Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hartge pro M5 – No limits!

35 komentářů

Slušivý tuning.. Ta jede :yes: :yes: :yes:
Jo jo, dle mýho gusta. Hlavně ty pneu - to je jak ten borec z Brna >😁 Modří vědí 😉
Já červení sice neví, ale mě se líbí.. >😒]
to zase přehnal s práškama na růst plyšových ocasů... >😁 >😁 [odkaz]
Typickej mates na cestě z Vídně >😒] :yes: >😁
Ale co ho mohlo tak vydesit?
Na dialnici ho predbehol VW Fox biturbo. 😉
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes:
:yes: >😁 😉
>😁 :yes:
Nebo zjistil, že už není v Anglii a jede po dálnici v protisměru. >😁
>😁 >😁 >😁 :yes:
Koukam , mladenci, ze se dobre bavite😄 Ja makam v zahranici na vylepseni nasi bilance zahranicniho obchodu, testuju moveho importera Jagu a vy , kurvee, se takhle bavite na muj ucet >😒] Ja si to budu pamatovat....... 😉
Jag tě nemít, tak neprodá ani auto 😉 😄 😄
Priznam se, ze by mi nevadilo byt tim, kdo tady zachranuje prodeje😄
...me taky ne, ovsem v pripade mit kocku za kacku (ale to bych toho asi moc nezachranil) 😉
Uz jsem to tady psal asi 10000000000000x😄 Jag neni vubec drahej, v porovnani s D3 je naprosto v pohode. A ojetiny jsou vubec v klidu. Jediny co te nesmi leknout je servisni hodina za 1140,- vcetne DPH ;-\
...jezdim sluzebnim a Jaga mi jen tak nikdo nedovoli, ale pokud stoupne muj budget, pak klidne... 😉
mě taky ne.. 😉
Jo a jeste jsem zapomnel. Marne me hladis po srsti! Uz na tebe spradam plany na straslivou pomstu😄 >😒] >😒]
>😁 >😁 nechám se překvapit.. PS. k tobě bych si toho Jaga snad zašel i prohlídnout
Stav se, kdyz ti bude stacit X-Type, tak jsi vitan. I moje bojova kocicka bude mit radost😄
ale kde 😄... PS. co je v holešovicích 😄
Vystava aut a AMT tam ma SuperV8 Portfolio. Tys to nevedel? Ja jsem snob, takze jsem byl na ofic akci, pro "luzu" jsou Holesovice😄 >😒] :-!
FAKT?? a nevíš do kdy to tam má být... a kde přesně? 😄
Fakt!!! Dneska zacali a je to tusim do soboty. Ma to byt normalne na vystavisti vedle T-mobile areny.
Ok. Dík moc.. Asi určitě tam zajdu... A kde je ten servis? Taky v Holešovicích... že ti nevyhovuje lokalita
V palaci kultury, dneska tusim Kongresove centrum nebo tak nejak, misto uplne na pikacu😒
Aha... Já myslel že v Holešovicích... To bych neměl až tak daleko 😉
Sériová M5 má podvozek odleděnej na Nurburgringu a je vypiplanej do posledního detailu. Co se asi stane když zkratí a přitvrdí pružiny???? Podle mě se tím rozesere celý auto. Pokud chce někdo odstranit omezovač - fajn udělal bych to taky, ale do podvozku, do té perly bych rozhodně nezasahoval.
auto musi ladit dokopy (motor, kola, podvozok) ! ked zrychlis motor, musis "pridat" aj na podvozku atd... nehovorim ze novy podvozok bude vyvazenejsi (lepsi) pri 100kmh, ale pri 300km/h bude urcite lepsi ten novy !
Podla mna je to hlupost, kedze toto auto nema prisposobenu aerodynamiku pre rychlosti nad 300 km/h. Aby sa z toho nestala lietajuce M5ka 😃
BMW musi jednoznacne pocitat s tim, ze valna cast zakazniku velice rada zaplati za deaktivaci omezovace...Takze tvrdim to auto na to ma.
BMW chce samo udělat speciální edici ve které odstraní omezovač... takže aerodynamiky bych se vůbec nebál... spíš těch řidičů za volantem.. 😉