Novinky
Po tomto videu jsem presvedcen, ze tato Meriva bude mit u ,,maminek" velky uspech...uvidite.
Neviem ze ci som si to vsimol len ja ale to protibezne otvaranie dveri asi nebude idealne do mesta. Uz vidim ako nasada rodina na parkovisku pred supermarketom, najskor vsetci prejdu dopredu k soferovim/spolujazdcovym dveram potomotvoria zadne dvere, nasadne posadka zadnych sedadiel, zavrie dvere a az potom nasada posadka prednych sedadiel. Pri vysadani opacny postup, fuuu velmi rychle a prkticke. Alebo len ja to takto vidim? >😒] >😒]
A k tým "rendlíkom"... Prednedávnom som mal možnosť zviesť sa v novej Lagune a môžem to kľudne porovnať s pohodlím C5. Proste žiadny nemec mi tak luxusnú a pohodlnú jazdu neponúkne. Je fajn ak sa ti auto dokáže správať aj športovo, ale to mi stačí raz za čas a väčšina značiek ti to už dnes ponúkne nastavením podvozku elektronikou. Ja často trávim v aute trasy, ktoré majú aj vyše 1000 km a vtedy uprednostním pohodlie a luxusné zvezenie nad umelým mastením ega so športovým pocitom v kombíku alebo limuzíne. Ale ako sa hovorí: Sto ľudí - sto chutí!
k druhemu odstavci jen dodam, ze ja uprednostnuji nemecke podvozky, kdyz uz kompromis, tak jako moje mamca Volvo...