Novinky
0
měl bych být, kdyby ne tak zavolám
Přejít do diskuze
Ja nechvalim, ja jen, ze jsem u te garancky nemel vyhrad. Dal uz by to bylo s par ??? Funguje u vas jeste kavicka? Stavil bych se na pokec a neco malo bych ti rekl😄
Jaguar Super V8 Portfolio byl uchvancancujici! Zda se mi to, nebo Auto.cz prazskou Autoshow vazne programove ignoruje? 😄 Nevsiml jsem si tu zminky o ni letos ani loni. (Na Auto.cz lezu temer vyhradne pres news.auto.cz.) P.S.: Jsem sam, kdo na Autoshow ?prehlidl? Forda???
Aha, díky. No, já se zas někdy ozvu, až budu mít nějaké nejasnosti😄 Ale tahle diskuze za chvíli zapadne a už bych ji nenašel. Najdu si tě jinde😄
Tych ludi, kt. ja poznam - tak ti to nerobia kvoli peniazom. Jednak to nemaju za potrebne, jednak to co mi povedia je casto aj ich vysledkom prace, a opakujem, ze to robia skor preto, ze sa chcu "pochvalit buducnostou ktoru spoluvytvaraju". Keby som to prehnal, je to nieco ako "tajomstvo, kt. je tak uzasne, ze ho nevedia udrzat". Potom, nikto z nich tieto veci neposkytuje mediam. Obvykle to povedia "kolegom z branze", alebo to tak ako ja napisu v on-line diskusiach... Cim nechcem povedat, ze neexistuju hajzlici, kt. nieco vynesu a predaju to. Aj to sa stava... Ale to je typ ludi, ktorych ja nepoznam. Zvacsa to byva clovek, kt. v autach nema konicka - je to pren cisto praca za kt. dostava peniaze (ako kazda ina) a v podrazani a okradani vlastnej firmy vidi iba dalsi zdroj prijmov... Je tu teda rozdiel v motivoch - a to dost zasadny. Aj ked viem, ze by sa nemalo robit ani to prve... Ale vsetci sme istym sposobom zvedavi... 😄 😉 (A spy-shots? Ano, redakcie platia za ne velke sumy...aj ked ja nechapem preco. Na ciernej zakamuflovanej guci na kolesach odfotenej niekde v snehovom zaveji v Laponsku nie je pre mna nic informacne hodnotne - nota bene nie vizulane pritazlive. Naviac to casto moze by hocico...)
Nedělají to pro zisk? Vždyť za takové info se slušně platí. Už jenom média platí za špionážní fotky slidní čáastky. Jen tak to přece někdo nevynese, vždyť ho firma živí, má s ní smlouvu a tak, ne?
Vies....ono je tazko posudit co je uz svinstvo a co nie. Vec pohladu. Ak tu ja nieco zverejenim, je to iba z fandovstva...nikto z toho nema financny zisk, ani to nie je robene z ucelom poskodit firmu. Chapem ale, ze ak niekto planuje na 4-5 rokov pozorne modelovu strategiu, tak sa to snazi utajit kvoli konkurentom. Aby sa nestihli trebars pripravit na novinky, alebo uplne nove auto, alebo jeho technicke vychytavky, cenu, atd... A vyniest materialy sa da strasne jednoducho. Informacie Ti bez problemov vynesiem v hlave aj ja....obrazky su v dobe internetu prakticky nekontrolovatelne.... Toto strazit nejde. Btw. vacsina ludi, kt. to robia su fans do aut a robia to preto, ze su jednoducho iba nedockavi...neni za tym nijaky zly motiv.
že by se vždycky našla nějaká "krysa", co to z firmy vynese?
A vůbec, pčipdá mi divné, že si to neumí pohlídat.
A vůbec, pčipdá mi divné, že si to neumí pohlídat.
no jo, jenze rekordni prodeje meli letos v lete proto, ze davali zamestnanecke slevy vsem. rozdavat auta bez profitu, to je jen cesta do pekel...
Ono - obvykle to je tak, ze dotycny, kt. je priamo pri zdroji (a od ktoreho to mam) to bud nevydrzi a nejak to zverejni sam, alebo to ide von cez uzky okruh stale tych istych ludi, kt. trebars poznam aj ja. Fuska je skor davat bacha na to aby som nebol prvy, aby sa na mna neprislo, alebo aby som neurobil nejaku informacnu chybu, kt. by "odkryla" mna, alebo zdroj info...pretoze ten riskuje najviac. Vynasat trebars vyvojove plany od BMW, vratane motorov, designovych navrhov, koncepci, skladby a typu modelov, atd... alebo obrazky Astonu V8 Volante, to je uz asi za hranicou toho co automobilke nevadi...
taky ze asi pomazu 😄 BTW tenhle image bych rad hi-res: [odkaz] ... tam, odkud je obycejne beru, neni :👋
To musí být fuška. Nejen hledat, vyzvídat a slídit, co se kde šustne. Ale navíc hledat, vyzvídat a slídit, jestli už to někdo nevykecal. Ale kdybych měl díky tomu mít "peníze, úspěch, moc"... Asi bych taky slídil.
...poslu Ti cestne prohlaseni, ze nejsem a nikdy nebudu zamestnancem zadne automobilky...napis...ulevi se Ti!!! 😉
😄 >😁 :yes: ....... Ale aj tak som nikdy nerozumel naco je GM znacka, kt. vyraba prakticky to iste co ina - akurat trochu luxury. Islo by to predsa vyriest u Chevy nejakym vlastnym luxusnym radom....
Teda ja by som to riesil iinak. Chevrolet by som smerom od SUV presunul k sportovejsim SAV a s GMC by som urobil plnohodnotnu hard-SUV znacku. Auta by boli robene v agresivnom style (dajme tomu s odkazom na prehistoricke potvory) GMC Raptor, GMC T-Rex, atd. .... a vrcholom by bolo auto v style Hummera s modularnou konstrukciou strechy a podla moznosti obojzivelne --nejaky napr. GMC Trilobite. Ja by som GM hned zacal sanovat tak ako som onehda popisal VW... (Ale to by asi museli vyhodit cele financne oddelenie >😁 )
Teda ja by som to riesil iinak. Chevrolet by som smerom od SUV presunul k sportovejsim SAV a s GMC by som urobil plnohodnotnu hard-SUV znacku. Auta by boli robene v agresivnom style (dajme tomu s odkazom na prehistoricke potvory) GMC Raptor, GMC T-Rex, atd. .... a vrcholom by bolo auto v style Hummera s modularnou konstrukciou strechy a podla moznosti obojzivelne --nejaky napr. GMC Trilobite. Ja by som GM hned zacal sanovat tak ako som onehda popisal VW... (Ale to by asi museli vyhodit cele financne oddelenie >😁 )
Jo, jo, svata pravda. Je to tak ,jak jsme rozebirali v Brne😒 Ale na druhou stranu je pekne vedet, ze nas charakternich par je 😉
Ja dufam tiez 😉 Pokial sa so mnou rozumne da hovorit, tak snad ano. Niekedy je ale strasne tazke na niekoho v plnej sile "nezautocit". Uz len pre tu silu informacii, ktorou disponujem. Je strasne lakave spravit to. Pre vyskusanie si tej sily. Pre hroznu jednoduchost toho riesenia. Je to nieco ako vlastnit atomovu bombu. Ubranit sa zneuzitiu vlastnej sily je priserne tazke... Ci by si to uz urobil v osobnom spore, alebo v obchodnej zalezatosti.... Pozri kolko politikov a podnikatelov ten suboj so samym sebou nezvladlo. Vedia, ze maju informacie, peniaze a moc a nikto okrem nich samych ich nedokaze zastavit... Dosledkom neovladnutia sa su uplne zlyhania charakterov.
Přínos....miluju "prostřílenou" masku Denali verzí. >😁 Po praze jezdí Yukon Denali (samozřejmě ne ten nejnovější 2007 >😁 ) a vždycky, když ho vidím, jsem úplně odvařenej. 😄 Taky mě napadá, že na tý masce by úžasně šly cedit špagety. >😁
Neboj, my te neprasknem! Teda kdyz budes dal vynaset, jinak te natru jako prvni >😒] A slibuju, ze kdyz neprestanes, tak ti udelim titul NEJVYSSI VYNASEC😉
Zmluvu tym neporusujem. Ale pohybujem sa na hrane toho co automobilky nemaju rady. Vynasam interne info (kt. mozu a nemusia poskodit vyrobcu)...a to sa minimalne nepatri. Vzhladom k tomu, ze pracujem v automtiv biznise moze byt moja ochota delit sa s vami o info brana v buducnosti ako neloajalita k zamestnavatelom, nespolahlivost, atd... Takze v tejto rovine by to mohlo mat dosledky pre mna osobne. Ak by sa teda prevalilo to kto stoji za nickom "marko". A to ja nechcem, pretoze mimo "aut" by som nikdy nedokazal robit nic ine. Ale to co tu pustam - na to si davam vzdy bacha, aby som nebol prvy kto to na inete pusti. Vzdy pockam, aby sa do objavilo "verejne" aj inde. Teraz mam trebars takych 6-7 info, kt. nemozem pustit , a musim cakat... 😉
150 je hodne nadsazeny. Kdyz udelaji 100, tak to bude super. Dneska jsem u nich byl poprve na servisu a nemam vyhrad. Az na tu lokalitu😒
V čem je problém? Porušuješ tím snad nějakou smlouvu? Navíc pochybuju, že někomu uškodí tyhle informace. Takže piš dál, jsi nejlepší zdroj informací vůbec 😄
Ano, presne Lonesi....cele tu vraj suvisi s hummerom. Ono GMC ani tak neni v strate, ako sa asi GM uz moc nechce vyhadzovat peniaze na udrziavanuie znacky/ marketing znacky, kt. vpodstate nema svoje vlastne auta. A aj tie zmale meny oproti Chevy nieco stoja... V tomto ohlade GM chapem. A naviac, ak by som si mal vybrat ci pustit Buick/Pontiac, alebo GMC - tak necham plavat GMC. Prinos tej znacky do sveta aut je fakt minimalny. A GM v tejto situacii hlada moznosti, ako usetrit kde sa da....
Ano ...informacie su klucova vec...su evidentne (citim to na sebe) jedina vec, kt. vedie k uspechu, peniazom, respektu. Lenze su jedina vec, kt. ta moze doviest aj k absolutnej arogancii, krutosti, necitlivosti, povysenosti, a hlavne zneuzitiu tej moci kt. mas. A bojovat sam so sebou (kazdy den a minutu) - aby si nepodlahol - je strasna vec...
Vážně stojí GMC tolik peněz/prodělává? Já mám pocit, že tvorba jejich modelů musí být dost laciná záležitost, právě proto, že jde o luxusnější trucky od Chevroletu a přitom se prodává dost dobře (například jeden měsíc tohle léto měli nejvyšší prodeje ve své historii). Dost mě překvapilo už sloučení dealerství Buick/Pontiac/GMC. GMC mi do té trojice vůbec nepasuje. Ale možná to souvisí s pronikáním Hummeru do nových/nižších segmentů a GM plánuje jím GMC nahradit....
No však to jsem myslel.. některé materiály jsou hodně "confid.." takže by mě to nepřekvapilo.. a seriozní tisk by si to určitě netroufl.. A navíc se jěště divím, že chodíš v klidu po zemi.. ale asi víš svoje.. >😁 >😁 informace jsou dnes snad ta nejdražší a nejtajněší "komodita"... >😁 obchodovat s tím na burze.. tak se bude platit informací a ne diamanty atd... >😁 >😁 ale jinak... respect..! :yes:
Skús se postnúť nejakú bombastickú fake informáciu 😄 Keď sa v tom periodiku objaví - môžeš si byť istý 😄 A vieš čo sa hovorí: To, že si paranoidný ešte neznamená, že po Tebe nejdú 😉
>😁 >😁 .....ale vazne: mam podozrenie na to, ze jedno SK tlacene medium, resp. jeho redaktor tu cita diskusie. Niekolkokrat sa stalo, ze sa tam objavili info, ktore prebehli tu na diskusii a ich hlbka, detaily, obsah zodpovedali info od mojich zdrojov. Naviac, to medium neni motoristicke.... Ale mozno to je iba moja paranoja...mozno ma dotycny podobne zdroje. Ale popravde, niekedy rozmyslam nad tym, ci mam zverejnovat take veci ako zverejnujem. Je tam vela dovodov, preco nie. Ale zatial to robim.... 😉 ///Btw. tie info o GM a Renault/Nissan su z vpodstate volnych PR-materialov. To GM uz vcera prebehlo aj po zahranicnych serveroch. ///Aha, ale v suvislosti s GM sa objavuju spravy, ze vazne uvazuje nad likvidaciou znacky GMC - stoji prachy a nevyraba nic ine, ako (luxusnejsie) kopie vsetkeho co ma Chevy Trucks. Aj ked vcera predstavili nove Yukon / Yukon Denali...
využívá tě nějakej novinář jako tajný důvěryhodný zdroj...?!? >😁 >😁 bych seděl doma a čekal co Marko řekne... >😁 >😁 :yes: pak bych to otiskl.. a zase seděl... >😁 :-!
Tak, vcera bolo oznamene, ze GM odpredava svoj 20% podiel vo Fuji Heavy Industries (Subaru) a zastavuje vyvoj Saabu 9-6X (na baze Tibeca). Auto by malo byt prevedene na platformu buduceho Oplelu Antara. 8,7% od GM zaroven kupuje Toyota Motor Corp. /// Druha news je z dneska. Aliancia Renault/Nissan je udajne pred podpisom zmluvy o partnerstve s velkym americkym autokoncernom. Globalne partnerstvo by malo vzniknut vzajomnou vymenou akcii (zatial sa nevie v akej vyske)....
už bylo na čase. třeba ceny byly u byvaleho dovozce mimo mísu - pamatuju se, že za XJR chtěli cca 3,4 mio :no:
..jen mám docela obavu že to číslo - 150 je hodně vysoký... Ale pokud se k tomu jen přiblíží tak to bude pozitivní... 12mega na propagaci.. to už něco je... jen aby to se slabším prodejem neutahovali tak jak se to dělo u Saabu až do úplného konce... Takže držím palce.. :yes: aspoň na 100...!!! 😉