Novinky
0
Z boku jaternica (jitrnice).. uz to tu pisali.
Přejít do diskuze
Mozna neni az zas tak moc na co navazovat (hu!), ale tohle ma na Scirocco moc woman-look. Ja vim, ze Scirocco bylo na "drsnaka" moc maly a taky testosteronem zrovna nesmrdelo, ale Scirocco si precijenom predstavuju kapku "syrovejsi"; ne tak jako Capri (doziju se ho? 😄, ale vic nez tohle. Jinak je to pekny - nad conceptem R jsem se tu uz kdysi rozplyval ...
:yes: :yes: :yes: Dufam, ze to dotiahnu nie ako u passata,vpredu to ako tak zacina, ale ten zad a zadny previs no neviem asi otazka vkusu , mne to pripomina nafuknuty phaeton dohora. ;-\
Máš VW Passat a chceš si ho opravdu odlišit?Kup si naše samolepky Nový Passat!2 samolepky boční a k tomu jedna na kapotu zdarma!To vše jen za pouhých 890Kč!Jen 890Kč stojí,aby soused poznal,že nejezdíš starým Passatem!Nový Passat,samolepky pro ty,co se chtějí lišit...
Tak ten vnitrek je dost drsnej :no: ......ale zrejme je to v duchu celyho auta :no: , skoda ze se vedle souteze Auto roku nekona neco jako Obluda roku......tenhle passat je podle me vazne krok mimo, cemuz napomahaj ty obrovity previsy :no: .....to by
Ty seš dobrej zaslepenec apoštole, proč mu říkáš apoštol ??
Ta cena je fakt ujetá a tvoje názory taky...
Ta cena je fakt ujetá a tvoje názory taky...
Vim, ze ti neni moc dobre a proto tvuj prispevek omlouvam😄 Az ti bude lip, tak se sem vrat a napis omluvu >😒]
Zkus to s nickem... jestli se teda za některej z nich nestydíš. Ostatně stud, to je kategorie tobě asi neznámá, viď.
Ty fole, to sem se lek! :yes: :yes: :yes: :yes: Tak tomuhle bych rozuměl.. nevim proč, ale připomíná mi to 6ku.. Smekám, takhle má vypadat auto..
Mám dnes sice neveselo, ale tohle mě pobavilo. Jestli je ta róba daní za impotenci, tak je to skoro grátis.
...taky nadpis ma na nemeckom AMS obrazok noveho Scirocco (200😄: [odkaz]
Look to ma dobry, kedze to je z Conceptu-R :yes:
Look to ma dobry, kedze to je z Conceptu-R :yes:
Jó,matný chrom vypadá opravdu lépe než lesklý,ale mohla by to být standartní volba k určité barvě karoserie a ne doplněk za takový balík.
Apošzol začíná chytet dech. 😉 :yes:
Apošzol začíná chytet dech. 😉 :yes:
No ale za ty prachy.. tak mě nějak napadá jestli by ten Piech neměl tomu Pietscheriedrovi navrhnout, aby udělali něco s tím Volks v názvu. Třeba Teuerwagen.. Nebo něco jinýho, víc skutečnýho... >😁 >😁 >😁
BMW tedy rozhodně paketem nepotřebuje dopovat. To je sporťák od narození. Apoštol, jeho genialita spočívá v tom, že s ním můžeš jezdit jako s krásnou limuzínou, nebo si pořídíš matnej chrom, sedadla ze zebry a získáš sportovní šmrnc... tak proto ten souhlas u Apoštola a odmítnutí úprav BMW.
A je to tady, VW tvrdě vaří směrem k náročnejm jezdcům. Porsche tlačí na dvaceti procentní pilu... Matnej chrom? jednoznačnej souhlas - oslňuj jízdou. Sníženej podvozek u auta je samo špica (u ženskejch to platí obráceně). 6tisíc euráků - žebráš v Karlovce do čepice, že si zoufáš? Jo, tak až ti daj v práci almužnu, neroztoč všechno za míchaný patoky a nezapomeň něco odhodit na svůj dokonalej sen. APOŠTOL SEN. A až ho jednou koupíš, pořiď si do něho nový jeansy. Ať v něm nevypadáš jako šupák. BRAVO APOŠTOL. BRAVO VW-Porsche :yes: :yes: P.S. 18 palců - :yes: Akorát servi tu ozdobu kolem bočních oken...
Počítejme pánové, kolik by nás to vyšlo v případě dovybavení z příplatkové výbavy: 18" kola - příplatek nějakých 40 tis., mřížka spolu s okny v chromu dalších 15 tis., snížený sporotvní podvozek 20 tis., kožený interiér s chromovými doplňky 45 tis, k tomu audio, mlhovky a ostřikovače za nějakých 20 tis. Celkem: 140 tis, k tomu ovšem plnou záruku výrobce. Za kvalitu se prostě platí..
To si dělaj srandu? Kola, 4 repro, pružiny, mlhovky a lišta za 180tis? >😁 >😁 :no: Tak to je vážně možné jen u VW :no:
Maska z matneho chromu je super, posouva to auto designove hodne vyse, ale pouze v paketu za 180 000!!!! To je kotel!!!
A jéje, sranda paket 😉 , cena je taky srandovní 😉 . Pakety nemají smysl, auto se má udělat hezké hned napoprvé ...
Tak toto je bomba! 6000,- Eur za chromovu hlavicu riadiacej paky a CD prehravač so 4 repro! To sa bude predavat jak teple zemle.( zabudol som na chromove lišty okolo okien)