Novinky
0
na TomTom Navigator 5 sa absolutne nechyta, odporucam pozriet www.mypda.sk
Přejít do diskuze
ve skutecnosti je mluvne slovo na videu trochu pozadu proti realu. zvuk je mnohem cistejsi, ty radky dole se daji ruzne nastavovat a za jizdy je tam spousta hodnot (video je ze simulace). Co ale neni z videa videt, je reakce programu na jizdu. Hlasova navigace je profi a pri sjeti z trasy se hned spocita nova trasa - bleskove. Funkce jako nastaveni podsvetleni, rezim den/noc, nastaveni hlasitosti, super databaze cilu, hledani az k cislum domu aj. - proste super. Chce to videt...
Dynavix a navigon sme popravde neskusali, Tomtom 5 ano, no nejako nam nesadlo ovladanie.
Mali sme naposledy na test GARMIN street pilot XXX, ten sa nam zdal najlepsi a asi na neho prejdeme.
Mali sme naposledy na test GARMIN street pilot XXX, ten sa nam zdal najlepsi a asi na neho prejdeme.
Ve vsem. ale hlavne je to navigace - to znamena ze vam rika a ukazuje kudy jet, na rozdil od pochybneho pipani Kimu. doporucuji TomTOm 5 nebo Dynavix - ale pro slovensko je volba zatim pokud vim jen Kim nebo Navigon
hmmm, v com je dynavix az o tolko lepsi?
Neviem, neskusal som a necham si poradit.
Ktory navigacny SK a CZ by ste odporucili?
Neviem, neskusal som a necham si poradit.
Ktory navigacny SK a CZ by ste odporucili?
Tak Pocket KIM opravdu nesaha Dynavixu ani po kotniky (netroufam si nazvat ho navigaci :no: ). Pravda ale je, ze Dynavix nema zatim funkce jako Knihu jizd, ale je to uplne novy program a nove funkce v temi rychle pribyvaji >😁
nechcem robit reklamu, my jazdime s pocketkim CZ a SK sme s nimi velmi spokojni, mozno preto ze nejako hlbsie sme ine netestovali. CZ je v pohode, SK je omedzenejsia no velmi pomoze. A chlapci na kamionoch sa boja funkcie monitorovania prejdenej trasy, resp. dodrziavanie prestavok. Tacho odrbu, Pocketkim zatial nie, aspon dufam.
máme zatím ve firmě jeden a teď budeme objednávat druhý. Asi pořídíme další servisním technikům, ušetří to spoustu času a peněz.
Znam oboji a prijde me Dynavix lepsi nez TomTom. Navic vyrobce je mistni - fakt bleskova odezva technicke podpory, reaguji na prani uzivatelu a rychle dopnuji nove funkce. Evropa ma byt ted nekdy a 3D ma byt do konce roku... A aktualizace jsou zdarma.
Zajímalo by mě, jestli existují navigační systémy "personalizované" pro nákladní vozy, tzn. že program naplánuje cestu tak, aby se vozidlo nedostalo třeba k nízkému podjezdu pod který se nevejde, nebo k nízkotonážnímu mostu, přes který se nedostane.
prave ze tam je pokryti celych cech. tou moravou sem myslel celkem znamou chybu u TT - na morave mala mesta a vesnice nejsou na rozdil od cech s kompletni ulicni siti ale jen castecnou ale rozhodne to neni zadna tragedie a zadne mesto nebo vesnice tam nechybi. problem je pouze ten ze nektera mista na morave nejdou vyhledat - to je chyba programu jinak v podkladech fyzicky jsou
nechci vam brat iluze ale ja jezdim s TomTomem 5 a myslim ze pokryti mapy je rozhodne srobvnatelne (az na moravu a mensi mesta tam to uznavam) a pokryti body zajmu taky. myslim ze je to vice nez zdatna konkurence, navic levnejsi a v cene je mapa cele evropy. a 3D navigace je spicka
nejlepsi je NAVMAN (mercedes mezi navi), zel zatim nenabizi mapy pro vychod. eu. Asi by ho pro vysokou cenu lide na vychode nekupovali