Novinky
GTI
0
Pusť si žilou lehce nad melouna a nadělej ti 200koníků... s parádní variantkastlí... a parádní výbavou... jo Apoštolcombi, to je varianta dneška i zítřka. Vem ho ve sportstylu, snížej ti podolek o 15mm, doplň to osmnáctkama a nemáš konkurenci... všude jinde bys musel dohodit nejmíň 200... a navíc, nikdo v autě nemusí krčit nohy... Antracit ven a antracit dovnitř... k tomu pak jen modrý jeansy. Levis... jistě. BRAVO VW-Porsche :yes: :yes:
0
No jo k VW patří Levis... Ale třeba říct, že jsou i lepší (a dražší) jeansy. 😉
0
Vzdy je co zlepsovat ! A tak novy Passat variant 4 motion by predevsim mel dostat nikoli Haldex, ale Torsen (zkouseli jste nekdy s Haldexem couvat na naledi, nebo vycouvat ze zaveje?), dale by mela existovat moznost si to objednat se zvysenym podvozkem, protoze standardni vyska podvozku je maximalnim handicapem ! A to TDI by se melo dodavat i ve verzi 132kW. To, jakymi blatniky je to oplacany zvenci, uz je nepodstatne a muze zajimat jen estety.
0
Je mozne objednat aj zvyseny podvozok - o 2 cm nie do 2,0 TFSi a 3,2 V6. 170 konikovy motor bude zaciatkom buduceho roku.
0
dokonala sracka!!!
Apoštol variant 2,0 T FSI Sportline (200 ostrejch koní)- Kč 957.500,- CD Dynaudio (nemusíš tak drahý, maj i za 4tisíce) - 50.100,- tempomat - 11.900,- lak - 16.000,- přestavba na užitkový vůz - 20.825. Dohromady - Kč 1,056.325 ,- Odečti si DPH ve výši Kč 200.701,75 Brácho za Kč 855.623,- máš Apoštola, jak vyšitýho. Znáš lepší volbu? Neznáš, co.
Znám... Dám si tam jen audio a lak... Jak to myslíš s tou přestavbou na užitkáč? To jako že nebudu mít vzadu skla?? Nebo je to jen nějakej byrokratickej fígl, aby se to pak dalo odečíst z daní?
Ta přestavba... u nás nemůžeš jako podnikatel odečíst DPH z osobáku. Tak se prostě udělá přestavba na užitkové - zatmavená zadní boční okna a elegantní mříž za zadní sedadla... Pak DPH odečíst můžeš... takže Apoštol ti vyjde o 200 tisíc levnějš... Vlastně ho pořídíš za ty samé peníze jako vybavenou Octavii II RS ve stejné motorizaci... protože Škoda tu RS ne ten užitkovej nepřestavuje... podle mně to brzy udělaj... Jinak jim utečou zákazníci.
Já věděl, že tam nějakej háček je.. Myslel jsem, že odepisovat nejdou osobáky nad 1 milion...
To odepisování je něco jiného. To je, že postupně umořuješ v nákladech cenu vozidla. DPH je vlastně podnikání státu na tvůj úkor. Jsi povinej ke své ceně přihodit 19% a ty poukazovat periodicky státu... Na druhé straně, jsi-li plátcem DPH, tak zas když něco nakoupíš, zase to proti tomu příjmu započteš... No, a u osobáku to neplatí... proto se přestavuje tady na ten užitkáč i Jaguar... což je kouzelné 😄
No mám v tom nějakej guláš, asi bych se měl vrátit do školy... Máš pravdu, odepisování a DPH je něco diametrálně jinýho... No koneckonců matesův užitkáč je toho důkazem 😄 😉
si *...., ubohej nazor!
No to je skvělá volba, kombík u kterýho kvůli přestavbě na N1 nejdou sklápět sedačky.
Apoštol... Chvíli jsem s timhle superwagenem (ale sedanem) jezdil, než se rozhodl odporoučet kvůli jednomu čidlu, jehož výpadek paralyzoval celý auto. Chcíplo mi to na čtyřproudovce a odmítalo nastartovat. Báječná elektrická parkovací brzda se zatáhla a nešla odblokovat, nešlo s tím hnout. Stát se to někde v kopci v zatáčce, mohl jsem bejt tuhej. Nebo šťastnej, zemřít v náruči "apoštola" je čest, která se dostává jen hrstce atlantiďanů a taxikářů-bohů. Jen řidiči "apoštolů" mají nadpřirozenou schopnost včas zabrzdit i když se nalepí metr za auto v 200 km/h, jak je jejich dobrým zvykem. NEVEZMU HO.
Apoštol... Chvíli jsem s timhle superwagenem (ale sedanem) jezdil, než se rozhodl odporoučet kvůli jednomu čidlu, jehož výpadek paralyzoval celý auto. Chcíplo mi to na čtyřproudovce a odmítalo nastartovat. Báječná elektrická parkovací brzda se zatáhla a nešla odblokovat, nešlo s tím hnout. Stát se to někde v kopci v zatáčce, mohl jsem bejt tuhej. Nebo šťastnej, zemřít v náruči "apoštola" je čest, která se dostává jen hrstce atlantiďanů a taxikářů-bohů. Jen řidiči "apoštolů" mají nadpřirozenou schopnost včas zabrzdit i když se nalepí metr za auto v 200 km/h, jak je jejich dobrým zvykem. NEVEZMU HO.
Ne každej chce utrácet za extras... Jo, pak vlez do stodvou koní - kombi máš za 688.900,- Zíráš, co. Já taky. Dokonalé auto, stodva koně, obrovský vnitřní prostor... Takhle to dělá VW. Mimochodem najde se nějaký odvážlivec, který tu doporučí (s cenou) něco jiného? Můj tip je, že nenajde... BRAVO VW-PORSCHE :yes: :yes:
Renault Laguna Grandtour 1,9 dCi!
Zapomněl jsi napsat cenu. A jemně ti připomínám, že předhazuješ auto na sklonku jeho života... Byť by Laguna byla nepochybně dobrým autem.
Ono už i ta první měla větší nosnost než její současník Passat. Ten kombík VW uvezl 4 velký chlapi, ale holení museli nechat doma. A ta druhá Laguna, to bylo první auto s pěti hvězdama. A teď je tu ta třetí.
😐 Něco slavíš? Nadpis je - Levnej Apoštol. Text je, ať někdo navrhne jinou variantu s cenou... a ty tu píšeš o holení... a o nějaké třetí Laguně... znám jen Laguna I a Laguna II. Tipnu si, že tvá nabídka je dražší než ten Apoštol nahoře...
GTičko, jdu do noční Prahy hledat nevěstu. Pa, hezkou noc..
Ahoj - pardon, že se pletu do diskuze,ale : 1.) v čem je Haldex dobrý na kluzké vozovce, kromě toho, že rychleji ukončí trápení a pošle do škarpy? 2.) když si odečteš 19% od čehokoli, tak dostaneš super auto za super cenu(radši než pašíka s haldexem bych bral Outbacka za 983.800 a odečetl 19😖 😐
Já toho levného - za 688.800,- nechal s DPH. Když odpočteš DPH, máš 102 koní v combi za Kč 558.000,- což je úchvatné. Ten Outback za 983.800,- má kolik koní?
Laguna Grandtour 1,9 dCi (88 kW), vybava Dynamique - 595.000 CZK vcetne xenonu, tempomatu, klima, 17 palcu pneu, cast sedaku v kuzi + dalsi standardni vybava stredni tridy (cena je po odpoctu DPH). Neni to tak dlouho, co jsem tady horoval pro Passata a pred tydnem jsem objednal Lagunu. Hlavnim duvodem je jednoznacne cena. Srovnatelny Passat (i kdyz je to ve srovnani s Lagunou novy model), vyjde o 160.000 draz (Passat 2,0 TDI, verze Comfortline + metaliza + xenony + prestavba - DPH = cca 760.000 CZK), a to mi prijde jako poradny rozdil.
Cary: Ford Mondeo 639 000, 110k, a nerikej ze je to vybehovy typ, jasne chvili se uz prodava ale nebudou mezi nimi velke rozdily, nehlede na to ze mam spatnou zkusenost s prvnimi nove montovanymy vozy. To mondeo aspon uz bude trochu dotazeny......
Cary: nebo treba krasna a spolehliva Mazda 6 kombi....629 000,- ted po faceliftu.....paradicka 😄
Jeee a zapomel jsem malem na meho milacka stredni tridy Honda Accord !! Pro me jasna volba(ve verzi sedan - kombi se mi nelibi). Cena kombi 729000,- ale 155k !!!
Tolik dáš za 102 koní od Apoštola v kombi, pokud můžeš odečíst DPH. Tak tohle je cena roku... A kdo tvrdí, že ne, ať předhodí konkurenci... žádná není - kalkuluj s kvalitou, motorem, (benzin - 102 koně), velikostí Apoštola a s tím, že je to úplně nové auto...
Abych ale nevypadal jako ignorant, tak musím ten Passat pochválit. Za 560tisíc mít nového Passata v kombi...Ale těch 100 koní je dost hrůza...to nemá žádnou dynamiku a plnně naloženej - to bude běs
Jasně... já jen, abychom si uvědomili, že je možné mít za ty peníze obrovskej auťák... ikonu střední třídy... Ani se tomu nechce pomalu věřit, ale je to prostě tak. Lehce nad 500 a máš krásnej, praktickej auťák...
Protože mi na pašíkovi vadí vlastně jen sklon zadní partie, předek považuju za vydařený a variant onen zadek nemá, tak pro toho, kdo chce kombi, tak je to opravdu fajn...
No, lehce nad 500? 560 je lehce? 😉 . Tak jsem si projel ceník a za bezmála 600(pomsta za lehce 500 😄 )dostaneš sice velké auto, ale vzadu švihadla,bez rádia,nic moc interiér,sedadla na Passat ostuda...Prostě, chceš-li vůz na ůrovni Legacy kombi v komfortu necháš v salonu hodně přes milion. PS: za 560tis. bych u koncernu vzal Octavii.
Jo, Octavia je samozřejmě dobrá volba... švihadla mě vůbec nezajímaj... to je tak jedno, jestli to spouštíš nosem nebo točíš zápěstím... No, vidíš, to Legacy je přes melouna... tak to musíš toho melouna mít... Prostě 560 za Apoštola, to je obrovská bomba...
Legacy je za tu cenu, co jsem psal s DPH, takže bez něj okolo 800.000. Ale pozor! komfort(špičková kůže,bar.navigace,vyhř.sedačky,tempomat,… v hliníku,volant MOMO,hlavové airbagy vpředu i vzadu,rádio s CD(6repro)...atd,atd...mlhovky,hezký17"a… výbava, za kterou u VW daš SPOUSTU peněz!!! A Subaru to dělá jen ve dvou stupních - speciál a komfort(speciál je klasika,pod úrovní highline).Ale komfort má spoustu věcí nad rámec highline, takže u mě to vyhrává Sůba(nejen kvůli srdíčku). Mějte se tu hezky,odjíždím do Topolky v maďarsku hájit barvy naší vlasti na ME! Držte palce!!! :yes:
:yes:
PS: pojedu koncernovou Octávkou a ....vůbec mi to nevadí.Když už to není "moje"značka, tak VW jsou autíčka, do kterých si vždycky rád sednu,protože jsou pohodlný a kvalitní(a to ročně nacestuju po závodech okolo 12000 km jako "zátěž"). Jenom kamarádi(198 a 193cm) trochu trpí. Ahoj a nepožerte se tu 😉
😄 jo. Hodně štěstí. :yes:
Akcni skvele vybaveny P407 SW a navic koukas skrz prosklennou strechu, Avensis, Mondeo, Croma...ostatni tu jiz byli receni...takze pravo volby? Volba je vzdy, zalezi co ocekavas 😉 Ja volim Peugeot! 😉 Styl, elegance a HDI s Euro4 >😁
Mám ji najetou... tak ti ji "schvaluju" 😉 Moc kýčovitého chromu na zádi. Pak také mrkni na zadní okno... na napojení do stran... to je velmi... odvážná spára... Jo, a jak se ti líbí místo pro přidělání přední RZ? Jsou to detaily... ovšem... důležité. Jinak uvnitř ok, podvozek správně nefrancouzsky přitvrdlý... Apoštol ji v čase smete.
Udělal bys líp, kdyby si vstal od pc a šel ses proběhnout ven na čerstvý vzduch, už z toho začínáš magořit..
Velmi často se stane, že facelift zcela pokazí původní smysl tvaru vozu, viz. například Passat B6, letošní Laguna, Alfa 147 apod., nemusí to však být vždy pravda (Alfa 156). Nemůžu si ovšem pomoci, ale z aktuálního Passatu mám dojem, že nepovedený facelift dostal do vínku už od počátku výroby. Žádný článek jeho designu není sehraný s jiným. Auto vypadá jako obtloustlý nepořádek, což de facto nijak nekoliduje s většinovým vnímáním koncernu samotného. Passat působí stejně jako výkon řeckých fotbalistů na ME. Hnusná, nekvalitní hra (Passat jako vůz) s překvapivým výsledkem (prodeje Passatu). :no:
jo, můžem to zkusit - Vezmeš nejlevnějšího Apoštola v combi - 688.000,- Složíš akontaci v částce 30%, což je asi 200.000,-- a jezdíš. Měsíčně jim pošleš něco kolem 13.000,-- To jde, ne. Kdo odečítá DPH, si měsíční splátku může snížit ještě o pár tisíc... Myslím, že teď už tu snad nikdo nenapíše, že VW je drahej.
Za ty prachy....kašli na poštolku. Poštolka sice taky lítá, ale Thunderbird je Thunderbird. Kup si ho v USA. Prakticky všechny kousky jsou v šourůmový kondici pod 20 000 mil najeto. Cena 20 000 $. Tak připočti clo a DPH a tu loďku. No a máš cenu poštolky se švihadlama. Jenže za to dostaneš standartně osmiválec s 280 koněma pod kapotou. Automat, tempomat, všechno v elektrice, CD měnič na 6 CD, barevnou kůži a mnoho dalšího. [odkaz] No a interiér samozřejmě opravdu hnusný jako každá amerika, samé šedé plasty jako v deset let starém korejci. Na výběr máš šedé plasty jménem červená kůže, modrá kůže, žlutá kůže, černá kůže a tak dále. Jo vypadá to asi takhle: [odkaz] / [odkaz] / [odkaz] / [odkaz] Tak to je on. Tvůj Thunderbird.
Hned tam mrknu 😉 Víš, že jsem nedávno tvrdě zprubnul Infiniti FX 35. Oslněn stylem, oslněn výkonem... oslněn cenou... jsem o tom přemýšlel. A tak ti píši, že cenové poměry by mě vedly jednoznačně k nákupu auta ze Států... Když jsem se bavil s majitelem, ptal jsem se, jaké vybíral extras - žádné, vše je v základu a jsou jen dva pakety - luxus a sport. Tak to také cením. Třeba mi vadí, že Apoštol má v ceníku 13 možnejch variant volantu... Já to nechci ani číst, ani studovat... Tak v tom se kloním k tobě. Jenže. Je tu jedna věc, na kterou nesmíme zapomínat, a to je lenost. Jo, lenost organizovat si nákup ze Států. Já vím, ty víš jak na to, realizoval jsi to, ale v tomhle jsem pohodlný... Tak se jdu mrknout na tvé tipy.
Dobrej koník. 😉 :yes:
No a to jsi ještě neviděl svojí oblíbenou barvu: [odkaz] // [odkaz] // [odkaz] Uznávám, že to teda není kombík, no. >😁
MUJ THUNDERBIRD - Stále mám v prstech chuť kůže tvých sedadel. Ještě mám stále ten zvyk zčesávat si vlasy dozadu. To po tvém směru větru, můj Thunderbirde. Dovedl jsi mně daleko. Pamatuji si, jak jsem seděl na terase, bylo mi 16 a v tom rozpáleném slunci jsem ponejprv viděl na obzoru zvířený prach. Ten prach, co jsem dýchával, když jsem chodíval na státní silnici čekat na školní autobus. Ten prach, co zvířil vojenský jeep, který otci a matce přijel sdělit tu hroznou věc, co se bráchovi stala u Quadalcanalu... Byl jsi v cihlové barvě. Můj otec tě zastavil v elegantným oblouku před terasou. Já ještě zůstal okamžik v křesle a loučil se s dětstvím. Pak jsem se zvedl a otec mi vtiskl do ruky tvůj klíček k tobě se slovy - je tvůj hochu, buďte na sebe opatrní. A já na tebe a ty na mně jsme opatrní byli, to ty víš. Prošel jsi se mnou Harvardem a čekal jsi trpělivě až se vrátím ze služby ze základny v Evropě. Tehdy jsem na tebe často myslíval. Teď odpočíváš zaslouženě, protože po tolika mílích dole v garáži, přikryt zelenou plachtou. Až můj syn dosáhne šestnácti, odkryji z tebe tu plachtu a zastavím tě, Thunderbirde, v elegantním oblouku pod terasou našeho domu. Do dlaně pak mu vtisknu tvůj klíček... :yes:
Zkouška: Sorry, ze se vam motam do threadu, ale pod mym to marne zkousim vkladat uz patnactkrat. [odkaz]" class="sm"/> Takze: Story, rekace pro GTIho : Pekna story. [odkaz]" class="sm"/> Ale Thunderbird se zacal vyrabet 1955. Druhou svetovou nezazil. Ale s tema nadhernyma tvarama se mohl vyrabet kdykoliv. Proc Ford ukoncil letos vyrobu? Proc musela byt limitovana edice 50.vyroci tim koncem? Na kupe/kabriolet mel vysoke prodeje. Vsechno krasne konci. [odkaz]" class="sm"/>"-( PODEPSÁN LONES
Co to.... 😲 ........ >😁 >😁 >😁 Jako, že jsem to zkusil vložit osmdesátkrát a stále to nešlo, budiž. Ale že mě to nakonec podepíše jako ZZho a navíc neukáže smajlíky....
Jo, nemáš zač 😉 >😁 >😒]
Počkej. Jaktože víš, co jsem chtěl vložit? Já mám normálně husí kůži! 😄 Kdo si, kdo tě poslal? >😁 Ale vážně, vysvětlí mi někdo tenhle prazvláštní technický kiks?
Nechapu tady ty keci, dotycneho gti - passat je predrazeny auto s vybavou kterou ostatni davaj v ramci zakladu. U mne je to ubohy auto, ktery i vypada uboze a hlavne uboze jezdi - nestabilni, kejve se jak kachna.... VW jde do kytek - prodeje klesaji, marze taky - kdeze snehy lonskych let jsou. GTI uz bez spat ty ubozaku!
Perezi, ty musíš bejt vostrej... jak brčko v cole. Ale tady to chce především myšlénky... na ty jsi ovšem velice nesmělý... takřka impotentní...
Ja som passaty nikdy nemusel. Design je individualni, samozrejme, ale mne sa fakt nepacil. Mozno ked vysiel pred vela rokmi ten obly ktory nahradil tie dosavadni krabice. Vtedy som si povedal ze hej, celkom pekne auto. Ale aj tak som ho nechcel. Podvozok? Nie je to "sportovy sedan" tak od neho niektore veci necakajte. Motory? Mno, vela automobiliek sa strieda na vrchole. Niektore ako honda alebo bmw a pod su tam vzdy, aj ked nie vzdy kvoli vykonu. A ini: VW, Nissan, Toyota atd sa tam sem tam dostanu (kvalitu nechavam bokom, hovorim len o "technologickej" vyspelosti. Ale nieco na tych passatoch bude ked ich je tolko. A asi to tiez nebude len reklamnou kampanou VW...A nazaver: Nikdy by som si VW a spol nekupil (okrem porsche, ale to je o inom), su mi nesympaticke, tak ako vela ludi co si ich kupuje.
teda jestli nevíte co s penězi. Podnikatel si odepíše a normální člověk ? Moc peněz za málo muziky. Poměr cena a co za toto je krach. Koncernovej šedej myšák.
Prosím tě, co je to za myšlénku? Copak podnikatel není normální člověk... Tys nečetl nahoře, za kolik máš Apoštola, vždyť jsem ti to podrobně napsal. Viděl jsi combi naživo? Píšeš - myšák. Až ho spatříš vzpomeň si, jestli není od věci mít volnejch 600tisíc... P.S. jinak, "normální" člověk nemůže odpočítat DPH, ale i ty můžeš vzít Apoštola na leasing. Brání ti snad něco?
Dávám ti za pravdu, ano brání. Brání mi v tom zdravý rozum. Ale ty do toho klidně jdi.
to GTI: můžeš mi, prosím tě vysvětli, co je tak zbožňováníhodného na VW Passat, notabene fungl novému. Chápu, že se ti líbí, že je pohodlnýbezpečnýrychlýblablabla, ale je z roku 2005! Které současné auto má charakter? Jak můžeš uctívat něco, co ti volantem neřekne, co se děje, kde v zádech necítíš silnici, kde neslyšíš motor. Když neslyšíš motor, neslyšíš srdce a když neslyšíš srdce, nežiješ. Jezdím v soudobých autech, celkem mě to i baví, ale modlu mám v garáži, tahám ji jenom, když je hezky a fakt si to užívám. Je to Lancia Beta Coupé 2,0 z roku 1976. Nemá skoro nic z toho, co má Passat, ale je to auto. Jenže auta už teď skoro nikdo nevyrábí, nyní každý vyrábí passaty.
Krásně jsi to napsal. Myslím, že nelze ovšem Apoštola chápat tak, jak píšeš o Lancii... Nahoře píši o Apoštolovi, etalonu střední třídy... tedy dokonalém autu ve střední třídě, tedy o této volbě, o tom rozhodnutí. Ano. Apoštol je ve střední třídě dokonalé auto. A o tom píši. Nelze přece na Apoštola nahlížet optikou s 911ti zrcadly... Líbí se mi první část tvé poslední věty :yes: