Novinky
0
Nemáte někdo prodejnosti aut v Evropě nebo aspoň v Něměcku podle všech kategorií a všech značek?
Po šesti letech výroby je to obdivuhodné! Fabia má stále zkrátka co říci. Ale že se nová Octavia umísťuje takhle vysoko, to mě vůbec nepřekvapuje. Plně si to zaslouží. 😄
kolik hodin maká němec na fabku a kolik roků čech-vo tom to je 😐
názorně je tady vidět jak bylo dobře,že škodofku vzal pod sebe fauvé.vzít to tenkrát kosočtverec jak se uvažovalo tak tu máme výrobu škody logan a thalie pro východní trhy.kosočtverec by nikdy nedovolil aby skoda byla lepší než on sám dvojitému vé to nevadí.ale i přesto až se bude fabie vyrábět 30 let tak jako golfík a polo a udělá se 5 generací tak potom je to úspěch dřív teda ne.skodofka neudělala zatim ani druhou generaci nepočítám ty facelifty.historie modelu je totiž velmi důležitá.a to nechci vidět až se bude fabka vyrábět jako třídveřák to bude osmej div světa pro čechy.
nemám nic proti šípu s ratolestmi ve znaku,ale když otevřete svět motorů a tam vidíte ty přiblblé testy jako octavka,fabka proti zbytku světa atd.a pak v testu je znám vždy vítěz napřed protože skodofky dostanou známku 1.65 a polo golfík 2.5 tak pak nevim co je lepší pořád je to dva snad.tak proto jak se v česku masíruje veřejnost škofka je nejlepší mám averzi na tyhle auta vůbec ne na kvalitu to by dvojité vé nedopustilo šlendrián dělat
Slysel jsi nekdy o interpunkci? Je to takova docela zajimava vec, diky ktere maji souveti v cestine smysl. Mozna se to budete ucit ve 4. tride na zakladni skole, az se tam konecne dostanes. (pr.: "Zastrelit nelze poslat na Sibir." - tato veta je jasny dukaz, ze spravne umistene interpunkcni znamenko je otazka zivota a smrti😉).
No jestli das na nejaky priblbly radobytesty v casopisech tak je to smutny. Tohle nema vubec onicem vypovidajici hodnotu.Obzvlaste kdyz od auta kazdy ocekava neco jineho!
zkuste hodnotit a odepsat na to o čem se tu píše toto je stránka o autech a ne o pravopisu tady jste na netu stránky gramatiky a pravopisu jsou jinde.takže jsem se vlastně nic nedozvěděl škoda....
Nemáš pod přilbou, brácho. Jsi ze světa vyjukanej jak jarní králíček. A když před tebe postaví čtyři kola, tak se počuráš... je to proto, že nevíš. Nevíš, že Fabia je ve své třídě na vrcholu. Jo, jo, já vím, brácho, je to domácí zabijačka... tak to se tu moc nevychvaluje. Tak si aspoň vyčisti uši a poslechni si přes špunty Radima Hladíka. Že ho neznáš? No s tím se moc nevytahuj a zlepši to... jak v autech, tak v hudbě... aby to nakonec neskončilo tak, že tu budeš po silnici lítat v deset let starý Fiestě, uši ti přitom budou decimovat dva dovozový akordy, a ty se budeš cejtit jako král světa... než ti to kámoš u piva vysvětlí. Kapišto?
Presne podle hesla, ze doma neni nikdo prorokem 😉 Panove fakta...konkurence pro Fabii mimo nemeckych vyrobcu je povetsinou starsi (Clio, Punto, 206), nebo nedava tolik moznosti na vyber (Mazda2, Colt, Jazz, Getz), povetsinou chybi combi, sedan a vyber motoru, popr. moznost individualizace. Situace se muze castecne zmenit prichodem novinek, nicmene Renault nabizi treba Modus, ktery se na prodejich Clia nevykaze, to same plati i o dalsi relativni konkurenci pro Fcombi (Idea, Matrix apod), skodovka timto jasne dokazuje SmartThink obchodni politiku vse v jednom... A neni vse jen o nabizenych motorech, zkuste prosim presednout z Clia II do Fabky, projedte se ve dne v noci, ten rozdil je markantni. Neminim tu zbytecne velebit skodovku, ale me subjektivni pocity (podporene jiz celkove ctvrtou Fabii za posledni dva roky) jsou jejim modelum nakloneny. 😉
4 Fabie za 2 roky? Neco neni dobre😉 >😁 >😒]
1xhavarie ne vlastni vinou, tim padem nahradni vuz, pote novy...navic zmena firmy, takze ctyri... 😉
Drahý chlapče,počítám,že ve tvém věku (přes 50,že?) je pro tebe vrchol jak fábia,tak Hladík.
Pro mě je fakt jiný kafe -H 2 ve které jezdím a J.Hendrix,kterého poslouchám(ale toho určitě poslouchá i tvuj Radim Hladík).Prostě fábia je stále škoda,Za jediné dobré české vozy považuji Tatry(osobní i užitkové),bohužel zlikvidované.Ale jinak ti přeju,abys po bouračce v jakékoli "šáde" přežil a měl víc štěstí než Hlinka a další.
Pro mě je fakt jiný kafe -H 2 ve které jezdím a J.Hendrix,kterého poslouchám(ale toho určitě poslouchá i tvuj Radim Hladík).Prostě fábia je stále škoda,Za jediné dobré české vozy považuji Tatry(osobní i užitkové),bohužel zlikvidované.Ale jinak ti přeju,abys po bouračce v jakékoli "šáde" přežil a měl víc štěstí než Hlinka a další.
H2 asi nebude stejna cenova kategorie jako fabia, nebo se mylim? Jednu havarii jsem ve Fabii prezil a struktura zustala pevna (ve 100km/h bodycek a naraz do propustku s naslednym prevracenim)! Je pravda, ze s timhle nakladakem by to asi vypadalo jinak. Podobne nazory jako mas Ty bohuzel postradaji argumenty, proto se s Tebou dal prit nema cenu (hrach a zed...). :no:
Přečti si, Krispine2 cos napsal, a nebudeš tomu věřit. Dávat do kontrastu H2 a Fabiu, to už vyžaduje značnou odvahu. Zrovna tak, jako srovnávat Hendrixe s Hladíkem. P.S. Díky za ten věk... ještě žes mě nestrčil rovnou do rakve... ale nějak mi ušlo, proč by pro padesátníka měl být vrchol ve Fabii. Nejak ti to uteklo mezi prsty, viď.
Pro padesátníka je dobrý jakýkoliv vrchol! 😉 A pokud je ve fabii, tak můžem jen závidět >😁
Jsem rád,že rčení ..o potrefené huse,která nejvíc kejhá,v tvém případě platí dvojnásob.Jinak,končím -víš musím vydělávat,abych nemusel jezdit v "šáde" jako ty a jiní,kteří v ní našli celoživotní zalíbení.Šáde Zdar a tvojí nejvíc.
To jsi to teda vzdal brzo :no: 😒 Jinak jsi opet jsi opet posilil povedomi o ridicich tech velkych "krabic". Ti normalni ti za to budou urcite vdecni😒
...kolikrat mne mrzi, ze clovek nezna skutecnou identitu prispivatelu, mam spoustu subdodavatelu, ale ted vim, ze kdyz se nektery z nich objevi v H2 (tolik se jich zase neproda) mam si na nej davat pozor! Nevzdava to kvuli penezum, ale kvuli chybejicim argumentum. Nemusime si delat iluze, budto je to zapricineno nizkym IQ, nebo mu doslo co napsal a nechce se mu omlouvat... 😉
Tak ci onak, projevil se jako peknej vool!
pise se wool, Ty jeden >😁
Proc wool a ne vool? Je mezi tema dvouma vwolama nejaky rozdil?😉
vwool je naprosto originalni! Wool je specialne pro anglicky hovorici neutralnejsi...ale mas pravdu, ze bychom meli nazyvat veci pravymi jmeny. Takze VWOOL. 😉
Mýlíš se i v tomhle, Kryspine2. Všichni dělaj skoro stejně. Jenom hodinová taxa je jiná 😄 P.S. Takovejhle debakl tu už dlouho nikdo nepředvedl... No, taky jezdit tady pod Řípem v H2, to vyžaduje velkou untelektuální oponu nad obočím...
Hm, tak co na tohle říct. Takhle zdiskreditovat Hummera se tu nikomu zatím nepovedlo. Otázkou zůstává, zda ho Kryšpín vůbec má. 😐
My, co s pískem v zubech jsme na Hummerech vezli svobodu tam, kde se o ní staletí ani nesnilo... tak my kvalitu Hummerů vynášíme do nebes, to je snad jasné. Absolutně dokonalej dříč... Pod Řípem mu to tak nějak už tolik nesluší... tahle kára, to je kára ostrejch brachů, žádnejch středoevropskejch nedělních rybářů, co na mušky chytaj vlastní uplavané sny... 😉
Nejsou to zadne velke oslavy na tema SKODA, ale jen ukazka nemeckeho narcismu, nedovazenejsi auto - prevleceny VW...
Preco len za "zari", preco tam nie je cely polrok. Nekupil nahodou zase nejaky podnik par stoviek kusov tento mesiac do svojho vozoveho parku a PR Skoda-auto to patricne potom upravi do podobi "najdovazanejsieho" auta? Rad by som videl predaje za cely pol rok, pripadne pomaly 3/4 rok.
..hmmm.. jenže ten podnik by musel mít vozovej park v desítkách tisíc kůsů.... >😁 >😁 >😁 >😁
Na slovensku staci ked urobi nakup obycajny Slovnaft, Slovak telekom, pripadne posta. A to je v predaji citit. A verim tomu ze v Nemecku je takychto firiem viac a aj trh je vacsi.
Ale toto je len dohad, mozno su predaje Skodovky naozaj tak vysoke, len sa mi zda podozrive ze preco len jedne mesiac, preco nie 1/2 alebo 3/4 rocne predaje? Preto som polozit otazku.
Ale toto je len dohad, mozno su predaje Skodovky naozaj tak vysoke, len sa mi zda podozrive ze preco len jedne mesiac, preco nie 1/2 alebo 3/4 rocne predaje? Preto som polozit otazku.
No chudý sasíci si musej koupit nějakej ten pekáč a tak Fábie vyhrává
Opet jsme u deleni na nadlidi a podlidi, ne dle Vasich kriterii, ale dle obecnych zvyklosti, pokud tedy mate ve zvyku delit lidi podle toho cim kdo jezdi, pak jste u me prave ta luza, kterou se sami snazite oznacovat jine. :no:
Pánové-filmaři co dělají kobru zničí 50 fabek za hodinu.To je zajímavý,že zase ve Španělsku píšou,že seaty sou nejprodávanější v německu.Na Slovensku píší že WV.Je to všechno podplacený.Němec není blb,radši si koupí toyotu,než německý křáp. 😄
Zkouším si představit,jak vypadá německý zákazník který běží pro Fabii.Po krátké zkušenosti s Fabií 1,2 to nemůžu pochopit.Kupujou to mladý?Ne,ty chtějí machrovat,to se s fabkou nedá.Rodiny?Ne,to není rodinný auto.Důchodci?No těch je tam hodně.No fakt nevím...
až se bude fabija vyrábět za chvilku jako třídveřák tak to bude pro některé čechy osmej div světa já teda dávám přednost polu mám 9N typ a pohoda.vyrábí se 30 let a 5 generací a fábka?netvrdim,že škodofka je šit ,ale vzpomeňte si před lety když se rozhodovalo,kdo veme AZMB tak kdyby to vzal kosočtverec tak se tu vyrábí logany,thalie a jiná zvěrstva pro východní trhy a kosočtverec by nikdy nedovolil,aby skouda byla lepší než on sám dvojitému wé to nevadí😲