Novinky
0
By mne zajímalo, jak funguje ta inzerovaná střecha, a jak s ní EOS vypadá. Asi skvěle... To auto je dokonalost sama... Interiér je typicky VW suchý. Typický němec.
0
...tady jsou fotky se skladanim strechy: [odkaz]
0
Za odkaz diky. Sice tam nevidim moc tech 5 dilu, ale vypada to docela slusne, i kdyz 25s je fakt dost pomale, ale na druhou stranu zavazadlovy prostor i po stazeni strechy je velmi slusny.
0
zdar JP 😄 a kam sa ponáhľaš?...keďže 25 sekúnd sa Ti zdá pomalé...myslím, že vzhľadom na systém otvárania je to O.K., aj Peugeotu 307 CC to trvá 25s a je to trochu "ľahší" systém otvárania...
VW nie je zrovna moja najobľúbenejšia značka, nebudem sa do detailov rozpisovať prečo tomu tak je, ale zhruba je to v strohosti designu a vo vysokej odcudziteľnosti áut celého koncernu VW (dlhoprstí majú príliš veľký záujem o autá tejto značky a jeho koncernových súrodencov, však oni vedia prečo ich kradnú) ;-\
ale k veci: tak ako z titulku môjho príspevku vyplýva, tak toto je prvé auto od VW po dlhej dobe, ktorému "kabát" veľmi pristane. Štúdia C-Concept bola pre mňa prekvapením a o to radšej som, že až na pár detailov ju zhmotnili do "sériovky"....toto auto je plnohodnotným príspevkom VW do rozrastajúcej sa rodiny Coupe-Cabrioletov....a určite autom, o ktorom veľmi porozmýšľam pri nasledujúcej kúpe.... :yes: :yes:
ale k veci: tak ako z titulku môjho príspevku vyplýva, tak toto je prvé auto od VW po dlhej dobe, ktorému "kabát" veľmi pristane. Štúdia C-Concept bola pre mňa prekvapením a o to radšej som, že až na pár detailov ju zhmotnili do "sériovky"....toto auto je plnohodnotným príspevkom VW do rozrastajúcej sa rodiny Coupe-Cabrioletov....a určite autom, o ktorom veľmi porozmýšľam pri nasledujúcej kúpe.... :yes: :yes:
nemam rad vw a ani tohle stvoreni mit rad nebudu. zadek je okopcenej megane..
vychvalovačům VW. Asi proto, že když je chválím, vím co dělám. Takže tady udělám řídkou výjimku. Tohle cabrio je dokonalá práce. BRAVO VW :yes:
Pokud bude vypadat Focus Cabrio jako studie Vignale, tak tahle seredka zmizi v propadlisti dejin... To se vam to vsem fakt libi? 8-s
i kdybych na to mel nejaky takovy modni vozitko si chtel poridil tak tohle by mym favoritem nebylo...
az na tu pealubku, ta je fakt oskliva, zvlast ten stred. jo a jeste z jednoho pohledu vypada zadek jako saab 9-3 cabrio, ale ten si mi docela zamlouva...
UPALTE HO......!!!!!!!!!
...myslis za tu Vectru bez strechy??? >😁
..TOHO TAKY.... >😁 >😁
Poskej jeste 14 dni a budes mit moznost😄 V pripade , ze selze tvoje Zippo, pujcim ti svuj z pruhledneho plastu za 6,- >😒]
...nebude lepsi se sejit u taboraku??? >😁 Zapalovacem se podpaluji cigarety, znalci pouzivaji zapalky! >😁
My s ciellem jsme mladi, dynamicti a ..... , takze kourime cigarety, protoze nas aktivni zpusob zivota nam neumoznuje se nicenim zdravi jeste zdrzovat >😒] >😒] >😒]
Kdyz nicit, tak systematicky a s gracii a burnout jsem zatim taky neabsolvoval. 😉
Uhli si privezes svoje nebo bude stacit ciellova slivovice?😄
Tvrdy nepiju, pak divocim! Ale vypalit se umim, mockrat se mi to nepovedlo, ale myslim, ze tak tri navraty domu manzelka nezapomene >😁
Ja taky nemyslel, ze bysme te nechali ji pit! Myslel jsem polit a zapalit😄 Ja myslel, ze tam u vas, je tvrdy skoro povinnost😄
...jsem pristehovalec, me srdce bije pro severni cechy, tady je prace, rodina, dum...ale slivovice mi nevoni. Na pranyr, ci hranici si stoupnu i bez slivovice! Ted jsem si poskorpil GTI-ho u BMW...bude Vas vic! >😁
coz je u VW neobvykle, vevnitr hruza, predevsim ta palubka - coz je jejich standard. Dobre zpracovany ale strasne nevkusny. Skoda. Jinak asi nejlepsi ctyrmistne CC ve tride, o tom zadna.
Delka auta 4,41m. No nevim, na kabrio dost dlouhy, muj kombik je jen o 8cm delsi a je to docela velkej stehovak. 😒