Novinky
0
Lexus GS 430 - je to tam, brácho, nezapomeň přečíst. Je dobrý vědět jak se taky dělaj auta kolem dvou melounů... Protože, když zahučíš do pětky od BMW... tak se v cíli nikdo nikdy nediví tvejm krvavejm, podlitejm očím... Takhle to dělaj v Mnichově... tam znaj ryTmus tvýho netrpělivýho srdce... Rychlonohej Einstein - >😁 😉 je určitě dobrej... tichej, silnej... skoro (skoro) dokonalej... Jenže ještě pořád jsou tu ti z Mnichova... ostří hoši s jistým, pevným záklekem :yes:
0
Jo, abych nezapomněl - toho "Einsteina" >😁 >😁 nenechám zapadnout >😁 :yes:
0
Jj. Už to funguje..
0
To ti udělala redakce snad naschvál jako odpověď na tvojí číslovku 115. :no: GS jsem viděl už několikrát naživo a design není tak uchvacující jak bych u nového luxusního auta očekával. Zadní světla přímo nijaká. Ale jinak se GS určitě povedlo.
0
překlep: místo :no: tam mělo být >😒]
0
😄 😉 :yes:
0
mne sa velmi paci americka maxima ... podobny tvar prave ako tento lexus len neutralnejsi, uhladenejsi, jednoduchsi ... aj ked, asi az prilis jednoduchy ..
0
Doporučoval bych přečíst si test brzd v Auto motor und sport.Lexus GS z něho musel být vyřazen,protože se už v první části testu brzdy opotřebovaly do té míry,že další pokračován í bylo vysoce nebezpečné.Redakce ale vyzkoušela další vůz,aby vyloučila,že se jednalo o náhodný zmetek - ten samý výsledek.Nyní se čeká na vyjádření Lexusu,já osobně bych si do toho nesedl.BMW 5(když se už o něm zmiňujete),má nejlepší podvozek své třídy.To je pro mně důležité,i když uznávám,že na vzhled interiéru i exteriéru si člověk musí zvyknout.
Já mu jí nepřeju. Roadster je sice hodně specifický auto, ale mě osobně se docela líbí, i když za ty peníze ne. Ten kdo ho dnes má, tak má vlastně tak trochu raritu. 😄
Přečti test... bude ti horko... ti, co jezděj v Loganu se ochlazujou klimačkou... Tohle tady bazarovci nevydejchaj. A na cestě je navíc nafta a kombík. BRAVO LOGAN :yes:
vedle - AC Cobra – jedovatá rychlost. Přečti a smekni :yes: :yes:
Roadster je krásný auto, jen v měřítku 1:2, ano, být větší, je to moje volba. Pak mu dát motor 3,5 od Nissanu, a fukýýýýýýý!