Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hybridní Lexus RX 400h 2WD pro americký trh

36 komentářů

O Lexus jsem tu již názor psal. Názor jsem nezměnil. Kam se hrabe luxusní Evropa. Lexus :yes:
Lexus je :yes: RX je super auto i kdyz myslim, ze designem spis pro zeny. 😉
Kazdopadne jako dvoukolka se uplatni prave u nich a hlavne v USA.
Význam SUV s 2WD mi akosi uniká, ale v USA ma to ani neprekvapuje. Tam sa tieto autá kupujú kvoli veľkosti, nie kvoli zvýšenej prejazdnosti terénom.
Kolik SUV a offroadu se tady koupi kvuli vyssi prujezdnosti terenem?
U nas na vysocine se prohaneji lesem jen dva "off-roady" - Zetor v rukou zemedelcu a Skoda 120 v rukou malych harantu, co jim jeste tece mliko po brade. Jinak Lexus krasa, oni "tam na vychode" to asi s hybridama mysli vazne.
nepíše se vysočina.. s velkým "V"....??? >😁 >😁 ale vím koho se zeptat.... >😁 >😁 >😁 😉
Vysocina s velkym V je salam >😒] >😒] :-!
Aby z tech velkych pismenek ZZase nevznikla nejaka hadka 😉 >😁
Tak dlouho budeš tu ZZmiji buZZerovat bosou nohou, až se Ti ZZakousne do ZZadnice >😒] 😉
>😁 >😁 :yes:
jen jestli má ZZuby... >😁 >😁 :yes: :yes:
Uz jsi videl zabu se zubama?😉
On jen tak ZZuZZla >😒] >😒]
:yes: :yes: >😁 >😁
>😁 :yes:
>😁 >😁 >😁 ..celá tahle session mě docela pobavila.. jak se každnej hned toho chytl... >😁 >😁 a hlavně všichni věděli na koho namířit.... >😁 >😁
JJ, jsme dobrej tým 😉 Až jsem z toho dostal chuť na salám >😁
Na tom nezáleží. Ide o to, že keď už mám zaplatiť viac peňazí za auto, mať vyššiu spotrebu, horšie jazdné vlastnosti a iné nevýhody, tak beriem ako samozrejmosť, že plusom bude náhon na všetky štyri a možnosť prejazdu terénom. SUV s 2WD beriem ako falošnú koncovku výfuku, ako spojler ala IMPREZA na Š120, ako 17-ky disky na JUNIORe...
A dôkazom, že sa nato tak díva väčšina ľudí je napr. nepredajnosť RAV4 2WD.
OK, ja ti rozumim. Treba se najdou lidi, ktery chtej jen vysoky posezeni a nechtel kvuli tomu jezdit Tranzitem. Stejne tak si myslim, ze vetsina lidi, ktery maj offroada s priraditelnym predkem, tak jezdi jen "na zadek". Takze to mas vlastne jedno. Navic ta cena bude proti AWD asi nizsi.
Za cenu 46755USD no neni to paráda, nechápu proč v evropě musí být auta o polovinu dražší a to nemluvě o benzínu.
Neovlivní to negativně zrychlení a vůbec celé fungování hybridního systému, když jeden ze 2 elektromotorů chybí? 8-s
mne sa rxko nikdy nepacilo. vobec. a hlavne ta klientela v usa...zazobane decka na college a potom vsakovake panicky...
Co znamená "vsakovake"?
To máš fcuk ve spojení s panicky si to vylož jak potřebuješ..
>😒] >😒] >😒] :yes: :yes: :yes:
vselijake, rozne, rozmanite...
samozrejme trosku hanlivy vyraz, ako Micinka spravne pochopil(a?) 😉
L! 😄
Dalo by se to vylozit i tak, ze ma ta panicka dobry "vsak"😄 Vis jak, ze ti jako po tom "vsakovani" zustane hnedej pruh na prosteradle >😒]
>😁 len ono tam je makcen - všakovaké >😁
>😁 Ja si to vzdycky upravuju jak se mi to hodi😉
Když všakuje, tak šišlá >😁
>😁 :yes:
aaach hosi hosi
Tomu říkám reakce na trh... :yes: :yes:
Hlavně že dostal 911T opět příležitost pro další ze svých typických nadpisů. 😄 Už měl absťák. >😁 >😒]