Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Morgan s palivovým článkem do tří let

31 komentářů

je to velká odvaha od tak malé automobilky. Sice mě se jejich vozy nelíbí, ale ta studie vypadá pěkně.
Uz zase? Ty ze jsi milovnik britskych votu? TVR ne, Morgan ne, u Jagu mas reci az beda a nakonec se ti libi Bentley(VW)😒 Ty si to u me rozlejes uplne😄 OT: v nedeli se jedu podivat na Concept8😉
No milovník britských vozů... Já mám rád akorát Jag.. Sem tam nějakýho Bentelyho a RR a Rover. Ale jinak TVR, Morgan, MG mi nic neříkají.. Tedy některý starý modely jo.. Ještě na Austin jsem zapoměl.. OT: KAM? >😁
Jo samozřejmě jsem zapoměl na Aston, ten mám rád hned po Jagu. A Lotus ten jak kdy..
KAM KAM KAM KAM KAM? >😁 >😁 :yes:
Zkusim nezapomenout fotak, abych te pak mohl trochu potyrat >😒]
prosím prosím 😄 😉 :yes: :yes: :yes:
AMT ma nejakou akci nekde u Benesova a poslali me pozvanku. Tak pojedu a uvidim, jak se toho importerstvi zhostili. Priznam se, ze kdyby tam nebylo to XJ, tak bych asi nejel😄
😉 :yes:
Hlavně dej bacha, ať se ti nepostaví plyšovej ocas až uvidíš tu nádheru >😁 >😁 >😁
Ocas mi stoji uz ted😄 Skoda, ze na svezeni asi nedojde😒
Ale jo, bisexuální paničky se rádi svezou.. >😒] jen ho musíš vypustit z kalhot >😁 >😁
Ja myslel svezeni v C8😉
já vim... těžko říct, co je větší vodvaz >😁
PS. jsem nevěděl, že Kytroen už začal dělat i C8ku 😉 To je nějaký SUVko viď >😁 >😁
Stejne ti jednou utrhnu usi ty kytroene >😒]
>😁 >😁 >😁 to je fuk, koupim si místo nich zrcátka u AMT Group >😁 >😁 >😁
Kup si je u MB nebo Skody, budes v nich mit i blinkry😄 >😁 Jen bych si je nechal trochu predsadit, abys je mohl pouzivat na kole😉
>😁 >😁
a že ne.. koupim je u Jaga.. budu je mít zelený >😁
Já mu je utrhnu asi hned! NEPIŠ tu zkomoleninu, nebo budu komolit tvůj nick, Mytschudo! >😒] Jo a C8 se vyrábí už dlouho 😉
Komol zajdo 😉 Kytroen, kytroen >😒]
;-\ :no: :no:
Dnes máš smysl pro humor 😐 .. C se čte jako K, po K se píše tvrdý y a hledat věčně přehlásku nad o mě taky zrovna neba..
Aha, dík za vysvětlení. Už vím, že tě mám číst jako "Mikek"...
Majkek😄
>😁 >😁
Toto znovuozivene Haeley (projekt Tempest) si uz videl? [odkaz] Maka na tom Gb Ind Krish Bhaskar, a okrem toho pripravuje ozivenie znaci Riley (velke coupe v style Mercedesu CLS) a Wolsley (superluxusne SUV v style RR)
Ne, vubec to neznam. Ja se spis venuji objevovani objeveneho😄 Takove evergreeny jako Lotus Esprit a spol😄 Teda jsem sice temer fanaticky vyznavac british cars, ale tohle mi prijde az moc BMW like😒 To uz ten Wiesmann je vic anglicky😉
není není, Wiesmann.. co s tebou ten krtčí tanec s pohupováním v bocích udělal... 😄 😲 >😁
Urva Marko, to je pěkný.. >😒] :yes: