Novinky
0
Jo moc pěkný, hlavně zadek. Ale ty kola, to je hrůza děs!!!!!
Přejít do diskuze
Kolem roku 1965/62 to byl Jensen a jeho model FF (1966, 320 kusů). Před ním to byl starej známej Willys CJ-2A v roce 1945. Bugatti udělal 4WD ještě dřív, v roce 1932. Byl to model Type 53. Ale -pokud to vím dobře- vůbec první čtyřkolku postavili -kdo jiný- šílení holanďani 😉 Bráchové Jacobus a Hendrik-Jan Spijkerovi z Amsterodamu a jejich Spyker 60 HP z roku 1903 :-!
Nevis,ktere bylo uplne prvni auto s pohonem vsech kol?Bylo dokonce prvni nez audi a subaru.A nebyl to koncept,ale seriova vyroba.Nekdy kolem roku 1965/62,mozna driv,mozna pozdeji.Pomoz mi prosim,moc by me to zajimalo,a ja si myslim,ze jedine ty jsi takovy borec,ktery by to mohl vedet nebo zjistit.PROSIM!!!!!!!!!!
Nevis,ktere bylo uplne prvni auto s pohonem vsech kol?Bylo dokonce prvni nez audi a subaru.A nebyl to koncept,ale seriova vyroba.Nekdy kolem roku 1965/62,mozna driv,mozna pozdeji.Pomoz mi prosim,moc by me to zajimalo,a ja si myslim,ze jedine ty jsi takovy borec,ktery by to mohl vedet nebo zjistit.PROSIM!!!!!!!!!!
Souhlas, dalsi tritunovy radoby terenni radoby sportak. Poradne neumi nic, akorat hodne zrat... :no: