Novinky
nechci vam brat iluze ale ja jezdim s TomTomem 5 a myslim ze pokryti mapy je rozhodne srobvnatelne (az na moravu a mensi mesta tam to uznavam) a pokryti body zajmu taky. myslim ze je to vice nez zdatna konkurence, navic levnejsi a v cene je mapa cele evropy. a 3D navigace je spicka
Ono je to právě ono. Mě se líbí pokrytí celé ČR a ne jen čechy kolem prahy.
prave ze tam je pokryti celych cech. tou moravou sem myslel celkem znamou chybu u TT - na morave mala mesta a vesnice nejsou na rozdil od cech s kompletni ulicni siti ale jen castecnou ale rozhodne to neni zadna tragedie a zadne mesto nebo vesnice tam nechybi. problem je pouze ten ze nektera mista na morave nejdou vyhledat - to je chyba programu jinak v podkladech fyzicky jsou
máme zatím ve firmě jeden a teď budeme objednávat druhý. Asi pořídíme další servisním technikům, ušetří to spoustu času a peněz.
nechcem robit reklamu, my jazdime s pocketkim CZ a SK sme s nimi velmi spokojni, mozno preto ze nejako hlbsie sme ine netestovali. CZ je v pohode, SK je omedzenejsia no velmi pomoze. A chlapci na kamionoch sa boja funkcie monitorovania prejdenej trasy, resp. dodrziavanie prestavok. Tacho odrbu, Pocketkim zatial nie, aspon dufam.
Tak Pocket KIM opravdu nesaha Dynavixu ani po kotniky (netroufam si nazvat ho navigaci :no: ). Pravda ale je, ze Dynavix nema zatim funkce jako Knihu jizd, ale je to uplne novy program a nove funkce v temi rychle pribyvaji >😁
hmmm, v com je dynavix az o tolko lepsi?
Neviem, neskusal som a necham si poradit.
Ktory navigacny SK a CZ by ste odporucili?
Neviem, neskusal som a necham si poradit.
Ktory navigacny SK a CZ by ste odporucili?
Ve vsem. ale hlavne je to navigace - to znamena ze vam rika a ukazuje kudy jet, na rozdil od pochybneho pipani Kimu. doporucuji TomTOm 5 nebo Dynavix - ale pro slovensko je volba zatim pokud vim jen Kim nebo Navigon
proc se nepodivas na video?
videl som, no nejako ma to neoslovilo.
ve skutecnosti je mluvne slovo na videu trochu pozadu proti realu. zvuk je mnohem cistejsi, ty radky dole se daji ruzne nastavovat a za jizdy je tam spousta hodnot (video je ze simulace). Co ale neni z videa videt, je reakce programu na jizdu. Hlasova navigace je profi a pri sjeti z trasy se hned spocita nova trasa - bleskove. Funkce jako nastaveni podsvetleni, rezim den/noc, nastaveni hlasitosti, super databaze cilu, hledani az k cislum domu aj. - proste super. Chce to videt...
[odkaz]
[odkaz]