Novinky
0
Mitsubisi stoji pred obrovskou modelovou ofenzivou, ktora by mala zachranit automobilku. V Japonskych magazinoch sa objavili clanky v ktorych zastupcovia znacky hovoria o vsetkych pripravovanych novinkach do r. 2008. Su tam spomenute nielen terajsie novinky - miniauto Mitsubishi i a nova generacia Outlandera (v Jap. nahradi trosku odlisny model Airtrek) od ktorej budu odvodene aj auta PSA, ale hlavne uplne nove, pripravovane auta s design-direction uz od noveho sefdesignera Akinori Nakanishiho. Prve auto bude ten Sportback-Concept o ktorom pred par tyzdnami pisalo aj AUTO.CZ. To bude predobrazom nastupcu Lancera (aj ked verzia sedan od noveho auta nebola pre EU zatial schvalena). Auto ma byt vo verziach hatch. vyrabane od buduceho roka (aj) v EU zavode v Borne, kde bude bez nahrady zastavena vyroba Space Staru (ten isty osud caka na buduci rok aj Pajero Pinin). Este do konca tohto roka bude predstaveny nastupca pick-upu L200 s designovymi prvkami aktualneho dakarskeho specialu (Made in Thailand). Koncom roka 2006 pride nove Pajero (iba 5dv Wagon!) - ale necakajte nijake lifestyle SAV. Ma to byt hardcore-offroad vracajuci sa k zakladom Pajera! V roku 2007 pride male SUV ako nepriamy nastupca Pajera Pinin, ale uz nie vyroba u Pininfarinu ale v domacom zavode Okazaki. V roku 2008 pride absolutna bomba: nastupca kratkeho Pajera, ako samostatny model - a vpodstate pojde iba o upraveny dakarsky special Pajero Evo! No a v roku 2007 bude na Tokyo Motor Show predstaveny novy Galant (resp. jeho nastupca) - takze Mitsu sa po 3 rokoch vrati do strednej triedy. Niektore z tychto aut uz ale mozno uvidime vo forme konceptov na domacom Tokyo Motor Show na jesen t.r. Aha...a vraj US-model Eclipse je posledne coupe od Mitsu. Dalsie sportove coupe sa uz (aspon) nateraz vyvijat nebude.
0
pekne napisane odkial to vsetko vies. Ja milujem auta Mitsubishi
0
Ja este jedno Mitsubishi mam. Lancera. Z cias, ked som pre nich robil pracu s ludmi, ktorych bolo setsakramensky vidiet. A dnes....robim pre inych, ktorych je (zas) vidiet. Sucastou tej prace (ale aj "lasky" k autam od cias co svet svetom pre mna stoji) je vela citat, pocuvat, a vediet. Nielen o Mitsubishi.... (Btw. toto viem z prepisov tych jap. magazinov...)
ludia by sa mali prebrat a zacat rozmyslat co je dobre co je kvalitne a co je spolahlive a nie kupovat vzdy dookola len tie skodovky atd ved su onicom. Japonske auta se malo kupuji hlavne Mitsubishi a to ludia ani nevedia ze ake su to kvalitne auta . Ja sam ad budem mat na to roky tak urcite pujdu na japan car
Mitsubishi má dobrý auta nevím jestli osobáky a terenní určitě,my máme Pajero Wagon a určitě je to nejlepší off-road na světě a proč si to myslím?Patrol je moc těžkej a nevyjede nic,Land Cruiser je ještě horší než Patrol jak se říká Legendu nic nezastaví-taková blbost,a poku mám počítat Mercedes třídy G ta k to už můžeme rovnou hodit do šrotu.
mi taky mame Mitsubishi Colt r93 ale je to krasny auto a tvarovo vubec nestarne a muzu bezpochyby povedat ze je spolahlive!!! a markko jakyho to mas lancra toho z tych evolutionoch 6-7-8treba 9 ci klasiku??
taky mám colta z roku 93 ale Gti - naprosto super kára a velmi rychlá a spolehlivá.
mi GLi ale da 195 km pochybujem zeby falicia alebo fabia 1.3 1.4 dali aspon 180 km a proc hovorim jenom o tech skodovkach se my strane napacia tie auta a co viem boch vie ani niesu nieako spolahlive fuj zoberte si to tak pozerali ste uz niekedy nemecke tabulky spolahlivosti Colt 93 tak je okolo 10-11 miesta a FAvorit alebo forman na poslednem mieste uz od toho je vidiet ze kto dlhksiu dobu varaba kvalitne auta taky Toyoty sou medzi prvnimi takze se vobec nekazi jo a v tym Gti 1.8 se vezl oco a muzu jenom jenom potvrdit tvi tvrdeni ze je sakra rychli Hawky ))))
Mitsu ma dobry i osobaky. Mam uz druhyho Galanta a jsem nadsenej. Ten prvni byl model z 92. Ted mam 2.5 V6 z 98 a to auto nema chybu. Pohodlny, spolehlivy, vykonny motor, spotreba stejna jako s voulitrovym motorem a to moc setrne nejezdim + hodne ve meste a hlavne skvely design, ktery ve sve dobe hodne predbehl cas a jeste dnes stale vypada dobre a agresivne. Byl bych rad kdyby dalsi auto co budu mit bylo opet od Mitsu, v planu je EVO kdyz na nej bude ani ten novej Eclypse by nebyl spatnej. No a jestli bude ten novej Galant stejna pecka jako byl posledni model tak je to taky vaznej kandidat.
Mimochodem na US trhu je v sucasnosti novej model Galanta, myslim ze uz tak 2 roky.
Mimochodem na US trhu je v sucasnosti novej model Galanta, myslim ze uz tak 2 roky.