Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Citroën C3: prodáno milion kusů

14 komentářů

Chválím Citroen za C3. Krásné auto. V tomhle autě má jezdit mladá rodina. Má to pro mně obsah, potenci stylu. Taková novodobá kachna. Jo, jděte do ní, vymalujte ji pěkně blatníky a posloucejte v ní lehkou francouzskou popjazzovou muziku. A hlavně, žádný basáky do kufru, neboť - čím větší průměr basového reproduktoru v kufru, tím menší obvod hlavy vlastníka... a jak známo se zmenšujícím se obvodem koule, zmenšuje se i její obsah...
jel jsem v tom, motor 1.4 a sedeli jsme tam tri dospeli, sotva se to hejbalo, do kopce to nejelo, nekvalitni materialy, zlata fabie 1.4
máme 1.1 a je perfektní sice jakmile dosáhneš 120 km/h tak je zrychlování velmi pomalé ale co se týče nekvalitních materiálů tak těch jsem si ještě nevšiml
To si děláš fakt srandu ne? Jel si někdy ve Fabii 1.4? Najel jsem hodně km i ve Fabii i v C3 a jestli ti přišlo, že jede Fabia lépe, tak si do ní příště sedni za střízliva, protože větší lemru neznám
Jo suprově napsaný. Od nekoho s nickem GTI by sem podobný styl příspěvků nečekal. Poprvé mě zaujal Tvé hodnocení Logana. Od někoho, kdo nosí jméno GTI jsem čekal jen urážky jinejch aut než je WV a ono ne. Jen tak dál
Jo suprově napsaný. Od někoho s nickem GTI by jsem podobný styl příspěvků nečekal. Poprvé mě zaujalo Tvé hodnocení Logana. Od někoho, kdo nosí jméno GTI jsem čekal jen urážky jinejch aut než je VW a ono ne. Jen tak dál
GTI
díky... teda doufám, že nemáš nic proti geteíčku P.S. Na urážky nejen aut tu jsou občas jiní kádři. Naštěstí jsou v menšině - asi pochopili, že mindráky se odreagovávaj na jinejch stránkách...
Ne, proti geteíčku nemám nic, ač mě nechává docela chladným. Taky jsem si všiml, že těch kádrů co urážejí je nějak míň. Nevím čím to je, ale je to mooooc dobře.
Ty repráky patří do VW, např. GTI ? Tak tomu mám rozumět ?
do kufru poradny kolace
ja tam skor vidim dve kamaratky, pekne nahodene, opalene, moderne slnecne bryle... co si to traduju na nakupy do nejakeho modneho nakupneho strediska...
GTI
a samozrejme pekna pastelova, zelena, modra alebo zlta
mam c3 a som moc spokojny.1.1i motor nie vacsi ako vysavac ale slape ako hodinky.fabia sa nechyta aj keby tam pridali este jeden valec 😉