Novinky
0
neviem preco ale ja si akosi nemozem zvyknut na ten dizajn... 😐
Tak, kto chce fotky (170ks) z IAA nech sa ozve. Pokusim sa to zozipovat a poslat niekedy vecer. Aha, a na koho nemam adresu - nech mi sem nejaku napise. (a vyprazdnite si schranky ). Reportaz o tom, co som avizoval zverejnim postupne nasledujuce dni. Podotykam, ze nebudem ziadnu znacku setrit - bohuzial to co tam drviva vacsina vcera predviedla vo forme informacnych a propagacnych materialov / organizacie a personalneho obsadenia mi tu nesetrnost znacne ulahci. Takze bude vela :no: , a zopar :yes:
😉
😉
že mi to děláte schválně a eSko sem ani nedáte.Je to nadherný vůz akorát mi tady chybý to černý 500kilo 😉 :yes:
:yes:
Pánové, tohle je vesmírná odysea naživo :yes: :yes: Tak já tě zdravím do Frankfurtu 😄 :yes: a cítím lehké dojetí. Tohle zažít, to je fakt sci-fi na stole 😄 Těšíme se na fotky :yes: :yes:
GTI, ja uz tam nie som. Bol som tam vcera od 8.00 do 15.15 Viac-menej sluzobne. (Ten nadpis bol iba na prilakanie pozornosti kvoli fotkam - pripustam, ze trochu nevhodne zvoleny). A za tych par hodin by som vam nemohol napisat nic - bolo to prilis malo na prehliadku a stretnutia z ludmi, fotenie, atd... Na pisanie proste cas nebol.... Ale na fotky sa tesit mozes 😉
tak dopadla nova sklasse pri celnim narazu z mazdou [odkaz]
v mazde zemreli v sklasse vyvazl ridic bez zraneni na fotce to ale nevypada moc ruzove 😒
v mazde zemreli v sklasse vyvazl ridic bez zraneni na fotce to ale nevypada moc ruzove 😒
to musela bejt rána jak .......Testy se musej dělat všude a pořád řekl pan řidič :no:
ten ridic mazdy 24lety kluk predjizdel v zakazu a srazil se celne z testovaci s klasou. rana to musela byt pekne pri predstave ze oba jeli jen 60 to je jak kdybys v 120kmh vletel do steny nebo stromu.
jem tiše koukám a řikám si je to tak nádherný nebo si to jen přeji? nn je to KRÁL králů prostě monument :yes:
Neviem, ale zda sa mi, ze ked by zmizli 3-cipe hviezdy vyzeralo by to auto ako koreiska napodobenina stareho S-ka s patricnou kamuflaciou, vid uz vyrabane podobne kopie.
chce to vidět v reálu,pak mi dáš za pravdu :yes:
Pekný,reprezentativní auto,jistě vynikající,ale se čtyletým zpožděním na BMW.Hlavně interiér a ovládání jsou takovou kopií,že by měli u Mercedesu platit Copyright.
Myslim že předešlá S Klasse měla přímo baroktní tvary a hlavně interiér byl jeden z nejkrásnějších umělěckých děl. Tohle je takový umělý, jako by vůbec nepřemýšleli co dělaly. Kde je ten luxusní byt, tohle je vypadá jako z nákej studie...
Mercedes pry pripravuje model CLR, coz ma byt neco jako CLS, ale o jednu tridu vyse a ma byt postaven mezi Sklasse, z niz bude vychazet a Maybach. vice info a male foto [odkaz]
dnes jsem jí viděl na vlasní kukadla v Letnanech,je to mohutný jak jak W140 mamut.Super kočár :yes:
Am 24. September rollt die neue Mercedes S-Klasse zu den Händlern. Bereits ein Jahr später, ab Herbst 2006, soll das Mercedes-Topmodell dann als Coupé und als Allradvariante 4Matic zu haben zu sein.