Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Jaguar XK Convertible: ve Frankfurtu ještě ne

148 komentářů

je Micek (teda macek😄 ). Pekne a potvrzuje se, ze tmava mu slusi vic nez nijaka stribrna :yes:
tak tohle jsem nepochopil, jak to myslíš... 😄
To bylo jen rypnuti😄 Ty tohle XK moc nezeres, tak proto😄
Jo ták... no když jsem teď projížděl ty fotky z frankfurtu, tak jsem opět nabyl špatnej dojem..
[odkaz]
Jsou auta o něco rychlejší, jsou auta o něco spolehlivější a jsou auta levnější i dražší. Ale XK se prostě opět povedl. A souhlas: tmavé odstíny mu ladí k tělu. Už se nemůžu dočkat až ho uvidím poprvé naživo. Tipuju Václavák. >😁
Fantasticky ladne tvary, redakce nevezmete nas na predstaveni vozu, budu klidne nosit brasny... 😄
jak tak přemejšlím, tak jaguar nikdy neudělal nedokonalý auto......
Neser!!😄 Co E-type, priklad jeden za vsechny. Ono by se v ty jejich produkci dalo najit jeste par legend, ale tahle postaci😉
zkus si Tamina precist jeste jednou ;o)
Sypu si popel na hlavu, celou varku z nedaleke elektrarny😒 Rvu si vlasy a mlatim svoji dutou hlavou o zem!!!! Cetl jsem nepozorne a radne nastartovany jsem odpovidal😒 8-s
..no myslím, že se jim hlavně nepovedlo taky v roce 2000 Jaguar R1.. nebo jak se to jmenovalo.. >😁 >😁 :no: :no:
Promin......😒
😄 :yes:
v pořádku... :yes: 😉
Ozvi se mi na mail, pls😄
>😁 >😁
Souhlas se vsim. Docela rad bych to auto videl v zelene barve, pro Jagy tak typicke. Jinak ale fakt povedeny design i cele auto. 0-100 za 6.3 pr okabriolet tohohle typu je fakt solidni hodnota. Tohle auto ma dusi.
Tak tomuhle já moc dobře rozumím, na to já slyším. Kde se jen ty kočky berou? Většinou na podzim zalezou a na jaře se zase objeví. Letos máme krásné babí léto 😉
někdo sakra vyrábět auto, který se mi bude neskonale líbit a nebudu na něj mít. Koneckonců chyba není v tom autu, chyba je ve mně. Vždycky se mi líbí věci, který nemůžu mít... Teda čas od času si takovou věc pořídím... no věc... auto to není... věc to také není... ale je krásná 😄 Skoro jako to XK.
Taky ma na bokach ty zabry?😄
>😁 :yes:
Ale ono to je vlastne fuk. Zabry, nezabry, hlavne kdyz umi tuningovat radicku, ze jo?😄 >😒]
😄 Ty jedeš... >😁
Jen se ptam, abych mel dostatek informaci. Treba ti o radicku vubec nejde a vic ti zalezi na vyfuku😄 >😒]
GTI si tu diskusiu asi neprecital. 😉 Nastastie. 8-s >😁
Jsem ho ted asi nastval😒 Asi si nevsimnul smajliku na konci😉
GTI
Co je? Nějak se nechytám... Proč bych se měl naštvat?
Myslel jsem, jestli te nenastval ten vyfuk😉
GTI
Ne ne.
A Jozki myslel diskuzi u Focusu ST
GTI
>😁 No vidím, že tu nejdůležitější diskuzi jsem vynechal >😁 - Jozki to nevzdá. To nemůže vzdát. Ani já to nevzdám. Nikdy. 😉 ... >😁
>😁 >😁 :yes: 😉
>😁 >😁 musím říct, že na mě dělá dobrý dojem, už teď, což se nedalo říct minule o kupé.. a skoro bych řekl, že to je poprvé, co bych asi dal přednost konvi před kupé.. 😉
GTI
Jo, krásné. Vyřídím to u Jaguara 😉 :yes:
>😁 >😁 >😁 Konve Rty Blé. :yes:
>😁 :yes:
ten nadpis by moh vyhrát titul nadfpis roku na AUTO.CZ...škoda, že taková soutěž není... 😒
GTI
Míček je talent 😄
Jak na co a jak kdy, ale dík :yes: 😉
GTI
Jsou etalony, králové králů, esa es, guru, Apoštolové, ikony, rytíři srdce... Tak etalon - etalonem například nižší střední je od 1974 Golf. Ikoa je MINI. Král králů je přes čtyřicet let 911ka. Eso es je Aston. Navždy? Jo, navždy. GURU je GOLF GTI. Rytíř srdce je GRANDE, Grande Punto. Apoštol, věrozvěst krás, to víme všichni, to je PASSAT, etalon střední třídy. A pak je grál grálů, a tím je XK. Taky navždy... :yes:
a zenit je Lada 110.....
GTI
😄 Tak ta byla za zenitem, ještě než spustili výrobu 😉 :yes:
jo jo.... >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 :yes:
nechci provokovat, jen rikam svuj nazor - je to krasny auto, ale ne krasny Jag. chybi mi v tom ta ladnost skakajici kocky - nejvic patrna na XJ 220 ale ani predchozi XK nechybel, mela ho dost...imho je to proste krasne convertible, ale JKafg by mel jeste zamakat
Doufej, ze ti nekdo nenapise, ze to XJ220 byl kram, do kteryho nakonec nedali ten V12 a zadni svetla mel z Omegy😄 Jinak pro me je XJ220 jednim z aut mych snu :yes:
pro mě taky 😉 , ale faktem je, že jak napsal Guest, u novýho XK postrádám to co mělo předchozí a třeba má i 220.. Třeba ty fotky z Frank. ta druhá fotogalerie tady, tak tam XK vypadá na jedný fotce dost "plastově".. bohužel a ještě v tý stříbrný :no: :no: 😒
ja vim ze V12 mel jen koncept (ale ten V6 taky nebyl vzhledem k vykonum k zahozeni), a ze mel chyby, ale ja komentoval design.Mimoto mi XJ220 prirostla k srdci podstatne vic nez XK. nemel jsem nic ani prroti X-typu v kombi, protoze to si holt doba zada, jenze XK mela byt vykladni skrini a ztelesnenim hodnot Jagu a ono je to zatim krasne kupe/convertible co ma spis vzdalene pribuzne z rodu drave selmy 😉
Ja ti naprosto rozumim! Nove XK je kompromis, kdy Jag nutne musel udelat neco jineho, noveho a odkazem na historii. Taky tam mam par mist, ktery bych videl jinak, ale globalne se to auto povedlo.
Auto se povedlo velmi pekne, Jag se nepovedl 😐 je to jako kdyz si koupis zivou kocku, nebo porcelanovou, tvary budou podobny, mozna stejny, ale porcelanova nema osobnost, je chladna a nikdy te nenapadne zkoumat, jaky asi ma rodokmen..doufam, ze XK aspon bude hezky vrnet 😄
Jak to myslíš? Jako že se nepovedlo zachovat Jagnost u XK, nebo že se nepovedl Jag jako značka? 😲
Pozor! Jag bych si nikdy neodvazil napadnout jako znacku!! nesedi mi proste XK a jeho charakter pubertalniho spratka, co se chce co nejvic trhnout od rodiny..i kdyz to jsem trosku prehnal, ale tak nejak se mi nove XK jevi
jo tak to jo 😉 .. ale takhle bych to neviděl... je to produkt designu, a faktem je, že Jag chce směřovat na mladší klientelu a tak trochu tomu i vzhled nového XK odpovídá
jenze v Jagu ma jezdit uspesny gentleman v rukavickach z jelenice na golf a ne mlady pako v UncleSam do posilovny. skoda, ze to trh neuzivi, aby se znacky drzely na svych tradicnich mistech 😒
Porcelanova te zase nepokouse a nebudou z ni vsude chlupy a neznici nabytek😄
no, jako ja mam kocku doma, zivou, nabytek nenici, chlupy jsou v norme, charakteru ma dost..ale jmenuje se Lincoln..tak je asi uslechtila😄
mates má taky 😉
Ja taky, persana, chlupy jsou vsude, kozenou sedacku nakrajel drapkama na nudlicky, kouse, ale je to uslechtilej mazel😄 :yes: Jen neni v BRG😉
nekecej >😁 😉 , že ty si ho nechal přestříkat 😉 >😒]
Nenechal, ma porad stejnou barvu jako na ty fotce z vycviku😄 Teda kdyz se zrovna nevyvali v hline😄
tak ale tak to je trochu prasátko 😉 >😁 >😁 .. jestli on to není spíš takový Land Rover >😁 >😁
PS. co dělá noha? 😉
land rover >😁 >😁 :yes: :yes:
Noha se zahojila a uz mam zase normalni nahon, na zadni😄 Prase neni, do LR mu dost chybi😄 Uz jen proto, ze je tvrde domaci, muze jen na zahradu a tam je skoro vsude trava. Jen obcas se tam vyskytne trocha hliny a to se v nem probudi koncernove geny a hned je v ni, pak je LR nebo spis crossover od Jagu😄 >😒]
>😁 >😁 >😁 :yes: Tak ať se ti běhá.. nezapomeň správně obout, bude zima... >😁 😉
no mne se Lincoln uz tri dny neobjevil..ze by problemy ve FoMoCo? >😒]
To je nezodpovednost, nechat ho bez dozoru! Mas starch jestli nekonvertoval a neroste mu na zadech vlci srst😄 PS: Lincoln je dost dobry jmeno :yes:
celym jmenem Lincoln Mark VIII 😉
Tak to je moc pěkný jméno. 😄 :yes: :yes: :yes:
Spíš potkal nějakou pěknou Mazdu >😁 >😁 >😁 ... budeš mít koťata :yes:
ja ne, to Mazda asi predvede nejaky "velkoprostorovy koncept" 😁
No a to je ta chyba.. kompromis mi tentokrát příjde až přílišný, resp. Callum prostě není ten správnej chlapík pro vedení odd. designu u Jagu.. Aston zvládal výborně a tam měl zůstat.. Ford mohl najít někoho jinýho. Třeba když se koukneš na tu fotku s detailem zadního světla Iosisu [odkaz] tak by mi mnohem více štimovalo u XK, než to jaký tam je. Samozřejmě by se musel změnit celý design XK, ne jen světla, ale jen, že mi víc Jagovsky příjdou světla z konceptu Fordu. PS. Docela dost by mě zajímalo, jak by XK interpretoval legrační Bangle.. 😉
Prodeje ukazou. Ja tomu autu verim a nemam s nim problem. Mnohem vic musim kousat X-Type kombi.
myslim, ze Banglovo podani snad radsi ani ve snech nechci videt..jako Fiat Coupe se mi od nej libi, ale bojim se ze XK by bylo neco jako prave Coupe, akorat s kocickou v erbu >😒] a to mi k Jagu nejde..
no mě by to zajímalo a navíc si myslím, že ač se to nezdá, tak by Bangle možná udělal revoluci správným směrem, kdežto Callum se sice držel tradic ale celek mu trochu utek..
ale jo, neco na tom bude..Bangle by Jag priostril, ale kdyby treba z XJ udelal neco jako ze 7er BMW..to bys nechtel doufam😄
Ty mas teda chmurny myslenky😒 XJ od Bangla by bylo absolutni nestesti😒 To by bylo na urovni vyhynuti nejakeho zivocisneho druhu 8-s
Já myslím, že Bangle umí... A 7er je dobrá, prostě narostla, ale tvarově je fajn. XJ.. viz můj příspěvek níže.. jednou to přijde...
uznavam, bylo to krute a perverzni...takovy osklivy, zly..nepekna vec 8-s
ale tvrdá realita... i když samozřejmě XJ by funny Bangle je dost nepravděpodobný... hlavně ať ho nedělá Callum.. to co je na XJ dobrý by dal pryč, aby udržel svou interpretaci tradice a nakonec by to vypadalo jako stejně korejsky jako nová S-klasse
no a prave S-klasse a jemu podobnym se XJ nesmi stat, jinak uz pak neexistujou zadny pevny body a cely vesmir se jednou zhrouti >😒] je to o charakteru auta..a taky proto jezdim v aute 40let starem 😉
hmm to se máš (s tím autem), ale vesmír je neustálý pohyb, nemá žádný pevný bod >😒] >😒]
Pevny bod..mno..co treba chromovane pricky na volntu meho auta?.. >😁
tak to už se s ním moc točit nedá... >😁 >😁 >😁
detailisto😄tak treba..no dobre nebudu se hadat. pevnym bodem oficialne prohlasuji svoji postel. bez dukazu, je to axiom >😁
>😁
Jaky to je model? A nerikej, ze E-type, privodil bys mi srdecni prihodu😄
tak já radši běžím pro resuscitátor... >😁 >😁
E-type to neni, ani moc exotika, ale je to "sixties" jak vyšité, motor do V, velke dvoudverove, razeni pod volantem, ohromny prostor..no a tak... 😄
Tak ven s tim!!!😄
ale to Vam stejne nic nerekne, jmeno je znamy - byla to masovka, ale z techhle let ji znal malokdo, a vzhled je nutno posoudit LIVE..az to najdu dam link na fotku
že by trabiho kombi >😁 >😁 >😁
no dovol 8-s 8-s trabi to nejni, je to Ford
Cortina?
[odkaz]%2005/P103006… ze nevis co to je? 😄
kolik to má motorů? 4? >😁 >😁 ... no není to můj šálek čaje, ale mám k tomu úctu...
ma jen jeden, a je to celkem pohoda..no, mit na E-type...jezdil bych v necem jiným😄
Mít na E-type, koupím si XK a XJS >😁 >😁
souhlasim..puvodni XK a XK convertible jsou nadherny auta..TO je duse Jaguaru! a co se tyka mojeho auta..to jaky ma tvary poznas pri myti, kdyz je musis vsechny pohladit nejlepsim samponem, rozlestit jelenici, nechat vsechny oznaceni vyblyskat..pak pochopis ze to co na fotce vypada nudne ma svuj smysl v kazdy krivce..a to nemluvim o pocitu z jizdy..
Lestit Jaga je stejna pakarna jako lestit Apostola😄 Je teda fakt, ze se ti pri tom nedela zle od zaludku jako u toho Apostola, ale ruce bolej stejne😄
Uzasny Taunus? :yes: 😉
je to on, Uzasny Taunus😄mam dva😄a opruz mi to neprijde, i kdyz Apostola..no, proste radsi do mycky😄
Taunus je absolutni klasa!!! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Nebojis se s tim normalne jezdit? Asi by mi prasknul kok*t, kdyby mi to nekdo odrel😒
no, kdybys to chtel vyzkouset, tak ten druhej bude muset z domu😒ale jezdim s nim pomerne malo - skoro cele leto byl u mechaniku😄 - o to vic si to uzivam, kdyz uz je v poradku..
Tobě by k*k*t prasknul při úplně jiné příležitosti >😁 >😁 >😒] 😄
Hele, ty si spis hlidej svoje koncovy svetla😄 Je tady jeden krasavec, co krasavec, primo svihak, ktery se chysta na tvuj vyfuk >😒] Nakonec se ten gelik bude asi hodit, co? >😒] >😁 Mam ho pozvat?😄
No jistěěěěě >😒] :yes: Uděláme vláček a připojí se i Pendolino. To je téma, viď GTI? >😁 😉
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] Nakonec to dneska nebude az tak spatnej den. Bavim se kralovsky! :-!
A co teprve v Brně >😁 To bude sekec mazec >😒]
>😒] >😒] Az brestanu brecet od smichu, tak neco napisu😄 😄
:yes: >😁 Taky se tu válím 😄))))
Tak si hlavne nelehej na bricho a nevystrkuj zadek😄 >😒] Je tu teplo a nebezpecno😄
Já radši ležím na zádech >😒]
Ne to né, myslel jsem, že by udělal XK... 6ka se povedla, myslím že GT/kupé legrační Bangle umí :yes: Ale přijde doba, kdy se s XJ bude muset hnout, chtě nechtě, to si uvědomuji, ale jak a kam to bude hodně zajímavý.. jestli bude ještě Koventry na mapě.... 😒
Same depresivni myslenky😒 6ka povedena, Bangle umi, XJ se bude hybat, Coventry zmizi z mapy...😒 Hororova scena jako prase. Trochu pozitivniho mysleni!!!😉
6ka se mi líbí, po stále ještě současným XK je to asi druhé auto, co bych v téhle kategorii bral.. Bangle podle mě umí, taky jsem to nemohl dlouho rozdejchat (kéž by to tak bylo i s novým XK).. XJ se hnout musí současnej vzhled nelze už téměř posouvat (jedině Callum by to svedl, ale už by to nevypadalo jako XJ) a Coventry má podle mě s XK jednu s posledních šancí začít trochu vydělávat, protože Ford už další prachy sypat nebude, takže jestli se to nehne, tak na Jag se budem chodit koukat jen do můzea (teda já jo) 😉.. Coventry bude stát dál, ale továrnu koupí korejec a bude tam vyrábět auta z Frankfurtského pavilonu s nápisem ACHTUNG! KOREANISCHE AUTOMOBILEN IM INNEREN! 😒
Mým snem je navrhnout XJ 240...
jak by vypadala?trosku se rozepis😄
Taky by me to zajimalo!
mno... chtěl bych navázat na 220ku, ale kreslit neumím, takže by to asi vypadalo jako od medvídka Pů >😁 >😁
ale, ze Stokorcového lesa je do Coventry jistě daleko Kryštůfku Robine, pryč s falešnou skromností a převálcuj taťku Calluma😄
Taťka Callum už měl ležet pod drnem anglickýho trávníku... nebo dělat u Astonu.
pravdou je, že jednou jsem si zkoušel tak trochu čmárat, trochu jsem "vykradl" Callumův R-type. Chtěl jsem něco podobnýho, ale s jemnější zádí (tu jsem nekreslil), změnil jsem křivku oken podle sebe, a příď jsem chtěl s negativním sklonem jako u Xj series III.. [odkaz]
Pridej, vypada to nadejne :yes:
možná někdy, já nakreslil jen tohle... a co jsem se nagumoval >😁 >😁 >😁
Takze jsi ted uplne vygumovany?😄
naprosto.. >😁
to je dooost pekny :yes: :yes: takhle melo vypadat XK!
No proč ne, ale klidně by to mohlo bejt i jako plnohodnotný 2+2...
[odkaz] >😒]
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
tak to je humus >😁 >😁 >😁 >😁 ten ale leží nad drnem, ne pod drnem >😁
Rouhaci!😄 to mas z vlastni zahradky nebo jsi byl zase na "lupu" u sousedu?😄
To pěstují u sousedů.. >😁 ... v Praze v jezuitském paláci.. Callum je jezuita.. ani nemrkl, když jsem ho fotil >😁 >😁
sakra, to asi nemate moc dobry sousedsky vztahy co?tohle mi sousedi pestovat .....8-s
Vpohodě... vynáším do něj odpadky >😁 >😁 >😒]
Sousedi jsou rádi a já nemusím k popelnicím, aspoň ušetří za krmení... Už víte z čeho vznikají ty křivky u Astonů a Jaguárů >😁 😉
je to takové..rozplizlé..jestli podle toho nevzniklo spis Hyundai coupé predchozí generace >😁
No korejci kopírujou kde můžou >😁 >😁
tak to je hustý a to doslovně.....