Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen de Mexico: první Jetty pro Evropu

21 komentářů

...Mexico Mexico Tequila sombrero grandé..... Jestli k tomu přihodí basu zlaté a nějakou stříbrnou.. a v showroomu ti hned nalijí s červem.. tak by na tom mohli profitovat... Jen aby u toho prostitučně ještě nejódlovali....
Bude to šleha... to si piš... s červem i bez červa... Protože... jen VW umí zažehnout "jalapeňos" oheň v tvém srdci.
Ale VW přeci není srdcovka ! To jsou auta, který se kupujou chladným rozumem. Žádny oheň v nikom nezažehnou. Teda kromě Tebe GTI
Tak to tedy ne... asi nevíš nic o Brouku... viděl jsem tento týden jednoho v Praze - byl žlutý a v prvotřídním stavu a já stál a stál a obcházel ho a byl jsem ti až dojatý, jak je milý a krásný...
Píšu v přítomném čase. Takže myslím to co VW produkuje teď. Já se taky otočím a rád se podívám třeba po nejlepším VW všech dob Kdf82. Brok dobrý, ale New Beetle mizérie.
Mislíš toho co ukradli čechům?
Němci nic krást nemuseli. Když Ferdinand Porsche dostal v roce 1934 od Reichsverband der deutschen Automobilindustrie objednávku na lidový vůz pro říši, byl dobře obeznámen s prací německých konstruktérů Hanse Ledwinky, Ericha Ueberlackera a maďarského fyzika Paula Jarraye na prototypu V-570 z roku 1933. Ten byl postaven v NW (Nesselsdorfer-Wagonenbau-Fabrik, používající od roku 1920 pro automobily obchodní značku Tatra. Továrna patřila baronu Ringhofferovi a byla členem skupiny Ringhoffer-Tatra a.s. Vzhledem k tomu, že místa ředitelů zastávali Erhard Koebel a Leo Pasching, tak skutečně o krádež nešlo.
ked im to tatko Pischetsrieder nariadi nic nie je nemozne
Jojo, Thalia z Turecka, Jetta z Mexika, paralely jsou i v designu, teda jako ta jejich ošklivost
Taka Jetta Sportline s 2,0 TFSi moze byt celkom dobre priblizovadlo. Ked treba tak do kufru napchas aj dve mrtvoly. Prakticke a nenapadne ale kazdemu vytrie kocura. A to ze aj v interiery je miesta dost vie asi kazdy. Ak samozrejme niekto nejazdi S alebo A8.
..A8.. nejezdím... a tohle zrovna nevím... Jak hodně místa..?? jako nad hlavou..?? v přihrádce před spolujezdcem... nebo za předním sklem... Jde mi totiž o to.. kam naskládám všechnu to Tequilu....
Miesto nad hlavou (na klobasky) bude mat az Jetta Plus. A tu Tequilu odporucam odlozit do zaludka. Tam je to spravne miesto.
tam už dvě mrtvoly jsou - jedna pod kapotou a druhá za volantem... protože ŘIDIČ si takový *nekoupí... alespoň ne ten živý...
2,0 TFSi ako najlepsi motor v kategorii 1,8 - 2,0 l je mrtvola ? Co je potom podla teba zivy motor ?
A co je na tom motoru TSFI tak úžasného? Je něčím výjimečný? Ano, má lehce průměrných 200 koní, trošku míň kultivovanosti a přímý vstřik, který neušetří ani deci paliva... A i kdyby tento rok v této třídě nebyl zrovna vyvinutý a představený lepší motor (příští rok stopro první nebude - to už víme), tak je to jeden z velmi velmi mála úspěchů folcfágenu na poli anket o nejlepší motor. Podívej se kdo okupuje první tři místa celkově za celou historii ankety...
Este stale si nenapisal preco je ten motor mrtvola.
až ho po 60.000km povezeš na výměnu turba, tak budeš vědět proč...
Nechutné je, za kolik se auta prodávají v americe a co stojí tady, a tam mají za nižší cenu dokonce 2,5l 110 kW
2.5l a jen 110kw to je pěkná slabota.Horší než stará V5 2.3 125kw.
zase se mluví o dalším VW a všichni jsou z toho.. co na těch VW všichni viděj...ale bude docela zajímavé jestli přijde někdy na trh Škoda Yeti, to v tom bude bordel!! Yeti x Jetti