Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Project 1221: konkurence pro Bugatti Veyron?

102 komentářů

Jasně. A nějaká prozatím tajná německá společnost vyvíjí antigravitační pohon, který udrží automobil budoucnosti nad povrchem současné infrastruktury silniční a dálníční sítě. A to všechno bude mít tak minimální spotřebu, že bude stačit jednou za uherský rok nacpat do palivové nádoby prázdnou plechovku od piva, použité alkalické baterie a banánovou slupku. A z výfuků nepoleze zhola nic, protože to nebude mít žádné výfuky. Ona totiž prozatím tajná německá společnost vyvíjí způsob sublimace odpadu na atomy a počítá se se zužitkováním přímo mezijádrové energie. Taky dobrý, ne?
jen jim to přej... až přijde první Lexus s turbínou do šourůmu, tak budeš taky slintat
K tomu, abych slintal nad Lexusem, nepotřebuju žádnou turbínu
já vim, ale počkej až ji mít bude...
Až bude mít Lexus turbinu, já už nebudu schopen ani nastartovat svůj elektromobil Budu tak akorát slintat, civět před sebe a otravovat život své rodině
no aby jsme se nedivili.. přijde doba a všechno ji bude mít.. i Guru IX generace bude sssuuuuuuuuuvištět s turbínou..
Mno, neviem co je pravdy na tomto projekte, no pre chytrakov uvediem par faktov, aj ked nie som prave odbornik na automobilovy priemysel.

Nebol by to prvy automobil s prudovym motorom, jedna americka znacka pouzila prudovy motor vo svojom aute uz niekedy v 50 rokoch.

Americka armada uz dlhsi cas pouziva uspesne svoj tank Abrams vybaveny turbinou Allison...

Co sa tyka konstrukcie, pani prudovy motor to neznamena len najznamejsi sposob pohonu - prudenim spalin z dyzy. Pozname aj napriklad turbohriadelove motory, ktorych turbina roztaca hriadel a ten cez prevodovku pohana napriklad vrtulu, preco by teda nemohla pohanat kolesa? Moderne turbohriadelove motory maju skutocne nizsiu mernu spotrebu ako mnohe diesle. Krutiaci moment takehoto pohonu je velky, rotujuce casti sa pohybuju velmi rychlostami, otacky turbin, v pripade tohto rozmeru pre auto mozu byt niekde u 70.000 ot/min.

Faktom je, ze pre vykon 1100kW by sa muselo jednat o pomerne velky agregat...
Nepovažujem sa za chytráka a je mi ľúto, že si nepostrehol tú ľahkú nadnesenosť môjho príspevku V prípade, že Ťa to nejako urazilo, sa samozrejme ospravedlňujem
Nie neurazilo ma to, ani moj prispevok nebol mieneny urazlivo, skor sa pozeram na vec z technickeho hladiska a viem, ze je na tom nie je nic zvlastne a nie je to nemozne...
Ja viem, ako si to myslel Lenže ja som nenapraviteľný a aj moja odpoveď na Tvôj ohlas bol myslený v rovnakom duchu ako môj pôvodný prízpevok Už to nespravím Aj keď sľúbiť to nemôžem
ano, to je vsetko pravda. Lenze pravda je tiez to, ze podobne motory maju bez patricne silneho "upevnenia" na ram obrovske vybracie. A vybracie ani ohromny ram nie su asi v sportaku (ktory bude naviac asi dostnizky) ziaduce. Teraz hovorim iba vseobecne, pretoze nepoznam technologiu uplatnovanu spolocnostou Williams Int. Ani technologiu, kt. bude pouzita v tomto aute. Ale ako som uz nizsie napisal, fungovat to urcite funguje. Rozhodne to bude zaujimave "rozborat" aj po tech. stranke...
No ja si nemyslim ze by tie vybracie boli o vela vacsie ako u nejakeho podobne vykonneho piestoveho motora, naviac, v spalovacej komore hori zmes paliva u prudoveho motora nepretrzite, ziadne vybuchy, vybracie su len od rotujucich casti aj to na velmi vysokej frekvencii, odfiltrovat ich si myslim nie je az taky problem. Po logickej uvahe by musel byt krutiaci moment z hriadela prenasany na hlavny elektricky generator a odtial na pohon kolies, pravdepodobne velmi podobne ako je tomu u motorov s palivovymi clankami. Priamy prenos hnacej sily by v tomto pripade nebol jednoducho mozny, prudovy motor ma velku zotrvacnost, nie je ho mozne len tak zastavit ako piestovy... Celkovo je to riesenie dost komplikovane... Pri sucasnych cenach materialov pouzivanych v leteckom priemysle a nakladoch na vyvoj takehoto stroja by bola cena toho auta astronomicka a Veyron by bol s cenou okolo melona Eur asi tak na urovni Fabie... Obrazne povedane...
...hmmm...ja myslim, ze prave tie rotujuce casti by sposobovali problemy. Ale zas iba cisto teoreticky. Viem, ze vacsina teamov F1 ma v sucasnosti problem s prechodom na motory V8. Prave kvoli rotujucim castiam, ktore zvysuju vybracie, a ich ucinneho odtlmenia. Ale nie som v technike tak zbehnuty aby som dokazal posudit rozdiel vplyvov na monopost F1 (jazdne vlastnosti) a, dajme tomu, extravagantne supersportove auto. A fakt nepoznam tu techniku od Williams Int. Mozno maju nejaky grif, ktorym to riesia a ktory asi znizuje cenu celku na "prijatelnu" uroven. Ak by ta cena bola vysoko nad Veyronom, asi by to bol komercne nepriechodny projekt...
Chapem, no treba si uvedomit, ze v pripade piestoveho motora sa jedna o niekolko protichodnych pohybov, kdezto v pripade prudoveho motora a jeho konstrukcie ide len o jeden rotacny pohyb, naviac, u dnesnych lietadiel je zvacsa motor zaveseny resp. uchyteny ku trupu v dvoch ci troch bodoch (nemyslim pod kridlom, ale priamo v trupe, ci "obale" motora. Vykon takeho motora je castokrat niekolkonasobne vyssia ako u motora piestoveho a vibracie zdaleka nedosahuju taku uroven. Neviem, podla mna by ta cena bola dost brutalna... A len take piskosky, ucinnost prudoveho motora je okolo 90 - 95 percent a vyrobna cena jednej lopatky v takom motore je vyssia ako keby bola vyrobena zo zlata...
Ok, beriem....moze byt. S tou cenou...sic nebude mala, ale necakam, ze sa to vysplha do nejakych "galaktickych" vysok.
urcite to nie je vec pre ktoru by som nemohol spavat a hlavne, ak take nieco vyrobia, najblizsie sa k tomu aj tak dostanem asi tak na vzdielenost mojich oci od fotky na monitore...
pravda
tuhle mrdku moje fábka rozcupuje jak tygr pudla. Bude to mít naprd krouťák a omezený rozsah použitelných otáček. Prostě mrdka z krtka
Tak tohle uz o krtkovi nikdy, ale opravdu nikdy nerikej!
ty si vůl rozumíš tomu jak analfabet matice a ještě děláš macgra.Di se bodnout ty * (sakra proč tu není nasranej smajlík?Hned bych ho tam dal!)
No to sou věci. Je vůbec auto s turbínou schválený k normálnímu silničnímu provozu. Nebo je to jen nějakej výsřelek pro použití na solný jezero????
No aspon ze se mi nikdo nebude cpat na naraznik a bude dodrzovan primereny odstup od vozidla jenom ta cena se mi nelibi
Auto (supersport) s pohonem turbínou je můj sen.. a to myslím vážně, takže proč ne.. za to Bugattiho Výron je tak trochu přemrštěný auto, který si myslím, že moc velký prodeje nemá.. je ale třeba říct, že turbína má taky řadu nevýhod, zejména nevhodnost do městského provozu, což by nemusel být pro supersport až takový problém, a odvod rychleproudících a velmi horkých spalin... ale o typu turbíny se zatím nehovoří, takže zatím nelze soudit
To je to auto od Maura Forghieriho z mojej poviedky! Co som s nim cestoval v case!
však ty by si cestoval i tim pick-pem ze seríálu Skippy - SK
preco "by"? ...veed sme za skippy - SK spolu cestovali v case do rokov 80. Ale ta poviedka sa odohravala tesne pred 1.9.1939. Takze v trochu temnejsej dobe...
to je fakt, nějak jsem to nedomyslel s tím "by".. byla to pěkná cesta
Cestoval v čase? Buď som niečo prešvihol alebo si to prehnal s halucinogénmi, Marko
to né, ale pí. doktorka mu zase předepsala burisony nebo arizonky se Sereďe a tak už má mžitky před očima
Poviedka...tu som sem raz napisal niekedy v 3/05 (to si sa tu este nevyskytoval ). takze Ti to utioeklo. Bola to cesta na poslednu predvojnovu GrandPrix na pozvanie Mercedesu.... So vsetkymi dobovymi realiami. Btw. kazdy faktograficky detail zodpovedal pravde. (...som si dal fakt zalezat)
Vyskytoval, ale len som pasívne čučal na články, diskusie išli mimo mňa (predpokladal som, že budú na rovnakej úrovni ako na formule1.auto.cz , ale milo som sa prekvapil) Mimochodom, rád by som si to prečítal. Nemáš to niekde?
já myslím, že to bylo na mě, ale protože jsem zde taky nebyl, tak se připojuji k tvé žádosti
musim teraz prec, takze vam to pohladam az vecer....
hlavně dej pozor, ať nesrazíš nějakou "stepná kengura" TM
Až večer? Tak to si prečítam až zajtra, dnes večer sa pokúsim spraviť Nordschleife pod 8 minut
s.k.TM som nezrazil...a stihol som to aj skor ako vecer. Tak som sa preklikal o pol roka nazad, tazke: 1.diel bol tu: [odkaz] ///////2.diel bol tu: [odkaz] //// 3.diel bol tu: [odkaz]
2 diel tu: [odkaz]
!!!!!!!!!!!!!!!! Marko!!! Ako píše GTI v reakcii na tretí diel: MRÁZ PO ZÁDECH! Naposledy ma písaný príbeh takto "chytil", keď som ako pätnásťročný čítal Catch XXII!!! Tie Tvoje kecy typu "naposledy", "nejde mi to" a tak podobne si nechaj pre seba a láskavo sa tejto oblasti venuj! Človeče, toto nie je žiadne béčko!
To nie su kecy Ja sa na to fakt necitim. Okrem toho, napisat takyto pribeh chce cas (aspon u mna). A tolko casu zs nemam. To tu radsej venujem cas hlavnemu obsahu - autam. (v tom sa citim predsa len viac doma).
To, že sa na to necítiš ešte vôbec neznamená, že na to nemáš Ale fakt by si mohol niečo napísať, tak raz za pol roka (minimálne) Najúžasnejšie na tom sú práve tie verné fakty, tie tomu dávajú punc dôverihodnosti. Jednoducho - ide Ti to. Či sa Ti to páči alebo nie
...no dufam, ze poviedku za tento polrok mozem vynahradit reportazou z Frankfurtu - tam sa zameriam na libreta jednotlivych automobiliek (aranzma ich e😜ozicie), ochotu poskytovat info, resp. kvalitu materialov, a mozno aj hostesky . Ale inak som rad ze sa ti poviedka pacila.
Pri troche šťastia sa do Frankfurtu dostanem aj ja Aj keď nie tak ako Ty, ale až keď to bude otvorené pre verejnosť.. Takže dav. To si zase užijem A samozrejme sa najviac teším na CG8
Tak drzim palce, nech sa tam dostanes.
...a kdo by mel dat svetu neco podobneho, kdyz ne Italie??? Forghieri neni Andersen...
...samozřejmě Tchaj-wan
...aj ja si myslim, ze ten projekt 1221 fakt existuje (aj ked pripustam, ze turbina je trochu "inovativny" napad.) Len ma trosku zmiatla prva sprava (btw. tie informacie su vyputane kazdy mesiac), v ktorej sa hovorilo, ze auto sa bude ucastnit v specialnej verzii aj rallye Paris-Dakar. (? ) Tak som zvedavy co za perpetum-mobile to bude....
no, to ale není špatnej nápad... tam může pouštět žhavý spaliny skoro přímo ven, páč tam maj stejně 50 ve stínu a se zastavováním jako ve městě taky nebude problém..
Paríž-Dakar? To bude easy, Marko. Naťukáš do navigácie waypointy (chekpointy) a ono sa to vznesie a poletí to priamo
ale to nebude Lexus LS 430... to bude mít turbínu!!!!
GTI
At už to konečně vyroběj.Tohle chci mít v garáži.
Esemeskuje se rok 2010. Náhražky dobyly svět. 1.říjen je každoročně oslavován jako Den vzájemné lidské plastovosti. Jdu si koupit kožené rukavice. Včera jsem viděl poslední u nás za rohem ve výloze za 5 000. Prodavačka se na mě tajemně zaculí a vytahuje z pod pultu ohavné gumové jako na umývání záchoda. Stojí 6 500. Přišel jsem pozdě. Obličej se mi protáhne zklamáním tolik, že mi vypadne blue-tooth z ucha. Jedu radši do práce, než někomu ublížím. Vybírám moderátory pro nový motoristický televizní pořad. Vítězí zřejmí favorité. Holka, která má koksem vyleptanou nosní přepážku. Dokáže čuchat k výfuku dieselu a usmívat se přitom. Vzácná vlastnost. Hned jak jsem jí viděl, věděl jsem, že jí moje show potřebuje. Druhý nebyl jasný úplně od začátku. Takový bledý skrček. Do 16let vyrůstal spoutaný v rakvi. Rodiče byli satanisti. Když ho posadím na zadní sedadla minivozu, nadšeně kope nohama centimetr sem tam a piští opojením z místa. Jen trochu ujíždí na výsuvný držáky na nápoje. To bývá problém. Ale z auta ho vyženu i tak snadno. Hned jak otevřu střešní okno, uteče pod podvozek. Na propagaci malých aut s dieselem jsem nemohl chtít lepší machry. Moje show musí být úspěšná. Jinak mě zruinují astronomické daně ze dřeva, které musím platit. Dřevěný okna, dveře, nábytek, interiér v autě, držák deštníku a já nevím co všechno ještě. Úředník už posledně tušil, že jsem v koncích. Nabízel, že mi daň zmírní subvencí z Bruselu, když mu dovolím psací stůl nebo aspoň volič automatické převodovky v autě napustit látkou E945. Málem jsem mu jednu fláknul. Prý mně to pomůže proti červotočům a k sociálnímu smíru. Já ale vím, co se stalo sousedovi po aplikaci týhle látky do nočního stolku. Viděl jsem ho, než ho odvezli do Čáslavi (tam máme novou centrálu chemického boje). Já nechci, aby mi taky narotly prsa a pod nehtama chlupy. No co. Vracím se z práce domů a rychle mířím do ložnice ke kyslíkovýmu baru. Inhaluju a přitom pozoruju rybičky v akváriu. Čekají na krmení a nervózně plavou sem tam. Jedna z nich najednou narazí do stěny akvária. Zacouvá a narazí znovu. A znovu. Pak se teprv otočí a plave zpátky. To já už ale držím v ruce síťku a vytáhnu jí ven dřív než se stihne začlenit zpátky do hejna. Sleduju, kdo zbyl: Amálie, Hromnice, Justýna, Igorka. Sakra, kde je Alfička? (přezdívku nezískala podle značky auta, jak by se mohlo zdát, ale protože pokousala matesovu bojovou angorskou kočku, když jí zkoušela packou vylovit a jak známo Alf měl na kočky taky velký apetit). Beru rybku do ruky a trhám vejpůl. Ven se sype polystyren a elektronické součástky. Všechno vyhazuju do koše. Hned poté nechávám Taminovi vzkaz na záznamníku: „Rybí oko tě sleduje.“
Blackened is the end!!!!
tedy asi jsem málo vyjádřil své nadšení, ale je to čím dál temnější, ty tvé příběhy, a krtek jen v náznaku
Tohle s krtkem nesouvisí. Neboj, krtek bude pokračovat.
Pane bože já mám strach rybí oko ,jen to né!!Jinak , ale trochu děsivá vize budoucnosti.P.S.:Krtka už sem přečet , ale strašně mě pálej oči od monitoru , dám si máčko a snad to bude v poho
Teraz ale neviem ci alebo . A Lones Dobu plastovu I az IV mozes hodit na svoju stranku . Priznam sa nechce sa mi hladat prve tri diely.
Přiznám se, že první díl ani sám už nemám. Vzniknul kdysi v zápalu s hádky s někým, kdo dost padle na hlavu hodnotil kvalitu plastů a interiérů v jednotlivých vozech. Od té doby jsem každým dalším dílem pokračoval trochu jiným směrem.
Tak potom dufam ze zajtra nebudem mat vela roboty. Alebo teda ze budem mat robotu s hladanim tych troch casti. Nejako mi usli - neulozil som si ich.
Možná se daní za dřevo dočkáme ještě my, naše generace
vedle jak ta.. jedle?!? Chyba tibby, my se jich už nedočkáme, protože nebude co danit.. tak jedině hanit... vždyť se dnes plastem napodobuje i hliník..
Ale jo, stromy budou. Spíš ten plast.. Pokud se nepletu, tak na začátku životního příběhu PET lahve stojí ropa.
no a jsou v perdeli jak loňskej sníh a já zas konečně budu mít na výběr ze sklenějch minerálek...
A já budu mít konečně opět jahodovej jogurt v lahvičce, ne v těch hnusnejch kelímcích bez duše
A s hlinikovou folii co jde sundat jen tak, ze do ni vrazis palec A pribinak bude zase v papirovym kelimku (teda to snad jeste nezrusili)
Jojo
Ted uz nevim, ktery mlecny produkt to mel na tom vicku ty dva "rychly" cerveny pruhy, ale tohle znaceni bylo dobry. Cvicilo to pamet, co ktery pruh a barva znamena
GTI
... tak Čáslav... kdo by to řekl... P.S. pozor na nosní přepážky... my z uhelnejch skladů o tom víme svý
...neni treba davat pozor...struska se stala na Ostravsku velmi cenenou komoditou, za solidni cenu koupim!
Tohle byl trochu jinej koks.
Perska ne angorska, ale jinak je to OK Uz ji cvicim na obrazku Micka, zatim se jeji agresivita utesene zvysuje. Doufam, ze ho jednou nacapam u myho baraku s fotakem
nezapomeň, že přitáhnu plyšovýho krtka z VW šourůmu.. ona si jistě správně vybere, koho má rozcupovat ... hlavně aby dřív neprošel okolo někdo v passátních brýlých - třeba legrační Bangle - a nezaútočila na něj
*brýlích*
Mno..pokud to bude Bangle...žádná výrazná škoda bevznikne
*nevznikne*
Proc se navazite do Banglea? Dal BMW to co mu do teto chvile chybelo...prekombinovanost, nesourodost, ale hlavne boleni hlavy fanousku znacky, jakze bude vypadat novy model...
no mě nevadí ani on, ani to co vytváří, ale jako takový mi přijde Legrační... viz. můj příspěvek Hyundai Tuscon.. 14.08. 16:49
Znas Psa Baskervillskyho? Tak takovej vycvik prave prodelava, takze zadna zamena s plysovym krtkem se nekona Navic dostava syrovy maso, takze plys je uplne OT
jé je...
Perská nebo angorská. Já se v tom moc nevyznám. Jen bacha na Alfičku. Ještě jí možná znovuobjevím. A když si kočka nedá pozor, stáhne jí do akvárka a pokouše.
Nebud hnusnej! Zviratka se netrapej! Navic jestli je Alficka z polystyrenu a cinskych polovodicu, tak je to nehodny konkurent Takovej cvicenej americkej sumecek, to by byl dustojny souper
Alfička je z masa a kostí, ale byla unesena. Její místa zaujala ta náhražka/štěnice. V dalším díle bych se jí měl asi pokusit osvobodit. A nejsem hnusnej. Jen mi přišla komická ta představa, jak akvarijní rybka přepere kočku.
Ja byl onehda v akvariu v HK a nektery kousky by prepraly i me Meli tam takovyho toho pricucavaciho sumecka a ten mel hubu vetsi nez lecktera "heerecka" na PrivateGold Toho sumecka zvaz, bylo by to takovy stylovy
Protože je americký nebo protože má hubu jako "herečka"?
no pokud jsem dosud četl krtka dobře, tak se Alfička objevuje poprvé až teď, ne?
Poprvé. Je to její premiéra.
Ja to od Micka vazne chytil Takze jeste dodatek, muj kocour je dost citlivej na svoji identitu a kdybych mu rekl, ze perskej nebo angorskej, ze je to jedno, tak by se urazil a nekomunikoval by aspon den To mas jako by ti nekdo rekl, ze Caddy se dela asi v Mexiku, protoze je to taky v Americe
, ale nevím, co si chytil.. nějak mi to dneska nesepíná
To ze na kazdy druhy prispevek musim odpovidat dvakrat Normalne se mi to nestava, ale ty a Tibby to delate bezne, dokonce reagujete sami na sebe a ja ted pozoruju, ze jsem na tom podobne
když já to vždycky napíšu, a pak ještě domyslím, nebo opravím, nebo nikdo dlouho (do minuty) neodpoví, a tak píšu dál, když mam co..
Pod Corvettou jsi se ted pekne utal!
jo, teď je to boj na dvou frontách, co je to utal?? upsal??
....pribeh ako vzdy za 1 , ale niektore tie hlasky v tom su (ako vzdy) este lepsie.
vubec nevidim problem v pouzivani turbiny. Pomer vaha/vykon je rozhodne v dnesni dobe nejlepsi prave u turbiny. Jinak treba prave zde zminovane letadla maji krom hlavnich motoru jeste jednu malou turbinu na konci trupu ktera slouzi k vyrobe elektriky pro cele letadlo a bejva velmi casto zapnuta jeste nez do letadla nastoupeji lide. Turbiny se chytaj i v RC modelech treba aut ci helikopter, takze bych nevidel zadnej duvod proc by neco takoveho nemohlo fungovat v supersportu. Jedinej problem trochu vidim se startem, turbina ma relativne pomaly rozjezd nez nabehne do plnych otacek. Jinak treba tady na tomhle webu sou krasne turbinky do RC modelu ;o) [odkaz]%20Prop/jet_p…
heh, az na taky detail ako zakon zachovania momentu hybnosti. to auticko so 130 kg rotorom svistiacim 70 000 rpm asi bude mat mensi problem so zatacanim 😄