Novinky
0
...vydejcháte to??? >😒] 😉
0
Spiš jestli to vydejcháš ty až začnou dělat nového. >😁
0
Mě je to ukradený, ten novej se mi nelíbí >😁 Nejlepší je generace 97/01
0
Super nick >😒] :yes:
0
>😁 :yes:
Mám jeden offtopic. Na supercars.net údajně konkurence pro Veyron. Není to sice tolik elegantní, ale je to démonický 😉 :-! [odkaz]
Odešel příznivci milovaný a konkurencí nenáviděný hot-hatch, který fascinoval famózním atmosférickým dvoulitrem o výkonu 200 k s omezovačem v 8250, šokoval šestikvaltem, chovajícím se jako by jej zkonstruoval zkušený švýcarský hodinář a omračoval podvozkem, z něhož bylo úzko i Impreze WRX. Odešel Japonec s evropským pasem, který se mohl stát ikonou, nebýt poněkud podivného řízení, brzd, které mohly být o metr a půl lepší a zvláštního posazu za volantem. Odešel Pan Vůz, který za 700 000 nabídl takové sportovní svezení, jako žádné jiné auto té doby, svezení spojené se zpocenými dlaněmi, zrychleným dechem, tepem jako při sprintu, nervy napjatými k prasknutí a bubínky paralyzovanými řevem hliníkového čtyřválce i-VTEC. Loučí se Mr. Emoce, s nímž jste ihned po předjetí jiného auta nebo projetí vlásenky volali po dalším soupeři a dalších zatáčkách. Bude nám chybět, ale jen rok. Pak přijde čas ukázat, že skvělé GTI dostalo jen rok života na výsluní, že Mégane Renault Sport není rychlý ani na rovině a že Ford měl vyvinout raději nové RS. Let The Power Of Dreams come true. :yes:
Pekne napisane. Clovek to auto musi zazit na vlastnej kozi, aby porozumel tomu, co King prave vyslovil.
Nezapomen na GTAcko...to co tu popisujes je nadherne napsane a alfa tohle jeste umocnila o trosku vice protoze jeji zvuk sestivalce ti take bude znit jeste nekolik noci, famozne strme rizeni a ohromne rychla odezva na kazdy tvuj podnet, ktery autu das... a spocene dlane a rychly tep jsou beznou soucasti tveho zivota s ni 😉 CTR ma ale take muj obdiv 😉
Jenže nemůžeš srovnávat 3.2 V6 s čtyřválcovým dvoulitrem, kterýžto v době vydání CTR dělala Alfa jen 2.0TS 155 koní a 90 procent těchto motorů se rozsypalo po 50000 km.
Jooo, alfa. Tu jsem schválně nejmenoval, je tak trochu úlet, kvůli tomu motoru. Skoro bych AR podezříval, že se lekla potenciálu konkurenčních dvoulitrů, tak raději šla do V6. Bohužel GTA jsem neměl možnost vyzkoušet na trasách, kde obvykle jezdím, tak nemůžu přímo porovnat. Každopádně je parádní, pár věcí mi ale vadilo. Jistě, řízení je super strmé, jen se u něj zapomnělo i na tuhost. Mít necelé 2 otáčky volantu mezi rejdy a posilovač s účinkem skoro jako u módu City u Punta, to je opravdu na víc zpocených věcí, než jsou dlaně, zvlášt když je na tom řízení s přesností podobně jako CTR. A pak to ukrutně zoufalé řazení, rozsýpající se převodovka a taktéž ne moc dobrý posaz za volantem... Ale je krásná :yes:
Mas pravdu, prevodovka je nejvetsi slabina auta...u mne vydrzela pouhych 19tisic km... na kazdem aute vzdy najdeme nekolik chyb, tak aspon maji automobilky stale co vylepsovat 😉
Aj! 😒 Ještě že je na to záruka 😉. tak ať jezdí :yes:
je tu někd👋znáte někoho, kdo tohodle ďábla vlastní? rád bych se v tom svezl, byť i jako spolujezdec. šťávu zaplatím. :yes:
Klidne bych ti svezl, ale bohuzel jsem CTR musel z financnich duvodu prodat. Zkus se zeptat na hondaclub.cz, snad se nekdo najde.