Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

GeigerCars.de – Silák Hummer H3

17 komentářů

Když řídíš Hummera musíš myslet. Víc myslet. Ne aby supermarket poté, co si u něj zaparkoval, dostal pokutu za nelegální vykácení stromů. A když tam zapomeneš mozek, aby dostali pokutu za prodej prošlého zboží. A tenhle tuning je přesně ta největší krávovina, co jde s Hummerem udělat. Asi jako koupit Ferrari a dát na něj off-road kit.
😄 :yes: souhlas.... tovární bohatě stačí a za ušetřený prachy si koupit třeba starý Camaro 😉
mě se to taky nelíbí a tenhle Hummer se mi nelíbí ani neupravenej, už jsem ho viděl naživo a prostě se mi nelíbí.H1 se mi líbí, to je drsný auto a né žádná teréní lakýrka do města...
no jsem zvědavej jak to budejezdit, protože sériovka má dost otřesný jízdní vlastnosti :no:
medzi nami, uz si s H3 jazdil, ked vies, ze ma otrasne jazdne vlastnosti? lebo ja ano a nic take som nespozoroval. a posudzovat nieco z fotiek je trosku blbe ... :-!
jo jo bohužel mi to bylo dopřáno ... a nejen s h3 ale i s ostatními hummery a jízdní vlastnosti na silnici jsou o dost pozadu oproti evropské konkurenci .... :no:
Nevím,že by Hummery měly v Evropě konkurenci...A hodnotit je podle jízdy na silnici,to je jako hodnotit Maserati v terénu...
Asi jsi seďěl vzadu a nepůjčili ti volant.Jsem s H2 navýsost spokojenej,H3 je jemnější a sluší i ženám ..jednu jsem v něm včera viděl a nebyl to špatný pohled.
hummer nie je auto na machrovanie na dialnici ale do terénu
To že chci SUV tady píšu už 2 měsíce.Když jsem viděl H3 tak se mi okamžitě zalíbil a měl možnost ho projet.Jezdí krásně,ale proč jsem ho nevzal?Odradila mě jeho rychlost.Tenhle doping by se mi líbil.Cena toho vyladění bude tak půl mega...
tato zhovadilost podla mna presne naplna definiciu slova "tuzing"...
To si zapotil peknú magorinu
to, že niekto tvrdí, že má sériovka otrasné jazdné vlastnosti, je somarina ako voda v koši...ten človeka v tom určite nesedel...mal som možnosť si na h3 zajazdiť, je to pohoda aj na ceste aj v teréne...na ceste trochu chýba rýchlosť, ale úprimne povedané, kto si kupuje offroad pre rýchlosť? takže môj verdikt - bez úpravy ok, s úpravou geiger - trochu zvláštne, ale pre ľudí čo majú kopec prachov a chcú rýchle auto s veľkým priestorom a spotrebou - prečo nie???
tak je
supka ale velka
Mam ho a je super, kdo ho nema at nepomlouva.
asdsddesefdfdsfe >😁 😐 😐 😉 😄 8-s 8-s 8-s >😒] >😁 😲 😢 😒 ;-\ 😐 😉 😄 😉 😐 ;-\ 😢 >😁 :-! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :-! :-! :-! :-! 8-s 8-s 8-s >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]