Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki Swift s dieselem 1.3 DDiS (51 kW)

23 komentářů

Až bude na trhu verze GTI s pohonem všech kol, tak si to koupím. Tohle prdítko mi je hodně sympatické
mně připomíná Mini, a myslím že nebudu sám, ale na vzhled Mini nemá..
Asi nebudeš sám, taky si na něj počkám, současnej wift mi už nějakej rok slouží a kromě věcí podléhající běžnému opotřebení naprosto bez závad.
Co na to říct... it's different
Taková autíčka mají obrovskou budoucnost, při rostoucí ceně benzínu a nafty budou tyto autíčka čím dál cennější.
Je to stejně rozumný kup jako byl kup Fabie v roce 2000 (jen minimální ztráta hodnoty).
Přesně tak,takové auta osloví široké spektrum zákazníků,na rozdíl od A Q7 ,které se bude dělat jen pro zbohatlíky.
no a? vždyť tak to automobliky dělají.. "lidová" auta i luxusní koráby
..to auto je čím dál škaredější....
Jo. A taky roste, podívej se... Normálně tloustne. To bude asi tim, jak požírá ty fabky, poloauta, corsy a já nevím ještě jakou další havěť
Aaaaaale, kdopak se nam vratil Otevreme lahev!
Ja vim, s krizkem po pohrbu Ty uz mas lahev zajiste otevrenou
Pozdě... přesto - výtej, brachu. Vše podstatné jsi proflákal někde na vysoký židli... což tedy nemusí být úplně od věci, ovšem tady... tak tady to jelo. Jenom něco tomu chybělo... nemělo to ty Ciello-koncovky... o pátcích nemluvě. Takže vedle toho, že jsme se dozvěděli, že LOGAN nemá křídla a sedí jak přibitej, jsem se já málem přizabil v Infiniti (prosím přečti u Lexe), jo a pak se do něj zamiloval... Jinak je to tu vše při starém - Lones mává vlajkou s pruhama a hvězdama co to jde, mates to tu umravňuje, Markovi to dobře píše, jozki elegantně Vw-přitápí a jen já, přelétavec skáču z Apoštola na guru, z ikony na ikonu... z gumy do gumy P.S. - pozor na nové tváře... teda na nový péra
Žádnej anonym... to jsem já... mám nový PC
mám péro proklatě nízko nad papírem ... doufám, že jsem tímto příspěvkem nikoho zase nepobouřil
Tímhle ne.
GTI
Jo... teda ne
nechci byt za rypala, ale vitej neni ve vyjmenovanych slovech
Doufam, ze ten motor bude stejne drahy jako 1.3 Multijet a tudiz neprodejny ...
To je stejný motor.
Ja vim, ze je to on, ale tim oznacenim jsem myslel, ze doufam, ze nebude stat tolik, co u Fiatu.
Myslím, že to bude stát pěknej balík. FORZA JUVE!!
jestli to udelaji jak u Punta, tzn. +60k jen za tenhle motor, tak na to nemusim cekat...😄 a beru 1.3benzin... 😉