Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Žabák slaví abrahámoviny!

61 komentářů

ja to snad posledne privolal😄 Tohle auto se na mem zebricku radi tesne za E-Type😄 Je to absolutni klasa :yes:
Jo a zapomnel jsem se podepsat pravym jmenem. Tak tedy Vas FANTOMAS >😒] >😒]
Jedna z fotiek Fantomasa je aj pod M5. >😒] PS:auto nadherne. V tom case sokovalo verejnost. Auto uz nebolo len krabica s kolesami. Kdesi som cital ze hned pri prvom predstaveni dostali tisice objednavok.
Ted jsem se tam podival.....😄 Vsak ono na vas taky dojde😄 Koukam, ze jste si me vzali misto GTIho jako terc svych nemystnych zertu😉
😄 :yes:
nemistnych :no: ;-\
tobě se žert s kočičkou za volantem nelíbí 😲 nebo je to kvůli nemístný 😉
Zert je dobrej! :yes: Muj pravopis stoji za ho\/no😒 :no:
to jo, to by si se kvůli tomu měl jít rovnou odstřelit... 😄 vždyť tu máš jeden z nejlepších na fóru, jseš jen člověk nebo kočka?.. takže hlavu vzhůru... 😄 😄 :yes:
No, ked budes vyvolavat taketo auta, tak ja Ti zas udelim titul NAJVYSSI VYVOLAVAC >😁
To beru! Jen by me zajimalo, kdo to z tam tajneho jednani vynesl do redakce😄 >😒] Ze by NEJVYSSI VYNASEC? >😒]
Ja som to nebol! Kludne to odprisaham: "Nech sa namieste prepadnem do Velkej Britanie, ak som to bol ja." >😁
>😁 >😁 >😁 :yes: Jen doufam, ze jsi skoncil v Coventry a ne v turecky ctvri Londyna😄
>😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes:
Moc se nesmej. Pri jeho stesti skoncil urcite v nejvyssim patre Paragonu😄
Na mém se neřadí nikam, stejně jako E-type. Tohle jsou auta sama pro sebe. Je to vlastní kategorie, do které jiné auto nepatří.. 😄
Vážení pánové, přijměte mou nejhlubší poklonu, nemohl jsem se Vám včera věnovat. To víte, 50 let je pěkná řádka let a to se musí oslavit :yes: Nechyběli žádné důležité pochutiny, jak v pevném tak tekutém stavu 😉
Tomu říkám předběhnout dobu. V některých věcech náskok 50 let 😄
Jednou jsem tady slíbil takový delší příběh. Psal jsem ho po kusech a měl být o Jardovi a Bertoňákovi a část se měla odehrávat na veletrhu... Už mi to tady leží na stole dlouho, ale nemám nějak chuť a čas to dokončit a tak předkládám alespoň to, co jsem napsal... Je to uložený ve formátu wordpadu, takže by si s tím měli poradit všichni, tak se neděste té přípony... [odkaz] 😉
Fuj, ty ten nadherny otevreny format prisuzuje M$? Styd se ! 😉 M$ by v zivote neco tak otevreneho jako RTF nemoh vymyslet 😄
di do haje..
Hledme...IQ tykve se projevilo ;-\ :no:
Proc? Jen proto, ze se nedodla hadat o RTF formatu a plivat na maly mekky? Jestli ona ta tykev nebude na jinym krku, ze? 😒 :no:
dik... 😄 PS. už si to četl? 😉
Protoze jen primitiv nadava nekomu kdo ho upozornil na chybu (a jeste navic zertem). Proto.
na jakou chybu? ja jen napsal, že ten soubor je ve formátu rtf. to je celý. mě je fuk, kdo s tím formátem přišel. takže tě posílám ještě jednou do pr ele, protože o tom já nehodlám diskutovat.
Pekne micinko pekne. Myslim, ze k tvemu projevu neni treba nic dodavat. >😁
k tvému taky ne, zvlášť když je řeč o octavii
Prosim? O jake octavii zase?? Prehledl jsem nejaky prispevek nebo uz ti totalne preskocilo?
tak promin, mozná si jiný Petr. takze za to sorry, ale nechápu o co ti slo s tím formatem...
Pokud jde o auto tak nahodou opravdu jezdim Octavii, ale nejsem zadny Skoda fanatik nebo o co ti de. Rozhodne ji nikom nevnucuju apod. At si kazdy jezdi tim co mu vyhovuje a na co ma. O co me slo byla drobna technicka nepresnost. To ze RTF neni formatem Wordpadu, ale existoval uz davno pred nim. Nebudu zbytecne zabihat do podrobnosti. Rozhodne jsem necekal, ze by to mohlo vyvolat flame.
Jo. No mě hlavně přišel ten tvůj příspěvek tak trochu mimo. Já nevím, kdo s tím formátem přišel. Je mi to úplně ukradený. Microsoft mi nevadí a nikdy nevadil i když vtipy o něm jsem sem tam taky vyprávěl. A jestli se používá tenhle formát i jinde tak o tom nevím, já s ním mám čest jen u wordpadu.
:yes: 😄
Dík 😄
Moc pěkný :yes: 😉
Dík 😄
I ja ti pridam pochvalu. Dostal jsem se ke cteni az ted😄 :yes:
Dik... a nezlob se za ty snědený sušenky 😉 >😁 >😁
Nezlobim, ja sladky stejne nerad😄 Pro me je nejlepsi zakusek ovar nebo peceny koleno😉
Úplně vidím tu úchylně-útulnou atmosféru. Nebo to byla útulně-úchylná? >😁 >😁
Tohle auto mám fakt hodně rád, kdzbzch si moch vzbrat jakzkoliv auto na koukani tak bz bzlo hned po E-typu(jak jinak) a Rollsu Silver cloud, prijde mi jako takovz malz Rollse, jenm Extase mmi tam chybí...
BYL JSEM TU

FANTOMAS
A co třeba zkusit psát Citroën správně? A ne Citroen! :no:
no já myslím, že dokud nepíší Kytroen tak můžeš být vklidu 😄 😉
Já zase myslím, že když se něco dělá, tak by se to mělo dělat pořádně.
Ale jo, já si z toho dělal legraci. Faktem je, že narozdíl ode mě, v redakci jsou placený za to, aby si přepínali na německou klávesnici.. 😄
K tomu, abych napsal ë, ä, ö, ď apod. nepotřebuji německou klávesnici. Zkus hledat u obráceného lomítka, šmudlo 😉
Já vím, že tam je i na český... 😄 jen jsem to chtěl vypíchnout. Stejně je to divný, když je to ve francouzským názvu.
A že Slováci používají např. "ä" ti přijde taky divný a taky bys jim nainstaloval německou klávesnici? 😄
Jen doufam, ze se toho budes drzet i u G!😉
Na to vem jed! :yes: Když se tahle mise nepodaří, tak mě to bude fakt mrzet 😒
Zatim jsou parametry nastaveny tak, ze bys mel skorovat! Tak to neposer😉 Co ten termin s K? Uz jste dali neco do kupy?
Zatím jsme dali do kupy jen termín výjezdního zasedání >😒] 😉 Pošlu ti pak fotky >😁 možná... 😄
Zmetku😄 Fotky posli urcite, snad se moc nenaseru😄
Neboj, nenasereš... Jen budou ve stejném duchu jako posledně >😁
To jsem presne cekal😄 Mam tu vyhodu, ze mi je to putna😄 Protoze ja se dostanu dal nez ty😄
Když myslíš >😁 Zatím jsem byl ale pořád dál než ty >😒]
Vseho do casu, neboj😄 Ale jako test, ze to nebude problem, ten tvuj pokus beru >😒]
>😁 :yes:
Opraveno, omlouvám se.
:yes: 😉