Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Chválím Citroen za C3. Krásné auto. V tomhle autě má jezdit mladá rodina. Má to pro mně obsah, potenci stylu. Taková novodobá kachna. Jo, jděte do ní, vymalujte ji pěkně blatníky a posloucejte v ní lehkou francouzskou popjazzovou muziku. A hlavně, žádný basáky do kufru, neboť - čím větší průměr basového reproduktoru v kufru, tím menší obvod hlavy vlastníka... a jak známo se zmenšujícím se obvodem koule, zmenšuje se i její obsah...
0
jel jsem v tom, motor 1.4 a sedeli jsme tam tri dospeli, sotva se to hejbalo, do kopce to nejelo, nekvalitni materialy, zlata fabie 1.4
0
máme 1.1 a je perfektní sice jakmile dosáhneš 120 km/h tak je zrychlování velmi pomalé ale co se týče nekvalitních materiálů tak těch jsem si ještě nevšiml
0
To si děláš fakt srandu ne? Jel si někdy ve Fabii 1.4? Najel jsem hodně km i ve Fabii i v C3 a jestli ti přišlo, že jede Fabia lépe, tak si do ní příště sedni za střízliva, protože větší lemru neznám
0
Jo suprově napsaný. Od nekoho s nickem GTI by sem podobný styl příspěvků nečekal. Poprvé mě zaujal Tvé hodnocení Logana. Od někoho, kdo nosí jméno GTI jsem čekal jen urážky jinejch aut než je WV a ono ne. Jen tak dál
0
Jo suprově napsaný. Od někoho s nickem GTI by jsem podobný styl příspěvků nečekal. Poprvé mě zaujalo Tvé hodnocení Logana. Od někoho, kdo nosí jméno GTI jsem čekal jen urážky jinejch aut než je VW a ono ne. Jen tak dál
GTI
0
díky... teda doufám, že nemáš nic proti geteíčku P.S. Na urážky nejen aut tu jsou občas jiní kádři. Naštěstí jsou v menšině - asi pochopili, že mindráky se odreagovávaj na jinejch stránkách...
0
Ne, proti geteíčku nemám nic, ač mě nechává docela chladným. Taky jsem si všiml, že těch kádrů co urážejí je nějak míň. Nevím čím to je, ale je to mooooc dobře.
0
Ty repráky patří do VW, např. GTI ? Tak tomu mám rozumět ?
0
do kufru poradny kolace
ja tam skor vidim dve kamaratky, pekne nahodene, opalene, moderne slnecne bryle... co si to traduju na nakupy do nejakeho modneho nakupneho strediska...
mam c3 a som moc spokojny.1.1i motor nie vacsi ako vysavac ale slape ako hodinky.fabia sa nechyta aj keby tam pridali este jeden valec 😉