Novinky
0
Nevim ale designem se mi nelibi jediny 8-s a ten Rodius je opravdu "Kus" Podle me jednoznacne nejosklivejsi auto na ceskem trhu :no:
0
Tak to bych se hádal(ne, že se mi tohle auto líbí), viděl jsi Fiata Multiplu? A Logan taky není zrovna fešák.
0
Multipla má alespoň styl...
0
multipla je krasavec oproti tomuto
ZZangjong? MUHEHEHEHE :no: , znate nekoho ta k blbyho, ze si to koupi?
Ono to nie je zas tak zla value for money a hlavne, za takym hybridom ako Rodius sa otoci kazdy...
Jasne, cena vynikajici, jako dycky, nejsme ale tak bohati, abychom si mohli kupovat levne veci. Jo a otoci se kazdy, to jo. Otoci se, a procedi mezi zuby: "to je *".
Tvoje rodiče mají každej svýho, viď? >😒]
No tak furt je to lepsi nez chodit pesky, ze?
Rextona má Kamil Střihavka. Rexton a Kyron nejsou vůbec ošklivější než Sorent👋Sportage/SantaFe/Tucson apod.
No jo. To máš sice pravdu, ale nechápu, jak si ho Střihoun mohl koupit... Vím že má rád terén, ale myslím, že si mohl dovolit i něco jinýho... třeba G-klasse
NO, techniku od Mercedesu to má a určitě s tím není tak tuctový jako by byl s G-klasse, má recht. Rexton se jistě konkurenci vyrovná, Rodius je tedy skutečně něco co se dá těžko popsat. Když se ale dobře podíváš, má shodné rysy s některými Mercedesy, ale potom tomu navařili ještě to prosklenou záď a tím to zvětšili 😄 a vylepšili >😒] :no: >😒]
Tak nedávno tu bylo víkendový téma "nejošklivější auto"... Myslím, že ten zmutovaný Vito tehdy nikdo nezmínil, přitom by bylo minimálně v první trojce!!! A vůbec ten název.... Rodius. Nevím jak vám, ale já při pohledu na masku asocijuju Opirus... taky hnus. Jak to vzniklo? Snad že by Rodius jako rodent - hlodavec.. No při pohledu na něj opravdu vypadá jak krysa z batohem. A ta fotka jak se * tou horskou stokou... Tam je to jasný...
No hrůza, ale cenově...nezačínají práve vysoko a tak pro bohatšího podnikatele s třemi dětmi a psem....nechme se překvapit! PS😜es bude v batohu... 😉
Ale asi kvalitnejsi
si muze koupit snad jen clovek, kteremu se ibi fialova saka a k saku nosi bile ponozky
Pánové, zítra si jedu pro svou krasavici.. [odkaz]
je to hybrid???
Taková Yaris verso nebo dva modely od Renaultu,jsou hnusnější,nemluvě o Fiatu Multipla nebo Suzuki R wagon,to jsou "kousky".Tohle vypadá bytelně a snad by Mercedes nepůjčoval motory do nějakejch zrůdností..