Novinky
0
Asi tak posledne 4 tyzdne som rozmyslal nad tym, ze by to do ruk mohla zobrat AUTO.CZ. Vidim, ze nie sam
Přejít do diskuze
Jasne. Nebolo to moje auto spotrebu som si nemusel sledovat benzin nesiel z mojho vrecka tak som ho testoval. A poriadne.
Pár se nás už naživo vidělo. Dotaz na GTI: Kam schováš svoje přísně utajené auto? Doporučuju ti jít posledních 200 metrů pěšky.
To jsme rádi, že máme aktivní čtenáře. A nebojte se, do konce roku budete mít příležitost poznat se navzájem naživo. Vydržte, těšíme se!
A víš, že nakonec jim můžeme být vděční za dosažení té čtyřstovkové hranice. Nebýt jich, tak by ta diskuze vyšuměla. Takhle jsme se pobavili nad lidskou blbostí a ještě útočíme na rekord
když se pneu neřeší vedle tak tady.Už tu chybí HAE , aby kritizoval , že jsme tupaní a nepíšeme k věci.
Ked spominas to kazdodenne jazdenie tak teraz cez vikend som isiel na vychod s 1,2 HTP priemerna spotreba 7,8 l/100 km. Na 1,2 ! Este v Nitre to bolo 8,7. Podla technicaku to bude urcite niekde okolo 5,5. Takze este tolko k priemernej (kombinovanej) spotrebe.
Ja viem ....ja som si len nemohol tiez odpustit Tvoju presnu prihravku na temu, v ktorej je tolko absudit (a naviac s tym kazdy den jazdime).
Toto vysvetlim na vtipe. Otazka : Kolko ludi robi vo vasej firme ? Odpove😜 Asi polovica. No a ja som v tej zlej polovici. V piatok tesne pred odchodom domov som zazrel na auto.cz clanok o kabriu bez prispevkov a napadlo mi teraz uz nestiham v So Ne zasa nic a v pondelok bude ta diskusia uz prilis velka bude koncit a neoplati sa do nej vstupovat. Podobne pneu. Aj ked co to by sam tam vedel prihodit.
Teď se dostávám v diskuzi u pneumatik ke konci a málem padám na zem. To, jak tam HAE píše"tak nám to chytrlín zhrnul", tak z toho sem fakt nemoh....Tak a máš to, chytrolíne
Spytat som sa musel lebo tie cisla kombinovanej spotreby mi hned padli do oka ako maximalne nepravdepodobne a spytal som sa takym sposobom aby som podpichol. Je jasne ze sa chybicka vloudila a tie spotreby su vymenene.
Tyto údaje zveřejnil přímo Seat. Motor měl původně 55 kW, takže u slabší varianty došlo k snížení výkonu i točivého momentu.
Chlap stoji v supermarketu ve fronte u pokladny, kdyz si vsimne, ze na nej opodal mava blondyna a mile se usmiva... Docela se divi, ze zrovna k nemu by se hlasila takova kocka... Presto jde k ni a aniz by tusil, kam ji zaradit,rika😒br />
"Omlouvam se, ale my dva se zname??"
Ona na to: "Mozna se pletu, ale myslela jsem, ze vy nejspis budete otec
jednoho z mych deti..."
Chlap okamzite zacne patrat v pameti a vzpomene si na jediny ulet, kdy byl v zivote neverny: "Sakra," rika "to jste fakt vy?? Ta stripterka z me panske jizdy den predtim, nez jsem se ozenil?? Ta, kterou jsem osukal na kulecnikovym stole, zatimco me muj kamos slehal po zadku mokrou nati z rapikatyho celeru???" "Ne," odpovi zena, "ja jsem tridni vaseho syna..."
myslím, že neměl o kvalitě gum ani páru
Ona na to: "Mozna se pletu, ale myslela jsem, ze vy nejspis budete otec
jednoho z mych deti..."
Chlap okamzite zacne patrat v pameti a vzpomene si na jediny ulet, kdy byl v zivote neverny: "Sakra," rika "to jste fakt vy?? Ta stripterka z me panske jizdy den predtim, nez jsem se ozenil?? Ta, kterou jsem osukal na kulecnikovym stole, zatimco me muj kamos slehal po zadku mokrou nati z rapikatyho celeru???" "Ne," odpovi zena, "ja jsem tridni vaseho syna..."
myslím, že neměl o kvalitě gum ani páru
Mazda 5 1.8i – pracovitá princezna. Pamatujete nedávno na diskuzi... Tak test čtěte. Samá chvála. Překvapivé... Tahoun mého srdce to nebyl, není a nikdy nebude, ovšem najde se dost zájemců, kteří tohle ocení, a kteří si to v něm budou spokojeně honit. Prosím bez dvojsmyslů Minule jsem kvůli diskuzi málem absolvoval dálkovej kurs změny pohlaví
...tak to som rad, ze som nesklamal . Inak, ja som to docital prave teraz cele, ale uz sa tam vracat nebudem. Nechcem. Kvoli niektorym prispevkom som si tam pripadal ako na f1.auto.cz
No nééé, ale on mě fakt nasral!! Jinak teda to, že tě asi miluju , to přece my bejci berem s rezervou, ne??
Já dole a pneu napsal mj., že se těšíme na příspěvky od Marka, v kterejch nám vždy rozšiřuje obzor... a tys tu vystřihl parádní info o kombispotřebě. Jako na objednávku
Ne, tohle jsem já Já četl nahoře Dona. Zamyslel jsem se, jak to přijde v životě, že i u kontaktů veskrze písemných se mohou vytvářet velice příjemná pouta a naopak... Třeba ty... nenapíšeš tejden, já jedu, myslím zas jen na to jedno a vytane mi pojednou (naproti jede něco od VW) - hergot, kde je Jozki? To je krásné, ne?
Na otazku v titulke je odpoved nasledujuca (btw. dokazuje, ze blbost kvitne vsade): Kombinovana spotreba je priemerom dvoch cykĺov- mestskeho a mimomestskeho (ktore maju odrazat TYPICKY rezim na EU cestach). Meranie sa uskutocnuje v laboratornych podmienkach na stolici . Mestsky cyklus sa meria 195 sekund a opakuje sa 4x. Z tych 195 sek. ide motor vzdy 60 sek na volnobeh (iba!) a ostatnu dobu max. rychlostou 50km/h. Na zaciatku skusky a po volnobehu sa zrychluje na konecnych 50 km/h plynule vzdy 26 sekund (!!! ). Mimomestsky cyklus trva 400 sekund (iba 1x). Ide sa rychlostou 120km/h a 20 sekund na volnobeh. Akceleracia na 120 km/h z volnobehu je znova linearna a trva (neuveritelnych!) 96 sekund (!!!). Skutocne "reprezentativne" hodnoty. Podnikatel s vozidlom, ktory si dava palivo do nakladov (a ak mu to danovy urad striktne kontroluje)sa moze obesit - podla tohto merania totiz nemoze v realite nikdy jazdit. A pretoze danovy urad berie ako "zakon" to co je napisane v technicaku (a tam je toto, podla tohto merania), nezanedbatelnu cast moze vyhlasit za neopravnene naklady na palivo. Pravdou ale je, ze su si toho vsetci vedomi, a vyvija sa nejaka nova metodika, kt. by idealne mohla platit od 2008.
////K diskuske o pneu som nepisal, lebo po precitani asi do 1/2 som uzna, ze je mi dost na vracanie aj bez citania prispevkov niektorych "individualit".
////K diskuske o pneu som nepisal, lebo po precitani asi do 1/2 som uzna, ze je mi dost na vracanie aj bez citania prispevkov niektorych "individualit".
5ekl bych, že do Vánoc se tu najde článek, ke kterému se napíše 500 příspěvků. Z toho strach nemám
No skvělé!! Čtu dál a ten člověk si nedá pokoj , navíc se k němu připojil ještě Pepino. Souhlasím, že na AUTO.CZ se vytvořila skupina přispěvovatelů (a to velmi početná), kteří tu drží nějakou úroveň. Takovou úroveň, že pokud se podíváte kamokliv jinam, na jakékoliv diskuzní fóra a servery, tak se s něčím takovým nesetkáte. A to lidé asi právě z těchto fór nechápou. Podívají se sem jednou za rok a chovají se jako malé děti mezi konkurencí ve školce. Pokud přispívám, neurážím! Pokud urážím, tak na to musím mít (ale ne v hlavě nasráno)!!!
já sem se do těch pneumatik taky hodně zamotal.Teď je před náma , ale jinej cíl.Napsat do dohodle článku 500 příspěvku a pokud možno plán překroči o 130%!
Pánové, tak až dnes sem se dostal opet na AUTO.CZ. Hned mě zarazí 360 příspěvků u pneumatik. Tak se podívám, kdo přispíval......aha, Tamin a jeho syndromy (paráda, to se dnes zase hned po ránu pobavím ), dál GTI s nějakou předrevoluční historkou (já toho chlapa asi miluju)....no tak jsem si diskuzi hned začal pročítat . Ano, výborně jsem se bavil, dokud se tam neobjevily příspěvky od nějakého HAE, který bezdůvodně začal urážet lidi, kteří sem píší už pěknou dobu. Musím říct, že ten člověk mě teda pěkně nasral. A tak bych poprosil ostatní podobně přispěvateli s nickem HAE, aby sem nepřispívali. On si každý sám zjistí, jestli je Taminův článek dobrý nebo špatný. A váš názor, že je to dlouhé a stojí to za *, vykládejte večer někomu u pivka.....