yes: :yes:
GTI
Není... vím to... abych to věděl... na to nemusím být genius. Zvuk hlasu? Čti mne zvolna, rytmicky s poměrně výrazným akcentem v gradacích myšlenek... To bys dokázat mohl. Ten flame a OT... ten tě zaměstnává 😄 Fakt směšné. Krade nick, nemůže dva měsíce psát a domnívá se, že je možné takového křiváka brát vážně. Tak uvidíme... časem... ismo, co je v tobě za lidské kvality a zda-li vůbec... Čas od času se zameřím na to, jak se tu prezentuješ. Snad přijmeš můj postřeh na závěr - oba víme, že jedna věc je psaní... a druhá věc je, přemýšlení o přečteném. A to je můj trumf. Já tebe totiž stírám za charakter (zloděj, zbabělec,), ty svou kritiku urputně hledáš ve flamech... v čem také jiném, viď. A v tom je velký rozdíl mezi námi dvěma. Pro mne jsi lidsky odporný, bezcharakter, a jak jsem napsal nahoře, než k odplivnutí. Tebe bereu nějaké flamy... Tak díky. Cením vyjímečnou upřímnost... od křiváka. :no:
1.) jak v STi ohlašuje akustická signalizace překročení určitých otáček? (normálně nastaveno okolo 5500) 2.) kolik kapek je na vložkách Always Plus? 3.) jakou voňavku vytvořila Gabriella Sabatini?
OK, ikdyz nesedim jen za svym ntb, pritom delam jeste dost jinych veci. Neni to vymluva, sam jsi videl, ze jsem mluvila pravdu, kdyz jsem rekla, ze nemam moc casu... Mohu ukrajovat uz jen ze spanku. Neni vyjimkou, kdyz spim 3-4 hodiny, treba 10 dni za sebou... Ale budu se snazit bleskove odpovedet.
Tak jo...já během několika minut něco vymyslím...až něco budu mít, tak se ozvu. tak čekej.. 😄
Kdepak, kdepak GTI, nasilim nic neziskas. Prave jsem se rozhodla, ze povznesu auto.cz na kvalitativne vyssi uroven, aby bylo zase pro nas pro vsechny, co mame radi auta. A ty? Zkus si dat vlastni zivot do poradku, prala bych ti, abys mel tak hezky vztah jako ja a verim, ze se ti tvuj souboj s tvou zahorklosti vuci (nejen) zenam nakonec podari vyhrat. Pak prijd, ja te svezu v mym faru a ukazu ti, co umi.
V tom s tebou souhlasím,maminka je top-manažerka...GTI v tobě pořád vidí šviháka nebo nějakou agentku z dámského časopisu, co nás pak rozmázne na straně 34 "Dementní rozhovory chlapů". Já mám pořád malinký stínek pochybností...můžu si na tebe vymyslet nějaký test? že se tě na něco zeptám a ty hned odpovíš? Během ani ne minuty? (promiň,jestli nechceš,nemusís,samozřejmě!!)
Fakt ne 😉 . Obecně,ženy a motosport je jedna věc, ženy a běžná auta věc druhá. GTI,zkus se ovládat,neurážej paní Martinu jen pro její pohlaví,ju? Myslím to s oběma dobře: rád si poslechnu názory cizích lidí, protože ten,kdo si je jistý svou pravdou je hlupák.
Škoda, že neznám zvuk tvého hlasu. Protože neschopností udržet jedno téma a nulovou argumentací mi připomínáš proslovy Milouše Jakeše. Taky bezobsažný kafemlýnek. Zloději nicku? Kdepak, ničiteli diskusí! Ano, flame a OT, to je tvá práce. Špatná práce, bohužel pro ostatní. A ještě jedno bohužel, tentokrát pro tebe. Na mě si mentorský dojem neudělal, čili tvůj příklad vážných věcí je mi lhostejný.
Diky Alessio, vsazela jsem na tebe a nemylila jsem se. Vsazela jsem na to, ze nekdo uzna ze jsou auta a auta a nenecha si vymyvat mozek blaboly, vsazela jsem na to, ze nekdo vydedukuje, ze nejsem svihak a vsazela jsem i na to, ze kdyz napisu, jak cura zena, prestanete ze me konecne delat chlapa. Diky za privitani, ikdyz GTI neni rad a bude mi hazet klacky pod nohy. Nevadi mi to, umim si obhajit sve a ze zkusenosti vim, ze ma-li byt zenska brana jako rovnocenny partner v muzske profesi (potazmo svete), musi byt mnohonasobne lepsi... uz jsem si zvykla.
GTI
Hele brácho... něžný touhy odreagovávej v intimitě noci 😄 Tady to pro dámy moc fouká 😉 Navíc Martina není žádná Martina, ale Martin >😁 Tady neplatí koule sem, koule tam jsko u kuželek. Tady jsou koule vstupním vízem do klubu 😄 😉 :yes:
GTI
Pánskej klub. To je cesta. To ostatní končí v pekle. Diskutovat se ženskou na dálku... to je nějaká moderní úchylka 😉 P.S. teda věřím, že tvůj mozek nespadá do těch 5% 😉 :yes:
Co se týká japonců,kvalita je pověstná. Ad. Martina: vidíš? Nikdo tě za tvůj názor nepeskuje! Ba naopak! Já ti doporučuji STi,závidím, ale rád se podělím o jízdní dojmy. Jsi milovnice aut, jak má být!!!! :yes: A jestli to někoho z pánů štve, tak poskytnu flastr: zhruba pět procent žen má mužský mozek a to samé platí i napoak. Nejsou to kecy,ale realita. Nehodnotím Martinu,nevím co má za mozek,ale líbí se mi její vkus! 😉
Dobrý den. Dovolte mi, abych to shrnul. Jelikož jsem nerad podváděn, tak jsem si dovolil vyhodnotit časy příspěvků na tomto threadu. V 1,22 napsala Martina jednořádkový příspěvek, v 1,23 byl zveřejněn její další příspěvek, tentokráte o mnohem větší mocnocti. Pan švihák také uveřejnil příspěvek v 1,23. Další shoda je v 1,08,jsou to sice příspěvky malé,ale podle mého názoru ukazují na to,že Pan švihák a paní Martina nejsou jedna a tatáž osoba. Je mnoho variant, jak mojí dedukci obejít(rozepsat několik příspěvků naráz), ale myslím, že toho nebylo užito. Zaráží mě jen pětihodinový spánek u obou,ale co se dá dělat. žádná hypotéza není na 100% pravdivá. Za sebe můžu ale prohlásit: Martino, vítej ve fóru
GTI
Nezvládáš se... to mě těší. Zloději nicku. Bezcharakterní člověče, kterého redakce musela odstřihnout od možnosti psát dva měsíce. To je tvůj cejch... K tomu se tu vyjádři :no: Můj flame, můj OT? Nebuď směšný... Píšem o vážnějších věcech - o tvém křivém vnitřku.
Precti si GTIho reakci na pritomnost zen na auto.cz. Tak presne o tom zas mluvim ja. Ted uz me chapes Lonesi??
Ano opravdu naštěstí si to, co zde píšeme čte více lidí. Opravdu není těžké rozeznat tebou podsouvající kafemlýnek. Jak si ale může mou aktivitu dovolit kritizovat člověk, jehož jediným opakujícím se výplodem v diskusi je flame a off topic, tedy pro diskusi samotnou dlouhodobě zničující a společensky maximálně neslušné elementy, to je drzost a frackovitost! U dospělého člověka velmi nepříjemné vlastnosti. Milý, GTI, napíšu to neslušně, ale kadíš si do huby. Nevládneš ani jazykem, ani myslí. A to nejen nad ostatními, nýbrž podle svých posledních příspěvků ani nad sebou. Zoufalost musíš překonat sám. Pokus se proto najít jinou cestu, než zde kysele prezentuješ.
Nevidim ho jako bubaka Tamine, ze prska, to vidis preci sam a nejen pro jiny nazor, on prska za to, ze si dovolila sem psat zena. V tom vidim hlubsi problem, je zraneny, smutny a z toho prameni i jeho chovani, ktere navenek vypada velmi hloupe, agresivne a jesitne, coz mnohe pobouri. Neni spokojeny se svym realnym zivotem a taxi vykounstruoval tento virtualni. Stale opakuje, zenska ne, zenska ne, tady ne. Ja se neptam proc, vim to. Nabourala jsem jeho (podle jeho nazoru) nedotknutelnost, jez je stvrzovana vami - par stamgasty tim, ze mu pomuzete z kazde diskuze, ze ktere by nemusel vyjit s jeho oblibenym smajlikem poslednim v rade. V jednote je sila, ale v tomto pripade mu spis skodite nez pomahate. Pokud jde o me, na auto.cz chodim uz leta, ale nectu vse, jen o Hondach a Subaru si prectu i vase komentare. Vzdycky se mi zdali adekvatni lidem, kteri autum nerozumi, proto jsem se nikdy mezi ne nemichala. Az nedavno, u clanku, jestli zeny patri za volant nebo ne. Nemohla jsem nezasahnout, bylo to silnejsi nez ja. Ted toho lituji, protoze jsem ztratila dost casu a je to k nicemu. Rikate, ze byste si pokecaly, ale jak muzu, kdyz vy se nechcete bavit o autech. Jen si projdi celou konverzaci, ty urazky, ktere jsou mireny na me, bys ani nespocital. A neni to o tom, ze vim, ze vis... , to je realita panove, jste nanejvys nekorektni, neslusni, nespolecensti. Pokud jde o Pen Club, atd. nevim, nectu to, ja chodim rada do jinyho clubu vis? Tam jsem mezi svymi. Ono taky toto forum o zadnym Pen Clubu neni. Porad vam unika zakladni vyznam, je O AUTECH. Nemelo by tady jit o nejake osobni spory, melo by to byt verejne forum, kde si lide vymeni nazory o autech. Kdyz rikam lide, melo by byt jedno, jestli jsou to muzi, zeny nebo deti a jestli jsou znali nebo neznali predchazejicich konverzaci o nejakem Pen Clubu. Nemyslis Tamine? Vez ale, ze si moc vazim tveho zastani se me.
Ááááá, i ráno jsme zapomněli na prášeček. To nám zase bude celý den šplouchat na maják... >😁 Tak co si koupíš az autíčko dnes? Jsou v Mariánkách vietcongský trhy?
GTI
Naštěstí si to, co tady píšeme čte víc lidí. Ti si názor tvoří nezávisle na tvých touhách. Nezapomeň, nějaký zvrácený důvod jsi musel hledat, když jsi kradl nick, když jsi profláknutej až v redakci tak, že tě museli na dva měsíce típnout, když jsi se snažil parodovat... tak tahle suma tvých aktivit - to jsi ty. Pochop, já nepíši o obsahu tvých zpráv, ty mě jsou ukradené. Já píši o tvém charakteru... a ten je tu opravdu vyjímečný. Tedy negativně. Tvé téma je obsah zpráv jiných, svého času, zejména mých... a to je má výhra. Ne nad tebou... nad tvým životním postojem. A ten, ismo, ten se mi principiálně příčí. Je to -v rovině verbální komunikace- jen na odplivnutí. Zde na to máme jen ten palec dolů. A proto jsi to u mne prohrál :no:
Vyhodíš ho dveřma, vleze oknem. Nejde ti to, GTI, nemá to ani hlavu ani patu. Jsi jen obyčejný kafemlýnek, kterému někdo přišlápl stojánek. Nespraví to ani ten tvůj rádoby vševědoucí genitiv, nemáš moc formulovat širší myšlenky. Za sebou toho pravděpodobně tolik nemáš, podobní falešní přicmrndávači končí obyčejně v zapomenutí. Tys to chtěl změnit, sice ve virtuálním světě, ale změnit. Nepovedlo se, bohužel.
GTI
Nesuď mne podle sebe, ismo. Ano, určitě to je jak píšeš... spíše, jak toužíš, viď - ty jsi chytřejší než já... než my... než všichni >😁 Tak si přestaň kousat nehty zoufalství ze své šedivosti, a chovej se alespoň morálně. Již dlouho tebou dokonale, důvodně a hluboce opovrhuji. Jako člověk. Máš problém ismo, strašně bys chtěl... ale není ti dáno. Tvé prokletí je, že to víš... Vedle toho máš problém se svým charakterem. A to je kombinace právě na shora předznačené mé opovrhování tebou. U mne jsi to prohrál :no:
GTIho nesmíš vidět jako bubáka, kterej hned za jinej názor prská síru.Je tady spousta lidí co chtěji vidět GTIho pod kudlou, tak se nediv,no.Jinak já si myslím, že by to byla zajmavá výměna názoru kdyby tady psaly i ženy.Jinak chci se tě zeptat.Jak dlouho chodíš na AUTO.CZ a čteš si to co se tu objevuje(myslím úplně všechno např. útoky na tzv. Pen Club)?Z toho se dá leccos vypozorovat.......
japonci vedú vo väčšine prieskumov spoľahlivosti. zrejme u nich vedia nielen čo sa oplatí, ale aj čo sa patrí. momentálne je v európe na špici názor, že treba optimalizovať (znižovať) náklady aj za cenu rizika zníženia kvality... 😒
V devět jedu do Mariánek, nechceš se mnou? Jsem teď v Praze. Přeju hezký den, jakpak se nám vyhajalo zatrpkle ZZ. Já něco musím přiznat, já toho klučinu zboňuju... 😉
>😁 Nejsi Svatý, milý GTI. Na ten úvod plný houževnatých nesmyslů opravdu nemám skoro slov. Ty mě chceš něco povídat o lidskosti, o charakteru? Ty, který si zoufale adoruješ své vlastní ego? Ty, který směšně zaměňuješ svůj názor s všeobecným? GTI, věděl jsem, že jako chlap nestojíš za moc. Všechny ty zoufalé hesla, bejk, hošan, apod... Celá ta odporná masírka vlastního prostředí. Bylo to naprosto jasné. Ovšem v jednom jsem se zmýlil. Myslel jsem, že máš v hlavě ještě mozek. Nemáš, GTI. Ten úvod to jen utvrzuje. Jsi jednoduchý, zaujatý a především jasné to, co kritizuješ ve svých textech. Hledej!
:-! Co se týče tvé následné kritiky mého stylu, nechává mě zcela chladným. Ovšem koho by nenechalo od člověka, jehož styl po celou dobu (pravda, ne moc dlouhou) působení pouze stagnuje? I to dokáži pochopit, když má někdo estetické cítění typu BRAVO VW-PORSCHE, nelze v tom nevystopovat výraznou omezenost. Pokud budu pokračovat, podle tebe neumím zaujmout. Tady jde o to co považuješ za kritérium pro pozornost. Ono když napíšeš u článku třeba o Hondě svůj výplod (nechápu jak mi vyčítáš nedostatek invence) "BRAVO VW-PORSCHE", je logické, že se strhne lavina příspěvků. Ale to není popularita, GTI, takovému jevu se říká flame. To je jev, který se na internetových diskusích pokládá za opravdovou neslušnost, dokázal již zničit mimo jiné i diskuse na Formuli1.cz. Tady jsi jeho původcem především ty. Flame je provokace, znepřehledňuje diskusi a odhání normální přispívatele. Je ještě horším jevem, než off topic. Pokus se ho pro příště stranit, buď tak laskav.
:-! Co se týče tvé následné kritiky mého stylu, nechává mě zcela chladným. Ovšem koho by nenechalo od člověka, jehož styl po celou dobu (pravda, ne moc dlouhou) působení pouze stagnuje? I to dokáži pochopit, když má někdo estetické cítění typu BRAVO VW-PORSCHE, nelze v tom nevystopovat výraznou omezenost. Pokud budu pokračovat, podle tebe neumím zaujmout. Tady jde o to co považuješ za kritérium pro pozornost. Ono když napíšeš u článku třeba o Hondě svůj výplod (nechápu jak mi vyčítáš nedostatek invence) "BRAVO VW-PORSCHE", je logické, že se strhne lavina příspěvků. Ale to není popularita, GTI, takovému jevu se říká flame. To je jev, který se na internetových diskusích pokládá za opravdovou neslušnost, dokázal již zničit mimo jiné i diskuse na Formuli1.cz. Tady jsi jeho původcem především ty. Flame je provokace, znepřehledňuje diskusi a odhání normální přispívatele. Je ještě horším jevem, než off topic. Pokus se ho pro příště stranit, buď tak laskav.
GTI
Na krvavou pitku 😉 Jinak je to moc hezké... neznáš se... jen skrzevá nick... ale máš určité představy... a pak... paráda. Dost vyjímečné. Jak píšu, má to úroveň.
Teda ten vas sraz panove bych teda nechtela videt (ani slyset). To teda musi bejt husty...
ZZ, nevíš do čeho rejpeš. Nezapomeň, že budete mít sraz. O někoho jsem v rodině přišel, a z toho by se legrace dělat neměla. Taky tě to čeká, pokud máš rád rodiče, hodně tě to zasáhne. Jsi zlej člověk. A dělat si srandu z toho, že někdo podporuje děcák? No, to už nechám na ostatních, co si o tom myslet. Každopádně se na tebe osobně těším.
To je dobrá schíza ta tvá komunikace. Jdu chrnět. Ty si vem prášky. Evidentně jsi na to v poledne i večer zapomněl :no: PS: Dětský domov? Tak jak to bylo s tím tvým fotříkem v tom Vašem domově? Že by ňákej "hodnej strejda"? Od té doby se ti líbí hošani v tangách? >😁
GTI
Nepiš nesmysly o nalhávání, na to jsem už starej. Vím, psal jsem ti dnes hodně otevřeně a hodně krutě. Ber to jako vyjímečnost. A věz, že podle mne to zasloužíš. Již dlouho tebou dokonale, důvodně a hluboce opovrhuji. Myslím v rovině lidskosti... jestli něco víš nebo ne o Renaultech je mi jedno. Posuzuji zde lidi podle charakteru, a v tom jsi u mne prohrál už dávno. Svůj postoj koncentruji do toho, co jsem ti již napsal - Jsi než neúspěšný snažič o získání alespoň stopy respektu. Zloděj nicku, Zde samoten... nikoliv však silný - zbabělec. Nic víc. Bez invence (tomu se nesměji, chápu), bez humoru (to je tvá osobní tragedie) a bez naděje (osud). Píši ti to zcela chladně, měl bys číst názory neovlivněného, a to na základě toho, jak jsem tě tu poznal. Od své opravdové identity se lze sice odklánět... ovšem nikoliv zásadně. Tady, ismo nejde o souhlasy a nesouhlasy s ostatními. Tady jde o to, že ty nedokážeš zaujmout. Tys, jak se říká, nešťastná povaha. Ty neumíš ani souhlasit ale ani nesouhlasit. Volíš taktiku komunikaze bez jakékoliv stopy odpovědnosti. Vím, že se hodně snažíš. Nepíšeš lehce, jako jiný, nejde ti to prstů, to se pozná, je z toho znát topornost touhy. A i to by se dalo pochopit. Ovšem co je zavrženíhodné jsou tvé lidské postoje zde. Myslím, s poukazem na to, co jsem ti napsal nahoře, že problém je v tvé psychice. Tedy to, jak jsi psal, žes chytřejší než my všichni tady a že bysme koukali... dobrej fór, kdyby tě člověku v tu chvíli nebylo soucitně líto...
Netoužím po tom, aby mě tyhle lidi měli rádi. Fakt ne. Ale já mám lidi rád. Nechci tady nikoho dojímat. Zítra jako před každými Vánocemi a Mikulášem jedu do našeho dětského domova s velkým množstvím hraček. Jasně, že i na tohle bude zlá odezva, ale to už bude vážně přehnaný.
No prave, to je to, tvuj obzor chapani ma limity, proto se my dva nikdy nedohodnem.
Tak ja vam teda reknu, jak je to s tim curanim. Chlap cura ke zdi, protoze si chce uchranit svoje soukromi. Muze curat i s natazenyma kalhotama, takze zadek je schovanej a nikdo nevidi nic. Zensky to maji jinak, nemuzeme curat ve stoje a uz vubec ne s natazenyma kalhotama. A jelikoz sedic na bobku je ze zadu videt i predek, ale ze predu, kdyz se shrnou kalhoty niz, neni videt nic, je preferovana pozice od zdi. Ted me uz snad prestanete testovat a uznate, ze tohle by chlap nenapsal. 😉
Svihaku proboha, co se vzrusujes? Jsi plny vzteku, vykasli se na to, nikdy te nebude mit nikdo rad, kdyz to budes chtit. Chapes?
A ja opakuji, ja ne, nejsem prodejna a kdyz nechci, neprodam. Za nic na svete, ani za STi. Pochopil si???
Jsi vedle jak ta jedle. Asi ti zacnu rikat pani GTIová. O zenach toho opravdu moc nevis, nebyla jsem tenkrat moc daleko od pravdy. Myslim, ze bys byl hodne, hodne prekvapenej, kdybys me videl. Nemam uz zajem, takze k tomu asi nikdy nedojde, ale to neva. Mel bys vedet, ze srdce zeny je velike a vejde se tam tolik lasky, ze bys to nikdy nepochopil. Zeny nemiluji jen sve deti a sebe. Opravdova zena (mezi ktere patrim i ja) naopak vubec nemiluje sebe, lasku rozdava a deli ji mezi sve nejblizsi a sve deti. Ale to neznamena, ze ji nezbyde na ostatni. V mem srdci ma sve misto i moje prace i moje auto. Ac se ti to zda jakkoli nepochopitelne, je to tak.
GTI
Každej, Martine, opakuji - k-a-ž-d-e-j je prodejnej... jde jen o cenu zavřených víček... Neboť tmy, ty milosrdné pláště noci, překryjí zoufalství dne... Dobrou noc.
GTI
No, vidím, že máš mezery v tom, jak to chodí na olympiádách 😄 ale to rychle určitě odstraníš. Že bys vymyslel nové slovo? Asi se to nechytí... není zvukomalebné... Tak dobrou Martine, a buď rád za svý koule. Ženský to maj lehký jen zdánlivě. Celej svět stojí a padá s nima. To jen my doufáme, že nám dovolí přihodit poleno do krbu, kde si hřejí své dlaně... A tak to je.
"sikmounskou krabici" - to myslíš toho Nisrana Čuráno? >😁 Šviháku, utíkej radši za "holkama" do Perlovky, čeká tě tam nevěsta >😒]
A ne kazdej je ochotnej prodat. Pro me penize nejsou vse, tudiz pro me neplati, ze vse je na prodej, jsem jina, nez ty.
S objektem obdivu se nekomunikuje tak, jak komunikujes ty se mnou, nemyslis? S panenkami to moc neumim, hrala jsem si s autickama a s plysakama, prevlekani panenek bys asi opravdu vyhral. Myslis, ze se muzi (myslim opravdovi muzi) nepousteji do chlapskych disciplin se zenami? Oni jsou olympionici slabosi? GTI, GTI ty nejak svihakovitis.
To je škoda, zase usnu sám. Marti, třeba si přečti co píše ZZ. Ještě v tuhle dobu jak nadává. Přitom netuší, jak si koleduje. Vadí mi to. A jak mám na takovýho člověka reagovat?
GTI
Na prodej je každej. Rozhoduje jen cena. Ovšem ne každej je schopnej koupit...
GTI
😄 Neboj, Martine... svůj kříž nesu poměrně úspěšně 😉 Ale co s tebou? Jestli ti to zůstane, jednoho rána zapomeneš na jeansy a vezmeš si na sebe sukni... A to je konec, Martine... To bude konec Martina 😲 😄 😉 P.S. Ženy milují jen dvě "věci" své děti a sebe. K muži mají majetnický vztah. Čistá láska, tou žena zahrnuje jen své dítě. A to je dobře. Muž, ten nemiluje sebe, hledá koho ochrání, je to bojovník, rytíř. Bohužel nemá na výběr... má zakodováno ochranářství ženy. Ano, muž miluje ženu. A své děti.
Myslim svihaku, zes to s tou parodii trochu presvihnul. Nebylo to ani chytry, ani vtipny. Je mozne (pravdepodobne), ze mas zeny rad. Temer kazdy normalni chlap ma zeny rad, me si ale nekoupis, nejsem na prodej.
GTI
Žena je objekt obdivu... láska, pohled, pohlazení. Ovšem, že bych se poštěl do soubojů, kdo z nás dříve převlékne panenku... to po mě přece nemůžeš chtít... soubojovat se... dej muži šanci... jen usilovat... nikdy se soubojovat. Jen slabí muži soutěží s ženou. P.S. Ty nás houpeš, Martine...
Ale ale, ty me rikas, abych se chovala slusne? Ani ze setiny se k tobe nechovam tak vulgarne, jak o ty ke mne. A co to rikas, ze zeny dokazi mluvit jen o sve krase??? Ja jsem o ni nikdy nemluvila, zda se mi to ubohe, cenim si toho, co mam uvnitr, ikdyz musim rict, ze krasny clovek to ma v zivote mnohem jednodussi. Ne ty nejsi ani unaveny, ani chudak... Musis byt dost nestastny clovek.
Možná tě překvapím, ale s tebou se hádat nebudu. Já mám úctu k ženám. Ten můj článek byl hustej, ale byl reakcí a parodií na příspěvky ostatních o mě.
Vis, GTI, tobe to v te tve zaslepenosti patrne vubec nedoslo, ale tim, ze si o me uz od minule myslis, ze jsem chlap vlastne dementujes vse, cos napsal vyse. Proto jsem ti tenkrat napsala, ze na svou obhajobu nereknu nic, vis, pro me totiz uz tohle znamenalo vitezstvi.... a to jsme jeste ani nevyjeli. Este porad nechces? Kdyz ted vis, ze mam tu poruchovou a nemoznou sikmounskou krabici? Moje vyzva porad plati. Rekl jsi di do toho bracho, tak proc vahas, bojis se? A ceho, kdyz sis tak jisty, ze zenska nemuze vyhrat??
Tamine, poustis se na tenky led, tohle ti GTI neodpusti. Stoji ti to za to kamo?
GTI
Člověk má poznat všechno... se říká, tak když mohl hrdina v "Proseku" sjiždět replikantku, není od věci, když nám tu nějakej Martin předvádí, jak se neuměle vciťuje do ženský... Snahu cením, výsledek? - totální amatér. Podle mne seš zatím dobraj v ručních pracech... ale s ženskejma si toho moc neprožil. Koneckonců, co prožiješ v týhle oblasti do třiceti je lepší zapomenout. Přitom nejde jen o četnost kontaktů. Jde o hloubku. O hloubku poznání. Takže, Martine. Dobrej pokus, ale na špatný plovárně. Tady vodu do bazénu ještě nenapustili >😁 😉 :yes:
Ale svihahu. Nechci se nikomu zalibit, proc? Kdybysis precetl "Muj nazor", tak na nem rozhodne na tomto poli neni nic zalibenihodnyho. Ty jsi mi protivny, protoze jsi hloupy. A navic, ja bych nemela radost z toho, ze sterace myho auta stiraji neci mozek, ikdyby to byl Usama Bin Ladin. To svedci o tom, ze jsi nejen hloupy, ale i zly, vis? A ja si s lidmi jako ty nemam co rict.
Jo to je fakt, jenze my si doma nepovidame o tom, o cem se zensky rady bavej. My mame totiz stejnou praci vis, ikdyz kazdy nekde jinde, taxe vlastne bavime hlavne o praci (teda kdyz nejsme zrovna v posteli, to je uznas este lepsi, nez si povidat). Spis to byla reakce na GTIho nazor, ze "Ženská, na kterou nemůžeš sáhnout, a tady teda nemůžeš... to je cesta do pekel".
GTI
Žena, Martino, žena dokáže mluvit jen o jedné kráse. O kráse své. Vše ostatní je přece ošklivé... P.S. Nejsem ospalý. Chovej se prosím slušně. Také ti nepíši, žes chudinka...
Nevím co si nalháváš, ale pokud ti něco chybí, je to upřímnost. Pokud ti něco naopak přebývá, pak neznalost. Jedno vietnamské přísloví to nazývá slovy "Nemá oheň, proč má dým?" Debata s tebou je od dnešního počátku bezpředmětná (nechápu tu úpornou trapnost bránit nic) a bohužel pro tebe i lživá (tvé závěry o nepoznaném, přenesené do zbaběle orientovaného genitivu).
Vidíš, holka, chtěla ses jim zalíbit, když o mě napíšeš jak jsem ti protivnej, a sama sis natloukla. Škoda, a to si jazykem olíznu obočí! 😄
Banda se nám pěkně rozrůstá. Už i Lones do mě šije, Pája se taky chce zalíbit, o GTi, ZZ a spol ani nemluvě. Chci podpořit hlavně dCi, ten se hned tak nedá. Za názory děkuju i Tomovi. Chystanej sraz pro mě bude výzva zpříjemnit vám ho trestným komandem, asi se vám to nebude líbit... >😁 >😁 >😁 >😁
Jsi chudak GTI, je mi te opravdu lito. Nevis o me zhola nic, ja toho o tobe vim vic nez dost. Rad se o sobe rozpovidas svetu den co den. Nemluvila jsem o krase zen, ale o krase karoserii, mel bys jit nekdy driv spat, jsi vycerpany a nepozorny.
GTI
Mokrý hadry na čelo se Martine fasujou v přízemí. Jinak pozor... jsem poměrně chápavej... ovšem jen tam, kde je co k chápání 😉
GTI
Noční splín? 😄 Ach Martino... co to děláš... tys vlezla do rakety bez skafandru 😉 P.S. Jinak, nezlob se, mýlíš se v tom, pokud si myslíš, že muž hledá krásu tam, kde miluje... pokud je to tvé zbožné přání... trochu bych měl obavu ze setkání 😉 ovšem měla bys vědět... muž miluje krásu. A co nevíš je, že každá žena je krásná. Tak pozdravuj manžela, a jak jsem ti už psal, pusť ho někdy večer semotného do ulic. Ať si jednak odfrkne, jednak ať pozná krásy života. 😉 :yes:
Odpoved mas vyse, nemohu cely vecer jen psat, promin. Tvoje domenka sice smeruje do spravnych vod, ale proc me hned podeziras z neceho nekaleho? Stejne uz je to jedno, GTI o to nestoji a me je to uz fuk, stejne nic nechape. Chtela jsem mu jen rict to, co vyse tobe, aniz bych se musela obhajovat pred ostatnimi.
Mily Alessio to je tak, nebojim se vubec niceho a uz vubec nevim proc bych se mela bat napsat svuj nazor v naprosto anonymni diskuzi. Tak schvalne, napisu svuj nazor, neni to nic vic, nez jen muj a nici jinyho nazor. Budu-li psat slusne, nemela bych teoreticky "sklidit" zadne urazky. Pak pochopis. Chces-li muj nazor, tady je. O fauvé (o vsech) si myslim asi to nejhorsi, co by si clovek mohl o autu myslet. Nejsou pekne, nejsou spolehlive, jsou technicky zaostale , jsou pomale a nebezpecne, jejich majitele netvori zadnou komunitu, na kterou by mohli byt pysni, atd... Ja od auta cekam neco vic, nez jen prepravu z bodu A do bodu B. Chci si cestu uzit, chci mit radost z jizdy, z rizeni, z razeni, chci byt rychlejsi nez ostatni, chci to nakulit v 90 do ostry a chci tu zatacku dojet do konce, chci byt soucasti myho auta, chci ho mit jako zabavu, jako muj sport, ktery navrati mymu telu energii po narocnem dni, chci ho milovat, za to, co pro me dela... a ver, ze tohle mi lidovy vuz neda. Ale neodsuzuju lidi, co si ho koupi a maj ho radi, dokonce na nej peji ody, jako GTI. Ja jsem skutecny demokrat a ikdyz me nazory jsou s nazory GTI diametralne odlisne a naprosto neslucitelne, nezavrhuji ho. Nerekla bych nikdy, ze ten, kdo obhajuje takovy s..t by tady nemel diskutovat, nebot je to cesta do pekel, jak napsal on o me. Dokonce mi ho je nekdy az lito, s jakou vervou obhajuje to svy kompromitujici BRAVO VW. Ja taky obhajuju tu svou znacku a taky jsem fanatik, ale neobtezuju s tim okoli. Myslim, ze staci vyjadrit svuj nazor jen jednou, maximalne parkrat, tedy v pripade, ze ostatni prispivajici nesdili nazor totozny a dat prostor take ostatnim. Myslim, ze tak to take redakce auto.cz na pocatku myslela. GTI svou posedlosti kazi naladu vsem, kteri ji netrpi s nim. A ver Alessio, ze tech je hodne. Radsi nikdy nenapisou, protoze se nemaji cas a chut rozcilovat. A maji pravdu. Ja mezi ne take patrim a presto, ze bych si chtela povidat o autech, vymetete me s tim, ze si chcete tento chat privlastnit ve prospech panskeho klubu. To je mi pekna demokracie. Skoda, ze jsem to nemohla vydrzet a zacala se mezi vas plest - rikate, ze je tu diky me divna nalada a urazite me. Mozna jsem si mela po letech zrusit zasilani aktualit z auto.cz a byl by klid,... ale obycejne z boje neutikam - a tohle je boj Alessio, ikdyz ty to vidis jinak. Asi chces vedet, jaky ze to vuz zahltil mou mysl natolik, ze se jako jedina proti vam (nerikam vsem) poustim do nevyhratelny diskuze? "Hosi z klubu" uz jiste citi posilu. Ja v nich ale taky, tam totiz opravdu vladne demokracie, tam je zena rovnocennym partnerem, tam se totiz diskutuje opravdu o autech. Ano, mym vyvolenym je Honda Civic, Alessio, Civic. Muj milovany Civinek (Sedan 6G), kterej me nikdy za celych 7 let, co s nim brazdim prazsky teren, nenechal ve stichu. GTI rika, ze tu nikdo takovy neni. Plete se. Jsem tu, z masa a kosti. A muj Civinek je realita, ne sen. Za celych 7 let jsem absolvovala jen beznou udrzbu a mozna tak par prasklych zarovek a abych byla uprimna i vyfuk (ale ten zkoroduje po case kazdymu). Pokazde, kdyz jedu na technickou, vlezu si do jamy a ptam se technika na jeho nazor, dostanu vzdycky stejnou odpoved;-\" Jak to ty zm..i japonský delaj, ani bych nemusel videt, co mate na kapote a vim, ze je tohle Japonec." Predtim jsem mela 4 roky Opela a predtim 2 roky Skodovku a s objema jsem si uzila vic servisu nez jezdeni (a to i v zaruce). Ve Skodovce tomu alespon rozumeli, ale Opel byl katastrofa co do aut i servisu. Mozna se to za tech 7 let zmenilo, nevim, ale predtim jsem jim musela rict o jakou zavadu slo a co presne si preji vymenit a co si preji nevymenit - stejne to zk...li. Kdyby mel clovek cas se doma hrabat v aute, bylo by to neco jinyho, ale doba, kdy jsme kazdy byl svym automechanikem je jiz davno pryc a v dnesnim uspechanym svete, kdy je navic auto plne elektroniky, jejiz servis vyzaduje drahy pristroje, uz by to bylo tezko realizovatelne. Take vim, ze moje auto neni vsemocne a ze jednou opravdu dojede, ale mam sny a touhy vis, jako kazdy clovek, rada premyslim o tom, jake bude to dalsi, ale uz ted je to jasny. Novej CTR 2006 a nebo WRX STi 2006. Necht si myslite cokoli, ale vezte, neni to jen rozmar nebo poza, vim, co STi dokaze a nechci ji vubec pro odiv, chci ji pro sebe, pro zadny zaplacnuti komplexu, chci ji pro to, co je v ni, pro to, ze zacina tam, kde vsichni konci, pro ten pocit z jizdy. (To ale myslim obdivovatele fauvé nejsou schopni pochopit). Az se projedu v novym CTR, bude rozhodnuto. Nejsem nici mazanek, kterej dostane vse, po cem momentalne touzi, na auto si musim vydelat sama a stoji mi za to se na nej i zadluzit. A pokud jde o vami stale diskutovanou a pomijivou krasu karoserii, jak pravi klasik;-\" Nemilujeme to, co je krasne, ale hledame krasu v tom, co milujeme". Mate pravdu, Civic ani Impreza nejsou pro kazdyho a my, co jsme v nich nasli to krasno o to ani nestojime. Nechteli bychom, aby tady jezdili jen Hondy a Subaru. Chceme je jen pro nas, pro ty, kteri vedi.
GTI
P.S. 😄 Hele, brácho, nemusíš psát HONDA Civic >😁 tady patří k bontonu, že každej ví, že civic nevyrábí Mazda 😉 :yes: King, ten by nás hnal. Vždyť když je tu článek o Hondě, tak já píšu příspěvky v kimonu >😁 ... Či-li, ve slováči stál Civic. Pak to jde dál. U některejch nepíšeš ani výrobce ani model - např. APOŠTOL, tohle už ví i Píčesrýdr >😁 o co jde. Nebo GURU... to je jasný, etalon nižší střední, černej sen copounů, GOLF GTI (BRAVO VW-PORSCHE) >😁 Pak tu máš slang. Takže když napíšeš, že ve slováči stála čivava >😁 každej ví, o co jde. Vedle toho máš odborný technický auto.cz termíny - PASSÁTNÍ, jako výlučný, nedostižný, jediněčný. MARKOZNÍ, jako přínosný, dokonalý. VÝLOČNÝ - to sám nevím teď co to znamená >😁 ale asi něco jako passátní, ale o trochu méně passátní, jestli mi jako rozumíš. Takže závěr: věta - Včera jsem měl markozní odpoledne. Viděl jsem na příkopech passátně udělanýho Apoštola a ve slováči, představ si stojí nová čivava. Markozní kus, ale Guru je Guru 😉 >😁 :yes:
pánové,pánové. Doufám že jste mě poslechli a všechny ty příběhy někdo zálohuje. jako odkaz budoucím automobilovým generacím 😉 .PS: Ve slováči dneska stála nová Honda civic...očichal jsem jí tak nějak pořád nevím...taková jak z cesty do minulosti(nebo budoucnosti?)... ;-\
To je málokdy, že se sejde celá sebranka, co to tady zaplácává... >😁 . PS: Pozvali jste na sraz i Kréma? >😁
To je jednoduchý. Protože jsme zvrhlíci. Takže příští sraz je u tebe pod postelí. 😉 >😒]
GTI
Ještě dovětek - >😁 breakdance na stole s hlavou v míse s bramborovým salátem >😁 >😁 >😁 to je d-o-k-o-a-l-é >😁 >😁 >😁 :yes:
Už byly dva srazy. Pokaždý to organizoval Mates a okolnosti tomu chtěly, že tam pokaždý byl snad s úplně jinejma lidma. >😁 Já například byl jenom na prvním. Třetí bude určitě. Kdy a kde nevím. Ty budeš určitě zvaná osoba. Dostaneš včas vědět. A lynčovací četa ať si klidně přijde. Až uvidí tu "sebranku zaostalých sociálních dětí bez milenek, podniků a diamantových prstenů" tak rychle vycouvají. >😒]
No, už nejsem náhodný čtenář... Sraz? Kde? Kdy? (Aby tam nepřijela linčovací četa v čele s š......m) 😄
přejedu vás, vy pitomí řitopichové, nasadím si řetezy,zaradim P a krev bude cákat!!! Huehuahue! >😁
>😁 Ty provokatére. My nejsme žádný ***i. To je jen Matesova a ZZho kratochvíle, uvrhovat v tomhle náhodné čtenáře v omyl. >😒] Ale asi tě nepřesvědčím a pokud zavítáš na náš sraz tak budeš mít pro jistotu kovový trenýrky. >😁
>😁 . Já chtěl jen zjistit, co je "Martina" zač. ale když nechcete (nos šel nahoru a na mé tváři se rozhostil opovrženecký úšklebek)
>😁 >😁 >😁 >😁 :yes: jak se mohla diskuse na AUTO.CZ tak zvrhnout.P.S.:Kdo ti dovolil lést mi pod postel?
nějak to nechápu...takže je to chlap, nebo ženská? Když vy jste banda ***ů,takže to, že se mu rozhostil úsměv není jaksi směrodatné... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 (reguji na vaše řeči okolo růžových tang,sorry,chlapi 😄 )
>😁 >😁 Změn si nickname na Šmíráccio. >😁 Matně si pamatuju, že už si tu někoho k tomu dřív naváděl.... >😒]
Nad rozoranou mýtinkou vychází měsíček. K roubené chaloupce se ze všech směrů přibližují procesí černých postav v kapucích. Všichni vejdou dovnitř a chaloupka je zamčena. Vlastně skoro všichni. Jedna postava zůstává ležet za pařezem a začíná pochrupovat "zz, zz, zz...". Uvnitř mezitím začínají orgie. GTI předvádí breakdance na stole. Zrovna se točí hlavou v míse s bramborovým salátem, když se ozve tiché ťukání na dveře. "Kdo tam?!" snaží se nedat v hlase najevo strach Micinka. "To jsem já." Mates se tázavě koukne vedle sebe na Ciella a Lonese. Oba zavrtí hlavou. Pak se Mates táže "Kdo já?" "No přece já, jen dva prstíčky strčíme, trochu je ohřejeme a hned zase půjdeme." "To nepůjde. Jděte pryč! Tohle je soukromá oslava narozenin, nic zajímavého tu není k vidění." Nepřesvědčivě hlásí Ciello zatímco se snaží nesmát se. Konečně se rozhostí ticho. A oslava pokračuje. Ale jen dokud se neozve ženský hlas "Můžu dál?" "Nééé!" úpěnlivě zaúpí Tamin a začne narychlo házet svoje porno časopisy pod postel. "Já jsem Martin, vážně nemůžu dál?" GTI opatrně pootevře dveře a ven vystrčí jen pravou ruku "Sundej si kalhoty" poručí. Pak začne za dveřma šmátrat. Ostatní v chaloupce mezitím napnutě sledují neurčitý GTIho výraz ve tváři. Po chvíli se mu ale rozhostí na tváří spokojený úsměv a šmátrá dál. To je špatné znamení. Mates začíná vyplazovat jazyk. Ciello a Marko narychlo přivazují Matese za komín k peci. A Lones zkouší dostat GTIho od dveří......
GTI
Tamine... ty máš v sobě určitě Elišku Junkovou jako já - jako babičku od Boženy Němcový >😁 Ta byla stará už v době mého mládí. Ale přiznávám, legenda :yes: Jinak, se ženskou moc nediskutuj. Není o čem. Tam jdi rovnou na věc. Zpravidla dělaj, že na to nemyslej. Jak tě znám budeš někde jako já, to znamená, že na to myslíš každou osmou sekundu. No, a ony na to myslej každou desátou 😄 Takže máš dvě sekundy na akci. 😄 😉 Ty rozhodnou... Ale já slíbil (nezávazně) seriál "DEM NA TO, RENATO" >😁 viď... tak to ber jako pilotní díl, jo? 😉 :yes:
Tak teď mě napadla spásná myšlenka....něco, jako losí test! Budeme martinu sledovat a jakmile začne močit čelem k ....nebo ne,to je pitomost... 😄
Mě by se docela líbilo diskutovat s ženskou o autech a když si vemeš kolik aut se dělá pro ženský atd.Ono, ženský v leččem dokážou chlapy porazit na celý čáře, viz. Eliška Junková a s tou by ti snad nevadilo diskutovat o autech.........
Pokud se někde objeví pořadí podle spokojenosti, většinou opět vítězí Japonci s Hondou. Požitek a spolehlivost úměrný částce peněz. 😉
GTI
Ty bys právě kontroloval absenci koulí >😁 A že by nás Martin(a) nedokázal(a) rozhádat? Hergot, vždyť mi se tu už hádáme >😁
GTI
Přesně, jak píši. Úporná, křečovitá touha po nedosažitelném. Chybí ti humor, to je tvé prokletí. Nemáš šanci, na to si příliš těžkej "v zadku". Myslím, žes pochopil. Musel jsem k tobě dnes být vyjímečně otevřený. Na to, abych otevřený nebyl jsi udělal moc chyb. Je mi jedno co píšeš, ale čeho jsem si všiml zde jen u tebe je absence jakékoliv stopy humoru. A na tyhle týpky jsem si v životě dával velkýho bacha. Intuice mne nezklamala ani na auto.cz. Totálně jsi tu již mnohokrát selhal jako člověk i jako přispěvatel... A trvám na svém přesvědčení, že se potřebuješ léčit. Tohle, prosím pochop, píši soucitně a vážně, ne že bych chtěl lacině bodovat.
Já koule nekontroluju. >😁 >😁 >😁 Na vrátnýho si budeš muset najít někoho jinýho. 😉 Navíc nechápu jak by nás mohla Martina ve "virtualitě" rozhádat. V realitě to chápu. Obzvlášť kdyby byla pěkná kočka. >😁
GTI
to je facha i pro sněžnej pluh. Auta se kupujou ne podle toho, jestli se ti líbí, ale podle toho jak často potřebujou umejt v myčce... tak na to nemám. Do toho ji musel zas po měsíci dostat po hubě dCi, asi mu došly psychofarmaka a zapomněl na autokorekce. Ovšem co mě fakt sejří, jsou ženský v klubu. K tomu nejde držet hubu 😄 Prostě tisíc chlapů rozhádá jedna baba, kdo to neví, ať to zkusí (nemusí jich bejt tisíc) Ale abych si před psaním učísnul číro, navoněl se a nedrbal se v rozkroku... tak to ode mne nechtějte. Já volám, já kříčím - BRAŇME PÁNSKEJ KLUB. Hergot, co kdybysme zavedli víza? >😁 Lones by mohl bejt u brány a kdo nemá koule, nemá vízo. To je podle mne jediný řešení. Jinak tu budem za chvíli psát s nalakovanejma nehtama. A u toho já nebudu. Tak co?
Ale no tak, GTI. Já vím o předlistopadové době své, nemám potřebu se o ní rozepisovat před mladými Lonesy, obohacuji s tím své děti, nikoliv webovou stránku o automobilech. Chápu, tady ze sebe snadno uděláš Palacha na tři týdny dopředu. Oceňuji, že pak doma alespoň dětem nelžeš. Co se týče tvé následné kritiky mého stylu, nechává mě zcela chladným. Ovšem koho by nenechalo od člověka, jehož styl po celou dobu (pravda, ne moc dlouhou) působení pouze stagnuje? I to dokáži pochopit, když má někdo estetické cítění typu BRAVO VW-PORSCHE, nelze v tom nevystopovat výraznou omezenost. Pokud budu pokračovat, podle tebe neumím zaujmout. Tady jde o to co považuješ za kritérium pro pozornost. Ono když napíšeš u článku třeba o Hondě svůj výplod (nechápu jak mi vyčítáš nedostatek invence) "BRAVO VW-PORSCHE", je logické, že se strhne lavina příspěvků. Ale to není popularita, GTI, takovému jevu se říká flame. To je jev, který se na internetových diskusích pokládá za opravdovou neslušnost, dokázal již zničit mimo jiné i diskuse na Formuli1.cz. Tady jsi jeho původcem především ty. Flame je provokace, znepřehledňuje diskusi a odhání normální přispívatele. Je ještě horším jevem, než off topic. Pokus se ho pro příště stranit, buď tak laskav. P.S.: Nemyslím, že bych byl nula. Tvůj případný opačný názor je mi zcela lhostejný.
Martino,proč jsi mi neodpověděla? Já se snažím vždy slušně odpovědět. A mohu domněnku? Je na ICQ vidět IP adresa? Jestli jo...brrr,nechci ani pomyslet
Tak na tohle bych ti jí nepučil...ani kdybych jí měl...jakože jí neplánuju,nějaký čas. Život je drsnej a já jsem osamnělej cowboy 😄. Jo, prosím, prosím, schovávejte si někdo ty příběhy,rád bych si to přečet najednou... :yes: :yes: :yes:
>😁 >😁 >😁 Nebuď tak zlý. Náhodou to plačtivý "Vy si doma nepovidate?" mi bylo povědomý a znělo hodně estrogenově. >😒]
GTI
Brácho, ženská nemá mezi chlapama co pohledávat. Víš co je to babinec... tam ať řešej jestli tampony nebo vložky. Chlapinec 😄 to je jiné téma. Tam nejde o tampony, tam jde o všechno 😉 Na tah vyrážej vždy s cílem. Do chlapince jdi bez cíle... neboť cíl je chlapinec... 😉 :yes:
GTI
Martine, z tvejch zpráv koukaj koule na třista metrů >😁 Tak si uprav nick a začni psát o autech, nebo z toho uděláme maňáskový divadlo.
"Nemuzu ti o sobe rict vic, nebot jakekoliv pozitivum by se obratilo proti me." >😁 Tak přesně o tomhle mluvím. Probůh, vždyť já na tebe neútočil. Jen mám dojem, že se pokaždé hned stavíš do role napadené a to si teď opět potvrdila. A nechápu proč to všechno píšeš. Prostě tě nechápu no. Ty od začátku děláš jako by tu všichni byli šovinisti. Ze všeho, co to píšeš mám pocit jako bys sdělovala "jé, škoda že sem nemůžu psát, protože jsem ženská" Klidně piš. :yes:
Tak vidite, jaci jste. Co jsem ti udelala GTI, ze se tak chovas? Podle tebe je zenska jen na sahani? Vy si doma nepovidate? Ty na tu svou jen sahas a ona musi mlcet? Nebo ti nejaka tak ublizila, ze se mstis vsem? Myslis, ze svet bez zen, na ktery si nemuzes sahnout by byl lepsi nez s nimi?
Hm, utocis opravdu zbytecne, ja se nechci hadat. Ja o voze a ty o koze (a to doslova). Nikdy ve svym zivote jsem se nenechala od nikoho diskriminovat a nikdy jsem nebyla obeti v zadnym smyslu, a taky nikdy nebudu. Jsem vzdy nad veci a svuj zivot mam plne ve svych rukou. Sla jsem za svym a dosahla toho, ikdyz cesta nebyla jednoducha. Nevim z ceho usuzujes, ze jsem automaticky nepochopena. Nemuzu ti o sobe rict vic, nebot jakekoliv pozitivum by se obratilo proti me.
....?.... to byl jen příklad,nemusíte tady hned psát o vašem autě snů...(ale díky za podporu,Tamine 😉 )
GTI
Ty neumíš ani napsat o komunoéře... Jsi než neúspěšný snažič o získání alespoň stopy respektu. Zloděj nicku, Zde samoten... nikoliv však silný - zbabělec. Nic víc. Bez invence (tomu se nesměji, chápu), bez humoru (to je tvá osobní tragedie) a bez naděje (osud). Píši ti to zcela chladně, měl bys číst názory neovlivněného, a to na základě toho, jak jsem tě tu poznal. Od své opravdové identity se lze sice odklánět... ovšem nikoliv zásadně. Tady, ismo nejde o souhlasy a nesouhlasy s ostatními. Tady jde o to, že ty nedokážeš zaujmout. Tys, jak se říká, nešťastná povaha. Ty neumíš ani souhlasit ale ani nesouhlasit. Volíš taktiku komunikaze bez jakékoliv stopy odpovědnosti. Vím, že se hodně snažíš. Nepíšeš lehce, jako jiný, nejde ti to prstů, to se pozná, je z toho znát topornost touhy. A i to by se dalo pochopit. Ovšem co je zavrženíhodné jsou tvé lidské postoje zde. Myslím, s poukazem na to, co jsem ti napsal nahoře, že problém je v tvé psychice. Tedy to, jak jsi psal, žes chytřejší než my všichni tady a že bysme koukali... dobrej fór, kdyby tě člověku v tu chvíli nebylo líto. Jsem přesvědčen, že potřebuješ odbornou pomoc. P.S. kdybys byl alespoň originální... v něčem... ismo, to seš fakt taková nula? Tak proč pak píšeš, když nemáš co sdělovat...
Rozčilování je zbytečné, útočnou diskusi se mnou jsi načal ty a moudřejší to opravdu pochopili dříve než ty. To že nechápu kladné hodnocení příspěvků vašeho kolektivu, nevidím jako odpornou vlastnost. Že tebe má opozice dráždí, s tím se budeš muset srovnat. Byla tu taková doba, kdy většina měla tendenci si neustále přizvukovat. Trvala čtyřicet let. Pokud ti chybí, můžeš se v červnu pokusit s tím něco udělat. Já s tebou v jedné řadě ovšem nebudu stát bohužel ani pak.
V pohodě, já jsem se při pohledu na ostatní reakce omluvil raději už zezačátku. Jinak já jsem pochopil velmi dobře co myslel Lonestarstate svoji menšinou, téměř každý byl někdy mladým rebelem bez příčiny. On to jenom špatně zformuloval, tak jsem ho jenom nechal svézt za jeho zcela zbytečný útok na mé nijak nepřátelské hodnocení tvého příspěvku.
Diskuse s tebou je ztráta času. Moudřejší to pochopili dřív než já. Já se pokusím sám sebe omluvit mladickou horkokrevností. Tak si čas od času tady piš kecy o análním turismu a otcech a synech nebo co chceš. Mně už jsi totálně ukradený. Tobě na objednávku žádných 99procent psát nebudu. Píšu je tu denně a denně je prezentuju i v reálným životě. Stejně jako ty prezentuješ odporné vlastnosti. :no:
Řekl bych, že jsem velmi slušný. Přečti si napřed svůj bránící příspěvek. Ten slušností přímo "překypuje", takže soudy si nech na večer k televizi.
člověk se tomu nemusí smát a kritika mi nevadí.I špatná kritika je k něčemu dobrá, člověk se příště aspoň může vyvarovat chybám, ale záleží od koho je ta kritika.Navíc, každej má jinej smysl pro humor, někdo považuje za vrchol zábavy Gondíky(já ne) a jinej zase Šimka a Grossmanna.Jinak pokud jsi nepochopil co Lones myslel tím, že je v menšině, tak si přečti pár jeho příspěvků o amerikách a reakcích na jeho názor...........
Já bych to neviděl tak tragicky. Jsem jediný, kdo se tomu nezasmál, to je přece úspěch. Menšinový Lonestarstate ti to z fleku přepočítá do procent.
Zkus napsat těch 99% věcí. Napsat jenom "na 99% věcí mám těžce menšinový názor" dokáže pokud vím také každý a má to stejně nulovou vypovídací hodnotu. Ty se snažíš pouze přehazovat své nedostatky na jiné. To není moc pěkná vlastnost.
tak to jsem klidný, já jen, aby tě pak nelynčovali a ženská by byla na těhle diskuzích, když to tak vezmu, dobrým rozptýlením( v dobrým slova smyslu)..........
vím, je to krutá realita, ale bez toho by život asi nefungoval.Jo a nejsem ženatej,zatím.Teda pokud jsi nemyslel tvojí manželku......
Chápu, máš morální nutnost bránit toho blba, co sis vychoval. V pohodě, budu hrát, žes mě porazil.
No já si myslím, že tohle není čistě pánskej klub, nejsou to naše stránky a nemáme na ně žádnej nárok, jsme jen diskutující.Psát si tu může kdo chce a žena opačného pohlaví (kdo nesledoval Haló Haló nepochopí)tady bude jenom přínosem.Ženský maj taky svý často zajímavý názory a byla by škoda si je nevyslechnout resp. nepřečíst.Máme demokraciu,ne?Pro mě cigán jako černoch...........
Milá Martino. Jak močíš na prostranství je tvoje věc, oba víme, že močíš zády k pevné překážce. Ale vážně: Máš jiný názor...ok.Máme ho tu všichni. Neznám auto, které by tady nemělo svého zástupce od Audi po Zil, vždy se tu někdo najde. Tak proč se bát napsat tvůj osobní názor? Proč nám připisuješ vlastnosti, o kterých si prostě nemůžeš být jistá? Emancipace a ženy je téma na jinou diskuzi,ale tím, že napíšeš něco ve smyslu "já vím, že vy víte,že já vím..." to nikdy nezjistíš. Nebo řekni, kdo tě tady urazil protože máš jiný názor na auta
Zkus napsat na co všechno tedy mám většinový názor. Napsat jenom "lžeš" dokáže každý a má to nulovou vypovídací hodnotu. Jo, brzo sem zase postnu nějaké zajímavé informace z lůna amrického automobilového průmyslu. A ty sem zase brzo postneš nějaké vulgarismy, urážky nebo zase někomu ukradneš přezdívku. Každý prostě, co ho baví.
Jistě, že se to na Západě hraje. Tady to může hrát tak jedno procento. Zatím... Tak snad po volbách...
Uvidíme, jak se zachovají evropští zákazníci až do evropy dorazí Toyota Supra, Lexus LF-A, Nissan GT-R a Nissan 450Z (doufám že bude). GT-R bude hodně zajímavá volba, zejména pokud zvládnou udržet cenu okolo 2,5 mega :-!
Jo, Porsche je kvalitní (zejména 911) a věřím tomu, že se nejčastěji mění pouze brzdové destičky. Ovšem VW realita je jiná. Např. majitelé Touarega V10 TDi by Ti o tom určitě mohli vyprávět.. jedna věc je jet po 50000 km do sevisu na výměnu nějakýho dílu, druhá věc je být v tom servisu něklikrát ročně (zejména pokud Ti skončila záruka). S tou kvalitou se mýliš! Cena je jasně primární, ale kvalita začíná být dost hodně důležitá (a taky ekologie). V ČR apod. je to ještě dosti posunuté (ani se nedivím), ale na "západě" se na to dost hraje!
Jsi divný člověk. Snažil ses krást nick. Redakce tě na dva měsíce uštípla. Neuměle ses snažil pak parodovat a nula od nuly pošla. Nyní se snažíš psát kvalitně, a kdo tě čte? Kdo na tebe reaguje? Takřka nikdo. Čím to, žes tak neúspěšný ve všem, za co tady vezmeš? Vím, jednou jsi nám všem tady napsal, že jsi chytřejší než my, a že bychom se divili... Tak sjazdaři, alias ismo, alias dCI... To je tvá nejdůležitější věta cos tady kdy napsal, o svém vztahu ke světu, ale především o svém nitru. Raději hledám v lidech to lepší. Mnoho jsem tu lepšího i nalezl. U tebe zatím nenalézám nic, co by stálo byť za ohlednutí. Nic, ismo... Jen dokonalá prázdnota, nezměrná touha a debakl. Žasnu nad tebou v lítostivém soucitu.
poslal mi to znamý, prý to našel na jednom zahraniční serveru, kam často píšou lidé pracující ve VW a kde se prý daj najít neofiko informace, který se většinou, podotýkám většinou zakládají na pravdě.. Co na tedy říká Marko?
Zkoušíš definovat co nejlépe věci slovama? Třeba to že na 99% věcí máš těžce menšinový názor? Tak to je síla, to je hodně veliká lež a ty jsi průhledný jak sklo. Ty bys potřeboval zjistit, jaké je to v životě dávat a ne pořád jen brát. Pak bys poznal svůj "těžce menšinový názor na 99% věcí". Běž si raději menšinově zasurfovat ty hrdino a překopíruj sem zase nějaké těžce menšinové sondy z lůna amerického automobilového průmyslu. :no:
😉 :yes: P.S. Zlatý slavík... to není mé téma. Já nemám problém mít v kapse francouzák a za jízdy si dotáhnout klikovku 😄 :yes: P.P.S. Já trvám na pánském klubu. Ženská, na kterou nemůžeš sáhnout, a tady teda nemůžeš... to je cesta do pekel 😄 :yes:
To ti hlásil vrátnej nebo uklízečka? Zeptej se Marka. Ten ti napíše pravý důvod pozdržení.
Pěkně jsi se rozepsal... řekl bych takovej malej COP-DIKTÁT, Tome, ale asi by to chtělo upřesnit. Tak především stále víc a víc zákazníků v čechách upřednostňuje ne tabulku, ale cenu auta. Že to je možná kontraproduktivní v souvislosti k tvým závěrům je osvětový úkol pro tebe 😉 To o VW jsi napsal hezky... ale nedávej mne do souvislostí se svými výkřiky - ty píšeš o VW, já píši o VW... a každý píšeme jinak. A na závěr - spolehlivý je každý vůz. Myslím tím auto, ne to, co se tu také za auto v poslední době vydává. Takže jak jsem psal nahoře. Ten kdo jezdí LAGUNU jezdí stejně spokojeně, jako ten co jezdí CIVICA. Akorát tam v té Laguně má víc místa. Ale to je problém nikoliv vlastníka Laguny. Co? 😉 Tyhle tabulky maj význam jen v tom směru, že je to "hlas" veřejnosti a nepřímo tak působí na automobilky aby dobře dotahovaly matky. To se vůbec netýká spokojenosti zákazníků s tou kterouá značkou. Pochop, že jsou mezi námi ti, co si občas nechají vyměnit u své 911 sjetý brzdový kotouče. Myslím, že by s tebou tu tvou totální japanomodlu nevyměnili ani za nic... 😄 Tak Tome klid. I Favorit jen jezdí a jezdí a jezdí a jezdí....
Já ti nevím, je tu nějaká divná atmosféra. Něco se vznáší ve vzduchu. Diskutování s Martinou ve mě budí dojem, že jdu po ulici a když procházím kolem nějaký paní, tak ona hned si přede mnou lehne na záda a zároveň začne vykřikovat ať jí prosím neznásilňuju. Prostě syndrom oběti jak vyšitej. Číslo IQ a ICQ nesděluju na veřejnosti. I když mi to přece nemůže uškodit. Ale prostě nezveřejňuju. Řeknu to lidem, kterým věřím. Třeba GTImu, kdyby chtěl. >😁 A nic na tom nemění fakt, že náš názor na statistiky spolehlivosti je očividně naprosto rozdílný. ps😜rvní výsledky IQS 2005 z USA odpovídají mým očekáváním. Model Cayenne způsobil těžký propad Porsche v žebříčku i přesto, že 911 je pořád na špici. Takže TopTen značek ovládli kompletně japíci a ameriky.
Neoficiální informace o VW Eos. Existují dvě hypotézy, proč se tenhle model začně prodávat později a nejspíše budou obě pravdivé. 1) střecha typu CC nové kontrukce vykazuje tragickou nespolehlivost a dělá problémy při otevířání při jízdě (běžná vlastnost, maximální povolená rychlost se liší podle modelu) 2) VW najal nového manažera, jehož úkolem je podstatně zvýšit kvalitu produkce a tím dosáhnout snížení nákladů o několik mld euro ročně na garančních opravách (za celý koncern). Současná produkce (hlavně VW a Seat) je totiž nadprůměrně nespolehlivá, což leze do peněz. Uvedení nového modelu bylo proto posunuto, aby se "vychytala" spolehlivost alespoň na úroveň evropských konkurentů (japonci zatím moc CC nedělají). U ostatních modelů se bohužel bude posun kvality řešit až u faceliftů (u Passatu si tedy docela počkáme, Golf je na tom o něco lépe)..
Vlastně jsem GTIho mluvčí. GTI ti vzkazuje, že se bojí ti odpovídat, protože nemá vagínu a cítí se proto méněcenný. Ale teď vážně. Nepřipadá ti, že se automaticky hned na začátku každého dialogu stavíš do role oběti, diskriminované, nepochopené atd.?
Asi takhle. Tenhle výzkum je dělanej určitou společností na základě 26000 aut. Jiná společnost a jinejch 26000 aut může dát trochu jiné výsledky. To je samozřejmé a nepopíratelné. Ale jedno vím jistě - v popředí budou opět modely značek Toyota (Lexus), Honda, Mazda a Porsche.. GTI a spol. sice mohou zpochybňovat tuto statistiku (a jiné, zaručeně objektivnější a přesnější) a tragickomicky tvrdit, že je to vůbec nezajímá.. Jejich poněkud "exotické" archaické názory jsou ovšem v naprosté menšině, stále více a více zákazníků (konečně) i v ČR totiž začíná klást důraz na kvalitu, která se stala jedním z nejdůležitejěích měřítek hodnocení automobilů (hurá, Češi konečně "objevili ameriku"). Co se týče GTiho, tak tam si myslím, že jde o klasický schizofrenický VW-symptom: VW je nejlepší značka na světě, dělá nejlepší auta na světě, nikdo na ně nemá, všechny statistiky spolehlivosti na světě lžou a jsou výsledkem cílených útoků na VW - proto musíme tyto statistiky odmítnout a znevážit. Všichni tyto VWfilové, ale mají podobnou úchylku - zkusme si představit, jak by vypadali příspěvky GTIho, kdyby byl nejspolehlivějším vozem Golf nebo dokonce Passat..:no: :no: no comment, udělalo se mi blivno.. Teďka objektivně: jedna statistika zas tolik neřeší - to beru. Ale když vezmeme všechy dostupné statistiky spolehlivost na světě - to už má určitě slušnou vypovídací hodnotu. Pokud si s tím dá někdo práci, tak si dovolím tvrdit, že ani v jedné (teda kromě statistiky ADACu >😒]) nebude model VW na prvním místě. Popravdě, model VW asi nebude ani v první desítce. Většina modelů bude bojovat o to, aby nebyla v poslední desítce (pětce). Jedinou světlou výjimkou bude Škodovka - nejspolehlivější německá značka - a jí jediné patří po zásluze pochvala. o Seatu raději ani psát nebudu..
Chápu, že si musel něco napsat. >😁 Ale takovýhle odpad....zaměňuješ přátelství se řiťolezectvím, hluboce zakořeněný světonázor s dětinským pohledem na svět. A kde si vyhrabal absenci vlastního názoru, to vážně netuším. Můžu objektivně říct, že na 99% procent věcí mám těžce menšinový názor. A to doopravdy. Ne jako je to dneska módou, vydávat většinové zhýralství za odvážné rebelství. Stejně tahle debata nemá smysl. Zkouším definovat co nejlíp věci slovama a ty určitě zase jen odpovíš ve snaze urážet. Takže předem tě varuju: nesnaž se. Nula, zloděj a morální odpad jako jseš ty, mě urazit nemůže.
Pánové, tady končím 😄 Jsou místa, prostory, kde je ženský element vítaný... dokonce bych řekl... takřka nezbytný 😄 Ovšem tady, v tvrdém pánském klubu...ostrejch hochů s ošlehanejma tvářema od TDI vejfuků, to je cesta do pekel. Ciello už se chyt´a tvrdě vaří >😁 , Lones je na tahu, já mám sdělovat velikost svýho... Iq, nebo čeho >😁 tak tohle ne. Já volám, já křičím. Vzmužme se, tohle je pánskej klub, kde končí Lonesovi punčochy mě nezajímá, kde škrtí Matesa podprsenka je mi šumafuk >😁 , já chci diskuzi o autech. Jak tohle neudržíme, je konec, pánové... KONEC :yes: Následuje už jen diskuze o piškotech.... 😐 >😁 :yes:
Jasně, a zmanipulovala je Honda se svým 2% (nebo kolika) podílem na evropském trhu, že >😁
Dik ciello, poprvy neco pozitivniho... Vis, problem je v tom, ze ne kazdej ma nazor jako ty a mnozi muzi by emancipovanou, nezavislou a uspesnou zenskou videli nejradsi nekde za mrizema. Ja mam okruh svych vernych pratel, kteri me znaji, se kterymi je mi dobre a se kterymi se muzu bavit i o vykonu svyho (plechovyho) milacka, aniz by me podezirali z toho, ze menim pohlavi nebo ze se pletu chlapum do reci. Ac bych k vasim prispevkum mela co rict, umlatili byste me argumenty jen proto, ze jsem zenska. A nechci se logovat pod nejakym muzskym Nickem, ikdyz verim, ze pak bychom si pokecali. Ja hraju vzdy fair play.
teda,teď to vypadá, jako že si z tebe robim srandu,ale myslím to upř... vážně! Třikrát tomu bídníkovi hamba!
Ukaž...hmmm...spíš heverek,ne? >😁 . PS: to nahoše,o tom, že VW jsou na dně,si nepsal ty? Opravdu? Jak zarážející! (to kradení nicku je fakt hnůj!!) 😄
Myslím, že znáš nejoblíbenějšího politika tady... ten je v jiné tabulce na prvním místě... Tak až si ho koupíš, u mne ho nereklamuj 😉 :yes: P.S. máš problémy s erekcí nebo co? - podívej já - :yes: Jako hever 😄
Statistiky jsou zmanipulované! Možná...protože mi tam v top-10 jaksi chybí jedna značka...která v hodnocení jiné kanceláře byla v 3-5 let myslím 3 nebo 4, takže...pravda je někde tam venku... 😐
...aneb jak (dost průhledně) znevážit statistiky, keré se zrovna nehodí do krámu. Jaképak by to byly ovace, kdyby se v té první desítce objevil nějaký Lidový Vůz. Ale není tam, tudíž kašeme na statistiky! :no:
Mily Lonesi! (sry za tak familierni osloveni, ale libi se mi). Mylis se ve me a tim, cos napsal jen potvrzujes muj usudek. Nerekla jsem preci, ze jste odporná uzavřená elitářská a jednohlasně smýšlící skupina. Rekla jsem semknuta a to je rozdil. Napadas me hned od zacatku, proc? To je preci jen muj nazor. Ja nemam dusi Svihaka, taky je mi nesympaticky a nikdy bych neztracela cas s nim diskutovat, ze zkusenosti vim, ze s blbcem nemuzes vyhrat. Ctu news na auto.cz leta a vim, jaxte postupne prichazeli. Proc si chci neco vyjasnit s GTIm se tyka jen me a jeho, myslim, ze nemusis psat za nej, vis, bylo to pro nej a snad se dalo z myho prispevku vycitit, ze mi nejde o to s vami diskutovat na tema, ci prispevek je vetsi blabol a proc zrovna ne ten muj, na to, jaxem rekla nemam cas, proc me hned urazis Svihakem? Chces - nechces... nenapsala jsem to snad jasne? Nechci. Chci jen rict neco GTImu. Nevis nic o tom, co tomu predchazelo, GTI ano. Chci "mluvit" jen s nim, ne s tebou a ostatnimi (promin), paklize nejsi jeho mluvci a vse nepises za nej. E-mail nebo ICQ nebo cokoli jinyho, na tom preci nezalezi. O ignore listu prosim nemluv, kdo nechce byt bombardovan, neni. Vse muze byt anonymni a zalezi jen na kazdym, jakou pristupovou cestu si zvoli. Jestli vis neco o IT, taxe ted musis trochu stydet, jestli nevis, tak je to jedno. Uz se prosim neptej proc, vzbuzujes dojem zvedavy babky... proste nemuzes vedet vsechno.
Jak ty mne máš přečtenýho... 😉 Tak baba, jo? 😄 ale né. To je přece intelektuální rozcvička... Víš, tyhle tabulky pro mne nemaj vypovídací hodnotu. Pro mne hraje roli život. Přijdu koupím, jezdím. A popravdě přiznám že se nezajímám o to, jestli je někdo, kdo přijde, koupí a nejezdí. Já tvrdím, že takovej není. Jo,Jo, Laguna je někde na chvostu. A víš co to je? Že holt musíš vyměnit nějakej díl na nápravě po 50ti tisících... No, tak to je obrovská tragedie... Chce to nadhled. A hlavně jezdit, jezdit, jezdit. P.S. Jo, a hlavně neočekávej, že pokud koupíš auto z čela tabulky, že budeš dolejvat jen vodu do ostřikovače... takováto papírová očekávání přináší v praxi jen pocit beznaděje...
Tak to sem přesně čekal, tragédie :no: :no: :no: Kdybys byl alespoň chlap, tak to přiznáš, že kvalita VW je dosto špatná.. ale znovu si ukázal, že si baba :no:
hele... co se týká mě... rád si přečtu tvůj názor.... a rád si vyslechnu co říká žena... (ne na čůrání... 😄 )... takže pokud se neráda stavíš do role té ponížené nebo bez svýho názoru.. 😉 má rád silný osobnosti a i tu emancipovanost... takže budu rád když přihodíš nějakej komentář... :yes:
Takže jsem se trefil. Nějaký skrytý oponent. Jinak by si v životě nenapsal takovýhle blábol: "jste semknuta skupina... a nikoho, kdo ma jiny nazor (a ja ho mam) mezi sebe nepustite, aniz byste ho hned zacli urazet a zensky diskriminovat". Tohle mohl napsat jen nějaký uražený odstrčený zakomplexovanec. 1)Nejsme uzavřená skupina, diskutujeme s každým, kdo se chová v rámci slušného chování. Nepřišli jsme sem naráz jako jeden muž znajíc se už odněkud z reálu. Postupně "přibýváme". Může být snad větší důkaz toho, že nejsme uzavření? 2)Každý z nás má naprosto odlišný názor na auta. A když dojde řeč na cokoliv jiného, nedejbože třeba na politiku nebo ekonomii, teče krev. >😁 Takže i druhá část tvé teze je naprostý nesmysl. Jen by mě zajímalo, když jsme tak odporná uzavřená elitářská a jednohlasně smýšlící skupina, proč se chceš bavit s GTIm? A proč ti nestačí email? Netoužíš tu náhodou to ICQ číslo pak vyvěsit, aby byl GTI neustále bombardován a nucen rozšiřovat svůj ignore list? Ale vyjadřuješ se tak tajuplně, jako by tě GTI snad znal... proč ho teda kontaktuješ tak netradiční cestou? Jinak tvé obraty "musím vážit svůj čas", "chceš, nechceš, nech být" atd mi připomínají Šviháka. >😁
Vzhledem k tomu že jsi takový řitní alpinista, je tvůj postoj také více než jasný. Vždy budu upřednostňovat antihrdinu před nechutným patolízalstvím, absencí vlastního názoru, a dětinskou obranou imaginárního světa bez bezpráví.
Nesnasim urazky hrubeho zrna! Sam je v komunikaci nepouzivam a pokud jsou vypusteny clovekem, ktery se tu ohani miliony, rodici apod., tak me to urazi! 😉 :-!
No prave, to je ono, kapli jste na to kluci! Jsem zenska, ale nechci se bavit o tom, jak curam (na to jsou tu jiny chaty), chci se bavit o autech, ale diky tomu, ze jste semknuta skupina... a nikoho, kdo ma jiny nazor (a ja ho mam) mezi sebe nepustite, aniz byste ho hned zacli urazet a zensky diskriminovat, nemohu se poustet do diskuzi, nemam na to cas, mam ho tak malo, ze musim bohuzel (nebo spis bohudik) vazit kam ho investuju. Zkratka, chci se GTIho na neco zeptat, myslim, ze je to jen mezi nami a myslim, ze on to chape. GTI, jestli nechces, ok, taky to chapu, jestli chces, nech mi svy ICQ (nebo jestli mas jakykoliv jiny ucet) tam, kde to nikoho nenapadne hledat, ty vis.
GTI, pokud máš ICQ (o čemž pochybuju), v žádným případě jí (nebo spíš mu? >😒] ) číslo nedávej! Zkroť svý bejčí touhy a vzpomeň, kdy tu naposledy diskutovala žena. >😁 Nikdy. 😄
Vzhledem k tomu, že jsi takoví "švihák včerejška", je tvůj postoj víc než jasný. >😒] Ten falešný GTI nahoře jsi ty, švihák nebo tu máme antihrdinu zítřka? >😁 >😒]
Laguna sa mi paci 😄 .......isiel som do nej 😄 ......akurat, ze Ta moja bola v tabulkach snad dvakrat! :no: 😒
5. pad Ti jde dobre, ale uklidni se chlapce, predpokladam, ze s nikym z prispivatelu si do skolky nechodil! Navic uvedom si, ze nevis s kym mluvis! 😉
Drahy Tamine, nenechal jsi me dopsat nocni a ranni show (z pochopitelnych duvodu), ale tento pribeh omlouva vse! Kdyz je vokurkova, tak se musi tocit jinak! 😉 :yes: :yes: :yes:
Tak to už je fakt moc, *, to co jste napsali nahoře je přehnaný. Nevysedávám u netu jako vy, nemakačenka, a už vůbec se nemusím vydávat za někoho kdo si říká GTI! To je to nejhorší, co jste o mě kdy napsali!
GTI! Nedávej ICQ zadarmo! Ať nám tady slečna(paní) nejdřív napíše, jak močí... >😁
Možná mám v lásce jednoduše jiný způsob narace, ale mě to přijde skutečně velmi amatérské. Vzhledem k těm nadšeným reakcím připojuji i lehkou omluvu, nicméně abych byl upřímný, nevěřím vlastním očím. 😐 8-s
GTI, das mi svuj ICQ No. pls? Chtela bych se te na neco zeptat, ale nejde to prede vsema.
Tamine, to není teorie,to je fakt...nevím, jak to dokázat...fakt. O nás mužích je to jasné,jak močíme,ale jestli chceš otestovat ženy,tak voz manželku pořád nenápadně dokola po praze,nech jí tam časopis o zdravé linii, kde je na první stránce obří krásná modelka a pod tím nápis "chcete krásnou postavu? Pijte hodně tekutin!", dej před pření sedadlo dvě poděbradky Pro-linie a čekej. Přečte si článek, všimne si flašek (trochu zpomal, ať ti nepoleje auto tou lepkavou vodou!) a začne je do sebe klopit. Čekej. Pak jeď nenápadně okolo Riegerových sadů. Zastav. Sleduj. Pak napiš. 😉
>😁 TT mají ti, co mají na to ho hned odtáhnout do servisu, tak cca 2 krát do roka. Lidé co umí přemýšlet, berou Hondy Civi, a těch je méně. Ale pořád celkem hodně, v USA a Japonsku až moc.
GTI
Brácho... podle tabulek se nejezdí. Koneckonců, viděl jsi někde u pangejtu nepojízdný tetečko, já ne. Musíš si to zasadit do reality. Do svý reality. Tak třeba Civic... nejspolehlivější auto 3 - 5 let. To tady nikdo nemá >😁 Nebo ty snad znáš někoho, kdo má auto mladší sedmi let? Já ne >😁 Tak klid... Brácho já svý vodjel ve 120 ti snech... Já ve stodvacítce pokořil rumunský Alpy... a že tam se jim o asfaltu zdá tak poslední dva roky... Takže klid, na tabulky nekoukej. Pokud se ti líbí Laguna... jdi do ní... Ta tvoje v tabulkách určitě nebude. :yes:
GTI
Všem děkuju za obranu. Moc. Krádež nicku... hrdelní zločin. Tomu zloději nahoře vzkazuji: vždy se chovej charakterně. Pokud se domníváš, že krádež nicku je fór, tak to seš vedle jak Logan na honu. Ten kdo ukradne nick dokazuje jen to, že prohrává vnitřní boj se svou malostí. :no:
k tomu se hodí varování z třeštěnejch americkejch pořadů "Hlavně to nezkoušejte doma!"
je škoda, že se u nás neprodává spousta japončíků, třeba , ono je to dost divný, se mi trochu líbí ty krabiciózní auta s obsahem 0.66L, ale jak který..........
Jo, spoustu lidí se snaží zpochybňovat statistiky spolehlivosti. Jenže oni vycházejí všechny šíleně podobně. >😁 X-type nedávno ohodnotil americký J.D.Power jako nejspolehlivější evropské auto. A tady ta statistika to potvrdila. Že po počátečních problémech s kvalitou na sobě těžce zapracovali. Stejně tak není náhoda, že se shoduje TUV s JD Power ve špičkovém hodnocení Porsche 911. I ty propadáky, které vidíme v tomhle žebříčku nápadně připomínají spodní příčky TUV. V evropských průzkumech se dostávají na přední místa třeba i malé vozy. Ale jen proto, že v evropských průzkumech nejsou zahrnuty velké americké (neprodávají se tady) a velké japonské limuzíny (prodá se jich moc málo na testovací vzorek). A tahle auta dokazují, že velkou roli nehraje ani počet najetých km. Ani očesanost základní výbavy. Protože poráží malá očesaná auta, která jezdí 5 000km ročně.
zeptej se Alessia, ten přišel s tou geniální teorií močení......holt odborník, no.......
Mluvil jsem s GTIm a rozhodne ty prispevky nepsal on! Je to nejakej odpornej zlodej nicku :no: :no: :no: :no:
>😁 Tož to je špica, závěr patří mistrům. :yes: To by si zasloužilo Pulitzerovu cenu a Nobelovku za literaturu. Tož tak!
Máte pravdu, trochu jsem své názory přehodnotil. Prostě jsem se konečně pořádně zamyslel 😉
Já si pamatuji tohle: Kluci mají penis a holky vagínu >😒] A celej život se tím řídím >😁 :yes: 😉
Pěkně,pěkně. taková moudra,co já tu vypouštím...zachraňují životy. Takže si všichni tu velkou životní pravdu pamatujte!!! A tu povídku si každý ještě povině přečte jednou....protože je úžasná!! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes:
.... ADAC....Alessio.....hornak... >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Naprosto uzasny! Jsem si vylepsil naladu po tom ***ovi, ktery krade nicky.
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Odvolávám, co jsem provolal 😄 Tohle je fakt bezkonkurenčně NEJLEPŠÍ!!! Já se tu řehtám a asistentky si myslí, že jsem se už úplně zcvoknul 😄))))) 😄 >😁 >😒] :yes: To je super!!! Jdu si to přečíst ještě jednou!!! Tamine, tys to dokonale vygradoval!!! Alessio: DÍKY!!! >😁
ne není, GTI by tohle neříkal ani kdyby mu lili 87 oktanový benzín do krku.Tohle je dílo jednoho pitomce z pomocný.......
Tohle je nad slunce jasny! GTI je sice rypak a obcas nemistny zerter, ale ma konzistetni postoj. Kdyby chtel tohle napsat, tak by to urcite byl clanek na 3 obrazovky.
Všichni už byli vzhůru a čekali už jen na odvedení.GTI ještě na poslední chvíli doufal, že by snad mohl přijít krtek a zachránit je, či snad Jarda s Bertoňákem.Lones dal myšku Pepovi do opatrování a už přišli bachaři.„Tak pánové, de se!“ řekl přísným tóném policista a každý bachař k sobě pouty připoutal jednoho z kriminálníků.Tamin se ještě stihl rozloučit s Pepou a Krémem a šlo se „Mrtvej muž kráčí po zelený míly!Mrtvola už jde!Mrtvej muž kráčí po zelený míly!“ vyřvával bachař a všechny je naložili do auta………..Mezitím Tibby Ciello, Lowkick,Marko,Rasto a Paja žádali u soudu o propuštění “bandytů z AUTO.CZ“.Byli odmítnutí.Jak jinak.Vše se chystalo na popravu, která se měla konat v Sazka Aréně.Aréna už byla plná, zábavu se snažili udržet Gondíci, ale publikum je ukamenovalo „Horké párky!Horké párky!“ hlásil prodavač mezi publikem, v hledišti seděla spousta důležitých lidí a božský Kája zpíval svůj největší hit Die Biene Maja a publikum bylo plné nedočkavosti.98% světové populace to vše sledovalo živě, jen zbylé 2% sledovala VyVolené.Prima přišla se skvělým nápadem, do vily vpustili 13 000 prudce jedovatých škorpionů pro jistotu ještě manžele Stodolovi.Publikum bylo ve varu a lidmi cloumala mexická vlna, která se vzápětí změnila v tsunami až odvála anglickou královskou rodinu.Vězni už dorazili.Každý z nich měl pobledlý výraz a všichni až na Tamina odmítli pásku přes oči, Tamin odmítl provaz.Všechny je hezky vyrovnali a nasadili jim oprátku, kněz jim dal poslední pomazání a šel se sám namazat do kantýny.Popravu vykonávalo německé popravčí mužstvo ADAC „Achtung!Anziehen!U…………“ rozkazoval vrchní kat dokud ho sprostě nevyrušil Alessio „Je zajímavé, že muž močí čelem k překážce, zatímco žena čelem do prostoru.Oči sledují potencionálního násilníka..zajímavé,že?“ publikum ztichlo a všichni ho nevěřícně sledovali s pusou dokořán „Ten člověk má pravdu!“ zařval kdosi v hledišti. „Pusťte je!“ řekl Alessio „Teda až na Micinku tu si popravte.“ „*!!“ vykřikla Micinka „Ne, dělám si prd€l, pustit!“Všechno z dálky sledoval švihák , zlaté zuby, řetězy, hodinky a spousta prstenů.Když zmerčil co se děj, okamžitě naskočil do svého mrdána a ujížděl na Sibiř.Koneckonců měl právo obávat se lynče, který by dělal dobře jen velmi náročnému masochistovi.Americký prezident zjistil, že je něco v nepořádku když prodavači vyvěsili ceduly vstupné nevracíme, věděl, že musí zachránit situacem projevem, který by uklidnil dav „Jsem 100% horňák!“ řekl Bush a publikum se dalo do nekontrolovatelného útěku.A zatímco Vladko bojoval v kuchyni s náporem škorpionů,banda vyvázla živá a mohla se vrátit směle przdnit AUTO.CZ………………………..
A proč to nemůže být pravý GTI?Třeba to myslí ve srandě.Ale nejsem tu dlouze,tak ho třeba ještě pořádně neznám.
Moc prosim, bylo by mozne neco udelat s registraci nicku nebo aspon se zobrazovanim prvni 3/4 IP adresy prispevatele. Je to velmi dulezita vec. Nekteri velmi poskozuji celou diskuzi a tim vlastne i cely server a tim padem i vas 8-s
Měl by ses na to vysr@t, ty *** zkurwenej!!! :no: Vymysli se svlj nick a nevydávej se za cizí, ty zjeb@ná ***!!! :no:
Jdi do ***LE!!!!! Ty ses urcite ten demetni svihak, co? ZZ ti slozil basnicku, telatko. Chces ji napsat, mameluku? :no:
Ne ne, chlapci, já už vážně nemůžu dál objahovat ty plečky bez duše. HONDA je aspoň spolehlivá 😉
Mile potěšila Škoda, co je doma to se počítá. A překvapením jsou IMHO malý auta čili Micra a Corsa, že tihle drobečkové položí na lopatky větší kusy by až jeden skoro nečekal. Tož tak.
Ono to newXJ je kompletne novy auto a to puvodni se delalo v jiny fabrice nez X-Type. XJ z konce 90 let nebyl zadny spolehlivostni zazrak😒 Nektery veci byly prkotiny, ale strasne otravny. Ale znam i par celkem hruznych vad u relativne novych aut.
Neviem preco autor oznacil za najviac poruchove vozy Volvo V70 46% míra poruchovosti a Renault Laguna 43% míra poruchovosti, ked podla tabulky to su tieto:
1 Renault Espace (97-02), 71% míra poruchovosti
2 Jeep Cherokee (93-01), 55% míra poruchovosti
1 Renault Espace (97-02), 71% míra poruchovosti
2 Jeep Cherokee (93-01), 55% míra poruchovosti
Posledni kusy predchoziho XJ byly slusny, ale prodalo se malo, protoze se vedelo, ze prijde bomba newXJ.
Jo, mile pohlazeni a zaroven poradny kopanec tem kydonum co furt melou o kvalite Jagua ze je to prevlecenej Ford!
Doufam, ze ted uz nebudu muset nekoho premlouvat, ze japonci umi i spolehliva auta. Mimochodem, kam se nam podel nas evropan GTI? Nejak tu vyjimecne nevidim zadny prispevek! >😁
Specialne na ty GTIho modly jsem taky zvedavy. At se ukaze, kam ze to tyhle "nadauta" dotahla...
V první desítce je jich spoustu, v poslední desítce ŽÁDNÝ :yes: Japanese cars ruleZZ 😄 P.S.to ZZ: posledně se Ti ty zetka moc líbily, tak sem je napsal speciálně pro Tebe 😉
Přimlouvám se za zveřejnění celé tabulky. Přehledů spolehlivosti není nikdy dost. Tenhle přehled sice asi nepodá tak "objektivní" informace jako jiné přehledy, ale na druhou stranu, když je nějakej model na předních místech ve všech přehledech, tak na tom asi něco bude (a naopak). Jen nám ukažte, jak dopadla německá produkce.. hlavně kde je Guru a Prassat, ty naše etalony a nedostižné vzory bla bla bla.. Jak říkám, jediná kvalitní a spolehlivá německá automobilka je Škodovka (viz TUV, J.D.Power atd.) :yes:
Zajímavé. Potvrzuje to, že je Honda spolehlivá, ale že se zinkem moc kamarádi nejsou. Já mám před rokem stříkanou kapotu, protože mě prudilo, jak je "potečkovaná" od kamínků. Teď už je to stejné jako před rukem. Všude stopy po kamínkách, ale rozhodně žádný rez. :yes:
A zvlášť u toho Rendla spolu s přístupem Renaultu ČR. Tohle je i na mě už moc adrenalinu >😁 Celá tabulka by byla fajn. Ať víme, kde si stojí VW >😒]
>😁 .. ten espace je vážně vstupenka do klubu sebevrahů.... to máš teda rech... ale ta Škoda je špička.... nicméně by bylo krásné, kdyby sem někdo hodil nejen 10 aut ale celou tabulku ať vidíme vše.. 😉 :yes:
Taky mě to zarazilo s tím Jagem. Myslel jsem, že ke konci 90. let šla kvalita u XJ už rapidně nahoru a že šlo jen o "pomluvy" za špatnou kvalitu dříve. Spíš to ale celé fakt o tom, že člověk nemůže říkat, že tahle automobilka je dobrá a tahle špatná, protože jak je vidět jsou velké rozdíly napříč modelovou řadou ;-\ Mile překvapila i ta Škoda. Za to Espace je fakt na provaz :no:
jo jo... píšu to dole... ono taky V40 je stejně( zhruba) jako V70... ale třeba TT oproti A4... člověk by řekl jedna značka jeden výrobce... stejná kvalita pro všechny modely.... asi tomu tak nebude.... ;-\
i ve druhé tabulce... 😄 ale řekni mi, když je postup při výrobě skoro stejnej jak to může být tak odlišné... Třeba mě hodně lidí odvracelo od koupě V40 od Volva a podívej... oproti tomu myslím docela v poho V70 je tam kde je... po boku XJéčka... ;-\
To XJ je dano tim modelem, ktery byl pred tim soucasnym. Tam byla poruchovost vysoka. Kdyby to brali jen za newXJ, tak by to cislo bylo jeste lepsi nez u X-Typu.
to mě taky... spíš se divím jak odlišný můžou mít jednotlivý automobilky výsledky.. (spolehlivost) ;-\ když mrknu třeba na ten X-type a pak je tam XJ.. 😲
PS: HONDA NAVZDY !!!!!!!