Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pirelli Calendar 2006: debut pro Jenifer Lopez

58 komentářů

:yes: Není guma jako guma. Pirelli umí 😉 :yes:
Hm, no, osvědčený recept na kterým není moc co zkazit (černobíle, voda, pěkný prsa), takže tleskám jen trochu. 😄 ps: beru březen
Na tohle téma (pneumatikový) se mi nejvíc líbí (líbila) reklama na Continental (teď si nejsem 100% jistej). Loni nebo předloni ji dávali celkem pravidelně na Primě při F1. Letos jsem ji bohužel už neviděl. Taky byla černobílá, krásná kamera, střih, skvělá hudba a krásná auta. :yes:
jo vím co myslíš... moc si ji už nevybavuju... ale připoměl jsi mi ji... super..!! :yes: :yes: i podobná na mercedes je skvělá... od starých modelů až po současný... ale Continental reklama je super jo.. :yes: :yes: 😉
jo,to byla ta s tou skvělou hudbou...La la la la la la la la lá, I love you...
Přesně tak!!! Už si to tu 10 min notuju >😁
jede u toho zvuk?... mě ne ;-\ 😒
U letního ne, u zimní ano.
Aha.. No já si nějak nemůžu vybavit tu písničku...
Jo jo, už vim, ono je to i u tý zimní verze.. Jo i ta písnička se k tomu hodí :yes:
Gumy maj na *, ale reklamu maj super 😉 :yes: Matesovi by se líbila ta mazlící pasáž s X-typem >😒]
jo máš recht...!! a celý je to zpomalený.. že..?? hrnajs si ji pořád nemůžu celkově vybavit... tak zanotuj... ať si to připomenu... >😁 😄
[odkaz]
Ta zimní je taky parádní :yes: [odkaz]
No jo, už si taky vzpomínám... nádhera!! Je to S-type, ale to je jedno, mazlící to je 😄 :yes:
Máš pravdu, je to S-type. Já jak myslim na matese, tak automaticky píšu X-type >😁
Poho.. tím nikoho neurazíš 😄 PS. co to máš za divnej mail 😉
Nechtěli mi dát budvar.cz, tak jsem na protest zařídil tenhle 😉
jak? to si můžeš u americkýho Budu zřídit server?
Když tam dostaneš práci, tak ti ho zaříděj sami... 😉
A takovej Evropan si býval...
Neboj, já jim tam ten Gambáč do palice namlátím 😉
Jen aby... To je furt Renault a Vive La France a teď tady budeš šířit nápoje nevalné kvality..
To samozřejmě stále platí :yes: O nevalné kvalitě Emailu.CZ v náruči Seznam.CZ bychom tu mohli psát. Proto ten přechod na US server 😄 Udělal bych ti radost, kdybych měl zajicekz@xyz.fr? >😁
No třeba takovej zajiček@kytroen.fr by šel.. 😉 >😁 Ne, vážně, já myslel, že si začal pracovat pro Budweiser... nebo fakt jo?
Raději bych pracoval pro Aston Martin 😉 Jako testovací jezdec >😒]
Jéé, to je zase "franouzská" odopověď... Já bych taky rád pracoval třeba pro Jag jako uklizečka >😁 >😁 , ale já se ptal na Bud..
Bud SuperStrong 16ka. To je mazec >😒] :yes: S Budem musíš opatrně. Je to druhej den bolehlav. Zaručeně je to ale chuťové nejlepší CZ pivo vyráběné tradiční metodou 😉
No nic, já jsem byl na tyhle hádanky vždycky skoupej...
Kdo si hraje, nezlobí 😉
:-! :no: :yes:
Brácho, zdání klame. Krásné snímky krásných žen... jakoby intuitivně očekáváš, že krása se druží s intelektem... doufej... Ale proč píši... krása vyžaduje oběť. Tvou oběť... neboť získat krásu, znamená slepotu z rozhodnutí... přičemž opravdovou krásu... tu hledej jen uvnitř... právě skrzevá oči... Tak si vyber... P.S. Prvotřídní práce fotografa, modelek a vůbec celého týmu... Bravo Pirelli :yes:
Moc dobře napsané. :yes:
Díky... 😉 Je to psané srdcem... tedy, zjizveným srdcem... :yes: P.S. Ale ty vůbec nepíšeš... doufám, že máš dobrou práci...
Ano,mam skvelou praci GTI,proto nepisu. Ted jsem, verim na dobre ceste i k nečemu spolehlivemu a kvalitnimu z Nemecka, samozr.krom Porsche a Opel, jen je ta cesta dlouha. Ale zato jista. Tohle je muj recept,snad rozumis. Casem prijde i ten den D, ja se 2krat rozesmeju, 3krat rozplacu, budu vedet Co,Kdy a za Kolik. 😉 a udelam tu poradnou Oskarovou scenu a klidne i s "Isofixem"-protoze to dulezitejsi je uvnitř.Tak jak si to napsal. :yes:
Moc dobře napsané :yes: P.S. rozumím... :yes:
Fajn Te znát. :-! 😄 😉
GTI
Červenajícího smajlíka nemám k dispozici... tak 😉 :yes:
Ale jak to? Podívej GTI :😉 :😉
GTI
Člověče, vzal jsem si na to lupu... je takovej nějakej zadejchanej 😄 asi budeš mít pravdu... nikdy jsem ho nepoužil. P.S. Díky.
No tak až budeš zadýchanej, třeba jako já po průjezdu dieslového vynálezu (solidárně musím říct, že je úplně jedno, jestli je to koncernový TDI), tak ho sem šoupni 😉 P.S. Za co? .. Nemáš zač
zkus napsat další radu ve stylu jak koupit aut např.:Jak zbalit ženskou do 100 000.......atd...
GTI
😄 Dobrej nápad 😄 Ale tohle bych si tu mohl dovolit jen na Apríla... jinak by mě zbuzerovali, že nepíšu k tématu, viď. :yes:
>😁 >😁 já bych to uvítal... 😄 Akorát nevím, jestli to Tamin myslel do 100 000 Kč nebo 100 000 Km...
GTI
>😁 Měl by to vysvětlit >😁
>😁 😉 :yes:
Taky je potřeba myslet i do budoucna na spotřebu. >😁 Pokud na pouhý sbalení je potřeba 100 000, tak teda potěš. >😒]
No jo, když chceš opici, musíš mít i na banány! >😒] >😒]
no jasný, že myslím chechtáky.Ženská s najetejma 100 000 musí pocházet odněkud od E55 a do tý by šel asi málo kdo, tedy až na pány podnikatele z Reichu, kteří je pěkně ve svém Passatu combi zvalchujou nur für 39€...........
No jo no, dlouhonohý miciny a ten Countach na "protější" straně mi nedá spát 😉 >😒]
Beru dubenec. Delfíni mi moc neřikaj, ale ta delfína - ženívra (brrr, to je ale jméno) je mlask 😉 a na tý předposlední fotce, asi na obalu... >😒] :yes: :yes:
Není ten delfín nějakej vypasenej? >😁
Já bych to formuloval jako dobře živenej.. >😒]
březen,květen... jo a taky listopad je fajn... :yes: :yes: :yes:
je to uplne jedno a bezvyznamne............
Bral bych spíš Hewlett Packard 😄
pozor,zacinate mit tvrdou konkurenci😒br /> [odkaz]
[odkaz]