Novinky
0
Slušivý tuning.. Ta jede :yes: :yes: :yes:
0
Jo jo, dle mýho gusta. Hlavně ty pneu - to je jak ten borec z Brna >😁 Modří vědí 😉
0
Já červení sice neví, ale mě se líbí.. >😒]
to zase přehnal s práškama na růst plyšových ocasů... >😁 >😁 [odkaz]
Ale co ho mohlo tak vydesit?
Na dialnici ho predbehol VW Fox biturbo. 😉
Nebo zjistil, že už není v Anglii a jede po dálnici v protisměru. >😁
>😁 >😁 >😁 :yes:
Koukam , mladenci, ze se dobre bavite😄 Ja makam v zahranici na vylepseni nasi bilance zahranicniho obchodu, testuju moveho importera Jagu a vy , kurvee, se takhle bavite na muj ucet >😒] Ja si to budu pamatovat....... 😉
Jag tě nemít, tak neprodá ani auto 😉 😄 😄
Priznam se, ze by mi nevadilo byt tim, kdo tady zachranuje prodeje😄
...me taky ne, ovsem v pripade mit kocku za kacku (ale to bych toho asi moc nezachranil) 😉
Uz jsem to tady psal asi 10000000000000x😄 Jag neni vubec drahej, v porovnani s D3 je naprosto v pohode. A ojetiny jsou vubec v klidu. Jediny co te nesmi leknout je servisni hodina za 1140,- vcetne DPH ;-\
Jo a jeste jsem zapomnel. Marne me hladis po srsti! Uz na tebe spradam plany na straslivou pomstu😄 >😒] >😒]
>😁 >😁 nechám se překvapit.. PS. k tobě bych si toho Jaga snad zašel i prohlídnout
Stav se, kdyz ti bude stacit X-Type, tak jsi vitan. I moje bojova kocicka bude mit radost😄
ale kde 😄... PS. co je v holešovicích 😄
Vystava aut a AMT tam ma SuperV8 Portfolio. Tys to nevedel? Ja jsem snob, takze jsem byl na ofic akci, pro "luzu" jsou Holesovice😄 >😒] :-!
FAKT?? a nevíš do kdy to tam má být... a kde přesně? 😄
Fakt!!! Dneska zacali a je to tusim do soboty. Ma to byt normalne na vystavisti vedle T-mobile areny.
Sériová M5 má podvozek odleděnej na Nurburgringu a je vypiplanej do posledního detailu. Co se asi stane když zkratí a přitvrdí pružiny???? Podle mě se tím rozesere celý auto. Pokud chce někdo odstranit omezovač - fajn udělal bych to taky, ale do podvozku, do té perly bych rozhodně nezasahoval.
Podla mna je to hlupost, kedze toto auto nema prisposobenu aerodynamiku pre rychlosti nad 300 km/h. Aby sa z toho nestala lietajuce M5ka 😃