Novinky
0
zadni okynko se mne zda na kazdy fotce jiny
.. je o hodne hezci nez ta zafira ktera je na nahledu v titulku clanku, prosil bych opravit 😄. (Jo a zaridte at do toho daji poradny motor...)
>😁 Veselá kára, ale s tim motorem máš pravdu. Už jsem někde četl, že chystají čtyřválcový litr - ten by tam pásnul dobře!! 😉
Taky jsem to slyšel - tuším ve spolupráci s Fordem - Pro Pandu a nový Foird Ka - že? Ford dá motor, Fiat podvozek 😄 Konečně motor s nejnižší pojistkou a (snad) rozumným výkonem. Ta spotřeba bude doufám taky o litr menší, než je teď a bude následovat Kolíňata >😁
Tak omyl - Ford dá za platformu nový benzínový tříválec o obsahu 850 ccm, taen motor 1.0 bude od Fiata - asi už Uniair
:-! Tak to radši ten čtyřvál Fiat :yes: I když se musím přiznat, že nevim, co je to Uniair. 8-s Povíš mi to?
Jsou to nové benzínové motory se sníženými emisemi a spotřebou, které dosahuje díky vylepšenému spalování a ovládání ventilů.
Ale pro dokonalou představu vložím text článku😒br />
Nová patentovaná bezvačková technologie se jmenuje Uniair a vzdáleně se podobá systému Valvetronic od BMW. Uniair se hodí pro benzínové i naftové motory a umožňuje lepší kontrolu otevírání a zavírání ventilů, přičemž díky hydraulickému systému lze ovládat každý ventil nezávisle. Výhodou technologie Uniair ve srovnání s ventily ovládanými vačkami má být vyšší točivý moment a nižší spotřeba i emise.
V sériových motorech se Uniair objeví asi za tři roky, ale díky vlastnictví práv k této technologii ji Fiat bude prodávat dalším výrobcům, což bude vítaný zdroj příjmů. Na systému Uniair pracuje stejný tým, který vyvinul přímé vstřikování nafty nebo technologii Multijet.
😉
Ale pro dokonalou představu vložím text článku😒br />
Nová patentovaná bezvačková technologie se jmenuje Uniair a vzdáleně se podobá systému Valvetronic od BMW. Uniair se hodí pro benzínové i naftové motory a umožňuje lepší kontrolu otevírání a zavírání ventilů, přičemž díky hydraulickému systému lze ovládat každý ventil nezávisle. Výhodou technologie Uniair ve srovnání s ventily ovládanými vačkami má být vyšší točivý moment a nižší spotřeba i emise.
V sériových motorech se Uniair objeví asi za tři roky, ale díky vlastnictví práv k této technologii ji Fiat bude prodávat dalším výrobcům, což bude vítaný zdroj příjmů. Na systému Uniair pracuje stejný tým, který vyvinul přímé vstřikování nafty nebo technologii Multijet.
😉
Nedávno jsme tu, brácho, rozebírali barvy... Barva je důležitá... Tak bacha. Až si půjdeš pro tuhle Pandu, hlavně ji vem v jiný barvě... pokud teda nechceš mít v ulici přezdívku papoušek 😄 :yes:
😄 😄, myslím, že u nás se ani jedna neprodá, protože lidi jdou u tohohle po ceně, ale to je fuk. Ale hlavně nechápu, proč je zadní okénko na jedné straně "rámované" oranžově (to se mi nelíbí) a na druhé straně tmavě šedě.. Nemůžu si pomoct, ale podle mě je to falsum...
... přesně naopak - kup si to v téhle barvě, je to miniauto to má vypadat hravě a ne seriózně >😁