No, pro pány asi jo,ale slecnam by se mohlo libit. A co se tyce me, ja tyhle "bonbonky" na kolech namusim, radsi nejaky kupatko...
0
slečnám se líbit nebude, o to se postarám...
0
Náhodou, pekny sci-fi vozitko do mesta, ja bych to s tim elektromotorem za, rekneme, 150000 kc, bral hned 😄
0
Jenze za stopade je to scifi a vůbec...
0
panovia, o co ide? vuobec nerozumiem po cesky.
jinyn razom, prosim Vas, budte naolko slachetni se na ucte po slovensky.
dakujem Vaam pekne
nech zije Slovensko
:-!
0
Myslim že tenhle server se jmenuje auto.CZ. Pořád nechápeš??? Tak už snad jenom: komu se to nelíbí, ať si p.... políbí!!!!! Kdyby aspoň tvoje slovenčina byla bez chyby....
0
ty pako vylízaný... tak si pust auto.sk a táhni...
0
ale no, ved mu nenadavajte hned... mozno si pustil news.autovia.sk prvykrat a netusi, ze je to server spriazneny s auto.cz. a mozno to bol len nepodareny vtip 8-s
0
Pokud nám nerozumí, je to spíš jeho problém, než náš. Já slovensky taky nerozumím dokonale, ale nikdy by mě nenapadlo prosit o to, aby se "druhá" strana učila můj jazyk. Jiná věc, když nerozumím a zeptám se, co to znamená, nebo jak to druhý myslel. Nno pokud to byl nepodařený vtip, tak to nechápu...
0
no hej ale vravim, ze si asi otvoril slovensku "pobocku" tejto Auto.cz a netusil, ze je to len pobocka.
0
no tak to hej! pak jo...
0
Taky mi příde smutný, že po 12 letech samostatnosti si už nerozumíme!!!! To snad neni možný? Já prožil ve společnym státě jenom 10 let a přesto obstojně konverzuju se Slovákama.... No snad je Andrej jenom výjimka, a nebo je z eště většího východu😄)))
0
...já prožil ještě míň, ale "televizní" slovenštině rozumím.
0
ja som prezil takisto menej ako 10 rokov, ale cestine rozumiem velmi dobre... ale je to pochopitelne, pre nas malicky 5milionovy trh sa neoplati robit nieco samostatne alebo to nebodaj prekladat z tak podobneho jazyka ako je cestina..
0
a nevadilo by ti, ze je z japonska??? tak toto ti neverim ... >😁 >😁
jinyn razom, prosim Vas, budte naolko slachetni se na ucte po slovensky.
dakujem Vaam pekne
nech zije Slovensko
:-!