Novinky
0
Haha, to je vidět, že někomu ta bílá prostě jde a někomu ne (viz. Passat). Tady ten Civic, ten se mi konečně líbí. Tomu hatchi pořád něco chybělo, nebo spíš přebejvalo, ale tohle, to fakt jde. Ten tu bude dlouho. V dobách, když už GTI nebude na světě, se bude na tenhle Civic koukat stejně přes prsty jako dnes na CRX (nebo jaxe ten malej starej *jmenuje) >😒] Zatím je pěkný, vyvážený... :yes: než se ho za pár let zmocní tuningu chtivý teenageři ;-\
0
A hele... ono to blokuje i anglický sprosťárny >😒] Mělo tam být S H I T 😉
0
PS: GTI promine, že jsem ho pohřbil >😒] 😉
0
Amen 😉
Bílá je v kurzu. Možná si to tady v EU neuvědomujeme, ale všude jinde je to jedna z nejoblíběnějších barev. No doufám, že teď redakci nevyfouknu něco, co sama chystá, ale na americkou výstavku tu zatím prezentuje málo amerik. Takže tady dvě fotečky mojí krevní skupiny: HHR Concept: [odkaz] a [odkaz]
prosímtě, co to tu cpeš za obludu?! vždyť to vypadá jako roomster. a k té bílé: na felicii krásně vydvizhne tu rez, co proniká, vzlášť na bodbězích a víku kufru. osobně si myslím, že bílá je v podstatě jen "základovka" protože nejvích shnilých aut je právě bílých. ale co se týče nových aut, tak na octavii II se mi právě bílá moc líbí.
Nač tak ostrá slova? Jen jsem projevil svůj názor. Felicii ani škodovkářskou bělobu jsem nijak neprogaoval a propagovat nehodlám. A pokud ti připadá tohle krásné retro jako ten nevyvážený paskvil Roomster.... no holt všichni nemůžeme mít vkus. >😁
Jenže tohle nemá až na jméno s evropským cilitem nic společnýho.. Tohle je totiž diametrálně hezčí, a to jsem to viděl jenom na fotkách, kdežto ten "náš" Civic EU Hatch je praskvil k pokukání. Tady neni ten skleněnej Knight Rider mezi světlama a vypadá to krásně. Jenom se mi potvrzuje má připomínka toho, že bez skleníku by to vypadalo líp... No nic, kdo chce doveze, kdo nechce jde dál.
Něco podobnýho už sem viděl tady... [odkaz] Ale jinak je to ďábelský >😒]
Zajímavý nabídky. XJR 2004 se dá sehnat lehce nad milion. Super. Pak je odpověď na auto za milion vyřešená. Mrkni tam Lonesi, maj i nějaký Lincolny a Humry
Taky jsem tam nedávno koukal a dost jsem čučel. Zajímalo by mě, jestli s tím máte někdo zkušenosti...
No zkušenosti s nima nemá, ale ojetý Cadillac CTS-V neseženeš pod 32 000 $. Té jejich ceně 15 000 $ bych nevěřil.
😐 no píšou lehce poškozený, ale otázka je co to znamená.. No jo no..
Bílá... ta je dobrá na sanity. Tam frčí. Už dlouho. Bílá zvětšuje. Na to pamatuj při nákupu v drogerii... ale u auta... jedině těžká tmavá barva. Jenže v tý bys Si zašláp´. Jsem zvědav, co napíše king, o tomhle konipáskovi. P.S. Brembo, Brembo... kde sídlí ten Brembo?
Honda obléká ostré verze do bíle už řadu generací. Type-R Civicy, Integry, NSX-a. Championship White a Grand Prix White patří ke ostrým Hondám jako..ne, nehodlám zadělávat na další "evergreen" 😉
Biela je aj narodnou racing-farbou Japonska 😉
..zároveň jsem někde slyšel, nebo četl, že v Japonsku je bílá barva smuteční... V tomhle jim "závidim"... Bílá je totiž "prázdná" barva a narozdíl od zdejší smuteční černi mi přijde opravdu smutná..
Podla mna je v Japonsku smutocna farba tiez cierna. (Pokial viem zas ja). Bielu farbu maju smutocnu cernosi..
Počkej, chceš říct že ty engři z MTV mají tak často smutek... Proč? Zdražili jim weed? >😁 >😁 Nevím, nechci se přít, taky si tím nejsem stopro jistej. Ale jedno je jasný, týhle Hondě docela ta bílá sluší. 😉
Bílá je barva truchlení, smrti a duchů, jo. Ale v číně 😉 V japonsku se do bílé oblékají nevěsty, stejně jako u nás. Takže v japonsku je bílá barvou truchlení, smrti a duchů pouze pro ženaté muže :-!
je bila skvela! Ten dvoubarevny interier je bomba - nedokazu se predstavit ten pocit: Sci-fi tvarovana pristrojovka, nasmerovana k ridici a navic vyvedena v jine barve a co vic v cervene :yes: . Totalni pocit jako v monopostu!
RE PS:Brembo najdes v Curno, pobliz Bergama ve vychodni Lombardii, Italie, Evropa 😉
RE PS:Brembo najdes v Curno, pobliz Bergama ve vychodni Lombardii, Italie, Evropa 😉
Brembo S.p.A., Via Brembo 25, 24035 Curno, Bergamo, Italy. Tel. 0039 035 605 111. Prodají Ti kotouče i Konzernwagen 😄
😄 Jo, jo, hoši z klubu raději navlékli palčáky... aby to tu nemuseli napsat... >😁 :yes: :yes:
>😁 >😁 ale Honda není z Itálie 😉 >😁 >😁
Myslím, že to strejda GTI ani neřekl 😉
Ale já to nějak špatně pochopil... Ale Brembo je z Itálie a ty (Italové) jak je pod 15*C tak nosej všechno možný, hlavně aby nezmrzli.. V tomhle je tedy italové z Palmovky předčí.. >😁 😉 😄
GTI není strejda. Libor mě před chvílí poučil, že je moje máma. Teda jako GTI. Ne Libor............ Mami? Proč si mi to tajila? >😁
No, snad GTI neznamená Gertruda Traubmann, Ingolstadt :-!
3dv. HB (ako sme sa bavili pred casom so Skylineom), a to rovno vo verzui Type R: [odkaz] /// New Honda NSX: [odkaz]
No, ani jedno mě za koule nechytlo...
Ne, viď? Na autoshow jsem byl tim civicem přímo okouzlen, tady ta fotka mě tedy hodně mate 8-s
Na který autoshow? 😉
Teď někdy byla v práglu. 40% škoda auto, 40% korejci, soutěžná Integra, ferrari dino, RR Sport, überbrutální Jágo, Subaru, Jazz a CG8 a nějaký ten Brabus a Kleeman (nebosoto), Mini na x způsobů a mslím že něco od žabožroutů (Pro ZZ: 😜) tam bylo taky. Jo a přehled starejch amerik, hromada traktorů, tahačů a kluci z Hondy si venku na mokru honili triko 😄 V podstatě nebylo o co stát.
JÁ TI DÁM JÁGO!!! Ty neznabohu, takhle se bavej gelínci o BMW. To byl Super V8 Portfolio. Byl jsem tam taky... Ale Civic R Type tam nebyl... nebo jsem se špatně díval??..
Já věděl, že se strefím 😉 BTW, já jsem CTR nespomínal :-!
No jestli myslíš standartní Civic, tak ten mě tedy hodně zklamal... [odkaz]
[odkaz] tyhle moje fotky, jsou amatérský a právně díky tomu vyniká podle mě to, jak lacině to vypadá...
[odkaz] tyhle moje fotky, jsou amatérský a právně díky tomu vyniká podle mě to, jak lacině to vypadá...
Fotit pouze konkrétní designové prvky, navíc bez žádného srovnávacího prvku je trošku vytržené z kontextu. Jako doplňková fotografie je to přínosné, ale musí tam u toho být i celek. Z různých úhlů. Btw., s čim jsi to fotil?
Fotil jsem to fotoaparátem, ba ne...Oly C-50 Ale Btw. mě ani teď tak nešlo o to, jestli je na fotce část nebo celý auto. Mě šlo spíše o charakter těch fotek. Tzn, žádná "korektně" nasvícená studiovka, ale "pohled" jaký plus minus může mít na auto každý.. Možná by to trochu spravila jiná barva. Ale co se týká zádi tak myslím že ani to by ji výrazně nepomohlo...
Já měl sebou jen C-100, s tim cvakám pouze náměty. A když jsem se tam vrátil s pořádnější mašinou, tak už se tam nedalo hnout ;-\
Já mám jen tenhle jeden, už asi 2 a půl roku. No už je mi "malej", ale na lepší nemam, takže jsem šťastnej..
Hlavně si ho hlídej. V září mi ukradli brašnu s D70tkou, třemi objektivy, bleskem a spoustou kravin kolem, včetně hardiskové databanky ;-\
😒 byl jsem na jaře na Kladně. Na nádraží. Skazil jsem si celej výlet tím, že jsem se tam 2,5 hodiny "honil" s cikánem. Fotil jsem, všude spousta jinejch lidí s foťákama a ten č urák si vybral zrovna mě. Měl jsem docela nahnáno, protože u nich člověk nikdy neví. Nechtěl jsem ležet s prořízlou slezinou někde ve špitále. Ale přechcal jsem ho tak, že jsem se prostě držel pořád v blízkosti jinejch lidí, a tak mu to nedalo... Ale to by se s tvojí ztrátou nedalo finančně srovnat... Kde se ti to stalo?
To ne ale na silnici by tvý ŽŽábě asi natrhlo... ....mmm.... hnědku >😁 >😁 >😒] >😒]
No jak už jsem napsal, Civic se vzhledově imho nepovedl a nezachrání to ani Rko na kapotě... A k NSX... No je to legenda, auto snů mýho strejdy (tedy co vím) a tak by stálo za to vyrobit další.. I když myslím, že jako ta kresba to vypadat určitě nebude..
Mazda pripravuje na Detroit Motor Show koncept maleho sportoveho auta (coupe), poziciovaneho pod RX7. Mozna podoba (RX3)tu: [odkaz]
myslim si, ze nejaky komentar je zbytocny. pozries fotky a ides snivat. hlavne ta kombinacia farieb. cervena pred tebou, teda len pred tebou ta dokaze rozpalit ako byka. a este k tomu cervene cisielka pred tebou, to pre istotu. kamosko, tak toto len tak lahko nerozchodis. uz som videl noveho civica coupe behat po uliciach a vyzera fakt dobre. no a toto cudo v bielej, ktora mu na rozdiel od apostola sedi, je fakt krasne. zladene vsetko v interieri a pod kapotou snad ani netreba pisat. davam: 1 :yes:
Doufám, že jí s co nejmenšíma změnama pošlou do výroby, je nádherná a ten motor bude určitě taky super, dálší vysokootáčková pila od Hondy, super :yes: