Novinky
0
Redakce se plácla přes kapsu a nadělila nám luxusní čtení. Nepíšu o autech. Na to snad dojde. Píšu o formě článku. nedávno se tu diskutovalo o tom, že by nebylo od věci připojovat diskuzní příspěvky přímo pod testy. Tuším Lones doporučil, že v takovém případě, bychom měli rovnou fasovat mačety 😄 Tak je to tady. Přečti test a vypal to na nás. Jdu si to přečíst. :yes: P.S. S tou Zafirou mi to snad udělali naschvál. Minule mě pod zafirou málem skalpovali koule >😁 :yes:
0
Mates bude muset na sraz najmout bezpečnostní agenturu. U vchodu do restaurace bude sestaven přenosný detekční rám na kov. Odebírat se budou všechny zbraně i mobily. Anténou lze závažně pobodat a véčkovým mobilem můžeš skřípnout někomu lalůček od ucha. >😁 A tkaničky půjdou z bot ven a odložit do košíku. Uškrcený taky nechceme. Navíc bych doporučoval zavedení uniforem. Smaže to sociální, náboženské a politické rozdíly. >😁 A kluci z Hondaklubu budou muset doma nechat hůlky na jídlo. Jinak to nevidím dobře. Tak. Už se nebojíš o kulky? 😉
GTI
0
>😁 Takhle to beru >😁 >😁 :yes:
Jsem setsakra nevděčnej čtenář. Zafiru a 206 jsem ani neotevíral. >😁 Ale podle tý fotky Zafiry zepředu na mě působí jako velbloud. Nebo vyznává-li tu někdo Malého prince, tak jako hroznýš, co spolkl slona. Test Hummeru je dobře pojatý. Ten nápad porovnat technické parametry jedničky, dvojky a trojky je výborný. Provokativní zmínky typu "na americké poměry" jsem přeskakoval, abych nevyvolával válku. I tak si ale musím rýpnout. Hodnotit plasty v interiéru Hummeru je jako hodnotit velikost vnitřního prostoru u Smartu nebo rychlost na okruhu u Logana. Vezmu-li to z opačné strany, tak je to stejné jako hodnotit brodivost VW Phaeton nebo nájezdový úhel Lamborghini Gallardo. >😒] Metrosexuál, co osahává, očichává a oblizuje plasty a vyžaduje, aby mu připomínaly jeho oblíbený chrastítko z ranně postnatálního období, tak takovej týpek, ať skočí do něčeho typicky evropskýho. >😒] Pokud Hummer, koupíš Hummer. Protože chceš HUMMER. A zaručeně nečteš porovnávačky s BMW X5 v AMS. >😁
Čtu test. Mrknu kdo je a-u-t-o-r 😉 a jsem doma. Klasicky výborný, čtivý dílo. Fotky Nikonem D 70 vyšly a tak přemejšlím, co napíšu o Zafiře. Už nikdy to na světě nebute tak, že se budem na silnicích potkávat v poloze pololežmo. Teda, pár šťastlivců takovejch bude, my ostatní směřujeme do nebes. To je jasné. Koukám na fotky - volant sedne určitě pěkně do dlaní... moc příjemně na mě dejchne přístrojovka (tedy mimo nijakého napojení na dveře), ovšem cítím z toho konečně NĚCO. To konečně vztahuju k Astře i Vectře. Nuda se nekoná. Sedni a koukej. Je to uvnitř povedený. Kufry nad hlavu, jako ve vlaku bych dávat nechtěl, ale na řízek s chlebem se to asi hodí. Co to dřevo tam? Styl Trautenberg? Zásadně ne. Sedadla - na pohled mě neberou, mrkni na TOURAN, šlehne to s tebou. Zadní chromy a chromové linky v zadních světlech? To snad nemyslej vážně? Nebejt zadních chromů, musel bych napsat - jdi do něho. Tohle je určitě evropskej koník. :yes:
Co to je v tom interiéru... Horší palubku jsem snad neviděl poslední rok.. Ta hnusná šedá... :no: Oni opravdu měli snad zůstat u Blitzu.. 😉
Co ti vadí?Je to černá a nikoliv šedá.A podle mého je to nejdokonalejší palubka v MPV,kterou jsem zatím viděl.Proč by měli zůstat u Blitzu,tato automobilka mně je stále více sympatická,že vyvíjí odvážnější modely(oproti třeba VW-nic proti,každý rád něco jiného).Proč lidé na automobilových serverech pořád kritizují-to je furt Ople je *,VW je *,Škoda je *...a spousta ani v jednom voze neseděla.
Sorry,ale musel jsem se vyjádřit 😄
Sorry,ale musel jsem se vyjádřit 😄
Je to tmavě šedá, na těch fotkách tady z testu.. Mě se to prostě nelíbí, a tím rozhodně nechci vyjádřit nějaké své antipatie vůči Oplu. Tenhle interiér se mi nelíbí. Toť můj názor. Vysvětlovat ti to z Blitzem by bylo na dýl, pročti starší diskuze.. Co kritizují ostatní mě nezajímá, píšu, že mě se tenhle interiér téhle Zafiry na těhle fotkách nelíbí. Tečka 😄
Slibovali jste, ze to bude obsahlejsi serial, ale nakonec se jednalo "jen" o obecny popis a test Forestra a Cayenne. Kazdopadne diky aspon zato.