Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Vectra OPC: silák v novém

21 komentářů

kdej e slibovanej OPC diesel? ... s biturbem ...
áááá nikdy.
To se divim,že tam hned nedali taky diesela.Přitom ještě nedávno zkoušeli diesel s výkonem 250 koní a nakonec ho tam nedaj ??Přitom by se prodával možná líp než tenhle šestiválec
no právě ...
Benzin, nafta..není to jedno? Je to jen Opel (nedalo mi to, musel jsem si rejpnout jsem zvědav, kolik lidí to vezme jako impertinenci nebo jako osobní urážku )
mě urážíš.. hlavně je to jen nafta a ta patří do užitkovejch a nákladních aut a do lokomotiv. Nejlepší Opel - Opel Blitz
Hele Micku, já než měl prvního diesela, tak jsem za benzín taky bojoval a naftu haněl. Všechno má svý.
já jel nejdenou za TDi na kole, to je aroma..
Jestli to bylo 1.4 TDi, tak ses držel asi dlouho, co?
tak dlouho jak to jen šlo, jenže pak jelo 1.6 TDi a pak 1.8 TDi a kdyby nebylo kam uhnout, asi bych ležel zelenej v příkopu
Ta zelená barva z otravy by ale nebyla vůbec vidět, protože by tě pokrýval rovnoměrný půlcentimetrový uhelný povlak.
1.6 TDi a 1.8TDi ?
Opel Blitz
Nedávno mě kamarád vezl 4letou Vectrou. Žebřiňák - toť vše.
Tak to ma vskutku vypovidajici hodnotu
Říct je to jenom opel mě rozhodně neuráží, protože s tím naprosto souhlasím - je to jen další šmejd značky opel.
mne se to pozdava :-! :yes:
nevim zda mam spravne informace, ale pokud ano, tak diesel pujde do vyroby pristi rok a ma to byt 1.9 biturbo...
nie biturbo ale TWIN TURBO
Tak takto vyzera opravdicky pruuuser
Ja sem si to koupil, a fíčí to parádne😃 až na tu spotrebu ale porsche boxster stim udelam i o pulnoci😃