Novinky
0
Jednoho krásného dne začnou zavírat fabriky i u nás. Jen nevím jestli to bude za pět, deset nebo více let.
Tak uz vime, ze Touareg je Slovak, Octavia Nemec, Toledo spanelsky Ital, Beduin bude Portugalec... a kdy se konecne zverejni, ze Pycesnydr je Cinan nebo ze by k nam spadol z oblakou😄 >😒]
:-! Jsem jaksi nepochopil , že oktávka je Němec a Touareg je Slovák , zřejmně to máš trošku popletený jak Touareg tak Oktávka mají společnou platformu s Golfem V , ale podvozek a celé auto je rozdíl .
Ty to máš nějak popletené. Touareg jsi si nejspíš spletl s Touranem, ten má totiž společnou platformu s Golfem V. Ale Touareg má platformu společnou s Cayennem (a v prodloužené verzi s Q7) a vyrábíse v Bratislavě (což je hlavní město Slovenska 😉 ). Ale taky jsem nepochopil tu Octavii protože ta se podle mě vyrábí v Mladé Boleslavi.
Taky jeden z důvodů, proč se přestalo TT vyrábět v Blavě. Němci nechtěli kupovat slovenský Audi.
Až vyjede, a on vyjede brzy, požene před sebou písečnou bouři. Až ta bouře ustane a ty smeteš z víček zbytky ulpělého písku pravdy, zjeví se ve své nadpozemské kráse. BEDUIN. Je mi jedno, jestli oázu postavi na Rýně nebo mu do kufru přibalý korek, hlavně, že ho zboucháme dokupy my, evropani. Neboť ještě je čas... ještě je cesta... ještě je naděje na patos a gesta. :yes: P,S. Pozor, aby až pochopíš žes evropan ti zároveň nekoukaly z nosu dvě hůlky... Pak už bude pozdě.
Mozna co nevidet pribal*y*me my Evropani v Turecku do kazdyho Renaultu Thalia i trochu tureckyho medu, to uz se bude jednat o vstupu Iranu a pristupove rozhovory s Mongolskem prave zacnou.
Vždycky když to čtu, ptám se, jestli GTI hulí nebo ne...
v tom mam uz jasno. mna skor zaujima kde to zradlo bere? to musi byt kvalitka... :-!
aaale no tak chlapci...GTI to pise s "nadsazkou" robi si z vas srabdu a dobre sa na tom bavi, co to nevidite? >😒] :yes:
no možná to bude pro budoucí vlastníky Bědujína jasné sdělení od koncernu - BÍDU JIM (to zase bude sérivá výbava 😉 )
Oni ji pak dají v Beduínu GT, GTI, RS a Color edition (v té bude sedět ňákej čmoud s turbanem a TNT na pajšlu) >😁