Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Seat León v ČR: cena pod 430.000 Kč

20 komentářů

To auto se jmenuje Seat Leon, žádný León.
Ve spanelstine to ma prizvuk nad "o", ktery se opravdu pise jako ceska carka, ale je pravda, ze Cesi by to psat nemuseli.
Jestli to bude mit plechove kola, radio vzdy jen za priplatek a podobne vychytavky ala VW, tak at si to narvou nekam, protoze zvenku je to sice pekne, ale stredovy panel z Altey je fakt velky divny kus plastu a nechapu, jak se to muze nekomu libit. Pochybuju, ze prilis lidi investuje do displaye navigace za priblizne 60 tis.
konečně auto pro mladé, kteří se chtějí odlišit. Taky Altea.....no to je taky....vozidlo
GTI
Jo, tohle je ten správnej koník. Je mi jedno, jestli za radio připlácím nebo ne, bože. Auto se vybírá podle toho, jestli se mi líbí nebo ne. A když se mi líbí, tak si ho koupím. Co je tohle za názory, kupovat auťák a kňourat, jestli to má v základu empétrojku? To jsou příspěvky jak z mateřské školky. Jde o auto - a tenhle LEON, ten je potentní jak dvacetiletej bejček na tahu. Kdo to nevidí, ať si propláchne čočky. Tuhle kládu, tu vám servíruje SEAT na stříbrném podnosu... chce to jen mít na závěrečnej účet. Ale tak to už v životě chodí. Tak bravo, Leone
Je tu jeden zásadní problém....jedu, lidi se otáčejí. Jé mamí, ten pán má Seat Toledo. Kdepak, to je Leon. A nebo Altea? Navrhuju všechny auta svorně přejmenovat na Seat Toleontea. Zní to možná jako latický název nějaké orchideje, ale myslím, že to sedne. Myslím, že v Seatu to všechno trochu příliš incestně křížili a navíc někde znásilnili Renault VelSatis. Aspoň trochu mohli ty čumáky jednotlivých modelů odlišit.
GTI
Jo, jasně. Oni to takhle dělaj ale skoro všichni... U SEATU to ovšem vzali super odpovědně. To je problém. Ale vlastně možná, že ne. Rozhodnou to kupci. Mě by to nebrzdilo. Marko psal, že to VW kritizoval a šef designér musel odejít... P.S. Toleontea to si nech autorsky oštřit
Jo, a pak to Seatu draze prodám. Ale jak koukám, už píšu "latický" namísto "latinský". Půjdu asi spát.
Jsou to šílení kříženci..... i když si propláchneš čočky
GTI
Podle mě Altea a Leon jsou velká esa.
Lones na to kápnul. Je to furt to samé. Nevím, proč se snaží navázat na předchozí řady, když ty s tím mají pranic společného. Chápal bych kdyby se to jmenovalo Altea, Altea junior a Altea senior Nebo Altea -15%, +20% apod.
GTI by jiste ocenil i Alta 4% s chlupatym ruzovym volantem
a ruzovym podsvietenim budikov
To ne, to uz ma ve vybave Audi
V cem jezdis,kdyz takhle blbe kecas?Pokud ja vim,tak Audi ma nejlepsi interier ve sve tride a dalo by se rici,ze nema (az na par vyjimek) konkurenta...
(nez zacnes..."Proc ten vul nepise s hacky a carky"...treba proto,ze ma nemecky Windows + klavesnici)
V nicem nemeckym, kdyz se tak pekne ptas. Interier u Audi tady nikdo nehodnoti, takze pribrzdi! Psal jsem s nadsazkou o cervenem podsviceni pristrojovky! Ad diakritika: kdybys pomaleji cetl a rychleji premyslel, tak to ani nebudes psat, protoze bys zaregistroval, ze ji taky nepouzivam Jsem rad, ze jsi tak horlivy zastance vseho nemeckeho a mas i nemecky OS. To se ceni
jak dlouho bude trvat než sám uznáš, že tyhle dva jsou jen výkřiky do tmy...? jsou důkazem, že dokáží něco takového vyprodukovat....ale jepičí život budou bohužel mít
Myslím,že snížili výkon schválně, protože by si všichni radši koupili Leona než Golfa GTI.
Na příští rok přijde Leon Cupra 184kW!!! GTI boj se!!! V Průhonicích již mají předváděčku 2,0FSI pěkně vybavenou a je to opravdu fešák , jsem opravdu zvědav na Cupru!!
zaraza ma, ze vozidlo sa bude vyrabat iba v dvoch zakladnych farbach(cervena, modra) a a asi v siedmych metalizach. Vazeny Seat a preco absencia bielej farby ????