Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SEMA 2005: Mitsubishi Eclipse 4x4 Ralliart

36 komentářů

CHCEME WRC !!! tohle !!! 😜
Nádhera! Další auto, se kterým by mě bavilo jezdit do Walmartu na nákupy >😁 >😁 :yes:
..a tiež na poštu pre soc. dávky. >😁 :yes:
všiml sis toho výfuku zavedenýho na komoru řiče........
ano i těch ostatních 666 vylepšení. Tady, tady, tady taky a tady a ještě tady...
to je prostě nezapomenutelný........
Ja. Aber das Schnitzel ist zu klein!
českou sodu by měli dávat denně, místo událostí.Ty jejich parodie na reklamy sou boží, vsadím se , že kdyby ještě fungovala tak by třeba sparodovali tu na centrum s tím Bobikem.........
To by se ale okoukalo.. Mě nejvíc baví Čtvrtníčkovy grimasy. To je k masáž. Já myslím, že Bobika už parodie je.. Ale nebránil bych se novým dílům sody..
bobika je spíš vtip, ale v podání č.s. by to vypadalo asi tadle:sedí na koberci muž a žena, žena v podání Vávry a muž v podání Čtvrtníčka.Příjde Šteindler ve svým černým kostýmu s červenou páskou a uvnitř bílým kruhem na levé ruce, Vávra hrající ženu mu podá dítě!"A postaráte se mi o Honzíka?" šteindler převezme dítě a s bavorským přízvukem odpoví;-\"Honsicha"… se Čtvrtníčkem se budou k sobě tulit, pak příde Šteindler se svým doprovodem nápadně připomínající členy SS a slavnostně oznámí ženě"Honsicha!" Vávra začne křičet když Šteindlerovi členové odhrnou pokličku na tácu a tam bude ležet bez hlavy opečené batole a kolem chutné zemáky.Čtvrtníček si pochutná a nakonec napíšou na obrazovku něco v německém stylu jako např.: "U nás se dorozumí každý.Landsmannschaft.de".........
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 Völliges :yes: :yes: :yes: Jsem si to představil!! Špica.
ééééééééééé.........éééééé.....éééééééé.…
dobré to bylo...
proč se mi tam pokaždý oběví tenhle smajlík, všichni vijou, že jsem proti nim (smajlíkům) zaujatej a teď todle........
;-\"
zkus napsat dvojtečku... automaticky to tam hodí tohohle ksichta
já vím, ale jak ťeď vypadám, já takovej antismajlikíř........
no vypadáš pořád stejně. Musíš začít prát na 1940!
já peru na 1938......to doporučujou čtyři z pěti bachařů......
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😒] >😒] :yes: "Landsmannschaft.de" - ono to fakt funguje :yes: :yes: >😁 >😁 😉
A co si čekal...
Že mě to forwardne na www.micek.sk >😁
Aha, ty si asi ZZaspal. Myslíš že jsem ZZo Slovenska?
Promiň, chtěl jsem napsat micek.pl >😒]
no jo, fakt, tak to je i na mě moc...........
Většina armád má svoje stránky. Je docela logické je čekat na takové adrese..
a nemělo by to v tom případě být takhle: landsmannschaft.soldaten.ss.de
Nie 20 ale iba 19 palcove je to vidiet aj na fotke pneu a dokonca aj volnym okom. Ak by boli 20 palcovy profil pneu by bol vyrazne nizsi!!!
Po dlouhy dobe auto, co me chytlo u srdce (no, snad to nebude infarkt 😄 Fakt nadhera ... a jako WRC by bylo taky vyborny, uvidime ... :-!
Můžu se drze zeptat, proč jsou z 31 příspěvků, o autech jen 3 ??? :no:
Casto se to tu zvrhne nekam jinam.. :no:
zase to sami zase nadherniii auto od Mitsubishi :yes: 😉
Podle mě další americký sporťák od Mitsubishi.
Design má přesně podle mého vkusu.To znamená velice agresivní a dravý design.
chodte s nim do *