Technika
0
...kde jste všichni vážení z diskuzí Auto.cz???
0
Co je s GTIm? Píše nekrolog Seatu u VW? Nebo snad pro celý koncern? Mates jel na pohřeb kočky co doskákala? ZZ udělal z kola osmičku a zničil Cé jedničku? Lones studoval a studoval a zjistil, že bílá perleť není produktem amerického inženýrství ale výdobytkem lovců perel z Tahiti? Kucí, co je s váma se všema?? >😒] >😒]
0
Nový nickname? 😄 No podívej, pokud vím, tak se zrovna jede jeden srazík, ne? Takže většina nepíše ale prolévá hrdla vizourem. >😁 Já boužel studuju a vystávám fronty (ne na banány) a jsem rád, když sem stihnu vždycky v poledne na moment mrknout. ;-\
0
Napisu hlaseni, hned jak se trochu vzpamatuju😉
0
zajímavá změna... hoši z klubu ti nestačej..?
0
Uz jsem tady😄 Sice na to moc nevidim a klepou se mi trochu ruce, ale ctu te😄 Vcera vecer ti muselo zvonit v usich😄 Pekne jsme vsechny nezucastneny pomluvili >😒] Tes se , mame se ZZ zvlastni plan, jak nakopnout jednu micudu😉 >😁 >😒]
0
Tiez sa mi nejako trasu ruky >😁 . Cim to asi bude. 😉
0
No my si dali jeste slaf trunk na hotelu a nejsem dneska zrovna ve spickove forme >😒]
0
Prichod do Blavy o 3😁0 a ta svi** telefon ma zobudil o 6😁0. Keby to bolo raz za tyzden OK ale tento tyzden je to uz tretikrat. >😁 V robote sa ma hned opytali: Zase ? >😁 >😁
0
Čauko, já dorazil domů až dnes. Ten čtvrteční večer byl ve srovnání s tím pátečním sklípkem procházka růžovou zahradou. Jsem rád, že sedím na židli... Moc jsem toho za ty dva dny nenaspal 😄 O budíku mi ani nemluv! V 6:00 jsem na pokoji začal slyšet podivné hlasy. Než se ozvalo hlášení "rádio Hádi", tak jsem nechápal. Mates nehnul ani brvou ikdyž mu to řvalo u ucha >😁 Já vstal, nějak na to šáhnul a umlčel to. Usínám a za deset minut zase řev. To jsem se už fakt nasral a vytáhnul to ze zásuvky! Jenže ta *** hrála dál 8-s Šel jsem tedy po kabelu a zjistil, že jsem vyrval lampičku 😉 Taxem vyrval i ten druhej kabel a byl klid. Přísahám, že kdyby začlo hrát znovu, tak bych to rozšlapal a přistálo by to matesovy na Jagu >😒]
0
To vis, kdo ma cisty svedomi, tak dobre spi😄 >😒]
No, nejdřív je Seat "sportoví" začka, a teď z něj dělaj značku sporotvních dodávek