Novinky
0
kdej e slibovanej OPC diesel? ... s biturbem ...
0
áááá nikdy.
0
To se divim,že tam hned nedali taky diesela.Přitom ještě nedávno zkoušeli diesel s výkonem 250 koní a nakonec ho tam nedaj ??Přitom by se prodával možná líp než tenhle šestiválec
0
no právě ...
0
Benzin, nafta..není to jedno? Je to jen Opel (nedalo mi to, musel jsem si rejpnout jsem zvědav, kolik lidí to vezme jako impertinenci nebo jako osobní urážku )
0
mě urážíš.. hlavně je to jen nafta a ta patří do užitkovejch a nákladních aut a do lokomotiv. Nejlepší Opel - Opel Blitz
0
Hele Micku, já než měl prvního diesela, tak jsem za benzín taky bojoval a naftu haněl. Všechno má svý.
0
já jel nejdenou za TDi na kole, to je aroma..
0
Jestli to bylo 1.4 TDi, tak ses držel asi dlouho, co?
0
tak dlouho jak to jen šlo, jenže pak jelo 1.6 TDi a pak 1.8 TDi a kdyby nebylo kam uhnout, asi bych ležel zelenej v příkopu
0
Ta zelená barva z otravy by ale nebyla vůbec vidět, protože by tě pokrýval rovnoměrný půlcentimetrový uhelný povlak.
0
1.6 TDi a 1.8TDi ?
0
Opel Blitz
0
Nedávno mě kamarád vezl 4letou Vectrou. Žebřiňák - toť vše.
0
Tak to ma vskutku vypovidajici hodnotu
0
Říct je to jenom opel mě rozhodně neuráží, protože s tím naprosto souhlasím - je to jen další šmejd značky opel.
0
mne se to pozdava :-! :yes:
nevim zda mam spravne informace, ale pokud ano, tak diesel pujde do vyroby pristi rok a ma to byt 1.9 biturbo...
Ja sem si to koupil, a fíčí to parádne😃 až na tu spotrebu ale porsche boxster stim udelam i o pulnoci😃