Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Magazín: test nové Zafiry a sexy kabriolet

15 komentářů

Redakce se plácla přes kapsu a nadělila nám luxusní čtení. Nepíšu o autech. Na to snad dojde. Píšu o formě článku. nedávno se tu diskutovalo o tom, že by nebylo od věci připojovat diskuzní příspěvky přímo pod testy. Tuším Lones doporučil, že v takovém případě, bychom měli rovnou fasovat mačety 😄 Tak je to tady. Přečti test a vypal to na nás. Jdu si to přečíst. :yes: P.S. S tou Zafirou mi to snad udělali naschvál. Minule mě pod zafirou málem skalpovali koule >😁 :yes:
Mates bude muset na sraz najmout bezpečnostní agenturu. U vchodu do restaurace bude sestaven přenosný detekční rám na kov. Odebírat se budou všechny zbraně i mobily. Anténou lze závažně pobodat a véčkovým mobilem můžeš skřípnout někomu lalůček od ucha. >😁 A tkaničky půjdou z bot ven a odložit do košíku. Uškrcený taky nechceme. Navíc bych doporučoval zavedení uniforem. Smaže to sociální, náboženské a politické rozdíly. >😁 A kluci z Hondaklubu budou muset doma nechat hůlky na jídlo. Jinak to nevidím dobře. Tak. Už se nebojíš o kulky? 😉
GTI
>😁 Takhle to beru >😁 >😁 :yes:
Jsem setsakra nevděčnej čtenář. Zafiru a 206 jsem ani neotevíral. >😁 Ale podle tý fotky Zafiry zepředu na mě působí jako velbloud. Nebo vyznává-li tu někdo Malého prince, tak jako hroznýš, co spolkl slona. Test Hummeru je dobře pojatý. Ten nápad porovnat technické parametry jedničky, dvojky a trojky je výborný. Provokativní zmínky typu "na americké poměry" jsem přeskakoval, abych nevyvolával válku. I tak si ale musím rýpnout. Hodnotit plasty v interiéru Hummeru je jako hodnotit velikost vnitřního prostoru u Smartu nebo rychlost na okruhu u Logana. Vezmu-li to z opačné strany, tak je to stejné jako hodnotit brodivost VW Phaeton nebo nájezdový úhel Lamborghini Gallardo. >😒] Metrosexuál, co osahává, očichává a oblizuje plasty a vyžaduje, aby mu připomínaly jeho oblíbený chrastítko z ranně postnatálního období, tak takovej týpek, ať skočí do něčeho typicky evropskýho. >😒] Pokud Hummer, koupíš Hummer. Protože chceš HUMMER. A zaručeně nečteš porovnávačky s BMW X5 v AMS. >😁
Jo. >😁
:yes: >😁
Čtu test. Mrknu kdo je a-u-t-o-r 😉 a jsem doma. Klasicky výborný, čtivý dílo. Fotky Nikonem D 70 vyšly a tak přemejšlím, co napíšu o Zafiře. Už nikdy to na světě nebute tak, že se budem na silnicích potkávat v poloze pololežmo. Teda, pár šťastlivců takovejch bude, my ostatní směřujeme do nebes. To je jasné. Koukám na fotky - volant sedne určitě pěkně do dlaní... moc příjemně na mě dejchne přístrojovka (tedy mimo nijakého napojení na dveře), ovšem cítím z toho konečně NĚCO. To konečně vztahuju k Astře i Vectře. Nuda se nekoná. Sedni a koukej. Je to uvnitř povedený. Kufry nad hlavu, jako ve vlaku bych dávat nechtěl, ale na řízek s chlebem se to asi hodí. Co to dřevo tam? Styl Trautenberg? Zásadně ne. Sedadla - na pohled mě neberou, mrkni na TOURAN, šlehne to s tebou. Zadní chromy a chromové linky v zadních světlech? To snad nemyslej vážně? Nebejt zadních chromů, musel bych napsat - jdi do něho. Tohle je určitě evropskej koník. :yes:
GTI, kdyby Trauntenberg... to ani neni dřevo ale plastodřevo.. je to tam jak pěst na oko a úplně bez účelu...
GTI
Jo, přesně. Nechápu proč ausgerechnet do tohoto auta cpou dřevo.
Kdyby to bylo aspoň dřevo... myslím, že mnohem rozumější by to bylo tam nacpat hliník, nebo aspoň plastoník.. 😉
Co to je v tom interiéru... Horší palubku jsem snad neviděl poslední rok.. Ta hnusná šedá... :no: Oni opravdu měli snad zůstat u Blitzu.. 😉
Co ti vadí?Je to černá a nikoliv šedá.A podle mého je to nejdokonalejší palubka v MPV,kterou jsem zatím viděl.Proč by měli zůstat u Blitzu,tato automobilka mně je stále více sympatická,že vyvíjí odvážnější modely(oproti třeba VW-nic proti,každý rád něco jiného).Proč lidé na automobilových serverech pořád kritizují-to je furt Ople je *,VW je *,Škoda je *...a spousta ani v jednom voze neseděla.
Sorry,ale musel jsem se vyjádřit 😄
Je to tmavě šedá, na těch fotkách tady z testu.. Mě se to prostě nelíbí, a tím rozhodně nechci vyjádřit nějaké své antipatie vůči Oplu. Tenhle interiér se mi nelíbí. Toť můj názor. Vysvětlovat ti to z Blitzem by bylo na dýl, pročti starší diskuze.. Co kritizují ostatní mě nezajímá, píšu, že mě se tenhle interiér téhle Zafiry na těhle fotkách nelíbí. Tečka 😄
Slibovali jste, ze to bude obsahlejsi serial, ale nakonec se jednalo "jen" o obecny popis a test Forestra a Cayenne. Kazdopadne diky aspon zato.
Zajimaly by me i odpovedi na otazky, ktere si snad nekladu sam ... jako pouziji-li nadrz misto rezervy, je mozno misto plnohodnotne rezervy pouzivat pouze dojezdovou nebo sada na opravu pneumatik ala MB SLK? Nebo mohu pouzivat podzemni garaze, pokud bude nadrz na plyn prazdna?