Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

A6 4F Avant 3.0 TDI: další variace na téma Audi

22 komentářů

Tomu říkám tuning dle mýho gusto. Krásně decentní a zejména orientovaný na jízdní vlastnosti :yes: Docela bych si to v tom dal proti tomu pepřáku Gemballa >😒] nebo hátrojce 😉
Ta Gemballa s černejma kolama je pěkná, tam není žádný tuzing. Akorát kola a k tomu turbo a chladič... to je správný tuning. Hátrojka je tragická to souhlas...
amen bratre... :yes: :yes: :yes:
Tokyjska premiera konceptu noveho Audi TT Shooting Brake!!!! [odkaz] [odkaz]
Marko boduje :yes: Ale to TT.... no, jak bych to jen, ehm... 😄))))))))))))))))))))))))))))))))) Pardóóóóóón >😁
...ale ako koncept dobree...nie? Pockajme kym to skrotia do seriovej podoby do zenevy ...a potom sa uvidi... 😉
No, rád bych to ještě viděl z boku.. ale možné že ne, mohl by mi povolit svěrač smíchy 😉
Marko sice boduje, ale Audi moc ne 😒
Škoda, že v automobilovém průmyslu není něco jako cena Červená Malina 😉 nebo jak to je 😄
To je ta starsne velka, oskliva a tlusta zenska? Ale takovy je temer kazdy offroad >😒]
Sádlo, všude samý sádlo >😒]
Jo, jo, mazana rodinka >😒]
:yes: 😉
no, nebylo by špatný, kazí to ta jednoduchá maska bez jakýhokoli horizontálního prvku... ale stejně to je montáž, takže bych byl zcela klidnej... 😄
Montaaz? To je oficialne foto od Audi!!! Inak stale to je iba koncept - maska bude ine, a myslim, ze aj vela detailov...
Ze ty zase vis neco co my ne?😄 Ze se vubec ptam, co?😉
😄 😉
No ale pri pohledu na tu spodni cast masky mi tam nejak ty příčky neštimujou. Nějak se to tam divně láme, ale jestli to je oficiální, tak je to asi jen chyba při změně velikosti obrázku.. Inak sa mi páčí... 😄
Fakt oficialne! Zachvilu toho bude plny net... 😉
Áha... tys to neřek... 😄 😉 Dík
220 kW a ve 40000 jde na generalku motoru 😒
kdyz uz si takovyhle auto poridis, tak te generalka motoru nesere