Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rinspeed Indy: Porsche pro starou cihelnu

33 komentářů

No zvenku pěkný, to jo. Ale ten plyš vevnitř... To je parodie...
Parodie na co? 😐
na druhou polovinu 70. let. na éru glamrocku...
Alcantara neni plys! Plys mas v Blitzu na korbe😄 Teda kdyz mas lux upravu lozneho prostoru, aby se postavicky citily dobre😄
Tak se na tu Alhambru, či jak se to jmenuje >😁 , podívej na fotce. Na tom volantu to vypadá, že až se trochu člověk spotí, a jako že jo, tak to bude za chvíli celý takový... Mě se to vzhledově nelíbí a ještě v týhle švýcarský šedi mi to přijde takový laciný... A na tom stropě taky ne. Jinak z venku, dobrý, akorát mi ta bílá, skoro jako každá bílá, přijde hrozně sterilní. 😉
PS. postavičky se cítí dobře i bez ní, ale budu uvažovat o vypolstrování pravou šedí "Essen".. dodává to Krupp. 😉 >😁
essen kruppen? To uz jsem nekde slysel😄 Alcantara je dobra. Na fotkach to mozna neni to spravny, ale v realu je fajn. Na volantu je mozna jeste lepsi nez kuze.
Na volantu JE lepší než kůže. A nemyslíme si to jen my dva. Podívej se do kokpitu opravdových sporťáků a najdeš jí v každým nebo každým druhým.
Je fakt, ze kdyz se ti trochu zpoti pracky, tak muze byt kuze i neprijemna😒 Musim vzit zlutou izolepu a nalepit si na volant ten prouzek😄 Ten je vazne dost dobrej :yes: Alcantaru na volantu maj i F1.
Já mám raději GT, než vyložené sporťáky. GT je něco jako vlak. 😄
Vlak? Ty mas rad vlacky? A nejvic ty, ktery maj na lokomotive "V"?😄
proč "V"... tomu nerozumím.. Ale vláčky mám rád. To je pravda. Tedy mě se všeobecně líbí všechny dopravní prostředky...
V fur viktoria😄 Ty ani nevis co mely postavicky na lokomotivach?😄
jako na německejch lokomotivách? myslíš? 😉
Ty máš rád právě tu sportpásku >😒] >😁 >😁
Kdybys byl pořádnej frajer, tak by sis na volant dal cyklosportpásku 😉 >😒] Co je ale imo úplně nejhorší, jsou volanty, kde je část ze dřeva, byť ušlechtilýho. To je fakt hodně špatný :no:
To me az tak nevadi. Treba v zime XJ s vyhrivanym volantem.... :yes: 😉
Ale to leštěné dřevo na omak. Navíc když se ti spotí ruce... :no:
Me to nevadi. Asi bych si to teda dobrovolne neobjednal, to je pravda, ale taky me to nijak nerve zily😄 Vic mi vadi, kdyz je venec slaby. Treba zakladni volant BMW je katastrofa. To uz by byl lepsi joystick😒
Jen jedno slovo: NASTUP! Slyšíte ho všichni. Ne, nemůžete. Nenastupuj, pokud na to nemáš. A o penězích se teď nebavíme. Musíš na to mít hlavu, ruce, nohy a oči. To auto je čisté a dokonalé, jako sněhobílá barva na něm. To je óda. Dnes večer si budeš přát jen jedno. Ať se v něm někdy můžeš svézt. No, možná jen ho vidět a slyšet. PS: Úžasné fotky :yes: Zejména ta s vlajkou :yes:
"A o penězích se teď nebavíme. Musíš na to mít hlavu, ruce, nohy a oči."

S timhle asi Rinspeed nepocital, kdyz tam dal cidla na parkovani >😁
Taky jsem si jich pak všiml 😄 Ale to nejsou čidla na parkování. To je systém sledující auto za tebou. Upozorňuje tě, jak daleko je druhý Rinspeed >😒]
nesmrtelna legenda, ktera v kazdem svem milimetru ztelesnuje ty nejslavnejsi zavodni trate sveta, ta ktera svym zvukem obsahne ty nejdokonalejsi skladby co kdy byly napsany, ta ktera Ti rekne o vsech śvych hrisich a presto ji budes milovat, ta ktera milosrdne schova Tvoje hrichy kdyz ji vedes..Tva 911, 4ever :yes: :yes: :yes:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Celkove se mi to libi, ale dve veci mi tu nesedi: ta sachovnice a napis /ale prekousnul bych t👋, co je ale humac, ty dvere!!! To je hnus, Velebnosti!!!
toto porsche se povedlo obvzlast ty 315 vzadu to sou valce jak cip
trochu me stve ze nesahli na motor protoze ta 997 neni tak ziva jako 996 mel sem moznost se povozit v obou ale jinak by mi to stacilo 😉
Vytiahne to 130 ? Ale kde si dám bycikle a detský kočík ? PS dúfam, že čoskoro príde doba, keď nielenže zase budú zatvárať takých magorov, čo takétakéto vlastnia (vaši scheyschelskí ekonomickí kriminálnici) a čo na tom jazdia (robia machrov, ohrozujú oklie, robia hluk a smrad), ale aj takých čo to vyrábajú, píšu o tom a hlavne dementne prispievajú do takýchto ***ských diskusí. Nikdy som netušil, že raz budem túžiť stať sa velitelom koncentračného tábora 😒
Čoskoro táhni do tý prde*e kde si se narodil.
Tak to už by si měl bejt dávno zavřenej, ty yntelikente :no:
neviem, čo si chcel týmto príspevkom povedať, milý rodák...ak ťa rýchle autá nezaujímajú, tak na auto.cz nechoď! je to taký poblém? ja tiež nechodím na weby o zdravej výžive a nenavážam sa tam do diskutujúcich, keď nemám čo konštruktívneho povedať...či si si chcel len vyličiť komplex, že na také auo nemáš?...fakt nechápem takýchto ľudí... 8-s
podle me jsou ty fotky uplne bozi. dokonaly. to auto taky neni k zahozeni... 911 je 911
dokonale, nenachadzam chyby !!! :yes: len namiesto tych stvorcekov by som dal klasicke biele cislo na ciernom stvorceku. to by sa hodilo viac 😉