Novinky
0
:yes: Není guma jako guma. Pirelli umí 😉 :yes:
0
Hm, no, osvědčený recept na kterým není moc co zkazit (černobíle, voda, pěkný prsa), takže tleskám jen trochu. 😄 ps: beru březen
0
Na tohle téma (pneumatikový) se mi nejvíc líbí (líbila) reklama na Continental (teď si nejsem 100% jistej). Loni nebo předloni ji dávali celkem pravidelně na Primě při F1. Letos jsem ji bohužel už neviděl. Taky byla černobílá, krásná kamera, střih, skvělá hudba a krásná auta. :yes:
0
jo vím co myslíš... moc si ji už nevybavuju... ale připoměl jsi mi ji... super..!! :yes: :yes: i podobná na mercedes je skvělá... od starých modelů až po současný... ale Continental reklama je super jo.. :yes: :yes: 😉
0
jo,to byla ta s tou skvělou hudbou...La la la la la la la la lá, I love you...
0
Přesně tak!!! Už si to tu 10 min notuju >😁
0
jede u toho zvuk?... mě ne ;-\ 😒
0
U letního ne, u zimní ano.
0
Aha.. No já si nějak nemůžu vybavit tu písničku...
0
Jo jo, už vim, ono je to i u tý zimní verze.. Jo i ta písnička se k tomu hodí :yes:
0
Gumy maj na *, ale reklamu maj super 😉 :yes: Matesovi by se líbila ta mazlící pasáž s X-typem >😒]
0
jo máš recht...!! a celý je to zpomalený.. že..?? hrnajs si ji pořád nemůžu celkově vybavit... tak zanotuj... ať si to připomenu... >😁 😄
0
[odkaz]
0
Ta zimní je taky parádní :yes: [odkaz]
0
No jo, už si taky vzpomínám... nádhera!! Je to S-type, ale to je jedno, mazlící to je 😄 :yes:
0
Máš pravdu, je to S-type. Já jak myslim na matese, tak automaticky píšu X-type >😁
0
Poho.. tím nikoho neurazíš 😄 PS. co to máš za divnej mail 😉
0
Nechtěli mi dát budvar.cz, tak jsem na protest zařídil tenhle 😉
0
jak? to si můžeš u americkýho Budu zřídit server?
0
Když tam dostaneš práci, tak ti ho zaříděj sami... 😉
0
A takovej Evropan si býval...
0
Neboj, já jim tam ten Gambáč do palice namlátím 😉
0
Jen aby... To je furt Renault a Vive La France a teď tady budeš šířit nápoje nevalné kvality..
0
To samozřejmě stále platí :yes: O nevalné kvalitě Emailu.CZ v náruči Seznam.CZ bychom tu mohli psát. Proto ten přechod na US server 😄 Udělal bych ti radost, kdybych měl zajicekz@xyz.fr? >😁
0
No třeba takovej zajiček@kytroen.fr by šel.. 😉 >😁 Ne, vážně, já myslel, že si začal pracovat pro Budweiser... nebo fakt jo?
0
Raději bych pracoval pro Aston Martin 😉 Jako testovací jezdec >😒]
0
Jéé, to je zase "franouzská" odopověď... Já bych taky rád pracoval třeba pro Jag jako uklizečka >😁 >😁 , ale já se ptal na Bud..
0
Bud SuperStrong 16ka. To je mazec >😒] :yes: S Budem musíš opatrně. Je to druhej den bolehlav. Zaručeně je to ale chuťové nejlepší CZ pivo vyráběné tradiční metodou 😉
0
No nic, já jsem byl na tyhle hádanky vždycky skoupej...
0
Kdo si hraje, nezlobí 😉
0
0
:-! :no: :yes:
Brácho, zdání klame. Krásné snímky krásných žen... jakoby intuitivně očekáváš, že krása se druží s intelektem... doufej... Ale proč píši... krása vyžaduje oběť. Tvou oběť... neboť získat krásu, znamená slepotu z rozhodnutí... přičemž opravdovou krásu... tu hledej jen uvnitř... právě skrzevá oči... Tak si vyber... P.S. Prvotřídní práce fotografa, modelek a vůbec celého týmu... Bravo Pirelli :yes:
Moc dobře napsané. :yes:
Díky... 😉 Je to psané srdcem... tedy, zjizveným srdcem... :yes: P.S. Ale ty vůbec nepíšeš... doufám, že máš dobrou práci...
Ano,mam skvelou praci GTI,proto nepisu. Ted jsem, verim na dobre ceste i k nečemu spolehlivemu a kvalitnimu z Nemecka, samozr.krom Porsche a Opel, jen je ta cesta dlouha. Ale zato jista. Tohle je muj recept,snad rozumis. Casem prijde i ten den D, ja se 2krat rozesmeju, 3krat rozplacu, budu vedet Co,Kdy a za Kolik. 😉 a udelam tu poradnou Oskarovou scenu a klidne i s "Isofixem"-protoze to dulezitejsi je uvnitř.Tak jak si to napsal. :yes:
Moc dobře napsané :yes: P.S. rozumím... :yes:
Fajn Te znát. :-! 😄 😉
Červenajícího smajlíka nemám k dispozici... tak 😉 :yes:
Ale jak to? Podívej GTI :😉 :😉
Člověče, vzal jsem si na to lupu... je takovej nějakej zadejchanej 😄 asi budeš mít pravdu... nikdy jsem ho nepoužil. P.S. Díky.
zkus napsat další radu ve stylu jak koupit aut např.:Jak zbalit ženskou do 100 000.......atd...
😄 Dobrej nápad 😄 Ale tohle bych si tu mohl dovolit jen na Apríla... jinak by mě zbuzerovali, že nepíšu k tématu, viď. :yes:
>😁 >😁 já bych to uvítal... 😄 Akorát nevím, jestli to Tamin myslel do 100 000 Kč nebo 100 000 Km...
No jo no, dlouhonohý miciny a ten Countach na "protější" straně mi nedá spát 😉 >😒]
Beru dubenec. Delfíni mi moc neřikaj, ale ta delfína - ženívra (brrr, to je ale jméno) je mlask 😉 a na tý předposlední fotce, asi na obalu... >😒] :yes: :yes: