Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lexus LF-Sh: nový rival ve vodách A8, třídy S a řady 7

52 komentářů

De to, ale lexus pro me byl vzdycky inovatorem, coz se u tohodle modelu totalne vytraci, zadek s prolisem ala BMW ala Mercik me prijde jeko podpasovka.....
Musím nezaujatě říct, že tohle je moc hezký auto a mě osobně se líbí mnohem víc než současná S klasse..
Lexus v posledni dobe boduje, po IS a GS je tady dalsi krasna a zaroven vypiplana kara. Zatimco soucasne LS bylo proti svemu predchudci po designove strance krokem zpet, tohle je zase poradny krok kupredu. Jo! :yes:
BODUJE???????????? SAK TO JE AKO 7MICKOVY BAVORAK....LEXUS :no:
Tohle ze vypada jako ta obluda od BMW?!? Se divim, zes precetl ten text, protoze jinak se zda, ze bys mel vyrazit na ocni pro dalsi 4 dioptrie. >😁
Velmi krásná limuzína. Na Lexus trochu konzervativní, avšak velmi oku lahodící. Technicky to bude nadupávka, o tom není žádná. Kvalita a spolehlivost předčí německé trio. Pokud chcete mít něco extra, tak tohle bude správná volba. Ne jediná, ale rozhodně dobrá :yes:
lexus nebyl nikdy technicky nadupavka, vzdy se snazil jit "najistotu" a pouzival starou techniku. neporovnatelny z nemeckou 3, videl jsem i nekolik porovnavacich testu na BBC - topgear.
Odpovědi tohoto typu jsou nicneříkající klišé.
Zobuď sa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...automobilka o ničem...
Víc je líp? Takže se dočkáme pro každý km/h zvláštního převodu. V manuálním provedení se bude jednat o hlavolam "prožeň bójku bludištěm". Šestý stupeň pro nižší spotřebu na dálnici budiž. Ale k čemu ty další? Vím, že se to vyjímá dobře v PR článkách, že auto má třeba deset airbagů a osm rychlostních stupňů, ale důležitější je konkrétní užitek v praxi. Nakonec může být superluxusní kabriolet pro dva lidi s čtyřma airbagama mnohem bezpečnější. Takže čísla nejsou všechno.
Myslím, že jim šlo o jakési zjemnění, manuál ji asi mít nebude, automat si s ní poradí... Jinak podle mě na výš jak deset se nepůjde, taky je třeba říct, že to může být takový výkřik do tmy... Nemusí to být "trend" jak jsme tu minule vedli debatu o Caddyho přínosech. Třeba to bude zbytečně složitý a tak se to bude objevovat jen sporadicky. Samozřejmě záleží, jaká maximální rychlost by se tím "dělila". Kdyby auto jelo 480km/h (300mph) tak by se třeba dalo použít těch deset...
pokud vím tak maximum u náklaďák převodů je padesát, víc by už neměl smysl.Určitě se dočkáme i sedmičky za nějakejch pět let, teda myslím u manuálu, MB ji už má v automatu.No Lonesi jestli půjdou ceny ropy stále na horu, tak i amíci si budou ještě rádi připlácet za kvalty.....
Já moc dobře vím, že Ford a GM budují nový (nebo předělávají starý) továrny na šestistupňový automaty ostošest. Ten šestý stupeň jak už jsem psal se vážně markantně projeví ve snížení spotřeby na dálnici. Ale ty další? 😲 Zbytečné předhánění se. Toť můj názor.
Muze mi nekdo rict, proc vzdycky, kdyz se objevi auto v teto tride, tak je to pouze konkurent S-klasse, BMW7 a A8? To je XJ bezkokunrencne dal nebo je to diskriminace? ;-\
To je diskriminace, proč když se objeví nový VW Transporter, tak všichni vidí jen Viano nebo Transit... To je ten Blitz bezkonkurenčně na Holzgas, nebo je to obava z diskriminace?? 😉 >😁 >😁 PS. XJ je třída sama pro sebe a "my co ji kupujeme" nepotřebujeme žádný srovnání. I když trocha reklamy by samozřejmě neuškodila 😉
A taky je to diskriminace vůči Phaetonu. >😒] Ale teď vážně. GTI by ti určitě vysvětlil, že jsou zde určité etalony/guru/vzory, které musí každý, kdo se narodil poblíž tohohle kopce hlíny vyznávat. Je to sice absurdní a ozrovna A8 moc velkou historii nemá (že by teda spíš vážně šlo o jen zemi původu?), ale většina lidí to tady takhle omezeně vidí. Takže já se ani nenamáhám protlačovat tu ikonu inovací, skutečného trendsettera a limuzínu se skutečně sáhodlouhou historií: DeVille.
...uz sme to preberali. Mnoho ludi povazuje XJ za nieco viac ako nemecke trio. Naviac je tu silny "so british" fenomen. A ono aj nieco viac je - nevyraba sa ako masovka a je volbou specifickej skupiny zakaznikov (ak teda dame bokom sektor financnych ustavov, kam sa to auto hodi aj ako "fleet"...) 😉
Ja vim, ale sere me to! Navic osveta je nutna a ja se obetuju a budu to vsem automobilovym neznabohum vtloukat do palice pokazdy, kdyz bude prilezitost!😄
Malicky otecko: chtel bych jednou, aby moje firma kupovala XJ ve fleetu😉 Jen nevim, co bych potom mel za auto ja😉
Doporučuju ti počkat na dvanáctiválcovou sériovku od Cadillacu Sixteen. >😁 Už se blíží.
No jo, jenze V12 kdyz je to sixteen ;-\ Asi bych lovil u Lincolnu nebo si nechal v Coventry udelal neco jen pro sira matese 😉
No tak jméno mu asi nenechají. Dostane nějakou slušivou tří-písmennou zkratku. 8-s Lincoln? Pokud chceš cenovou kategorii nad XJ tak leda takový to auto, kolem tebe jede, pořád ještě jede, pořád nekončí, pořád ne. Už. A tam je to slušivý křidýlko. >😁
Nejde o neco "nad", ale neco jinyho😄 Stejne bych asi vysiral v Coventry a prosil o nejakou vyraznou personifikaci meho XJ😄 Treba zeleno-cerveny cedulky (ne s "R") s napisem "mates" vsude kam se podivas😄
Takový auto se pak musí blbě prodávat. >😒] Musíš sehnat druhýho Matese, který ho chce. >😁
No, ja bych ho připadně koupil, ates bych odstranil a dodal icek >😁 >😁 >😁
:yes: >😁 >😁 A mam po starostech😄
XJ je krabica opriti tomu nemeckemu triu..z vnoku super...ale pouzite materialy a knalita technologii-nic moc..na tu triedu, samozrejme...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pan je evidentne znalec 😒 :no: :no: :no: Dalsi lizac materialu 😒 Doufam, ze ti ten obrazek z AMS nezaskocil.
Lexus mozna dela spolehliva a kvalitni auta ale uz by mel nechat toho vecneho kopirovani designu BMW a MB
nic v zlom kamosko, ale mozno nevies, ze toto auto bolo hotove uz davno pred s - klasse a japoncici si ho nechali ako tromf, alebo cakali s cim vyjde konkurencia. v tomto ja kopirovanie nevidim ziadne. je to jednoducho strategia vyrobcov. a dizajnove prvky tu uz vsetky boli, tak je tazke urobit nieco, co nevyzera ako kopia. pekny den.
asi sis nevsim z boku toho kufru a zadnich svetel: 100% kopie bmw 5
Jen se pořádně podívej, brácho. Pak si vem slabikář a nalistuj si písmeno - S. Jako - eS - jako Mercedes... tam najdeš odpověď na tvou otázku - jo, tak přesně takhle se dělaj pořádný auta. Ale má to háček. Umí to jen pár borců na světě... Ti ostatní se o to snažej... P.S. co zadek? co silueta? co přední maska? co? Nic, co?
No nazdar! Kdepak jsme byli pane? Dohanis co jsi prolezel?😉 Jozki to tady za tebe zachranuje, mel bys mu pridat😄
Musím to dohnat... byl jsem na výstavě designu... píšu o tom u Vectry.
Zhrnieme to asi takto pani.Lexus je najspolahlivejsie a dielensky najlepsie auto.Ls 430 je take tiche ze v nom pocut iba ak vlastny prd.To ze sa podobal alebo podoba na MB je jasne.MB totoz kedysi davno bolo najkvalitnejsie auto tiez.Tak ze Japonci ho okopcili a vylepsili.To vieme tiez kdo predava viac aut v USA a tak isto kdo predava viac v malej drahej a konzervativnej Europe.Tabulky su jasne staci si ich pozriet.Nazory si rozne ale skutocnost je ta ze kvalitu hladaj tam kde naozaj je.A nepredstierajme ze volaco co je dobre je zle lebo to nie je nemecke.Ako male deti...
Ty nebudeš Tom z NY. >😁 >😁 >😁 Ten se tu objeví vždycky jen když může pomlouvat Lexus. >😁
To nie zijem v Londyne.
dalsi levna kopie od lexusu. kdyz jsem videl 430 tak jsem si ho zpletl ze starou s-klasse. tento je jak kdyby vypadnul z oka bmw a nazivo bude vypadat levne asi jak kia opirus.
nechapu jak muze automobilka ktera se snazi patrit k premiovym znackam tak primitivne kopirovat.
Neviem na com jazdis asi 10 rocnym Pontacom alebo len na metre.Najprv sa prevez a potom pis.Zil som tiez v USA a jazdil na par autach.Ked su nove drzia vsetky.Horsie je to tam so zenami kebi tie tak podrzali ako lexus ze?
Kdyz je z NY tak asi necim moc velikym a hlavne zlutym >😒]
Další důkaz toho, že Toyota (Lexus) patří k nejprogresivnějším automobilkám současnosti...
pane boze, vzdyt to zepredu vypada jako BMW rady 5 a zadek je zase ze 7.rady teto nemecke znacky... tohle bych od LEXUSU rozhodne necekal... pouha napodobenina... a kola mi třaky dost pripominaji seriova od BMW :no:
😄 Teda nevím jsem jediný komu to zepředu dost silně připomína Phaetona teda určitě víc než Mercedes?
Nie si, aj mne tie predne svetla hned evokovali Phaetona. 😄 Ale profil je cista 7-ka BMW.
super konkurencia...to je luxus a nadhera spojena v lexuse...
podla mna to ma črty z BMW a Mercedesu
Lexus se pred casem sam priznal,ze skutecne designove kopiruje sve nemecke rivaly a je to myslim docela ocividne.Ja osobne jsem auto teto znacky nikdy nemel a proto se neodvazuji jej posuzovat.Presto kladne ohlasy co se tyce spolehlivosti a kvality vozu teto znacky na me pusobi prijemne a spolehlivost je pro me NO1.Presto si myslim,ze tohle kopirovani Lexus trochu srazi a pritom to urcite nema za potrebi...
oJLzyL interesting and Hello! site. good ,
tuEfQV Great work, webmaster, nice design!
free laptop
laptop