Novinky

Zpět na článek

Frankfurt živě: nové Jeepy Patriot a Compass

19 komentářů

...zvyknout, zatim ty tvary nedokazu asi uplne stravit, zvlaste zadni lampy Patriota mi pripadaji, jako by byl nekdo z vyvojoveho tymu Skoda na praxi u Jeepu. Nebo je kupuji naprimo! 😉
..pardon Compassu...
souhlas, akorát jsem si prohlédl obrázky a chtěl jsem napsat to samý. Takovýhle zadní měla mít Oct II. A mohli si ušetřit ty "záplaty", co tam jsou.. 😉
no presne....pri Compasse im asi pomáhal niekto zo škodovky....zadné lampy o tom svedčia....ale všimnite si tie tvary....tých amíkov nič nenapadá.... >😁 nuda....
Ale napadá, jen jim nesmí stát za krkem Dieter. 😒 >😒]
>😁 viem, narážaš zase na ten "Tvoj" Cadillac....ja uznávam, je to Tvoja srdcovka, ale já tých "amíkov" nejako nemôžem....i keď "Kadíkov" nechcem porovnávať s týmto tu....ale aj tak nemôžem.... 😉
...projel jsem zahranicni stranky a Auto.cz je prvni, kde jsou tyto fotky! :yes:
Nie su 😉 Pred cca. tyzdnom-dvoma som hodil do nejakej diskusky tieto iste obrazky z tal. Quattroroute 😉
[odkaz]
...no jo, ale na strankach www.marko.cz, nebo sk na me kouka pouze sdeleni, ze stranky nebyly nalezeny...Jestli je udelas, budu te mit ve Favourites! 😉 Dobre na Quattroruotte moc nechodim.
..a vies, ze som uz rozmyslal, ze si stranky urobim a hodim tam nieco... Teraz sic nemam cas, ale az bude, tak v tom nieco podniknem 😉
Hlavně "házej" až se vrátíš z Frankfurtu 😉 >😁 :yes:
Uz sa to kazdou hodinou blizi. O polnoci odchadzam, rano som vo F. - vsetko tam nafotim, a vraciam sa domov. Zajtra sa z toho"zatahu" vyspim a potom hned rozoslem fotecky. 😉
jaka je cena za zarazeni do databaze prijemcu??? 😉
free of charge 😉 Akurat sa bojim toho, ze to nepojde odoslat ani zazipovane lebo toho budu mraky....ale to doriesime az sa vratim. 😉
Uz jsem to chtel psat😄 To byla nase debata o gazikach. Od te doby sedi ciello v kaclu a nahlas si opakuje GAZIk, GAZIK, GAZIK.... >😁 >😒]
>😁
off roady nemusim, snad jedinou vyjimkou je Range, ale tohle mi zas tak nevadi..
Na Patriotu prosím vyměnit přední lampy za hranaté - oválové a starý dobrý Cherokee (1984 - 2001) je zpátky! Pod kapotu ještě moderní šestiválec a sem s tím!