Novinky
0
este tak karoseriu z bruseneho hliniku...chvalne, pozri posledny obrazok a predstav si to... :yes: :yes: :yes:
0
Auto nádherné. Ale je to tak jako s kamarádovou krásnou blondýnkou ze slovenska: povozil bych se, ale do baráku mi to nesmí >😁 . Ne, to byla nadsázka...není to můj hrnek čaje,ale auto to je krásné :yes:
No.. Nevím. Prostě mě to nějak nesedí. Je to lepší než "kombi" Z3 M coupé, ale ještě pořád to není ono. Snad naživo.
Tak mně se přesně naopak víc líbila Z3 coupé. Přišla mi vyváženější. Moc se mi nelíbí, ale odvedli pěknou práci. Většinou se to uzavření nepovede. Tady to sedí. A než jsem viděl fotky toho starého, tak jsem si říkal, že mi to připomíná něco staršího... a ejhle. Z3 Coupé měla alespoň větší "praktický" význam a celkově mi přišla i sebevědomější, sportovnější. Vzhledově.
ten se přece nemůže nevyrábět. Auto, co s tebou šlehne vo zem. Nikdy na něho mít nebudeš, ale budeš se kvůli němu budit ze snů... ze snů o Z4 Coupe. Tak Bravo BMW :yes: Bravo Evropo :yes: :yes: P.S. Takhle se to tu dělá. :yes: