Novinky
0
je přímo strašný, v autě které chce být "sportovně" laděné by to rozhodne chtělo něco jiného, rozhodně multifunkčního. Jinak to vypadá na rozdíl od sedanu moc hezky.
0
Celá rada 407 mi vôbec nereže, ale to je vec pohľadu a názoru. Jednoducho si na ten pretiahnutý čumák s veľrybou tlamou neviem zvyknúť. Design starej 406 coupe bol podľa mňa lepší... ;-\ S tým volantom súhlas, je jak z náklaďaku, do kupé by som prijal niečo menšie, športovejšie ako má GTi napr.. >😒]
Tak na tomhle autě se mi právě líbí akorát ten interiér vč. volantu. Jinak zvenčí to poku*vili jak mohli. Rozhodně bych za to 1,2 mega nedal.. To radši ojetou 406ku Coupé v dobrým stavu, když už Peugeot Coupe. 😄
Ten děsivě veliký převis před přední nápravou je pěkná hrůza. To vypadá, jako by to postavili na podvozku P 307. To auto je naprosto nezajímavý. :no:
PEUGEOT 1007, motor 1.6, 16V, robotizovaná převodovka. Pojízdnej kontejner z Francie na krásnejch kolech. Neskutečně velká světla, co mu slušej. Standardně rozevřená tlama, které se poprvé u Peugeotu nebojím. Mačkám dálku a odskočím úlekem - dveře se sunou dozadu. Moc jistej si nejsem. Sednu a zmáčknu tlačítko vlevo na přístrojovce - zahučí to jak v úlu a dveře se zasunou a zaklapnou, mám dojem, že už z toho nikdy nevylezu bez cizí pomoci. Hledám místo pro levej loket. Chybí. Teda to místo. První pocit za volantem - já snad sedím na zadních sedadlech, neboť k přednímu sklu mám neskutečně daleko. Sedím na poměrně úzkejch sedákách s vysokým, pohodlným opěradlem. Nahoře na přístrojovce sundavací koberečky... Volant nádhernej (kůže) a padne pěkně do ruky. Pod volantem dvě křidýlka v barvě titanu... jako ve Ferrari. Lehce omezené pravé koleno. Startuju, přidám a jedu. Dost tvrdej... na Francii. Řadí a vím o tom. Nedrží mě na volno v kopci, nějak mi to moc nejde. Zkouším to stylem Ferrari, ale nemám praxi. Ten volant je nádhernej. Zpracování vnitřku, plasty, vnitřní prostor, brzdy, ovládání vozu jinak bez chybičky. Hodně nezvyklého - tvar bočního okna, okénko za A sloupkem, nad hlavou místa na čepici s bambulí. Zastavím a jdu kolem - otevřu kufr, zadní sedadla jednoduše posuvná o cca 20 cm. To má samozřejmě dopad do velikosti kufru. Zadní pohled je čistej, krása tvarů. No... tak to vrátím... sedím, piju kafe a koukám do prodejny... za 30 minut přišly postupně tři mladé ženy... ani o mě nebrkly... jsou samy, bez doprovodu... to jsem zatím mockrát v prodejně aut nezažil (nemyslím to brnkání), ptaj se na 1007 - to mě lehce rozhodí... přeci jen, auto je na prodejně teprv 2 hodiny. Tak už vím, kdo si tisícsedmičku bude kupovat. Jo, emancipovaná (co to je?) ženská, která má mezi 379 a 505 tisíci na kontě. Teda bez doplňků... a těch je požehnaně. Je z čeho vybírat - model Urban, Trendy, Sporty. Překrásnejch 11 laků. Jo, ta jednašestka má stodeset koníků... Tak to sebou budu muset hodně hejbat. Přeci jen, bejt předjetej tímhle stylovým kontejnerem bych asi těžko vydejchával... P.S. Peugeot překvapil odvahou, stylem. Chce to ještě odvahu na straně zákaznic, ale podle zájmu vidím, že to problém nebude. To ostatně zažil už před léty Fiat s Pandou I. :yes:
😄 😄 :yes: Dobrý GTI. Že by si se stěhoval k Peugeotu do šourůmu, aby si mohl bejt obletovanej kočkama 😉 >😁 >😁 :yes: PS. Ze začátku jsem se přehlídl a myslel jsem, že píšeš o 107ce 😄 , tak jsem si říkal, že je dobře že se tý tlamičky na tom autí nebojíš >😁
Jednotka. Za clanok. Za "kontajner". Aj za odvahu. Ja som to prave dnes prvykrat stretol v meste. Stalo to pred malymi potravinami. Otvorene dvere. Asi z toho vykladali rozky. >😁 . Teda, mna by do toho nikto nedostal. Tri mlade zeny za 30 min? No, aby to neboli nadlho vsetky zakaznicky 1007. Sa Ti dost divinm, ze si neurobil osvetu, a nesiel im ukazat nieco ine! Teda, myslim auto - ine! Ako vidis Peugeot 1007 nemam rad. Celkovo. A ta vodiaca lista od dveri - to je vrcholny des! Svieti to na tom aute, ako..... skoda reci. Aj Roldor ju ma skryte, takze Peugeot sa mohol posnazit....
Dobréé... len ma zaráža že píšeš o nejakých dvoch hodinách predaja, ja som šiel s firemným kontajnerom (Partner) opäť (snáď po stý krát >😁 ) do servisu asi pred troma týždňami a už tam 1007 mali. Tak som hneď naskočil a celú preskúmal. Kvalita materilálov :yes: design :no: Osobne si myslím že bude mať podobný osud ako Smart. ;-\
Asi ho na Slovensku máte dřív. Tam, kde jsem byl já, ho akorát dostali na prezentačku.
Hmm, asi... Ako sa ti pozdávala tá robotizovaná prevodovka? Osobne som jazdil iba s jedným tiptronicom v Audi S8 a to kvaltovanie mi dosť chýbalo takže som väčšinu času hádzal kvalty sám... No a ak si mám tipnúť spotrebu jedna-šestky s tou prevodovkou, hmm :-! pod osem by som netipoval. S8 papkalo iba 18-25 >😁
To auto je absolutní ultramegahnus. Působí strašně těžkopádně a cely je takový voduly. Starý coupe byla nádhera, pininfarina věděl...... Peugeot se domníval, že to zvládne i bez něj a takhle to dopadlo.
Nu myslím si že celá řada "407" je slušnej úlet, je to "malý" velký auto, stačí porovnat třeba Kombi 406 a 407, a je to jasný... ač 406 byla trošku "konzerva", tak je daleko prostornější, no a kupé 406 a 407, to je nebe a dudy, oč bylo 406 krásnější o to je 407 hnusnější, myslím že s tím šlápli dost vedle... 😄 snad jen ten sedan celkem jde ale co by tomu řekl Daniel z TAXI TAXI haha
;-\ Predek je skutecne velice tezko k polknuti... a v soucasne konkurenci modernich sestivalcu je ta zazehova 3,0 dost za zenitem... Skoda! Predchudce mel svuj napad!
Na 406 Coupé nemá designově ani po kotníky. 407 je divná řada. Jedině SW stojí za pozornost. Peugeot mě poslední dobou netěší 😒 Smutním.
hm no pri tomto aute naozaj plati pravidlo "100 ludi 100 chuti"
podla mna su to velmi v pohode auta... aj sedan aj coupe, myslim ze sa dost odlisuju od ostatnych rovesnikov (podla niekoho dobre podla niekoho zle)... jedine co mi tam naozaj chyba su poriadne motory... mame sedan 2L (bohuzial diesel)a tych 130 koni je lenivych az to boli...
podla mna su to velmi v pohode auta... aj sedan aj coupe, myslim ze sa dost odlisuju od ostatnych rovesnikov (podla niekoho dobre podla niekoho zle)... jedine co mi tam naozaj chyba su poriadne motory... mame sedan 2L (bohuzial diesel)a tych 130 koni je lenivych az to boli...