Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ssangyong: další značka nabízející výhradně vozy s pohonem všech kol

37 komentářů

Nevim ale designem se mi nelibi jediny 8-s a ten Rodius je opravdu "Kus" Podle me jednoznacne nejosklivejsi auto na ceskem trhu :no:
Tak to bych se hádal(ne, že se mi tohle auto líbí), viděl jsi Fiata Multiplu? A Logan taky není zrovna fešák.
Multipla má alespoň styl...
multipla je krasavec oproti tomuto
ZZangjong? MUHEHEHEHE :no: , znate nekoho ta k blbyho, ze si to koupi?
Ono to nie je zas tak zla value for money a hlavne, za takym hybridom ako Rodius sa otoci kazdy...
Jasne, cena vynikajici, jako dycky, nejsme ale tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci. Jo a otoci se kazdy, to jo. Otoci se, a procedi mezi zuby: "to je *".
Rodius je bez pochyby hnusnej, ale rexton se mi docela libi, je originalni. Ve skutecnosti vypada lip nez na fotkach.
niektorym ludom staci aj to ku stastiu..
>😁 >😁 >😁 :yes:
Tvoje rodiče mají každej svýho, viď? >😒]
No tak furt je to lepsi nez chodit pesky, ze?
Rextona má Kamil Střihavka. Rexton a Kyron nejsou vůbec ošklivější než Sorent👋Sportage/SantaFe/Tucson apod.
No jo. To máš sice pravdu, ale nechápu, jak si ho Střihoun mohl koupit... Vím že má rád terén, ale myslím, že si mohl dovolit i něco jinýho... třeba G-klasse
NO, techniku od Mercedesu to má a určitě s tím není tak tuctový jako by byl s G-klasse, má recht. Rexton se jistě konkurenci vyrovná, Rodius je tedy skutečně něco co se dá těžko popsat. Když se ale dobře podíváš, má shodné rysy s některými Mercedesy, ale potom tomu navařili ještě to prosklenou záď a tím to zvětšili 😄 a vylepšili >😒] :no: >😒]
No... já nevím, přeci jen bych čekal, že sáhne po nějaký renomovanější značce... a co třeba LR...
To určitě. Já chodím pěšky na záchod, jinak všude autem 😉
Tak nedávno tu bylo víkendový téma "nejošklivější auto"... Myslím, že ten zmutovaný Vito tehdy nikdo nezmínil, přitom by bylo minimálně v první trojce!!! A vůbec ten název.... Rodius. Nevím jak vám, ale já při pohledu na masku asocijuju Opirus... taky hnus. Jak to vzniklo? Snad že by Rodius jako rodent - hlodavec.. No při pohledu na něj opravdu vypadá jak krysa z batohem. A ta fotka jak se * tou horskou stokou... Tam je to jasný...
No hrůza, ale cenově...nezačínají práve vysoko a tak pro bohatšího podnikatele s třemi dětmi a psem....nechme se překvapit! PS😜es bude v batohu... 😉
Brr... bohatší podnikatel se třemi dětmi je jehovista...
No, do rodiusu nacpete 11 lidí za celkem přijatelnýho komfortu, takže dobrý pro velkou rodinu, popřípadě pro menší dětskej domov...
Jo, kdyby ho dávali dětskejm domovům za symbolickej poplatek, tak bych ten design překous...
Ale asi kvalitnejsi
Proč by měl být Renault ošklivý? Já myslím, že v nižší - střední je to jedno z nejlíp designovanejch aut (zvlášť Mégane CC nebo sedan)...
si muze koupit snad jen clovek, kteremu se ibi fialova saka a k saku nosi bile ponozky
>😒] :yes:
Počkej, bílý ponožky jsou špatně?? Sákra, budu muset obměnit šatník...
>😁 >😁 >😁 :yes:
Pánové, zítra si jedu pro svou krasavici.. [odkaz]
Wow, jaká to je ráže?
420mm 😄 >😁
je to hybrid???
no, záleží na tom, čemu říkáš hybrid.. 😉 myslím, že to dokáže jezdit na všechny ropný i všechny jiný frakce 😉 >😒]
..to je stroj na stavění telegrafních sloupů...??? ;-\
...ano, standartní dokáže sázet do vzdálenosti 25000m a betonové do vzdálenosti 50000 m 😄 :yes:
Taková Yaris verso nebo dva modely od Renaultu,jsou hnusnější,nemluvě o Fiatu Multipla nebo Suzuki R wagon,to jsou "kousky".Tohle vypadá bytelně a snad by Mercedes nepůjčoval motory do nějakejch zrůdností..
nevím co je hnusnější než tohle... většina aut je focena jen zepředu... moc dobře vědí proč.. :no: A multipla je proti tomuhle nádherný auto... jako že škaredá není ani normálně...