Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Multimediální rozhraní MMI také pro volkswageny?

11 komentářů

GTI
Čudlíky... jo, to je chlapskej svět... Ale aby mě tu nenapadly feministky... No, v autech je dobře, že se počet čudlíků snižuje. Rozhodit čudle, to umí báječně VW. A teď se počet ještě bude zmenšovat. Fajn. Přeci jen, auto je od toho aby se s ním jezdilo s radostí... a ne s mindrákem, že nevím, co mám zmáčknout dřív. Jedna prestižní automobilka prej prodává prestižní model a dodává k němu prestižní manuál na 800 stran. Tak to bych jim ten manuál i s autem hodil na jejich prestižní hlavu... Bravo VW :yes:
Keby niekto do * napichol styri kolesa a vyryl do neho VW, tak ty napises, ze to je teda super auto... S obrazovkovimi ovladacmi je bohuzial VW pozadu za luxusnou konkurenciou (BMW, Mercedes)
GTI
Cením, že řadíš VW ke konkurenci mezi BMW a MB... P.S. Co AUDI... znáš? 😉
Asi Audi řadí pod VW, ne? 😉
"do * napichol styri kolesa a vyryl do neho VW" >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 A jak myslíš, že většina jejich modelů vzniká??? >😒]
GTI
Tady už jsi za hranicí dobrého vkusu...
To je buřt, kde jsem. Krásně jsem se zasmál >😁 >😁 >😒] Dobrá hláška 😄
Nevim, nevim, mě osobně spousta cudliku problemy nedela, naopak, prijde mi to prehlednejsi nez i-drive, mmi a vsechny podobne systemy s menu, podmenu a podpodmenu. Staci si do auta sednout a poradne si prohlidnout, co kde je.
Tak tak :yes: To máš jako s Nokií. "Zjednodušování" pro totální lemply a analfabety až do podoby, že telefon za tebe sám posílá SMS a vyřizuje hovory, protože jsi nesvéprávný *** >😒] Miluju kokpity typu Saab. Tam na to musíš mít v palici pořádně jasno a srovnáno. Pokud nemáš, kup si VW 😉
GTI
To je fakt, včera jsem jel v Saabu 9-5, tak to jsem mrkal, kolik možnejch tlačítek se dá vtěsnat na tak malej prostor. To mě ale neosloví. Jinak, když jsme u Saaba, tak měl dokonalá sedadla. Absolutně. P.S. jedu Nokii - perfektní ovládání. Mám už asi 6tou a ani jednou jsem nemusel číst manuál (číst umím).
No jo, někdo má rád holky, jinej zase vdolky 😄 ad PS: Už jsme se o tom jednou bavili. Mně Nokia nevyhovuje, je pro masy. A individualizaci si výměnou krytu fakt nepředstavuju >😒]