Novinky
Souhlasím s názory uvedenými v tomto článku a zároveň bych se chtěl autora tohoto článku zeptat, o co opírá ten pojem "kvalita německých prémiových značek", když je veřejným tajemstvím, že s trochou nadsázky drtivá většina německých aut tráví víc času v servisu než na silnicích. Já mám pocit, že kvalita by měla být určována životností a spolehlivostí a ne materálem palubní desky, výkonem, nebo spárami mezi dveřmi.
Dobrý den, já myslím, že v tomto případě jde právě o kvalitu zpracování, tedy hlavně interiéru. Na posouzení životnosti a spolehlivosti jsou tu různé (ne)závislé organizace.
Ja vol, kfalita zpracování. Jako třeba jedni známí, kteří si koupili fungl novej transportér, aby jim už při cestě ze showroomu přestala fungovat celá palubní deska a ze stropu začaly odpadávat různý plastový dílky. Jinýmu člověku kterýho znám pro jistotu u rok starýho Vita spadnul ten strop celej. Heil deutsche wagen 😁
Nepřijde mi logické (ikdyž je to možná pravda??), že by mělo přijít nejprve S60, které je z té trojice služebně nejmladší... Uvěřil bych spíš pořadí S80, pak V70 a nakonec S60... Ale uvidíme, o generaci dřív ani S60 nebylo, byla Volva V70 a S70... Kdo ví, jak to bude, ale už se těšim, Volva jsou super
A čo v Autocar-e vedia o Volve? Veď po modernizácii V70 a novej C70 musí prísť S80. Veď aj novú V8 im Yamaha vyvynula do XC90 a S80.
Ešte šťastie, že majú tak chytrých čitateľov, čo im zasielajú tie blbosti.
Asi na budúci týždeň prídu s tým, že im nafotil čitateľ z Etiópie, ako tam testujú nový zamaskovaný kombajn od Bentley.
Ešte šťastie, že majú tak chytrých čitateľov, čo im zasielajú tie blbosti.
Asi na budúci týždeň prídu s tým, že im nafotil čitateľ z Etiópie, ako tam testujú nový zamaskovaný kombajn od Bentley.
Dnešní uplakaný den nakonec ani není tak deštivý.
Opatruj se a piš nadále stovky takových výplodů.