Testy
ja som tiez vycitil z toho clanku, ze je to zabalene do akychsi sladkych reci, aby sme nikoho neurazili, ale auto samotne nie je az take vydarene. zvlast ked vyrobca pouzije starsi motor. a nenahradia to ani dobre sedacky s vyhrievanim. preto je asi cena tam kde je. moj nazor je ten, ze suzuki v europe pomaly ale isto zdochyna. cital som statistiku, ze v usa zvysili tohto roku podiel predanych aut o neviemkolko percent, tak asi len to ich drzi nad vodou. od samuraja to ide dole vodou. pekny den.
Co je pro jednoho tiché, pro jiného je dost hlučné. Lepší bude si to prubnout u prodejce sám a udělat si vlastní názor jak na samotné auto, tak i na redaktory.
Prepacte ze pisem k inej problematike ako by mali byt pri tomto clanku. Chcel by som poprosit redakciu aby pri videach davali aj zabery z interieru auta pri pruznom zrychleni alebo z 0-100. Clovek si moze urobit relativne dobry pocit o hlucnosti aj o zrychleni auta. Druha vec je ci by nemohli zrusit tu strasnu hudbu ktoru vzdy pridavaju k videu. Ak si xcem vypocut hudbu tak si radsej pustim Winamp 😉 . Napriklad pri teste BMW330i kde ste ospevovali krasny zvuk motora ste skoro vobec neukazali zvuk motora z interieru. Velmi pekne dakujem
Vyzera podla mna pekne, interier trochu Mazda 3 look, ale tiež by ma zaujimal skor diesel. Ale neviem čo za 1.9 tam mozu davať, lebo myslim ze starsie vitari chodili na PSA diesloch. A teraz myslim PSA 1.9 nerobi? Inac pomer cena/vybava je super.
Suzuki se řadí do skupiny GM, tak je jasné o jaký td jde. A ten je velice dobrý. Od fiatu přes opel až k saabu.
musel jsem se už zastavit u prodejce, protože v reálu je opravdu moc pěkná. Ten diesel bude "u suzuki upravená výborná 1.9 od Renaultu" -aspoň podle Carkeys.co.uk
NEVÍM JAKOU VYTAROU AUTOR JEL ,ALE MOTOR JE ODHLUČNĚN PERFEKTNĚA TÁHNE KRÁSNĚ OD SPODA.MŮŽU POTVRDIT Z VLASTNÍ SKUŠENOSTI NAJEZDIL JSEM Z PŘEDVÁDĚČKOU 20KM U KAMARÁDA V SUZUKI A ZLEPŠENÍ PROTI STARÉMU TYPU JE VÍCE NEŽ ZNATELNÉ
Mam 3dverovou,a jsem maximalne spokojen.Jede to moc hezky a vubec neni hlucna.Krom tohoza tu cenu nic podobneho nejde poridit.Vrele doporucuju
Zajímali by mě zkušenosti s používám G.Vitary po cca. jednom roce. Spotřeba, kvalita.
Vlastním dieslovou Vitaru od 15.11.2006 Najeto mám 5000 km. Jede velmi dobře na "necestách" údajně při srovnání s H Santa Fé špičkově. Je to dané stálým 4x4. U jiných ze zapíná zadní náprava až po prokluzu cca 15-25°Což je vlastně asi drobná v terénu rozhodující cukatůra. Nicméně do stovky můžeš zavřít mezinápravák, což u jiných nejde. Spotřeba byla u nového 10-11 l/100 km. Po 5 tis km se spravila na 8. Uvidíme jak dál. Hltač kilometrů to ale není. Ideální rychlost je do 130Km/h. rychleji jede taky a s chutí, ale otáčky jsou tak vysoko, že je vevnitř hlučná a spotřeba prům. vzroste o 1,5 l na 9,5. jede i 180km/h (podle tachometru) a pohodlně ale 4,5 tis ot., hluk a spotřeba . Chybí šestka! motor slušný, pohodlí dobré, jen volant nejde vysunout. Jde pouze nahoru a dolů. Mám rád ležatější posed a tady potom nedosáhnu na volant, nebo mám "dlouhé nohy". jel jsem i s H. Santa Fé. Je více na silnici, taky chybí 6.rychl. stup. ale lepší motor i výbava, ale cena je výš. Nová Suzuki Grand Vitara je výborná na smíšený provoz silnice, terén. Kdo jezdíte jen po silnici kupte neco jiného! Budete zklamaní z rychlosti na dálnici, spotřeby, ... Čaute všici.
Před rokem jsem byl postaven před problém, čím nahradit dosluhují cí NIVU.Jezdím často v náročném terénu a než jsem se rozhodl pro SUZUKI Grand Vitaru, vyzkoušel jsem na stejné trase a ve stejných podmínkách tzv."teréňáky"dostupné na našem trhu (KIA,Honda,Nissan atd.)Musím přiznat, že na NIVU nemá žádná z nich, ani Grand Vitara, ale ta je zase v terénu nejlepší ze spomínaných SUV.Jsem s autem velmi spokojen, spotřeba po ujetí cca 7000 km se dostala do rozumných mezí cca 8,8 l/100 km v běžném provozu( benzín).Limitujícím faktorem v terénu je celkem malá světlá výška (20 cm) a vedení výfukového potrubí. Už jsem 2 x "chytil", ale na štěstí jen hlínu.Tažné zařízení prakticky zgumuje zadní nájezdový úhel, což je třeba mít při jízdě v terénu stále na paměti.
S 5 dvéřovou dieslovou Grand Vitarou jsem jezdila od jara 2006. Po silnicích i v terénu. Je to úžasný vůz. Nehlučela, spíš jen hlasitěji předla, což bylo příjemné. Rychlosti nad 130 km/hod. pro mě byly tabu, nepotřebovala jsem tak rychle jezdit.
S Vitarou jsme byly kamarádky. Najely jsme spolu skoro 22 000 km. Až do minulého týdne, kdy mi Vitara zachránila život a sama se obětovala. Čelní náraz, airbagy....
Přežila jsem to a vděčím za to své věrné kamarádce a také samozřejmě osudu.
Tak díky a promiň mi to, moje Suzuko...
E.
S Vitarou jsme byly kamarádky. Najely jsme spolu skoro 22 000 km. Až do minulého týdne, kdy mi Vitara zachránila život a sama se obětovala. Čelní náraz, airbagy....
Přežila jsem to a vděčím za to své věrné kamarádce a také samozřejmě osudu.
Tak díky a promiň mi to, moje Suzuko...
E.
Auto.cz
"...Motor patří ke starší konstrukční škole a prozrazuje, že na jeho vývoj už nezbylo tolik prostředků, kolik by si tvůrci přáli. Je dosti slyšet i cítit, horší ale je, že do tahu je třeba jej točit, což není do terénu ideální..."
Autorevue.cz
"...Přes prvotní smíšené pocity se pohodlně usazuji do sedaček a startuji dvoulitrový motor pod kapotou. Jemné natočení startéru a nic. Psát nějaký román, tak napíšu „ticho na pěšině“. V kabině je klid a já směřuji pohled na otáčkoměr, kde vidím necelých 1000 otáček. Perfektně odhlučněný motor v klidu mne překvapil. Čekal jsem něco ostřejšího a "chlapského"..."