Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

SEMA 2005: Mitsubishi Eclipse 4x4 Ralliart

Ondřej Láník
Diskuze (36)
Příspěvkem Mitsubishi Motors na americkém tuningovém svátku je koncept amerického kupé Eclipse v úpravě dvorní tuningové značky Ralliart. Eclipse je na americkém trhu populárním kupé, což vysvěluje volbu modelu, který byl technicky a tvarově vyšperkován.

Příspěvkem Mitsubishi Motors na americkém tuningovém svátku je koncept amerického kupé Eclipse v úpravě dvorní tuningové značky Ralliart. Eclipse je na americkém trhu velmi populárním dováženým kupé, což vysvěluje volbu modelu, který byl technicky a tvarově vyšperkován.

Vystavené kupé Eclipse je vybaveno přeplňovaným motorem z Lanceru Evolution, který má podle úpravce, po řadě zákroků, výkon asi 394 kW, který je přenášen na všechna čtyři kola. Hnací ústrojí je podobně jako šestistupňová manuální převodovka také z Lanceru Evo. Na zlepšení provozních parametrů se podílí také snížená hmotnost. Kapoty, blatníky, střecha a přední i zadní čelo jsou vyrobeny z kompozitního materiálu vyztuženého uhlíkovými vlákny. Automobil je postaven na dvacetipalcových kolech.

Ondřej Láník
Diskuze (36)