Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ja osobne mam 193cm/120kg a doteraz som jazdil na starom Yarise a Fabii. Ja osobne som sa vo Fabii citil ako serdela v konzerve, kdezto v starej yariske to bolo OK. A to bolo jednym z mnohych dovodov, precom si kupujem novy Yaris, lebo vo vnutri je vacsi ako Fabia. 16.7. ho budem mat, ale co som skusal testovaciu jazdu, je to rovnako vpoho ako v starom Yarise. So Swiftom to porovnat nemozem, nikdy som vnom nejazdil, ale mne sa vonkajsi dizajn paci, ale rozhoduje vnutro a to som nevidel. Pokial ide o kvalitu auta, je podla mna TOYOTA jednoznacne spicka na trhu a nedam na nu dopustit. :yes:
www.yaris-club.com 😉
A ten stredovy panel je podla mna dost originalny. Kam sa hrabe swift.
Ale kedze mi v tom starom Yarise velmi prekazali tie nemozne plastove "vyklenky" po stranach stredoveho panela a na fotkach vidim, ze "novy" Yaris ich tam ma tiez, tak sa obavam, ze to bude rovnaky "pruser" ako v starom Yarise. 😒
Já jezdím Yarisem už 6 let (první typ bez posilovače) a jsem maximálně spokojen (188cm/100kg).Koupil jsem si ho právě díky velkému vnitřnímu prostoru.Problémy se schránka ma na panelu jsem ani nezaregistroval. Tě
Teď již cca rok obcházím prodejny a hledám náhradu ve stejné kategorii.
Zaujal mě (a projel jsem se)Renault Modus a Honda Jazz ale stále mi něco chybí.Jsem zvědav na nového Yarise,
Můj sen najít auto s japonským motorem a karoserií a francouzkými sedadly a výbavou zůstane asi jen sen.....
Ale ti dvaja s vyskou 173cm by ho (Yaris) urcite za ine nevymenili :-! - teda chrobaka v hlave maju az teraz, ked mohli vyskusat moj novy Swift 😉 - hlavne sedacky a dynamicky potencial motora ich dostal :-!
neskusal swifta a tak neviem posudit. Viem len, ze som s yarisom max spokojny a urcite by som nic ine ani nechcel vyskusat. Panel v yarise je perfektny akurat uznam, ze tie plasty mi dost vadia. Inac yaris mam 4rok a je na udrzbu bezproblemov a este aj vyzera pekne dizajnovo co o swifte sa neda povedat. Ale aj tak si myslim, ze zavisi na vkuse a tak ako yaris tak aj swift ma nieco lepsie a nieco horsie akurat toyota pre mna bude stale No.1