Novinky
0
No zvenku pěkný, to jo. Ale ten plyš vevnitř... To je parodie...
0
Parodie na co? 😐
0
na druhou polovinu 70. let. na éru glamrocku...
0
Alcantara neni plys! Plys mas v Blitzu na korbe😄 Teda kdyz mas lux upravu lozneho prostoru, aby se postavicky citily dobre😄
0
Tak se na tu Alhambru, či jak se to jmenuje >😁 , podívej na fotce. Na tom volantu to vypadá, že až se trochu člověk spotí, a jako že jo, tak to bude za chvíli celý takový... Mě se to vzhledově nelíbí a ještě v týhle švýcarský šedi mi to přijde takový laciný... A na tom stropě taky ne. Jinak z venku, dobrý, akorát mi ta bílá, skoro jako každá bílá, přijde hrozně sterilní. 😉
0
PS. postavičky se cítí dobře i bez ní, ale budu uvažovat o vypolstrování pravou šedí "Essen".. dodává to Krupp. 😉 >😁
0
essen kruppen? To uz jsem nekde slysel😄 Alcantara je dobra. Na fotkach to mozna neni to spravny, ale v realu je fajn. Na volantu je mozna jeste lepsi nez kuze.
0
Na volantu JE lepší než kůže. A nemyslíme si to jen my dva. Podívej se do kokpitu opravdových sporťáků a najdeš jí v každým nebo každým druhým.
0
Je fakt, ze kdyz se ti trochu zpoti pracky, tak muze byt kuze i neprijemna😒 Musim vzit zlutou izolepu a nalepit si na volant ten prouzek😄 Ten je vazne dost dobrej :yes: Alcantaru na volantu maj i F1.
0
Já mám raději GT, než vyložené sporťáky. GT je něco jako vlak. 😄
0
Vlak? Ty mas rad vlacky? A nejvic ty, ktery maj na lokomotive "V"?😄
0
proč "V"... tomu nerozumím.. Ale vláčky mám rád. To je pravda. Tedy mě se všeobecně líbí všechny dopravní prostředky...
0
V fur viktoria😄 Ty ani nevis co mely postavicky na lokomotivach?😄
0
jako na německejch lokomotivách? myslíš? 😉
0
Ty máš rád právě tu sportpásku >😒] >😁 >😁
0
Kdybys byl pořádnej frajer, tak by sis na volant dal cyklosportpásku 😉 >😒] Co je ale imo úplně nejhorší, jsou volanty, kde je část ze dřeva, byť ušlechtilýho. To je fakt hodně špatný :no:
0
To me az tak nevadi. Treba v zime XJ s vyhrivanym volantem.... :yes: 😉
0
Ale to leštěné dřevo na omak. Navíc když se ti spotí ruce... :no:
0
Me to nevadi. Asi bych si to teda dobrovolne neobjednal, to je pravda, ale taky me to nijak nerve zily😄 Vic mi vadi, kdyz je venec slaby. Treba zakladni volant BMW je katastrofa. To uz by byl lepsi joystick😒
Jen jedno slovo: NASTUP! Slyšíte ho všichni. Ne, nemůžete. Nenastupuj, pokud na to nemáš. A o penězích se teď nebavíme. Musíš na to mít hlavu, ruce, nohy a oči. To auto je čisté a dokonalé, jako sněhobílá barva na něm. To je óda. Dnes večer si budeš přát jen jedno. Ať se v něm někdy můžeš svézt. No, možná jen ho vidět a slyšet. PS: Úžasné fotky :yes: Zejména ta s vlajkou :yes:
nesmrtelna legenda, ktera v kazdem svem milimetru ztelesnuje ty nejslavnejsi zavodni trate sveta, ta ktera svym zvukem obsahne ty nejdokonalejsi skladby co kdy byly napsany, ta ktera Ti rekne o vsech śvych hrisich a presto ji budes milovat, ta ktera milosrdne schova Tvoje hrichy kdyz ji vedes..Tva 911, 4ever :yes: :yes: :yes:
Celkove se mi to libi, ale dve veci mi tu nesedi: ta sachovnice a napis /ale prekousnul bych t👋, co je ale humac, ty dvere!!! To je hnus, Velebnosti!!!
trochu me stve ze nesahli na motor protoze ta 997 neni tak ziva jako 996 mel sem moznost se povozit v obou ale jinak by mi to stacilo 😉
Vytiahne to 130 ? Ale kde si dám bycikle a detský kočík ? PS dúfam, že čoskoro príde doba, keď nielenže zase budú zatvárať takých magorov, čo takétakéto vlastnia (vaši scheyschelskí ekonomickí kriminálnici) a čo na tom jazdia (robia machrov, ohrozujú oklie, robia hluk a smrad), ale aj takých čo to vyrábajú, píšu o tom a hlavne dementne prispievajú do takýchto ***ských diskusí. Nikdy som netušil, že raz budem túžiť stať sa velitelom koncentračného tábora 😒
neviem, čo si chcel týmto príspevkom povedať, milý rodák...ak ťa rýchle autá nezaujímajú, tak na auto.cz nechoď! je to taký poblém? ja tiež nechodím na weby o zdravej výžive a nenavážam sa tam do diskutujúcich, keď nemám čo konštruktívneho povedať...či si si chcel len vyličiť komplex, že na také auo nemáš?...fakt nechápem takýchto ľudí... 8-s
dokonale, nenachadzam chyby !!! :yes: len namiesto tych stvorcekov by som dal klasicke biele cislo na ciernom stvorceku. to by sa hodilo viac 😉