Novinky
0
V té světlé kombinaci nemá chybu.
0
to mas teda pravdu je do barevne super sladeny mejte se www.autosamolepky.cz
Tak tenhle stroj u mě nějak žádný 18/4 výron nevyvolává... Nějak to nežeru.
Co k tomu říct? Tohle auto je "přežitek". Odsouzený k zániku již od začátku. Navíc se mi zdá designově nesourodý. Pěkný na pohled není a tak je zajímavý jen obsahem, výkonem a v neposlední řadě cenou. No, ale už se na něj těším příští rok do Gumballu >😒]
Jenže teď ho už prostě prodávat musí. Když utopili tolik peněz, aspoň část se jim musí vrátit. Osobně bych značku Bugatti oživil spíš jako výrobce menších kupé a kabrioletů. Hodně dosportovna a s velkou možností individualizace na objednávku ale pořád s cenou tak do dvou milionů v základu. Jenže holt na můj názor se nikdo neptá. >😁
Mě se líbí. Líbí se mně i s tim křidýlkem, snad ještě víc, než bez něj. Pokud to ze své pozice můžu soudit, tak nemá jedinou chybičku.
No a co ze na nem koncern nevydela? prachu maj dost, vsechno se neda merit penezi. Staci ze privedli na svet nejrychlejsi supersport.
Není bugatti náhodou francouzské?
Je. Oficialne je, aj bola, vedena ako francuzska znacka. Akurat, ze bratia Bugatti boli Taliani. Takze z tohto vznika trochu brajgel... Ale Sikorski tiez nie je rusky vyrobca vrtulnikov, len preto, ze Igor Sikorski bol Rus a svoju karieru tiez zacal v ZSSR...
Řekl bych, že na fotkách jsou dvě různá auta... To stříbrné - má přední blinkry v blatnících, no a to modré nejspíš integrované ve světlometech.
Volím to stříbrné 😄
Volím to stříbrné 😄
Máš pravdu.. 😉 Jestli to bude mít v sérii ty příšerný blinkry v blatnících, tak to by pro mě byl dostatečnej důvod takový auto nekoupit. Za ty prachy vyžaduju totální dokonalost a to mi tedy kus oranžovýho plexiskla kazí a to zcela. Takhle to vypadá když duch šedých postav z byrokracie EU vítězí nad hmotou... Škoda
ty to chces snad koupit>😁DDD tak to si musis hodne dlouho pockat
ty oranžový blinkri jsou u auta v us verzi ... jo jo máš pravdu ... eu a její byrokracie >😁 >😁 >😁 :yes: to je dobrý he he
Takze toto je udajne definitivna podoba 600 Imola! 😄 :yes: : [odkaz]%20Imola.jpg
Jelikož se mi líbí z Ferrari nejvíc Scaglietti (snad jsem to jméno nezkomolil) tak se mi líbí i tohle. :yes:
No vidis >😁 Scaglietti sa mi sice nepaci - moc dlhe, malo sportove, prilis obrovske, -ale toto vyzera byt viac ako OK. :yes:
>😁 >😁 Tak to se se mnou vlastně úplně rozcházíš v názorech na auta.. Mě se 612 líbí právě proto, hlavně dlouhé a velké... Viděl jsem ho jen jedinkrát projíždělo po Václaváku. V černý barvě a pěkně vyleštěný... Nádhera. GT pro 4 jak má bejt >😒]
...sic priznavam aj ja, ze ked som to videl in natura v cervenej farbe - bolo to impozantne! 😉 Ale aj tak by som to postavil mensie... 😄
Mě v té černé nepřišlo nějak zbytečně velké.. možná tou barvou.. no každopádně, já bych si Ferrari nikdy nepořídil v červené, je to jako rouhání se, ale mě tahle barva nikdy neseděla...
Vypada jako kdyz vezmete trochu surovy diamant (Scaglietti) a pekne ho vybrousite, minimalne na obrazku je videt kompaktnost navrhu...spis to vypada jako original a 612 jako natazena 2+2 verze, ale taky priznam, ze Scagli na zivo je proste fantazie o Imole ani nepochybuji. Ceka nas GT pretlak, AM Vanquish ma novou konkurenci, bude to zrejme krasny kousek!
Na mě se ta Imola 600 nějak moc směje... Kdybych chtěl veselý auto, koupim něco z produkce VW (Lupo, Old Beetle, Polo), Micru nebo Mini (starý nebo nový). Na týhle Imole mi chybí prvek agresivity, moc se to směje, jako nějaká veselá vorvaň. Ale u 612 mi ta huba přijde ok, stačí malý detaily a hned je to jiný, třeba rozdíl v tvaru světel, ta hrana u Imoly tomu vytlemenýmu dojmu přidává...
Mně se ani tohle, ani Scagli*%&$#@kuafix nelíbí. Ta úzká světla mi nějak nesedí. A s tím smíchem, máš Micku, naprostou pravdu. Surová dravost v podání 159 je můj šálek čaje 😉
Jo 159, ta se povedla. 612 míří troche vejš. Samozřejmě je to věc vkusu..
To já nepopírám, kam co míří. Srovnávám, jak se mi to líbí. A přiteplený úsměvy 600 a 612 prostě u Ferrari nemůžu zkousnout. :no:
No... není to špatné odkazuje to na modely z 50/60. let, ale na můj vkus se to trochu moc usmívá... Ale v reálu snad jo..
tohle je prd a ne officoal 600 Imola, když se podíváš tak to má zadní opěrky hlav takže je to retušovaná 612, dokonce mám doma (ne tady) fotku z který je to retušovaný
No s tvým tvrzením až tak úplně nesouhlasím, prohlížím to v editoru několikrát zvětšený a zdá se to být vpořádku... Nicméně na druhou stranu je vedle řidiče nějaký zvláštní objekt, jehož původ lze těžko vysvětlit. Při zvětšení 500% se jeví jako dětská lebka!!! Řídí tedy vrah.
...likni fotku 😉 ...dost by ma to zaujimalo. Ja som tomu sice nechcel na prvy pohlad tiez verit, ale: 1.) bol som uisteny, ze takto to naozaj vyzera 2.) minimalne profil a niektore vyrazne prvky auta zodpovedaju spy-shots maskovaneho prototypu, ktore uz vyse roka na inete koluju 3.) ak by to bolo photoshopovane auto, cakal by som staticky objekt. Photoshopovat to takto doveryhodne za jazdy....potom klobuk dole! 4.) nikde som nenasiel mozny original tej fotky
Napriklad toto "buduce" Bugatti 2+2 je sice kvalitne spraveny, ale urcite photoshop (normalne by som to sem preto nedal): [odkaz]
Dokonalý auta se dělaj proto, aby sis uvědomil, brácho, svý rezervy... Já vím, tenhle Veyron... ten je v těchto souvislostech až příliš krutej... Na druhé straně... tak nějak nostalgicky cejtim, že bejt v týmu, co rozhoduje o tom, kam vrhnout značku Bugatti... asi bych se přimlouval za jiný směry. Bugatti... velké téma... nepoužíval těsnění pod hlavu motoru... dokonalá práce.
...já osobně vidím problém tohohle vozítka v tom, že je to takový puclík. Prostě je to moc krátký, působí to tedy moc zavalitě. Zkrátka jak bonbón (franouzské slovo 😃, možná z té nejexkluzivnější bonboniery, ale jen pozlátko. Je to auto pro ty, kteří chtějí utratit sumu, né pro ty, co chtějí jezdit. Takže brácho >😁 >😁 , uvědom si kolik by si za něj měl Golfů GTI, garáž a solidní dům v satelitním městečku >😒] a eště by ti zbylo na modrý neony od Bertoňáka a na Polo auto pro mamku...
....ale stale by si nemal v garazi (pardon, v muzeu) svoj Veyron. 😉 Inak plne suhlasim :yes:
Za ty prachy bych si koupil XJ220, XJS a XKR a byl bych nejšťastnější člověk v týhle banánový republice!! A ještě by mi zbylo pro mamku na to PoloAuto GTI.... 😉 >😒]
Trochu stylovosti pro maminu by neskodilo! GP HGT! 😉
Nějak mi nesepíná, co je GP HGT...?
To je jedno. Hlavně to není PoloAuto GTI >😒]
GrandissimoPunto HGT colour Rio Negro, upr. Abarth 😉
Jj. Na to jsem nějak zapoměl. No to nový jsem ještě neviděl live. Ale na fotkách jsem ho chválil, tak doufám, že nezklame.. Jinak se mi žádný předchozím Punto nelíbilo, takže proto jsem ho opoměl. Příště piš takový zkratky, aby ti bylo rozumět. Zkratka GP mě tedy GrandissimoPunto rozhodně neasociuje a HGT si taky nevysvětlil. HGT bych já přeložil jako HydroGearTransmission, což určitě není... Takže mluv radši česky. Dik
Tých zadných svetiel na Phaeton museli byť vyrobené miliony...
jestli se mi něco nelíbí.... tak právě tohle...!!!! :no: :no: :no: a oželím to, že nebudu mít v garáži svého Veyrona... ;-\ Působí to na mě moc jako slátanina která se mohla líbit před pár léty... a ta kombinace ***sko antracitové a stříbrné nebo bíle nebo smetanové nebo jaká to je.... FUJ...! :no: ale co je bomba tak interier... tam ano... :yes: barva sedaček.. by mi to šlo k botám... >😒] .. jinak z venku nic moc... passatoidní světla vepředu i vzadu ve mě neevokují pocit exkluzivity..... :no: ;-\
" ... by mi to slo k botam ..." parada. :yes:
mě zrovna ten interiér přijde jako totální kýč. Vyplácali se na tom s kůží v jakýmsi pseudoretro stylu, ale podobnou přístrojovku bych čekal spíš u hyundaje :no:
Pekna sracka. Hlavne to kridlo se "povedlo". Jak rika Ferrari - nejlepsi kridlo je zadny kridlo. A mimochodem - ty svetla ze Superba jsou fakt super! >😒]
nojo, vsichni jste tomu nejlepe rozumite, jeste ze ty vase kecy jsou autorum tohoto auta u zadku
A berte to jako axiom, prostě fakt. Je to spíš cosi-jako stísněnej RR v krajně nepraktický a zcela nepoužitelný podobě. Tím svým maniakálním übermotorem kompenzuje volkswagenu jakýsi mě neznámý komplex. A díky tomu je úplně náhodou rychlejší než cokoliv jinýho na značkách. Takže to že nejezdí jenom 390 ale rovnou 407 je spíš detail..i když, na těch nehorázných 2000 kg klobouk dolů.
Na druhou stranu pokud se na veyron dívám jako na luxus-káru, už o něm uvažuju jako o reálným autě a ne jen jako o špatným vtipu. Klidně bych se vsadil že enzo by ho na okruhu rozsekalo na hadry (to že je veyron rychlejší v přímce nemusí nic znamenat, nejsme přece v USA, kde zatáčky jaksi skoro vůbec nemaj) ale pro veyron by to vůbec nemusela být ostuda - není to přece supersport.
Takže nejdřív interiér - nemám žádnej problém, jednoduchej, stylovej, luxusní, žádná příplatková výbava. Ale ty sedačky..schíza. Rádoby sportovní, nejměkčí kůžička ze zaříznutejch telátek, chromovaný otvory pro 4bodový pásy - ale kde ty sou? Je tam jenom nějakej popruh z golfu..
A zvenku? Celkovej tvar potvrzuje mou doměnku, postavte vedle něj zondu (nejlepší profil ze všech, vypadá jak stíhačka z druhý světový) a uvidíte to taky. Jinak docela pěkný, celkem vyvážený, docela cvalík ale o tom při 2 tunách vůbec nepochybuju. ALE! Přední lampy ze superbu, zadní nehorázně kopírujou ferrari (nebo phaeton což je ještě horší). A to multifunkční křídlo..no..nevim.
Takže: Na to že to měl bejt milník, jedno z nejvýraznějších aut v historii, příjde mi veyron trochu nedotaženej. V tomhle případě časová tíseň zničila záměr. Amen
Na druhou stranu pokud se na veyron dívám jako na luxus-káru, už o něm uvažuju jako o reálným autě a ne jen jako o špatným vtipu. Klidně bych se vsadil že enzo by ho na okruhu rozsekalo na hadry (to že je veyron rychlejší v přímce nemusí nic znamenat, nejsme přece v USA, kde zatáčky jaksi skoro vůbec nemaj) ale pro veyron by to vůbec nemusela být ostuda - není to přece supersport.
Takže nejdřív interiér - nemám žádnej problém, jednoduchej, stylovej, luxusní, žádná příplatková výbava. Ale ty sedačky..schíza. Rádoby sportovní, nejměkčí kůžička ze zaříznutejch telátek, chromovaný otvory pro 4bodový pásy - ale kde ty sou? Je tam jenom nějakej popruh z golfu..
A zvenku? Celkovej tvar potvrzuje mou doměnku, postavte vedle něj zondu (nejlepší profil ze všech, vypadá jak stíhačka z druhý světový) a uvidíte to taky. Jinak docela pěkný, celkem vyvážený, docela cvalík ale o tom při 2 tunách vůbec nepochybuju. ALE! Přední lampy ze superbu, zadní nehorázně kopírujou ferrari (nebo phaeton což je ještě horší). A to multifunkční křídlo..no..nevim.
Takže: Na to že to měl bejt milník, jedno z nejvýraznějších aut v historii, příjde mi veyron trochu nedotaženej. V tomhle případě časová tíseň zničila záměr. Amen
Dost dlouhou dobu jsem týhle obludce nebyl schopnej přijít na chuť... Ale teď, když už jsou všechny její parametry jasný tak smekám... RESPECT!! Nejvíc mě k tomu přiměl článek v posledním Spídu (nebojte nejsem tak blbej, je to šifra >😁), kterej je prostě exkluzivní. Hlavně ta část o zrychlování... 100, 200, 300, 400... čau F1 >😁 Mno a další bombónek - koňometr!!! Mazec největší.Nazdar bazar je to prostě raketa.
Zjistil jsem super informaci. Protože automobilku vlastní VW, tak po uvedení 16/4 na trh, by se měla objevit ještě limitovanější série 16/4 GTI!!!!
Hele hele hele hele... opatrně s tím getei 😉
brácho, velký prachy bude Veyron stát. Mám pro tebe uklidňující zprávu... nikdy nepůjde v týhle ruletě o prachy tvý. Ale tak to na světě chodí... Jo, brácho, určitě to bude tak, že když bouchali tohodle Veyrona, dostali nápad ušetřit na zadních blinkrech a předních světlech, to si piš... tak to určitě bude. P.S. VW težce zakousl... a ovšem důstojně dokousl... o smysluplnosti projektu EB-V můžem vést diskuzi... ovšem auto samo je nekritizovatelné... vrchol techniky, vrchol klasy, vrchol stylu. Je jasný, že ústřice nepatří k tvejm silnejm stránkám při odpolední svačině. Jo, vím, točenej je točenej... Bohužel, Veyronovi, brácho, budeš vždycky vykat... Ale s tím se musíš vyrovnat... uvidíš, půjde to... každej dřív nebo později pochopí, že došel ke svý zdi. Ke zdi, kterou nepřeskočí. To, že jinýmu je tvoje zeď po kotníky je problém. Tvůj problém... A brácho, tam, tam za zdí... tam je taky plno. Zapomeň na Veyrona... to není autíčko na klíček. Až pojede jednou kolem tebe, zastav a pomodli se. Potkat Boha se nepoštěstí každýmu...
😄 :yes: Zase krásná myšlenka: "... každej dřív nebo později pochopí, že došel ke svý zdi. Ke zdi, kterou nepřeskočí. To, že jinýmu je tvoje zeď po kotníky je problém. Tvůj problém... " vlastně je to hodně tvrdý, ale takovej je život, viď... :yes: :yes: :yes:
Pohled na tenhle supasport ve mě jaksi nevyvolává žádné pozitivní emoce. Design působí trochu zmateně, zadní světlomety dost lacině a rádoby retro maska do celkového vzhledu moc nesedí. Tváři je jako psí čumák 😄 Největším errorem jsou ale přední světlomety. Působí vážně low-endově a do designu vozu zapadají podobně jako můj děda na koncert Marilyna Mansona. Díky nim vypadá Výron jako plasty obalený Superb.. Barevné kombinace a interiér jsou relativně vkusné. Obzvlášť "koňometr" je efektní.
I přes problémy s vývojem je to nejlepší,nejnáročnější auto světa.Kdybych měl zbytečných milion eur bez DPH,neváhal bych.Mimochodem- přepočteno na hodnotu peněz je asi 3 krát levnější než dražší modely Bugatti ve třicátých letech.Klenot techniky!
Myslím, ze par ich urcite skonci vo flotilach autoparkov sejkov, mozno ho niekedy uzrieme aj v nasich koncinach.Chcel by som ho vidiet nazivo ked uz pre nic ine aspon zo zvedavosti, 4 kolesa za mil. EUR. 😉
Tak to je jediný "supersport", kterýmu bych odpustil váhu 2t. Nádherný. A problémům při vývoji bych se ani tak nedivil, ono zavést standardy VW pro takovýhle auto, není asi úplně tak jednoduchý. Už se těším až ho potkám někde na našich silnicích.
O vyse zminenych verzich Veyron GTI a edition Slovakia jsem dosud neslysel. Ale chysta se verze Supersport(po vzoru EB110), ktera se zbavi casti prebytecnych kil a vyuzije se dosud skryty potencial motoru a prevodovky (ktera zvladne 1700Nm) - 1200 až 1400 koni. 😉
moj nazor, ye je velmi vydareny. Mimochodom to auto navrhoval slovenský dizajnér pracujúci pre bugatti 😉